Selam kızlarr..
Öncelikle hepinize Sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, zayıf, gönlünüzden gerçen herşeyin gerçek olduğu harika bir sene diliyorum.. Biraz geç kaldım amma.. :kedi:
Yılbaşında arkadaşlara gittik biz bahçeşehirde.. Karşıya geçmişkene de ordaki akraba, arkadaş ziyaretleri filan derken bütün haftasonu dışardaydık..
Bir de yeni bir mesaj yazılınca foruma genelde mail geliyor bana. Mail de gelmemiş nedense.. Sürekli i girip bakayım diyorum pazartesinden beri, araya birşey giriyo unutuyorum.. Valla özledim sizi yahuuu... canlarım benimm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Lunam ve Prensesim.. siz niye hala iyileşemediniz bakiim yaa... Çok üzülüyorum.. Dikkat edin kendinize lütfen.. Siz bana çok lazımsınız..bilmiyorumkismile (bu arada bu yeni ifadelere bayıldım..)
Yeni gelen arkadaşlarım hepiciniz hoşgelmişsiniz..a.s.
Fibuşş.. Sizde böyle yapmayın.. Bak 7 ay sonra evlenicem bende.. Korkutma gözümü beniiimmm....eyvahedigeldismile
Konuşup halledemiyormusunuz? Neden böyle oldu? Bu raddeye gelmesinin sebebi nedir yani.. Valla nazar değdi ha..Canım benim yaaa...olumunekankayizsmile
Benekli ablam.. Seni çok özledik.. Kış sebebiyle hepimiz kilo aldık.. Ama sen yeniden verirsin aplam eminim ben..opuyorumnanaktan
Ben neler yapıyorum.. Valla aynen devam. Dikkatli beslenmeye çalışıyorum.. Ama bugün regl oldum..O yüzden 2 gündür tatlı yiyorum.. Onun dışında iyi gidiyo.. Hala Yasemin ablanın kitaplarını okuyorum. 2. Kitabına geçtim.. Vaktim olunca yine gelip yazıcam öğrendiklerimi.. Mart başına kadar tartılmamaya karar verdim. O yüzden kaç kilo olduğumu söyleyemicem.. İşte benden böle canımlarım benim..boshayallersmile
Günaydın fıstıklar..Saat 10:30 itibari ile uyanmış durumdayım.(Biliyorum bu uyku fena kilo yapar)..
5 tane çeri domates
Biraz fazla tel peyniri
2 kupa şekersiz çay
3 tane eti negrooooomafoldumben
ile kahvaltımı yaptım..
Ben de 5-6 gün sonra regl olacağım.İştahım felaket.Canım talı da tatlı diyip duruyor...
Vallahi ne yapacağımı bilemiyorum..Nescafeye dadanıcam herhelde..
Bir de şubat tatilinde Almanyadayız (belki Belçika ya da Fransaya da geçeriz (hava şartlarına bağlı))..
Biraz fazla dikkatli olmam gerekiyor çünkü zaten orada rejim falan yapamıycam...:1ninca:
Şu spor olayına bir konsantre olsak çok iyi olur ama hepimiz bu konuda kış uykusundayız sanırım.Dün biraz 50-59 grubunu okudum.Hatunlar ne güzel spor yapıyorlar imrendim..ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2
Hadi kızlar yokmu aranızda şu konuya bir çakmak çakıp,alevlendirecek...zemuszemus
Hemen bu konuya bir el atiim ben ozaman Lunam...
Hadi bakalım bu akşam hepimiz callaneticse yada walk at home'a başlayalım, ne dersiniz??
Ya bizim ev çok soğuk oluyo, o yüzden hep üşüyorum diye erteliyorum.. Ama hep mazeret.. Hele bi hareket etmeye başlasam zaten ısınıcam, di mi ama..:umursamazhaoldumsmile
Günaydın fıstıklar..Saat 10:30 itibari ile uyanmış durumdayım.(Biliyorum bu uyku fena kilo yapar)..
5 tane çeri domates
Biraz fazla tel peyniri
2 kupa şekersiz çay
ile kahvaltımı yaptım..
Ben de 5-6 gün sonra regl olacağım.ıştahım felaket.Canım talı da tatlı diyip duruyor...
Bir de şubat tatilinde Almanyadayız (belki Belçika ya da Fransaya da geçeriz (hava şartlarına bağlı))..
Biraz fazla dikkatli olmam gerekiyor çünkü zaten orada rejim falan yapamıycam...:1ninca:
Şu spor olayına bir konsantre olsak çok iyi olur ama hepimiz bu konuda kış uykusundayız sanırım.Dün biraz 50-59 grubunu okudum.Hatunlar ne güzel spor yapıyorlar imrendim..ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile2
Hadi kızlar yokmu aranızda şu konuya bir çakmak çakıp,alevlendirecek...zemuszemus
Hemen bu konuya bir el atiim ben ozaman Lunam...
Hadi bakalım bu akşam hepimiz callaneticse yada walk at home'a başlayalım, ne dersiniz??
Ya bizim ev çok soğuk oluyo, o yüzden hep üşüyorum diye erteliyorum.. Ama hep mazeret.. Hele bi hareket etmeye başlasam zaten ısınıcam, di mi ama..:umursamazhaoldumsmile
luna hareket diince ilk aklıma sen geldin perim hemende yapmışsın yorumu . . . opuyorumnanaktan
artık sporada başlamak istiyorum bende.ilk zamanlar alt komşu rahatsız olur diye walk at home yapamıyodum.bir hafta oldu.komşu taşındı.ev boş.rahat rahat yapabilirim.delikafadulden bide bebekden şüphe eidyodum ben.o da yokmuş.diyeti sermiştim azıcık.ona da devam.ki zaten çook az yiyebiliyorum zaten.iştahım hala kapalı.sabuncan çok çiğneme filan diye bişiler yazmıştı.ona dikkat etcem birazda bakalım ne dğeişecek
artık sporada başlamak istiyorum bende.ilk zamanlar alt komşu rahatsız olur diye walk at home yapamıyodum.bir hafta oldu.komşu taşındı.ev boş.rahat rahat yapabilirim.delikafadulden bide bebekden şüphe eidyodum ben.o da yokmuş.diyeti sermiştim azıcık.ona da devam.ki zaten çook az yiyebiliyorum zaten.iştahım hala kapalı.sabuncan çok çiğneme filan diye bişiler yazmıştı.ona dikkat etcem birazda bakalım ne dğeişecek
hihi..opuyorumnanaktan Şİmdi müsli koydum yiyorum da.. Anacım 50 yi bırak 30 da hepsi unufak olup kayyo aşşaaaa.... Napacooookkk??:uhm: aslında bi de küçük çatal kaşık kullanmak lazım.. O da bi yöntem..
Canım benim çok memnun oldum inan.. Rahatladım valla barıştığınızı okuyunca... Umarım bir daha öyle kötü zamanlarınız olmaz.. Hep mutlu olun işallah.. Canım ya..
Hadi bakiim bu akşam başlayalım beraber spor yapmaya..
fibu neeeee bebiiii şüphesi mi :CüvCüv:
evet peri minnak tabak minnak çatal kaşık fln . . . olumunekankayizsmile
görürsem edinicem !
hihi..opuyorumnanaktan Şİmdi müsli koydum yiyorum da.. Anacım 50 yi bırak 30 da hepsi unufak olup kayyo aşşaaaa.... Napacooookkk??:uhm: aslında bi de küçük çatal kaşık kullanmak lazım.. O da bi yöntem..
Canım benim çok memnun oldum inan.. Rahatladım valla barıştığınızı okuyunca... Umarım bir daha öyle kötü zamanlarınız olmaz.. Hep mutlu olun işallah.. Canım ya..
Hadi bakiim bu akşam başlayalım beraber spor yapmaya..
fibu neeeee bebiiii şüphesi mi :CüvCüv:
evet peri minnak tabak minnak çatal kaşık fln . . . olumunekankayizsmile
görürsem edinicem !
Mende mende...
dışarda biraz komik olabülüü ama evde yemek yerkene artıkın minnak minnak kullançam..:ecrin_bebek:
Fibuş bi de o bebiş olayını ben yanlış anlamışım.. Şimdi tepkimi veriim... BEBİK Mİ DİDİİİİİNNNNNN:sm_cool: :sm_cool:
hadi amaaaaa....:CüvCüv: :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3
bende çay tabağı çay kaşığı ile iyiym barii.delikafadulden burdan inan çok destek oldunuz.böle şeyleri anneme,tanıdıklarıma anlatamıyodum.aile içi olaylar hani hoş olmaz.burda anlatıp rahatladım.çok teşekkürler destek için.heipnize a.s.:asigim:
kız şüphe sadece.1 ay 15 gün gecikti günümde.:kedi: ama yokmuş bişi.doktora gitmem gerek acilen.
:ecrin_bebek: gelsin bekliyom bebişimii.ama nazlanıyo heralde. bu arada fulyacığım bebek mama takımları öyle cici ki.onlardan alıp onlarla yemek yiyelim.porsiyonlarıda küçültmüş oluruz.
ama ben şimdi alamam onları.kocacıkbebik gelio sanabilir.olmazsada üzülür sonra.
bende çay tabağı çay kaşığı ile iyiym barii.delikafadulden burdan inan çok destek oldunuz.böle şeyleri anneme,tanıdıklarıma anlatamıyodum.aile içi olaylar hani hoş olmaz.burda anlatıp rahatladım.çok teşekkürler destek için.heipnize a.s.:asigim:
kız şüphe sadece.1 ay 15 gün gecikti günümde.:kedi: ama yokmuş bişi.doktora gitmem gerek acilen.
:ecrin_bebek: gelsin bekliyom bebişimii.ama nazlanıyo heralde. bu arada fulyacığım bebek mama takımları öyle cici ki.onlardan alıp onlarla yemek yiyelim.porsiyonlarıda küçültmüş oluruz.
ama ben şimdi alamam onları.kocacıkbebik gelio sanabilir.olmazsada üzülür sonra.
fly teyzesii
Evet tatlım o da bi fikir.. güççücük tabaklarda.. anam çok şirin.. hihihii..
Bebiş gelir yakında işallah.. canım ama mutlaka git doktora ihmal etme sakın.. Hatta bize de bildir.. eneeemmm teyze olcesss... zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3
fibuşcan şaşırttın beni hemen bebi demek . . . hayırlısı olsun cnmcm . . . beraber büyürsünüz öle derler ya :ecrin_bebek: yerimseniben:ecrin_bebek:
fly teyzesii:ecrin_bebek: yumuk yumuk elli bi bebik
fly teyzesii:ecrin_bebek: yumuk yumuk elli bi bebikk.opuyorumnanaktan
kesin bişi yokki.kist bile olabilir.eyvahedigeldismile ayrıca olsun yani.25 bitmeden anne olmak hayalımdii.bu sene olmazsa bu hayal suya düşcek.2 ocakta 25i doldurdum.26dan gün alıyom.85 doğumluyum.küçükmüyümkii:1ninca:
fılay 50 defa bazen hakkaten fazla özellikle öle gevrekler için falan çenen yorulduğunda yut o nedenle . . .
bir çakmak çakan olursa ben toptan havaya uçarım.. antibiyotiği devirdim ama hala iyi sayılmam. anlaşıldı iğne yemeden iyi olmıycam ben kafamçokkarıştıGünaydın fıstıklar..Saat 10:30 itibari ile uyanmış durumdayım.(Biliyorum bu uyku fena kilo yapar)..
5 tane çeri domates
Biraz fazla tel peyniri
2 kupa şekersiz çay
ile kahvaltımı yaptım..
Ben de 5-6 gün sonra regl olacağım.İştahım felaket.Canım talı da tatlı diyip duruyor...
BEBEK???bende çay tabağı çay kaşığı ile iyiym barii.delikafadulden burdan inan çok destek oldunuz.böle şeyleri anneme,tanıdıklarıma anlatamıyodum.aile içi olaylar hani hoş olmaz.burda anlatıp rahatladım.çok teşekkürler destek için.heipnize a.s.:asigim:
Kuzuuuu.... kaydirigubbakcemile3
bende öle düşünüyordum ama daha 29umda eflenebiliyorum ancak..mafoldumben 30 dan önce çocuk sahibi olamaycam malesef.. ühü ühü..:gitme:
Geç olsun güç olmasın işallah..:CüvCüv:
okadar çiğniyorum ki kendiliinden gidiyo zaten.. Bütünleşiyorum lokmaynan.. hehe...cokacimcoook
canım çok sevidnim her şeyin yoluna girdiğine.. sen sakın büyüklere söz etme böyle şeylerden.. siz barışırsınız ama onlar unutmaz, sorun olur. bunaldığında bize söyle, gerekirse msn de msn açalım sana...
ama herşey daha da güzel olacakç inanıyorum ben..
bir çakmak çakan olursa ben toptan havaya uçarım.. antibiyotiği devirdim ama hala iyi sayılmam. anlaşıldı iğne yemeden iyi olmıycam ben kafamçokkarıştı
şaka maka iyileşir iyileşmez spor yapmam lazım..
haftaya abimin arkadasının nişanına gidicem. 55kg iken aldıgım saten bir elbisemi giymek istiyorum. ama içindepatlıycak gibiyim mafoldumben
2-3kg atsam süper olcak dA NERDEEEE....
BEBEK???
istiyo musun cidden bu yaşta??
hayatın biter kızım..
şaka bir yana, sizin kararınız tabi de.. önce bir evliliğinizi oturtsaydınız canım.. hem daha çok gençsiniz.. eşin hazır mı baba olmaya? daha koca rolüne anca adapte oluyor çocuk süprizzzzz
ben 32 gibi düşünüyorum çocuk.. sen benden 8 ay büyüksün sadece ama ben çocuk yapıncaya kadar torununun olur senin laelaelaelaelae
bana çiğne demeyin o kadar..
tat alamıyorum öyle.. sonra ağzıma kocaman bir lokma atıyorum.. çok çiğiniyim diye ama.. öyle olunca da bir işe yaramıyor mirmirmirmir
Ay ay ay benim canlarımın hepsi buradaymışşş...
Fulya ben kuzucuğumun ödevi bitsin başlayacağım bu gün Walk'a...Vallahi otur otur ne öyle yaa...Bi de yemeye başladım.cısss yani...lmaz:
Fibula beni de çok şaşırttın doğrusu.Allah gönlüne göre versin mutlaka ama ben de fiu ile aynı düşünüyorum...Ben 26'ımda evlendim,30'umu doldurmuştum bebeğimi kucağıma aldım.Hem de çok şükür çok huzurlu bir ortamım olduğu halde..Bence de iyi düşün.
Elbette çocuk düşüncesi ve onun varlığı tarif edilemeyecek bir mutluluk ama,çocuk sorumluluğu almak çok zor bir karar..maddi-manevi büyük hazırlıklar gerektiriyor bence...Ama elbette senin kararına ve düşüncene sonsuz saygı duyarım.Bunlar sadece benim nacizane fikirlerim...
Evvet kızlar bugün ani bastıran bir misafir trafiğim oldu..Arkadaşlar hazırlık yapmayayım diye aniden çıkıp gelmişler,ama benim dipfiriz sağolsun...Onların getirdiklerine benim buzluktaki poğacalarım kurabiyelerim eklenince oldu mu koca bir sofra...Bir de oturduk yedik de yedik...
Bunları eritebilmek için benim sabaha kadar spor yapmam gerek herhalde..Vallahi başlayacağım bu akşam.(Bakın yemin bile ettim)...Hadi fulya biz başlayalım da diğer hatunları kıskandıralım...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?