60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa ben vereceğime habire alıyorum yaaa ufff deliriciiimmmm.... ekmeği tamamen kestim dünden beri, yemicem işte aaaaaa..... ciyaaaakkkk....

ekmeği azaltarak kes sonra gözün döner saldırırsın günde 3 dilim yiyorsan 3gün 2 dilim ye,sonraki 3gün de 1,5 dilim toplamda 8-9gün sonrada yarım dilime düş vücudunla savaşma anlaşarak gitguclubacismile

Ekmek hariç yine yemeğimi yiyorum normal, aç kalmıyorum yani.
Ekmeğe çok düşkünüm, acayip severim, beni o bozuyo işte.
O yüzden onu kesersem işe yarar diye düşündüm.

Ya bi de bende tiroid olma ihtimali çok yüksek, bu kilo vermemi zorlaştırır mı kızlar?

60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...

24 Ocak 2010 kilo bildirim günüydü

VE 3 KıŞı DIŞINDA KıMSE KıLO BıLDıRıMNDE BULUNMADI...ARKADAŞLAR EĞER ıSTEMıYORSANIZ BOŞUNA EMEK VRMEYELıM LıSTE TUTALIM DıYE

Lunapiena 52.5 52.0 ıYı TATıLLERRR LUNAMMM

EvCadisi 61.3 61.0

Plazmic 70.4

MevCan 68.0 67.5

Vira vira 68.0

Margherita 59.0

Dilşad53 65.0

Linguist 61.5

Grin 63

D-GABBANA 63,2

Aheste54 66.0

berry31 63.0

Fisk74 66.0

he valla ya hani yarışıcaktık hani birbirimizi gaza getirecektik hani nerde..

üzülme ben 2 yıl 63 kaldım doğumdan sonra emzirdiğim için.kızım 5.5 yaşında ama hala 57 olamadım vazgeçme bak beni gibi evlenmeden 50 kilo bile olmayan ben yıllarca veremedim opuyorumnanaktan

kızlar ben annemde kalıyorum o yüzden tartılamıyorum eve gidince ilk işim tartılmak olcak bende çok merak ediyorum kılomu

1.70 boy civarı için 55 58 falan ideal kilo.. ama daha çok yolum var benim =( 13 kilo of....

bugün 3.günüm
Sabah:2 kupa çay,3 zeytin,küçük peynir,1haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği 2 kuru kayısı ve 5fındık.gcn yeşil çay tablet

benim ideal kilom 52 ne çok zayıf olmyorum çünkü kalçam dar 52 bile çok zayıf olyorum yani 11 kilokaydirigubbakcemile2

benim sabah öğlen karışık ;

önce ılık suyla elma sirkesi karışımı
1 kupa 5i bi yerde karışımı
1 kupa biberiyeli bitki çayı
1 fincan gingkolu yeşil çay
light sütle 1 kase meyveli nesfit

kızlar benide yazın listeye 68.7 idimm
bugün 67.9 olmuşum sabah aç karnına tartıldımmm
bende yarışa vayımmmmmmmmm
:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…