60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla doktordan aldım bu diyeti 6 öğün yiyorum sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı ara 1 meyve öğle et sebze salata ekmek ve yoğurt akşamla aynı ara 1 meyve akşam yemeğinden sonra 1 meyve daha

valla doktordan aldım bu diyeti 6 öğün yiyorum sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı ara 1 meyve öğle et sebze salata ekmek ve yoğurt akşamla aynı ara 1 meyve akşam yemeğinden sonra 1 meyve daha

ben diyetisyen eşliğinden veriyorum kilo...ben 3.5 ayda verdim 8.5 kilo...bilemiyorum tabi..umarım kısa zamanda geri almazsın...opuyorumnanaktan

yok çok sağlıklı besleniyorum zaten bu verdiğim kilo yağdan değil şişkinliğimi attım şimdi esas kilomdayım artık bundan sonra yavaş yavaş yağdan gider ayda 2 kilo veriyorum zaten daha öncede yapmıştım bu diyeti.
ayrıca yaş metobolizma herkeste farklı bana göre çok yavaş gidiyor hatta.

Anladım canım inşallah kurtulursun kilolarından...ben çok sık takip edemesem de arada giriyorum...seni de aramızda görmekten mutlu oluruz....olumunekankayizsmile

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Aşırı kilolarla dikkati çeken Zerrin Özer, birkaç gün önce 27 kilo incelmiş halde ekranların karşısına çıkarak herkesi şaşırttı. Peki Zerrin Özer’in 27 kilo vermesini sağlayan ipuçlarını siz de uygulamak istemez misiniz?

Zerrin Özer 27 kiloyu nasıl verdi?

Şarkıcı Zerrin Özer, yıllarca kilolu haliyle ekranlarda bizi o kilolu görüntüsüne o kadar çok alıştırdık ki Zerrin Özer’i geçenlerde televizyon ekranlarında oldukça zarif ve incecik bir halde görenler bir türlü gözlerine inanamadı.

Özer, “Diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum. En çok zeytinyağlı sebze yemekleri yedim. Zaten kırmızı et hiç sevmem, yumurta ayda bir kere yedim. Peynir, domates, salatalık; bunları bol bol tükettim. Siyah üzüm, elma, her gün bir küçük yoğurt yedim.

Her şeyden yedim ama çok az. Asla beyaz ekmek yok. Sadece sabah kahvaltısında iki dilim kepek ekmeği var. Artık önceliklerim değişti. Daha sağlıklı yaşıyorum, yemediğim sebze, meyveleri yiyorum. Eskiden bir sürü tatlı, abur cubur yiyordum. Cips, çekirdek, fındık, fıstık, çikolata, dondurma... Arka arkaya 10 tane gofret yer mi? Ben yiyordum. Unutmayın, güzel olan her şey kilo yapıyor.

Bir sene boyunca her gün spor yaptım. Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim” diyerek zayıflama sırrını açıkladı.

Ayrıca bir dizi estetik operasyondan geçen Zerrin Özer, "Göz kapaklarıma ve gıdıma estetik yaptırdım. Doktoruma 'Asla ve asla ifademin bozulmasını istemiyorum' dedim, kırışıklıklarıma dokundurmadım. Çünkü kırışıklıklar bile yaşanmışlıkları anlatır. Eğer ileride beni çok fazla rahatsız ederse botoks yaptırırım. Şimdi sırada göğüs ve karın ameliyatları var. Kilo verince karnımda sarkma oldu. Kalan yağlar alınıp gerilecek. Göğüslerim de sarktı, onlarda düzeltilecek" dedi.

Tatlı Krizine Özel Diyet
Adet döneminde artış gösteren östrojen hormonu nedeniyle enerji açığa çıktığını belirten Alman Hastanesi Beslenme Uzmanı Hale Taşkın, “Enerji tatlı besinlerde olduğundan tatlılara yönelme oluyor” diyor. Peki kadınlar bu tatlı krizlerini önlemek için ne yapmalılar?

Sendrom kahvaltısı böyle oluyor
Adet öncesi veya genel tatlı krizine mi girdiniz? Açlık krizi sizi çikolatalara mı yöneltti. Hemen durun orada. Sizin için diyetisyen Hale Taşkın’ın hazırladığı “sendrom kahvaltısı”na buyurun.

Sabah Kahvaltısı: Şekerli süt, beyaz beynir (2 dilim), domates salatalık, bir iki tatlı kaşığı bal veya reçel, 2 dilim ekmek.
Ara: Bir porsiyon sütlü tatlı (muhallebi, sütlaç, kazandibi)
Öğle yemeği: Bir kase çorba, bir porsiyon sebze yemeği, salata ve komposto.
Ara: Bir gofret yenebilir, kalorisi düşüktür
Akşam: 100. 150 gram et (3. 4 köfte), salata, 2 dilim ekmek
Ara: Aşure, kabak ve ayva tatlısı olabilir.

Öğünlerinizi bu özel listeye göre düzenlemenin ve sütlü tatlılar tüketmenin dışında neler yapabilirsiniz?

merhaba arkadaşlar ben 1,75 boyunda 69 kilodayım 59 60 kiloya inmek istiyorum daha önce diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo verdim şimdide niyetim gitmek ama araştırdım çok pahalı geldi kendim aynı diyeti uygulayım diyorum ama zorunluluk yokya bi türlü gaza gelip başlayamıyorum ne yapsam nasıl harekete geçsem bi akıl verin kızlar

kendini aşağılamayı dene
geç aynanın karşısına iç çamaşırlarınla kendine bak ve ne kadar kötü göründüğünü söyle inan işe yarıyor.

Ohooo kızlar nerdesiniz yaa...bu arada papatya o yöntem gerçekten işe yarıyor...

bu arada ben 2 gündür akşam yeemek yiyemiyorum...stres içindeyim ondan mıdır nedir...yesem bi türlü yemesem bi trlü...off off

Selam kizlar,

benim boy 1,65 ve evlendikten sonra yaklasik 7 kilo aldim..suan 66kg gösteriyor tarti.

Yarindan tezi yok saglikli beslenerek diyete basliyorum..! Benim hedefim eski 59-60 kg geri dönmek!

Spor yapmaya fazla vaktim yok maalesef, dolayisiyla beslenmeme 200% dikkat edecegim!

Hadi HAYIRLISI!

selam kızlarr.....ben bugün accık daha kilo vermişim mutluyum...ama bi sürü işim var...çalışmam gerekiyor...bugün gecelerim gibi geliyor...bakalım böyle düzensizlikle nasıl vericem kiloları....

size çok çok kolay gelsin...istediğimiz beden ölçülerinde güzel günler diliyorum....

öptmmmmopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar...ben 1.68 boyunda 61 kiloyum zayıflamak istiyorum ama her geçen gün kilo alıyorum...ne yapacağımı nasıl yapacağımı ilemiyorum...yemek yemeden duramıyorum...nolur biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…