Lunam valla halim yok filan diyodum.. Senin ben başlicam demenle yeniden bi enerji geldi.. Şimdi daha yeni yemek yedim.. Aradan 1 saat filan geçsin bende callanetics yapacağım..kaydirigubbakcemile5
hayat evde geçiyor.. hala tam toparlanamadım. dilediğim gibi banyo bile yapamıyorum korkudan , ilerler diye ama gene de iyi sayılmam.. fenalık geldi hastalıktan.
kujuuumm... sen geldin mi... sen hala iyi olamadın mı bakiiimm.. Kıyamam ama ben sanaa... Bol bol meyve ye vitamin iç filan.. O sefdiceeeene söle ii baksın sana.. Yoksam döferim.. aklinialirimsmile hehe
onun dışında nasılsın canımcım?? Nasıl gidiyor hayat??
Ay ay ay benim canlarımın hepsi buradaymışşş...
Fulya ben kuzucuğumun ödevi bitsin başlayacağım bu gün Walk'a...Vallahi otur otur ne öyle yaa...Bi de yemeye başladım.cısss yani...lmaz:
Fibula beni de çok şaşırttın doğrusu.Allah gönlüne göre versin mutlaka ama ben de fiu ile aynı düşünüyorum...Ben 26'ımda evlendim,30'umu doldurmuştum bebeğimi kucağıma aldım.Hem de çok şükür çok huzurlu bir ortamım olduğu halde..Bence de iyi düşün.
Elbette çocuk düşüncesi ve onun varlığı tarif edilemeyecek bir mutluluk ama,çocuk sorumluluğu almak çok zor bir karar..maddi-manevi büyük hazırlıklar gerektiriyor bence...Ama elbette senin kararına ve düşüncene sonsuz saygı duyarım.Bunlar sadece benim nacizane fikirlerim...
Evvet kızlar bugün ani bastıran bir misafir trafiğim oldu..Arkadaşlar hazırlık yapmayayım diye aniden çıkıp gelmişler,ama benim dipfiriz sağolsun...Onların getirdiklerine benim buzluktaki poğacalarım kurabiyelerim eklenince oldu mu koca bir sofra...Bir de oturduk yedik de yedik...
Bunları eritebilmek için benim sabaha kadar spor yapmam gerek herhalde..Vallahi başlayacağım bu akşam.(Bakın yemin bile ettim)...Hadi fulya biz başlayalım da diğer hatunları kıskandıralım...zemuszemus
Fulya ben biraz önce bitirdim walk 'ın 5 milinikaydirigubbakcemile2,
yeniden doğdum,vicdanım rahatladı vallahizemuszemus.....
Sen de durumlar nasıl...Su koyuvermedin dimiiii??...kaydirigubbakcemile3
hayat evde geçiyor.. hala tam toparlanamadım. dilediğim gibi banyo bile yapamıyorum korkudan , ilerler diye ama gene de iyi sayılmam.. fenalık geldi hastalıktan.
meyve yiyorum, portakal suyu içiyorum,sevgilim sıkıyor :hulya: ama narinim ben ya.. rüzgar esse hasta olurum zaten.. boshayallersmile
hımm, demek spor yapajaksınız ha aklinialirimsmile hem de bensiz...
hainler sizi kaydirigubbakcemile3
:kedi:
Ama geçerli bi mazeretim var.. Midem çok feci tuttu.. Feci canım acıdı.. Hatta bi ara mide kanaması mı geçiriyorum acaba diye düşünmeye başladım.. Ağrıdan çok sanki midemin içinde kocaman bi açık yara varmış gibi canım acıdı.. Ancak şöyle yan yatınca rahatladım.. Öylece de uyuya kalmışım.. Bugün şimdilik daha iyiyim çok şükür..
Hımmmm hastalık sözkonusu olunca ben ne diyebilirim ki canımmm.Geçmiş olsunn...a.s.
Sağol bitanem.. Valla hep niyet ediyorum ama bir türlü yapamadım. Sürekli birşey çıkıyor.. :çok üzgünüm: Ama şekerim valla dediğin gibi en önemlisi sağlık..
Spor yapmak keyifli bir aktivite olması lazım sonuçta daimi olması açısından değil mi? Spor yapıcam diye kendimize eziyette etmememiz lazım..
Böyle kendimi telkin ediyorum işte napiim..boshayallersmile
hımm, demek spor yapajaksınız ha aklinialirimsmile hem de bensiz...
hainler sizi kaydirigubbakcemile3
Elbette canım..Telkin değil doğru şeyler yazmışsın...a.s
Amma başlayınca da arkası geliyor.Ben bu gün de walk'ı yaptım fulyacım.Hem de reglimin ilk günü olduğu halde..Ağrım falan yok,çok pozitifim gerçekten..
Amma kötü olan bir şey var...Regl olayından herhalde sabahtan beri yediklerimi bir yazsam ohaoldumsmile ..Hepsi de karbonhidrat ağırlıklı...Off yarın gene arkadaşlarla kahvaltı yapıcağız..Sabah sabah da salata yenmez ki,ne yapıcam bilmiyorum...mafoldumben
Canım kendine iyi bak emi...Seni çok kaydirigubbakcemile3
Günaydın canlar..
gnaydın kızlar 1kg aldım ben güya zayıflayacam yok yani(((
gnydn cnm . . çinneme topiğimize nie gelmiyosun bakiim ?
ödemdir canım o .
gnaydın kızlar 1kg aldım ben güya zayıflayacam yok yani(((
hülya mı vermiş 9 kilo?
hiç belli olmuyor..
gelsin bize de ona bir liste yazalım sevabına delikafadulden
bu arada regl oldum.. ölüyorum sancıdan.. bütün kışı hasta geçircem belli oldu..
benneyaptımki
arkadaşlar...bende geldim aranıza...67 kiloydum 15 günde 2 kilo verdim ama çok şey yapmıyorum su içiyorum bol bol ekmek azalttım ve günde yarım saat spor 15 dksı yürüyüş koşu bandında zamanla artıracağım ama belim ağrıdığından mekik çok yapamıyorum...işe yaramaz yaptıklarım diyordum ama 2 kilonun gittiğini görünce sevindim...herkese kolay gelsin...sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?