60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Lunam valla halim yok filan diyodum.. Senin ben başlicam demenle yeniden bi enerji geldi.. Şimdi daha yeni yemek yedim.. Aradan 1 saat filan geçsin bende callanetics yapacağım..kaydirigubbakcemile5

Fulya ben biraz önce bitirdim walk 'ın 5 milinikaydirigubbakcemile2,
yeniden doğdum,vicdanım rahatladı vallahizemuszemus.....
Sen de durumlar nasıl...Su koyuvermedin dimiiii??...kaydirigubbakcemile3

hayat evde geçiyor.. hala tam toparlanamadım. dilediğim gibi banyo bile yapamıyorum korkudan , ilerler diye ama gene de iyi sayılmam.. fenalık geldi hastalıktan.
meyve yiyorum, portakal suyu içiyorum,sevgilim sıkıyor :hulya: ama narinim ben ya.. rüzgar esse hasta olurum zaten.. boshayallersmile

hımm, demek spor yapajaksınız ha aklinialirimsmile hem de bensiz...
hainler sizi kaydirigubbakcemile3

Fulya ben biraz önce bitirdim walk 'ın 5 milinikaydirigubbakcemile2,
yeniden doğdum,vicdanım rahatladı vallahizemuszemus.....
Sen de durumlar nasıl...Su koyuvermedin dimiiii??...kaydirigubbakcemile3

:kedi:
Ama geçerli bi mazeretim var.. Midem çok feci tuttu.. Feci canım acıdı.. Hatta bi ara mide kanaması mı geçiriyorum acaba diye düşünmeye başladım.. Ağrıdan çok sanki midemin içinde kocaman bi açık yara varmış gibi canım acıdı.. Ancak şöyle yan yatınca rahatladım.. Öylece de uyuya kalmışım.. Bugün şimdilik daha iyiyim çok şükür..

Sen de bi iiice iileş ondan sonra hepberaber yapıcaz işallah kuzucum.. Bende de sürekli bişiiler çıkıyo ama bakalım.. Eninde sonunda bi siftah yapıcam işallah..

Hımmmm hastalık sözkonusu olunca ben ne diyebilirim ki canımmm.Geçmiş olsunn...a.s.

Hımmmm hastalık sözkonusu olunca ben ne diyebilirim ki canımmm.Geçmiş olsunn...a.s.

Sağol bitanem.. Valla hep niyet ediyorum ama bir türlü yapamadım. Sürekli birşey çıkıyor.. :çok üzgünüm: Ama şekerim valla dediğin gibi en önemlisi sağlık..

Spor yapmak keyifli bir aktivite olması lazım sonuçta daimi olması açısından değil mi? Spor yapıcam diye kendimize eziyette etmememiz lazım..

Böyle kendimi telkin ediyorum işte napiim..boshayallersmile

Elbette canım..Telkin değil doğru şeyler yazmışsın...a.s

Amma başlayınca da arkası geliyor.Ben bu gün de walk'ı yaptım fulyacım.Hem de reglimin ilk günü olduğu halde..Ağrım falan yok,çok pozitifim gerçekten..
Amma kötü olan bir şey var...Regl olayından herhalde sabahtan beri yediklerimi bir yazsam ohaoldumsmile ..Hepsi de karbonhidrat ağırlıklı...Off yarın gene arkadaşlarla kahvaltı yapıcağız..Sabah sabah da salata yenmez ki,ne yapıcam bilmiyorum...mafoldumben

Canım kendine iyi bak emi...Seni çok kaydirigubbakcemile3

Aferin tatlım.. Teprik ederim.. Aynen devam.. Ben de aslında spor yapmayı seviyorum.. Bana kendimi mutlu ve iyi hissettirir.. Yapabildikçe yapacağım işallah tatlım.. Sen aynen devam et şekerim ben arkadan gelir sana yetişicem.. yerimseniben kaydirigubbakcemile5

di mi sabuncuğum ödem o ödem:))))
off yaaa kiilo almak nekdr kolay wermek ndn bukdr zor

Hülya Avşar'ın 9 Kilo Zayıflatan Diyeti!

Hülya Avşar'ın 9 Kilo Zayıflatan Diyeti!

Ekranların ünlü isimleri aldıkları kiloları kısa sürede vermeleriyle herkesi şaşırtmayı severler. Bu isimlerden biri de Hülya Avşar.

Avşar'ın aldığı kiloları vermesinde büyük rol oynayan Banu Kazanç'a iki ayda dokuz kilo verdiren diyeti sorduk.

"Kilo verirken önemli olan nokta vücutta kas kaybına neden olmadan, tamamıyla kilonun yağdan verilmesidir.Yine verilen kiloların kalıcı olabilmesi için çok hızlı kilo vermeye çalışmak yanlış olacaktır.Vücuttaki kas oranını korumak ve sadece yağdan verebilmek için ayda 5 kilo vermek yeterlidir.Yüzünüzün çökmemesi için diyetinizde proteinli yiyecekleri eksik bırakmayın" diyen Banu Kazanç'ın diyet listesini uygulamak ise oldukça kolay.

SABAH

2 dilim kaşar, 1 dilim ekmek, 0,5 lt.su ya da 1/4 avokado,30 gr. peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 0,5 lt.su

ARA
5 kayısı ve 0,5 lt.su.

ÖĞLE
1 bonfile veya tavuk but ve salata, 0,5 lt.su

Haftada 2 gün-1 tabak makarna, salata ve 0,5 lt.su.

ARA

5 kayısı, 3 ceviz yada 1 muz ya da 10 badem, 4 kayısı ve 0,5 lt.su

AKŞAM

1. seçenek;

350 gr balık ya da somon ızgara ya da 1 göğüs tavuk, salata, 0,5 lt su.

ya da

2 enginar veya 2 kereviz, 1 dilim ekmeK, 1 kase yoğurt, salata, 0,5 lt su.

2. seçenek;

1 tabak karışık sebze(brokoli,brüksel lahanası,havuç...vb)(1 çorba kaşığı zeytin yağ ile hazırlanacak), 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata ve 0,5 lt. su.

GECE

1 nar yada 1 muz yada 1 dilim ananas.

Kurabiye Diyetiyle Zayıflayın!
Kurabiye mi? Hem de diyetteyken? Tam da öyle. Christina Kane, geçmişte birçok başarısız diyet denedikten sonra, Dr. Siegal'ın Kurabiye Diyeti'ni duydu. Bu diyet, günde altı paket kurabiyeye ek olarak derisi alınmış tavuk ve haşlanmış sebze gibi bir "gerçek öğün" içeriyor.

Washington'da bir hukuk bürosunda sekreterlik yapan ve haziranda 115 kiloyken kurabiyelere haftada 56 dolar harcamaya başlayan Kane (43), "Bu diyetin inanılmaz derecede kolay gözüktüğünü düşündüm," diyor. Üç ay içinde 18 kilo veren Kane, "Eğer ilk haftayı atlatırsanız, sorun kalmaz" diye belirtiyor. Kane, tahmini sayıları 500 bine ulaşan ve Dr. Sanford Siegal'ın diyetiyle kilo veren kişilerden biri.

Bu diyetin ana fikri şu: Kurabiye yiyerek ayda 4,5 kiloya kadar zayıflamak. Daha açık olmak gerekirse, içeriği ve besin değeri biraz belirsiz bir maddeyi tüketerek kilo vermek. Günde sadece 800 ile 1000 arası kalori alırken nasıl vermeyesin ki?

Dr. Siegal'ın diyeti yeni değil; 1975'te icat edildi ama yıllarca sadece doktorun Miami'deki kliniğine gelen hastalara ve yine onun kurabiye sağladığı başka doktorların hastalarına uygulandı. Bu durum, Siegal'ın 2006'da CookieDiet.com'u açmasıyla değişti. Yine aynı yıl, kurabiyeler dükkânlarda satılmaya başlandı. Siegal, 2008'de 12 milyon dolar olan gelirlerin 2009'da 18 milyon dolara ulaşmasını bekliyor. Kurabiye diyeti işi o kadar kârlı ki, başka şirketler de piyasaya girdi. Smart for Life; günde altı adet 105 kalorilik kurabiye tüketiliyor, 35 günlük paketi 279 dolara satılıyor.

Hollywood Kurabiye Diyeti; günde üç veya dört adet tüketilen 150 kalorilik kurabiye ve hafif bir akşam yemeği içeriyor, kutusu 14 ila 20 dolar arasında. "Japonya'nın en sevilen diyeti" etiketiyle pazarlanan Soypal Kurabiyeleri; her biri 22 kalori içeriyor, kutusu 49 dolar. Ama bu diyetleri eleştirenler, 1000 kaloriden düşük diyetlerin kalıcı biçimde kilo vermeyi sağlayamadığını ve bunların potasyum eksikliği, safra kesesi taşı, kalp çarpıntısı, böbreklerin zayıflaması ve baş dönmesi gibi sorunlara yol açabileceğini iddia ediyorlar. Kurabiye diyeti, özellikle yeme bozukluğu konusunda girişimlerde bulunan ve greyfurt diyeti ile Optifast şurupları gibi moda diyetleri çoktandır eleştiren kişileri kaygılandırıyor.

Oklahoma'daki Laureate Yeme Bozuklukları Programı'nda tıp yöneticiliği yapan Dr. Ovidio Bermudez, "Genel olarak konuşursak, moda diyetler halka yanlış bilgi verir ve hiçbir faydası olmadığını bildiğimiz bu diyet anlayışına yönelik daimi bir merakı besler," diyor.

Kurabiye diyeti işi, bütün bu eleştirilere rağmen gelişiyor. Smart for Life şirketi başkan yardımcısı Richard Kayne, geçen yıl yaklaşık 30 milyon dolar olan brüt gelirin bu yıl 82 ile 95 milyon dolar arası bir miktara ulaşacağını düşünüyor. Bu diyetlerle ilgili klinik çalışma yapılmamasına veya Siegal'ın kurabiyesinin temel malzemelerinden birinin iştahı kestiği iddia edilen özel aminoasitlerden olduğunu yalnızca doktor ve eşinin biliyor olmasına aldırmayın. Siegal, "Etkiyi sağlayan, proteinlerin özel bir karışımı" diyor. Dr. Siegal, kurabiyesinin besinsel açıdan güvenilir olduğunu söylüyor ama işi sağlama almak için haftalık diyet paketiyle beraber yedi günlük multivitamin de veriyor. Siegal hastaların diyetten önce doktorlarıyla konuşmasını da tavsiye ediyor. Bazı beslenme uzmanları ise, bu zayıflama programına hiç başlanmaması gerektiğini düşünüyor. New York'ta tescilli diyetisyen olarak çalışan Keri Gans, "İşin aslı şu ki, günde altı tane kurabiye ve bir öğün yemekle beslenme ihtiyacınızı karşılayamazsınız. Bu imkansızdır" diyor.

gnaydın kızlar 1kg aldım ben güya zayıflayacam yok yani(((

Herkese benden de günaydın..Ay pardonnn tünaydın...

Biraz önce geldim dışarıdan.Off neler yedim neler..mafoldumben Şimdi düşününce aynen akannehir oluyorum..Yok yok bunun bir sonu olmalı değil mi????lmaz:

Ben de korkudan tartıya çıkmıyorum.Reglim bitsin,büyük bir törenle çıkıcam o cihazın tepesine...eyvahedigeldismile

Kilo aldığım kesin de ne kadar aldığımın derdindeyim ben de.Yılbaşından beri yiyorum da yiyorum maaşallah.....

Bu arada Hülya Avşarın diyet listesini ben de okudum netten biraz önce...Çok klasik gelecek belki ama onlardaki imkanlar bizde olsa o ooo ooo...Bu arada ekranlarda da hiç belli olmuyor verdiği.9 kilo bu ya..Belli olmaz mı..:uhm:

hülya mı vermiş 9 kilo?
hiç belli olmuyor..

gelsin bize de ona bir liste yazalım sevabına delikafadulden

bu arada regl oldum.. ölüyorum sancıdan.. bütün kışı hasta geçircem belli oldu..

benneyaptımki

Canım geçmiş olsun..Senle ben bu sıralar hep aynı anda yaşıyoruz bu rahatsızlıkları...opuyorumnanaktan

Hülyaya gelince kesinlikle belli olmuyor..Kadının 3 karış boyu var (bizzat gördüm)..Ben 1.65'im diyor...Ben ozaman 1.64 değil de,1.70 falan oluyorum ..bilmiyorumkismile

arkadaşlar...bende geldim aranıza...67 kiloydum 15 günde 2 kilo verdim ama çok şey yapmıyorum su içiyorum bol bol ekmek azalttım ve günde yarım saat spor 15 dksı yürüyüş koşu bandında zamanla artıracağım ama belim ağrıdığından mekik çok yapamıyorum...işe yaramaz yaptıklarım diyordum ama 2 kilonun gittiğini görünce sevindim...herkese kolay gelsin...sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin...

Hoşgeldin..Bayağı kararlı gözüküyorsun,bu kararlılıkla gidersen rahatlıkla hedefine ulaşacağına inanıyorum..Kolaylıklar diliyorum...a.s. Bu arada boyun ne..Onu yazmamışsın:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…