sabunnnn 28 mi?valla süper
kızlar ben dün yine suç işledim.dün saat 17:30 gibi lavaşta tavuk döner yedim ve sporda yapmadım
ama yatıncaya kadar ağzıma hiç bişey koymadım.acayip vicdanım sızladı sonra.daha önceki rejimlerimde hep yaptığım gibi dietin ortasında " aman battı balık yan gider" diye düşünüp başka şeyler yemekten korkuyorum.tabi sonra ipin ucu kaçıyor.bu ara kaç defa rejmimi deldim.sonra telafi etmeye çalıştım ama yine de hata hatadır.
kızlar bana bişiler söyleyinki aynı hataya düşmiyim lütfennnnnnnnnnnnnn
sositososito pimimmmm teşekkür ederim . . . Sığdım ama beli düşük kotun bi miktar ve taşımlar mevcut o karnım ve sırt yok mu benim tüm fazla kilolarım karnımın ve böbreklerimin üzerinde . . . Bariz simidim var işte . . . :çok üzgünüm:
Mekikte çekemiyorum boynumdan biraz sıkıntılıyım çünkü . . .
Bana boyun kullanmadan karnımı çalıştırabileceğim bi egzersiz şart . . . Ama henüz bulamadım bi ara oklavayı omuzlarıma alıp sağ-sol çalışmıştım faydasını gördüm fakat o da başımı döndürüo :çok üzgünüm:
Bu arada bu gün bu saate kadar tükettiklerim ; 1 muz 2 etimek 1 kalper peynir 5 zeytin 2 yumurta çay 4 müsli sade kahve
pimeacığım çok teşekkürler canım :1hug:
listeyi hemen çıkartıp ( tabii kesinlikle yemiyeceklerimi silerek )buzdolabına yapıştırdım
bakalım uygulayabilecekmiyiz ben yarından itibaren başlıyorum hepimize kolay gelsin bari bunu başaralım kaydirigubbakcemile5
kızlar benim teyzem ve teyzemin kızı da bu karbonhidirat diyetiyle dehşet zayıfladılar,ben gercekten unutmusum bu diyeti burda görünce hatırladım.. ama günde 50'yi aşmak yok...klava::1hug:a.s.
benim geçmez sanırım yumurtayada tavuğada bayılırım onlarda 0 puan yerimseniben
tmm canım dikkat ederim zaten birtaneden fazla yiyemem saol a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?