60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.lidteye bi baktımda tombişlikte 2.yim.bu ne demek önümde uzun bi yol var.pazartesiyi iple çekiyorum bakalım ne kadar vermişim.gerçi şişlikten patlamak üzereyim ama..

kahvaltımdan sonra 40 dak yürüyüş yaptım.
arada yarım muz yedim.
ilkindi vakti biraz makarna az yağlı,az da yanında yoğurt yedim.
arada 1 elma yedim
birazdan salata yitip günü tamamlıycam.
tabii bol bol su ılık tarafından:))
tabii yatmadan 40 dak daha yürüyüs.

selam üniversitede 49 kiloydum bu arada boyum 1,68 sonra evlendim 54 kilo oldum.hamile kaldığımda 57 idim doğumdan sonra 62-63 civarında kaldım en fazla diyetle 60,5 oldum çok sinir 6 aydır hiç uğraşmadım dilediğimi yedim 60,5 tan yine 63 e çıktım yarın diyete başlıyorum desteklerinizi bekliyorum 15 şubat doğumgünüm en azından 61 olmak istiyorum ohaoldumsmile

sonraki isteğim dileğim arzum(hedefim demiyorum nedense hiç gerçekleşmedi)58 falan olmak(nisan) yazada(ağustos) 54 olmak:Saruboceq:.bu arada çikolataya dayanamam .ekmekle aram yok.su pek içmem ve meyve yemem herhalde en büyük eksikliğim bunlar.toplamda 9 kilo vericem inşallah .8 ayda

[Bhoşgeldiniz kızlar.bol bol su için meyve ve sebze yiyin.içebilirseniz yeşil çay için.ekmeği minunum seviyeye indirin ve tabiii mutlaka spor yapın.hadi bakalım hepimize kolaylıklar.bugün pazarya tüm gün yatıcam valla:))[/B]

Tekrar merhaba arkadaslar.
Hizli bir giris yaptim ve burada olmaya karar verdim. Yani eskisi gibi hizli kilo veremeyip, motive olamayinca ekstra yardima ihtiyac duyuyor insan haliyle.
Bende bir cogunuz gibi hayati boyunca rejim yapan, bir cok gidanin kalori degerlerini ezbere bilen biriyim. Aslinda asiri kilolu degilim ama, arada diyet yapmazsam alip basimi gidebilirim. ozetle: hamileliklerimde 34- 36 kilo almayi bile becerdim. Eger cok kararli olursam filinta gibi olabilirim ama ya sonrasi, diyet bitipte normal yemege basladigimda sil bastan.
Bu arada boy:160 cm, kilo: 66.
gorusmek uzere

kolay gelsin fisk ben evlenene kadar filintaydım hatta hamile kalana kadar şimdi ne olduysa metabolizmammı değişti ne kendime inanamıyorum

Gunaydin arkadaslar.
Bugunde her zamanki gibi saat 5.00 da kalktim. Bugun pazartesi ve diyete basliyacagim.hihoyyyt
Zaten hayati boyunca yazlari incecik olupta kisin kendini kaybederek yiyen biri olarak bu duruma az cok alisigim. Tabi artik eskisi gibi ha deyince kilo veremiyorum. Artik simdiye kadar hic olmadigi kadar gobegim var korkunc, basenleri hic soylemiyorum artikçok . ya kollarimin altindaki sarkik yumusak tabakaya ne demeli. Yani sadece diyet degil spor falanda yapmam lazim.
Benim en buyuk sorunum acikmadan yemek yemek, yani her zaman yiyebilirim. Soyle anlatayim, ben aksamlari calisiyorum, eve geliyorum hic ac olmadigim halde ne varsa silip supuruyorum. Hatta gecen hafta oyle yemisimki yataga yattim bir mide bulantisi-kustum- utanc verici:1no2:
Artik eskisi vucudumda kas yok yani bingil bingil.
Artik bir seyler yapmam lazim. Bu yuzden buradayim aslinda. Sizin yazdiklarinizi okudukca motive oldugumu fark ediyorum. Gorusmek uzere

Kızlar günaydın...Felaket yoğun günler yaşıyorum o yüzden bir kaçgündür katılamadım aranıza.Geçmişi de okuyamadım..Kilo bildirimimi yapıyorum...

Bu sabah tartıldım 52,5'dan 52'ye düşmüşüm..Sadece 500 gr.verebilmişim(Boy 1,64) Duyurulur...

Yarın sabah tatile çıkıyorum.13 gün yokum aranızda..Hepinize az kalorili sağlıklı günler diliyoruma.s....

günaydın ben de sabah 63,7 çıktım h.sonu tamamen bozuluyor düzenım.bu hafta gene temkınlı gıdıcem bakalım.ama emzırdığım için çok da sıkı bı rejım yapamıyorum maalesef.

Gunydin arkadaslar.
sabah 5.00 kalktim ve sizlere birseyler yazdim ama daha sonra baktigimda yazdiklarimi goremedim. Acaba bende mi bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…