markası ne canım hiç duymadım faydası varsa bende içeyim diyetin üçüncü günü ve ben yine grip oldum klasik bağışıklığım çok düşük önerebileceğiniz birşey var mnı.aç da gezmiyorum ama sıkıya gelince vücut hemem hasta oluyormirmirmirmir
Merhaba kızlar..
Geri döndüm beeen...opuyorumnanaktan
Ancak ben çok fenalardayım.. Buralardan uzak kalmak bana hiç yaramadı.. Balon gibi şiştim..Cidden balon gibi.. Sanırım hayatım boyunca hiç bukadar göbişim olmadı.. mafoldumben mafoldumben
Velhasıl karar verdim.. Bugün son.. Yarından itibaren ciddi ciddi başlıyorum yeniden rejime..
Olmicak böyle.. Bahar gelicek.. Ben şişko.. Olmaz yane.. Üstelikte düğüne 6 ay kaldı abbowwww....delikafadulden akannehir
Daha önce verdim şimdi de vericem.. Ama bir daha burdan ayrılmicam.. KK'sız bi hayat bana yaramıyoo...:enbuyukkk:
ben de de hiç tık yok..ayrıca kabızlık ta var bilmiyorum nasıl düzelcek
ders neden çalşıyosun canım? bikaç gündür deli gibi yedim. şimdi onların acısını çekiyorum yiyemeyerek..ayrıca canım bence çok yanlış olan bişey var ki sürekli yiyerek zayıflayın diyip duruyolar. millet ne varsa yiyo.. hiç yemek yicek parası olmayan aç gezen ve kilolu olan birini gördün mü..metabolizma hızı hareketle ilgili..ve suyla bence.. o yuzden pek bişey yemiyorum ben :/
metabolizma ancak yemeyle çalışır cnm...ama bu yemek..ekmek bal bakllava börek değil...posalı gıdalar...meyve çiğ sebze gibi..
valla neyi sorduğunu tam anlayamdım ama.şunu söyleleyim.misal buraya girip mesajına bakmak istiyorsan.önce diyet bölümüne sonra 60 -69 kilo ağırlığındakiler beraber zayıflıyor topiğine gir.zaten mesaj yazdığın tüm konuların yanında ok işareti görünür.sayfalar ilerlediği için senin mesajın geri sayfalara düşer.biri sana cevap verdiyse genelde alıntı yapar.yani mesaj yazdığın yerde altta alıntı yap yazısı var oraya tıklarsın mesaj sayfana gelir.altına sende istediğin cevabı yazarsın.
Boyun 1,73 ve kilon 63.Daha ne istiyorsun sevgili arkadasim ne guzelsin iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?