60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar.
Cehaletime dayanarak birsey sormak istiyorum.mafoldumben. Daha oncede birseyler yazmistim ama siteye girigimde yazdiklarimi goremiyorum, yada birileri birseyler yazmismi hic bir bilgim yok. Boyle olmasi normalmi? yada birseylermi yapmam gerekiyor, yardimci oursaniz sevinirim.

markası ne canım hiç duymadım faydası varsa bende içeyim diyetin üçüncü günü ve ben yine grip oldum klasik bağışıklığım çok düşük önerebileceğiniz birşey var mnı.aç da gezmiyorum ama sıkıya gelince vücut hemem hasta oluyormirmirmirmir

Evet aslinda muz cok kalorili farkindayim, ama aksamlari calisiyorum ve muthis yoruluyorum, enerji verecegini dusundum ama abarttim saniyorum. tesekkurer

öğlen ara öğünle birleşti 2 kayısı 5 fındık 3 tane ruffles(dayanamadım).1fincan salep.birazdan yoğurt çorbası içicem boğazım berbat ama bırakmıcamguclubacismile

Bu arada dunku yediklerim:
Sabah 1 siyah ekmek, bir dilim peynir
Saat 10: 150 gr.yogurt, 1 muz
saat 15: tavuklu mantar, 2dilim ekmek
Saat19: az borek, az sebz.
Bu arada yarim saat evde spor

biraz düzeleyim bende pilatese baslıcam evde bir sürü cd var geçen sene 7ay yapmıştım süper fit bir görüntü oluyor kilo vermesende sıkılaşma harika:ecrin_bebek:

öyle deme ama mesela ben 63 kiloyum boyum 1.68 eskiden 50 idim 54 olunca bile fazla geliyordu.yağ dengesi ve dağılımı bozuluyor o yüzden herkesin kendisinin de iyi bildiği bir optimum kilosu vardır

of kızlar fenayım.akşam diş çektirdim.kırılmıştı kökü vardı sadece sancı yapınca acilen gittim.canım acımadı ama çekim biraz zor oldu.diş etim ve damağım yara bere içinde kaldı.akşam iyiydim ama uyuşukluk geçince can acısı çekmeye başladım.konuşamıyorum yutkunamıyorum,çiğneyemiyorum.sanırım bi kaç gün sıvı almam gerekecek.

sabah klasik kahvaltı hazırladım ama yiyemedim.
yoğurt çorbası yaptım.pirinçsiz yerinden bi kase içtim.
akşamda yine içmem lazım.
bi kaç gün böyle sanırım..

valla neyi sorduğunu tam anlayamdım ama.şunu söyleleyim.misal buraya girip mesajına bakmak istiyorsan.önce diyet bölümüne sonra 60 -69 kilo ağırlığındakiler beraber zayıflıyor topiğine gir.zaten mesaj yazdığın tüm konuların yanında ok işareti görünür.sayfalar ilerlediği için senin mesajın geri sayfalara düşer.biri sana cevap verdiyse genelde alıntı yapar.yani mesaj yazdığın yerde altta alıntı yap yazısı var oraya tıklarsın mesaj sayfana gelir.altına sende istediğin cevabı yazarsın.

akşamüstü:1paket kepekli diyet bisküvi,
Akşam:1dolma,1kepçe çorba,az yağlı bol salata(salatalık,kıvırcık,kırmızı lahana,roka,turp,zeytinyağı,nar ekşisi,sirke)
Şimdi çay ve kuru üzüm ve yaban mersini.

sabah :3 dilim kepekli ekmek,hellim peyniri kızarttım,1 tane yumurta kaynattım..5 tane de zeytin yedim..
lahana suyumu içtim.soğanım kalmamıştı..arkadaşa gittim 1 fincan türk kahvesi içtim-1 bardakta vişne suyu içtim..pazardan taze ıspanak aldım..eve geldim onu kavurdum üstüne yumurta kırdım..yarım porsiyon 2 dilim kepekli ekmekle onu yedim..şimdi 6 tane badem yedim...bugünlük başkada bişey yemem artık..
[/B/B]][

Merhaba kızlar..

Geri döndüm beeen...opuyorumnanaktan

Ancak ben çok fenalardayım.. Buralardan uzak kalmak bana hiç yaramadı.. Balon gibi şiştim..Cidden balon gibi.. Sanırım hayatım boyunca hiç bukadar göbişim olmadı.. mafoldumben mafoldumben

Velhasıl karar verdim.. Bugün son.. Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum yeniden rejime..

Olmicak böyle.. Bahar gelicek.. Ben şişko.. Olmaz yane.. Üstelikte düğüne 6 ay kaldı abbowwww....delikafadulden akannehir

Daha önce verdim şimdi de vericem.. Ama bir daha burdan ayrılmicam.. KK'sız bi hayat bana yaramıyoo...:enbuyukkk:

kuru üzüm ve yabanmersini toplamda 2 çorba kaşığı falandır o nu da yemezsem çıldırırım birde gribim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…