60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evvet hatunlar,bu gün yoksunuz ama yarın okursunuz nasıl olsa diye yazıyorum...yerimseniben

Hala hastayım,öksürüğüm azaldı ama ama bu seferde burnumun sağ tarafı hep tıkalı ve bu da başımı ağrıtıyor.Buhar banyosu,fısfıslarla falan açıyorum ama tekrar tıkanıyor..Anlamadım gitti,ne zaman bitecek bu işkence...:bbo:

Eh bu şartlarda rejim mejim de hak getire...Yılbaşı akşamından beri yiyorum da yiyorum...Biraz önce de earl grey çayla kocca bir dilim tiremusuyu gömdüm mideme..Off çok güzeldi ama buna bir son verme zamanı geldi sanırım,o zaman da yarın olur diye ümit ediyorum...Kilo itibari ile 52,5 geldim bu sabah,önlem almazsam çıkışa geçen bu ibre bana çokkkk pişmanlıklar yaratacak,ona şüphe yok...lmaz:

Evvet fıstıklar bakın ben çol-çocuk,(yüzünü doğru dürüst görmediğim bir)kocasenağlama,ev-bark,hastalık falan dinlemeyip gene oturuyorum şu makinanın başına...Hadi ama sizler ne
alemdesiniz...Pamuk eller klavyeye lütfennnn....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canımcım dün o saatlerde sanırım pc'yi açık bırakmışım..Mesajını da şimdi gördüm vallahi..Seni çokkkk kaydirigubbakcemile3

Allah sahibine bağışlasın...e eee????

saolcnm amma kilomz fazla

lunacanım,çok geçmiş olsun bitanem..
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunopuyorumnanaktan
ben sürekli takip ediyorum sizi amaaa yazmaya yüzüm yok ki:kedi:
bu sabah itibariyle 60 kiloyu gördüm baskülde(((mafoldumben
müthiş bir yemek yeme sendromuna kapıldım ve durduramıyorum kendimi(((
işte böyle lunacım...atın beni topikten...((

Canım benekcimm atmak ne demek,vallahi seni gözüm o kadar arıyor ki burada,bir mesajını görsem heyecanla okuyorum bir çırpıda...:dance:

Güzel dileklerin için çok teşekkürlera.s.,Allah dermansız dert vermesin deyip şükrediyorum,geçecek mutlaka ama 1 haftadır beni bayağı bir yordu bu hastalık..:bbo:

Sanırım en son 58'din dimi benekcim.Uzun süre de kilo almamıştın ama bu 60 olayı olmamış yaa..İnan üzüldüm CADIARZU ama senin neleri başardığını düşününce bunun da üstesinden geleceğinden hiç kuşkum yok..:lepi:

Sanırım tipik kış kilolarıdır bunlar.Maalesef kışın karanlığı,depresyonu,yorgunluğu,soğuğu müthiş bir konsantrasyon bozukluğu yaşatıyor hepimize :a015:.Neyse canım sen daha fazla alma da,önümüz bahar,rahatlıkla bunları vereceğine eminim ben...kaydirigubbakcemile2

Dört gözle bekliyorum baharı,hepimiz burada daha sık buluşacağız genezemuszemus,o ooo ne kilolar vereceğiz gene dimiiii kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar.. bende 68 kiloydum şimdi 66yım diyet yapıyorum... aranıza beni de alın?

bu başlık ne zaman açıldı hiç zayıflayan var mı bunun bir listesi falan varsa ilgilenen arkadaş beni de ekleyebilir mi?

kızlar bende boy 1.67 kılo68 yuvarlak bıseyım yanı ama yenı dogum yaptım sizler kadar hızlı kılo veremem ama benıde aranıza alın sızı takıp etmek istıyorum ...hedefim 54 kılo olmak ...

ben burdayım tatlım.aynı hastalığı çekiyoruz burnum tıkalı.burnumu çektikçe midem bulanıyo.

canım opuyorumnanaktan nerelerdesin.sen azimle yine inersin isteidğin kiloya.kış yaramadı bize.

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan listemiz yok bizim.aramızdasın artık.
kızlar bende boy 1.67 kılo68 yuvarlak bıseyım yanı ama yenı dogum yaptım sizler kadar hızlı kılo veremem ama benıde aranıza alın sızı takıp etmek istıyorum ...hedefim 54 kılo olmak ...

hoşgeldin tatlım.a.s.

Son düzenleme:
selam herkese,
ben de evleneli daha 2,5 ay oldu eve tartı alma gafletinde bulunduk ama 69 kilo olmuşum
ömrümde bu kiloyu görmemiştim tartıda.. acilen 55 olmam lazım .. hem acil hem 55 aynı anda imkansız tabi ama en kısa zamanda ...
ben de herkes gibi bugun başladım diyete zemuszemus
sabahları 1 domates 1 salatalık ve biraz peynir yiyorum. öğlenleri çalıştığım için dışarda ızgara et ya da tavuk , akşam da 6da salata ... bbu kadar.. sabahla öğlen ve öğlenle akşam arasında da birer elma.. haftada 3 de yürüyüş yaparsam benden alası yok :teytey: bugun itibariyle maraton başlamıştır... 69 kiloyum şu an, bakalım ne zaman 55 olucam.. benmle zayıflamak isteyen varsa yarışalım nolur? belki gaza gelirim iyice..

canım vallahi motive olacaksan...ben sennle yarışmaya hazırım...:hulya:

şu yazdıklarını yazmak için girmiştim ama lunacım,benden önce yazmış bile..kaydirigubbakcemile2
aynı durumdayım cnm..
ilerleyecek diye evden adımımı atmıyorum korkudan buna rağmen iyileşemedim..
bademcik iltihabı yerini faranjite bıraktı..
burnum silinmekten yara oldu..
halsizim hala..
yutuyorum uyku hapını,antibiyortiği ikisi birlikte saatlerce uyutuyor beni...
serseme döndüm artık.. off sıkıldım bitsin bu hastalık işkencesi..

diyet de hak getire tabi.. çorba içmekten fenalık geldi yemek de yapasım yok, pizza falan söylüyorum dışarda...
son kgum 58...
3kg vermek istiyorum acil..

ablacım,nerelerdesin sen..
mavi bir önlük giyip okuluna gelicem...
bu koca kazık kim diye sorcaksın millete opuyorumnanaktan

hala mı?
neden güzeli,,, bitsin artık şu kırgınlık.. acilen bişiler yapmalyız.. yıpratmayın birbirinizi daha fazla..
sen eşler ve dertleri kısmına etraflıca bir konu açsana..
ya da buraya yaz.. çözelim şu meseleyi...

canım vallahi motive olacaksan...ben sennle yarışmaya hazırım...:hulya:

OLEYYYYY:lepi: OK canım o zman başladık!! ama ben hala aynı kilodayım bu arada.. 1 gr vermez mi insan? gerçi almadığımıza şukretmemiz lazımm:) sabah k-flakes yedim çöğlen de ıspanak yiycemmmm ve bol suu

bence kilonuz yeni doğum yapmış birine göre çok iyi bende hamilelik düşünüyorum 62 kiloyum boyum da 1 65 ve çok korkuyorum çok kilo alırım diye ama size maşallah bence alkisalkisalkis

ben 54 kılo ile evlendım 60 kılo ile hamıle kaldım 71 kılo ile hamılelıgımı bıtırdım sezeryan oldum 3 gun snra eve geldım bı ara 66 ya kadar inmiştım ama şimdı 68 oldum hem yıyorum dıkkat etmıyorum hemde cok uyuyorum ondan kaynaklanıyor bence...

Hoşgeldiniz arkadaşlar...İstediğiniz kiloya en kısa sürede ulaşmanız dileği ile...zemuszemus

Fibulacım eşinle kırgınlık yaşamanıza inan çok üzülüyorum,senin bu halini görmüyor mu ya hu..Tanımadığım kimsenin gıyabında olumsuz şeyler söylemek istemem ama ne bileyim kadın çok büyük hatalara imza atmadığı sürece,erkek biraz daha alttan almalı,heleki yeni evliyse..Biz de geçtik bu birlikte yaşama alışma dönemlerinde bazen ben ama çoğu zaman da eşim benim gönlümü alırdı.:1hug:

Yaa tabi yazdığın bir kaç şey dışında bilemiyorum evinizin içindeki kişilikleri ve olayları ama uzatmayın be hayatım...Daha detaylı paylaşmak istersen bazı şeyleri özelime yazabilirsin tamam mı?... opuyorumnanaktan

Bu arada sakın kendini koyuverme fibulacım,kendini topla..Bak hastalanmışsın gene.Yok canım gerçekten olmaz böyle..lmaz:

Fiucum çok şükür ben atlattım galiba..Bu gün oldukça iyiyim.Ama ben de çok uyuyorum bu kış,bir de aşırı üşüyorum..

Sanırım bir kan sayımı yaptırsam iyi olur..Bir de yağ tabakası ile ilgili sanırım bu üşüme olayı.Yağlar azaldıkça o kadar soğuğa karşı hassasiyet artıyor sanırım...

Kış mevsimine,kullandığın ilaçlar ve senin boyuna göre 58 çok iyi bence.Biliyorum hedefin daha aşağısı ama bu kışı bu kilo ile geçirebilsen,baharda da spora,yürüyüşe falan başlayabilsen yaza hedefinin bile altında girebilirsin rahatça canım..kaydirigubbakcemile2:lepi:

O yüzden kendini çok sıkma,zaten hassas bir dönem yaşıyorsun...opuyorumnanaktan

şu üşüme olayı bende de var.. acayip hem de..
ama ben pek uyuyamıyorum..
bu arada hala çok halsizim.. atlatamadım henüz..
ben de almasam şükür diyorum hele şu hastalık döneminde..
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…