60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni çok iyi anlıyorum benimde aslımda tek derdim bu
Yüksel bel giyemiyorum sevmiyorum.Düşük beldede iğrenç oluyor hep üstüme uzun şeyler giyoyorum.Belden en az 10 cm.inclmem gerekiyor.Ah Niloş Ahhh neler yapmışsın annene böyle....kKüçük cadııııı:asigim:

canım öncelikle kendini bu kadar kasma...aç kalarak zayıflamak kadar yanlış hiçbirşey yok biliyorsun...bir sonraki öğünde daha hafif yiyerek telafi edersin...yemek istediğin herşeyden kısarak diyetteyim düşüncesiyle davranırsan kilo versen bile bir süre sonra o yiyemediklerinin acısını çıkarıp daha fazla yiyerek asıl o zaman pişman olursun...önce ben diyetteyim düşüncesini unut...sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline dönüştürmeye çalışırsan daha iyi olur en azından ben onu uygulamaya çalışıyorum...

bugün yediklerim:cokacimcoookcokacimcoook

1 paket etiform,2 kk peynir,şekersiz çay
1 çay bardağı yoğurt
yeşilçay
kocaman 2 kase şehriye çorbası
yeşilçay (final)

Topraksu canım ben evet karıştırmışım ama nasıl oldu anlamadım, 3 kilo verdim diye seviniyordum ama galiba hepsi beyinden gitmiş :roflol: delikafadulden :roflol:
Nasıl oldu anlamadım gerçi çok utanıyooooommmm

Bu arada hala 61 kiloyum takıldım kaldım. Ama asla bozmuyorum rejimimii. Aynen devam. Sadece su içemiyorum vede hareket yine kısıtlı bişey yapamıyorum. Yapsam ve suyuda bol içsem olucak belki.

Topraksu şimdi geri sayfaları taradım ve buldum, sen incecik bir teyze olmak istiyorum düğünde demişsin ben sadece düğünde incecik olmak istiyorum kısmına takılmışım ve demekki o an açlıkdan kafam dönmüştüki böyle anlamışımm canımmm :roflol:

utanmana h,ç gerek yok hepimiz karıştırabilriz o kadar çok mesaj okuyoruzki gayet normal üstelik çok sevindim o anda moralim çok bozuktu senin mesajı okuyunca bastım kahkahayı bunun içinde teşekkür ederim canım :1hug:
kiloyu da kafana takma inşallah vereceğiz kurtulacağız bu vıcık vıcık yağlardan
ben yarın karbonhidrat diyetine başlıyacam bi bak istersen önceki sayfada pimea linki vermiş belki sende denemek istersin a.s.

canikom bak ben sana bi egzersiz söylim..
Sırt üstü yat.. Kolların gergin sekilde kalorifere tutun ve bacaklarını yukarı asagı kaldır..bacaklarını yukarı kaldırman icin tutundugun yerden destek alabilirsin. Bunu ilk yaptıgında 10-10 yap... Hemen fazla yaparsan kasılır karnın...iki gün sonra falan bunu 15-15 yap daha sora 15-15-15 yap. Hem karın hem göbek için süper bi egzersiz...hem boynun da düz durmus olur..

canım ben de kendime şimdilik baya sıkı bi diyet listesi cıkardım bu karbonhidrat listesinden..ilk hafta 2 kilo versem daha sorna biraz daha yumusak bi diyet yazıcam kendime.. insallah olucak hayatım... zaten senin hedefine bişe kalmadı...benim daha 6 yolum var...

kızlar benim teyzem ve teyzemin kızı da bu karbonhidirat diyetiyle dehşet zayıfladılar,ben gercekten unutmusum bu diyeti burda görünce hatırladım.. ama günde 50'yi aşmak yok... klava::1hug:a.s.

seninde çok deil canım engeç 2-3 haftada hedefe ulaşırsın canım bu diyet inşallah dedikleri gibi başarılıdır bide bunu deneyelim bakalım hayırlısı a.s. :1hug:

kızlar benim teyzem ve teyzemin kızı da bu karbonhidirat diyetiyle dehşet zayıfladılar,ben gercekten unutmusum bu diyeti burda görünce hatırladım.. ama günde 50'yi aşmak yok... klava::1hug:a.s.

benim geçmez sanırım yumurtayada tavuğada bayılırım onlarda 0 puan yerimseniben

Selam arkadaşlar. 10 yıllık evlilik hayatım ve 2 çocuğun bana bıraktığı iz yaklaşık 8 kilo .
163 boyundayım yaşım 30 ve 55 kiloya düşmek istiyorum tek başına mümkün değil kendimi böyle bir grubun içine dahil edersem daha iyi motive olurum diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…