60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lokman hekimin cnm. aslında bu kabızlık için. benim metabolizma biraz zayıf

ben de öğlen dışarı çıktım. yeni bi ev kiraladım orda bi çay içtim
akşama kadar aç gezmek zorunda kaldım.. akşam da 5 6 tane lahana dolması. bikaç kaşık mercimek çorbası içtim

az yemişsin valla be bu gün hasta da olunca coştum kuru üzüm falan yedim ne yapayım ders çalışıcam enerji lazımmirmirmirmir

ders neden çalşıyosun canım? bikaç gündür deli gibi yedim. şimdi onların acısını çekiyorum yiyemeyerek.. ayrıca canım bence çok yanlış olan bişey var ki sürekli yiyerek zayıflayın diyip duruyolar. millet ne varsa yiyo.. hiç yemek yicek parası olmayan aç gezen ve kilolu olan birini gördün mü..metabolizma hızı hareketle ilgili..ve suyla bence.. o yuzden pek bişey yemiyorum ben :/

şişmemişsindir canikom korkmaaabilmiyorumkismile kaç kilo olmuşsun ki:gitme:

metabolizma ancak yemeyle çalışır cnm...ama bu yemek..ekmek bal bakllava börek değil...posalı gıdalar...meyve çiğ sebze gibi..

ev cadısı 9 kiloyu nasıl verdin bence çok iyi ben hayatımda 3 kilodan fazlasını bvermedim onu da lahana çorbası diyetiyle vermiştim.kuşhan diyetini eşimle yaptık 5 ayda 11 kilo o ben 2 kilo verdim.bilmiyorumkismile

metabolizma ancak yemeyle çalışır cnm...ama bu yemek..ekmek bal bakllava börek değil...posalı gıdalar...meyve çiğ sebze gibi..

ben bunu bitkisel çaylarla yapıyorum canım. sadece ekstradan meyve yiyorum mandalina falan

ya bende tüm gün bi kase çorba bir elma ve az salata ile durdum.akşam canım istedi çayın yanına 2 kurabiye yedim.tutamadım boğazımı ya...

olur o kadar mev can sıkma canını.sabah tartıldım 4 gün oldu bugün gerçekmi bilmem 62,2 çıktımzemuszemus
Sabah:1 dilim kepek ekmek,2kuru kayısı,5fındık,az peynir ve 3zeytin.2kupa çay.1 tane yeşil çay tablet.

ara öğün:yarım paket diyet ve bisküvi elma
Öğlen: 1 dolma.
Akşam:az yağlı sebze çorbası ve salata.

beryy farkediorum da hep dolma yiyosun sen
iş yerinden öylemi çıkıor..
kilo vermeye yarıorsa bizde yiyelim şu dolmalardan :)))))))
:icecream:

günaydın kızlar, burayı unuttum sanmayın. grip olmuştum geçmek üzere, o yüzden meyve sebze ne varsa götürüyorum şuanda; sanırım 1-2 kg kadar da vermiş bulunmaktayımhihoyyyt
birkaç gün içinde tam gaz aranızdayım

Tamam tesekkur ediyorum denerim.a.s.

Boyun 1,73 ve kilon 63.Daha ne istiyorsun sevgili arkadasim ne guzelsin iste.

bende en iyi duran ağırlık 59 civarı oluyor. onun dışında kiloyu sadece göbek ve basene alıyorum.buda hoş durmuyor. kıyafetlerim dar gelmeye başladı. spor yapmam lazım aslında en iyi çözüm bu. fakat salona yazılamıyorum şu ara çünkü bebek için tadavi görüyorum. zaten kilomun nedenide ilaçlar oldu sanırım.

koptum vallakaydirigubbakcemile3 ben şu an çalışmıyorum dolmanın içini fazla yapmışım dabilmiyorumkismile biber doldurdum dün de.kızımla eşim itiraz etmeyince yine dolma yapmış oldum.yarın ekşili köfte var inşallah kızım isyana başlıcak yoksakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…