60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma berry evlendigimde 52 kiloydum, yillar gectikce aldim hamilelikler falan derken aldi basini gitti benim metabolizma. Tekrar karar verdim zayiflamaya.Umarim hersey yolunda gider bu sefer. Aksam eve geldigimde neler yedigimi yazacagim, hepimize kolay gelsin.

Ben her sabah 5. 00 kalkarim. cocuklar ve esim cok erken gidiyor. kahvalti hazirlik derken zaman aliyor tabi. Burada hayat cok erken basliyor berry.

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...

24 Ocak 2010 kilo bildirim günü

Lunapiena 52.5 52.0 ıYı TATıLLERRR LUNAMMM

EvCadisi 61.3 61.0

Plazmic 70.4

MevCan 68.0 67.5

Vira vira 68.0

Margherita 59.0

Dilşad53 65.0

Linguist 61.5

Grin 63

D-GABBANA 63,2

Aheste54 66.0

berry31 63.0

Fisk74 66.0

Son düzenleme:
tünaydın kızlar.maalesef regl olamadım.patlamak üzere olan bi balon gibi dolanıyorum evde.tartıldım ama sadece 500 gram az gösterdi.anlıyacağınız gerçek kilom ne bilemedim.benide listeye 67.5 olarak kaydedin.off ya çok üzüldüm ama.

güle güle git canım.tatildeyim diye çok kaşırma ha.ohaoldumsmile

off ya ilk günüm zor geçiyor aşure yaptım ve 2kaşıkcık yedim ve ders çalışıyorum laelaelaelaelae

hanımlar bende geldım . sizlerle olmaktan mutluyum ama bu kiloda olmaktan hiç mutlu değilim. şimdi tartıldım 62,5 hedefim 52 . 10 kilo vermeyi hedeflediğim bu yolda bana destek olursanız cok sevınırım .
ev cadısı benim adımı ve kilomuda yazarmısın listeye

Merhaba arkadaslar, dun yediklerimi yaziorum
Sabab: 1 bardak yesil cay (hic sevmem)
Yarim saat yuruyus ve kendi capimda evde spor.
Saat 10: 150 gr yogurt- 10 gr. kuru uzum, 1cay kasigi ari poleni

Saat 13.00: 2 tas kendi yaptigim uyduruk sebze corbasi
saat 2 muz

Saat 18.00: sebze corbasi, bir dilim ekmek.
aslinda saat altidan sonra bir sey yemiyecektim ama garip bir halim vardi,yorgun, keyifsiz,bende az yemis oldugum icin olabilir dedim:a015: ve saat sekizde iki dilim ekmek ve salam yedim. Tami bu arada bir multi vitamin, deir ve kalsiyum hapi aliyorum.

Arkadaslar yorumlarinizi ve elestrilerinizi bekliyorum.

selam arkadaşlar..bende başlığı yeni farkettimmm
özelliklerimi hemen yaziim===> yaş :28
kilo :68
boy :1.70
hedef kilom :60 yani yaklaşık 8 kilo kadar vermem gerekior..
bu sabah itibariyle lahana suyu kürü ve soğan kürüne başladım..
bakalım inşallah güzel sonuçlar verebilirim..
sabah yediklerime gelince ===>
1 bardak su (kalkar kalkmaz)
1 bardak haşlanmış lahana suyu
1 bardak haşlanmış soğan suyu + limon sıkılıor..
1bardak daha su :)
kepekli ekmekten yapılmış arasına peynir koyarak hazırladığım soğuk sandviç..
dilimli tost ekmeklerinden yapıorum..
şimdide missssssss gibi türk kahvemi yaptım içiorum..
herkese bu zor yolculukta kolaylıklar diliorummmmm........

bugün sabah 1 kupa ıhlamur 1kupa doğadan yeşil çay.2çorba kaşığı müsli ve 1kahve fincanı süt ile green tea (gnc) tablet.bu arada boğazım ağrıyor herzamanki gibi diyet başlar ben hasta olurum:1no2:

öğlen 1adet kabak dolması 2kaşık yoğurt yarım dilim ekmek.
ıkindi:nar ve mandalina
Akşam:salata (1 tatlı kaşığı yağ),yoğurt ve ızgara köfte 5 adet şimdiden yazıyım dedim bozarsam söylerim

bende ara öğün olarak 3 tane badem yedim
şimdide elma,armut ve kivi yedimmmm
akşama kadar sadece su ve balık kraker yicem çok çok az söz :))
artııııııııııııııııı sabah platesimide yaptım fitnesımıda
az öncede oryantal açtım youtube'dan indirip indirip oynadım valla ayak uçlarında oynayınca çok güzel çalışıor kaslar)) nacizane dipnot...

oh oh süper kızlar.ben sancıdan kıvranıyorum.buna rağmen 40 dak yürüyüşümü yaptı.100 de mekik çektim.çok iştahsızım nedense kahvaltı ve bi elma ile duruyorum.gündüz canım bi şey istemiyor akşam olunca acaip acıkıyorum.tabii yemiyorum saçma sapan şeyler ama karnım gur gurk diyip duruyor.

canım ben ekmeği nerdeyse kestim.kahvaltıda yarım dilim normal ekmek çok geliyor bana.bide 2 muz demişsin o dikkatimi çekti.ben muzun bol kalorili bi meyve olduğunu biliyorum bu yüzden günde yarım muz yada gün aşırı yarım muz tüketmeye çalışırım.acaba benimmi yanlışım var.

slm kızlar kaç gündür giremıyorum regli olsum bende o yüzden tartılıpta moralimi bozmak istemıyorum reglım bitince tartılıcam
sabah 1 simit yedim 1 bardak çay içtim
öglen 1 paket limonlu diyet bisküvi yedim
ben ara öğün yiyemıyorum ya işyerinde zor oluyo napcam bilmiyorum

öğlen iki tane dolma yedim çünkü ikisini toplasan anca 1yapardı.akşamüstü nar yemedim elma ve 1paket elmalı diyet bisküvi yedim.şimdi çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…