Selam arkadaşlar. 10 yıllık evlilik hayatım ve 2 çocuğun bana bıraktığı iz yaklaşık 8 kilo .
163 boyundayım yaşım 30 ve 55 kiloya düşmek istiyorum tek başına mümkün değil kendimi böyle bir grubun içine dahil edersem daha iyi motive olurum diye düşünüyorum .
topraksucum tekrar geçmiş olsun.biaranönce toparlanman dileğiyle.
bendeniz sende hoşgeldin canım.başarılar rejiminde.
pimeacım bence bu bi dönem.yani hemen kendini kapıp koyverme.zarrarın neresinden dönsen kardır.bende daha önce hep böle yapıyodum.çok yemeye başlayınca "amaaann rejmi falan bıraktım" diyodum.sonra tabi herşey boşa gidiyodu.sakin içindeki şeytanı dinleme.olan olmuş sen geleceğe bak.hala canmın çok yemek istiyosada hominide gırtlak yeme.birazda olsa azaltmaya bak.inan bu işteh taşkınlığı geçecektir bir süre sonra.hemen yenik düşme.bide unutma o yediğin pastalar börekler hep satılıyo çarşıda.yani sen o an yemesen kaçmıyo onlar.herzeman bulabileceğin şeylşer onlar.ben böyle konuşuyom ama son bir haftada yediklerim burdan oraya yol olur
neyse canım rejme devam .moral bozmak yok
buarada ben öğlşeyin bi tas tavuklu domates çorbası içtim 2 kaşık kadarda pilav yedim.bide bezelye yemeğinin taelerinden çok az yedim.
canikom bak ben sana bi egzersiz söylim..
Sırt üstü yat.. Kolların gergin sekilde kalorifere tutun ve bacaklarını yukarı asagı kaldır..bacaklarını yukarı kaldırman icin tutundugun yerden destek alabilirsin. Bunu ilk yaptıgında 10-10 yap... Hemen fazla yaparsan kasılır karnın...iki gün sonra falan bunu 15-15 yap daha sora 15-15-15 yap. Hem karın hem göbek için süper bi egzersiz...hem boynun da düz durmus olur..
inşAllah . . .ayyy insallah yaaa... bu hafta 2 kilo versem aslında güzel motive olurum ben.. insallah insallah insallaahhhh
bugün yediklerim:cokacimcoookcokacimcoook
1 paket etiform,2 kk peynir,şekersiz çay
1 çay bardağı yoğurt
yeşilçay
kocaman 2 kase şehriye çorbası
yeşilçay (final)
gunaydın minnoşlarımm
sabunummm egzersiz işe yarayacak emin ol...ben yapamıyorum onu ama, kıçımı oynatmaya üşendigim icin delikafadulden
maviişm mavi denizim, allah gönlüne göre versin herşeyi..
karbonhidrat diyetine bugun hatta bu sabah itibariyle baslamıs bulunmaktayım..ve cok kararlıyım... ama yarın aksam bozulucak malesef cunku arkadasımın dogumgununu bizim evde kutlucaz, ince bi dilim pasta yicem, ama bütün günü dikkat ederek geciricem gercekten söz hihoyyyt
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar selam ;
Bu gün pek kimse yok bakıyorumda.Haftasonu rehavetine fazla kapılmayınmirmirmirmir
Dün akşam 1 dilim light ekmek ve labne yedim.
Bu sabah yine geç kalktım ve kahvaltı yapamadım.Az önce bir-iki adet form bisküvi ve kahve atıştırdım.
Azz kaldı Martta geldi kiloların gitmesi lazımmmmhihoyyyt
kızlar keşke bende 60 ve 69 aralıgında olsaydım ama benim kilom malesef 85
bende bu gün yarım muz ( muzu yarıma düşürdüm her sabah 1 tane fazlaydı sanki . . .) 2 müsli 2 etimek 6 zeytin 2 yumurta 1 karper peynir yedim . . .
pimeacım ve topraksucum karbonhidrat diyetinde başarılar sizlere tüm desteğimizle yanınızdayız...topraksu canım 1 günü 24 puanlamı tamamlamış olacaksın şimdi...açlık hissettin mi...bir de peyniri ne kadar yedin ekmek hiç mi yemedin:uhm:
ne çok soru sordum...bu yazdıklarını bir kenara not edicem memnun kalırsan ben de hemen başlayacağım...öğle yemeklerinde işte olduğum için o biraz problem onu da bir şekilde halledeceğim artık...kaydirigubbakcemile3
pimeacım ve topraksucum karbonhidrat diyetinde başarılar sizlere tüm desteğimizle yanınızdayız...topraksu canım 1 günü 24 puanlamı tamamlamış olacaksın şimdi...açlık hissettin mi...bir de peyniri ne kadar yedin ekmek hiç mi yemedin:uhm:
ne çok soru sordum...bu yazdıklarını bir kenara not edicem memnun kalırsan ben de hemen başlayacağım...öğle yemeklerinde işte olduğum için o biraz problem onu da bir şekilde halledeceğim artık...kaydirigubbakcemile3
derinncim verdiğin destek için teşekürler
henüz portakalı yemedim birazdan yiyecem ve 24 puanla tamamlayacam bugünüpeynir iki kk kadardı çayı şekersiz içmekte zorlandığım için yavaş yavaş tırtıkladım yani
ekmek hiç yemedim bugün ilkgün olduğu için hiç zorlanmadım
ama yarın 1 dilim mutlaka yiyecem şimdilik böyle canım a.s.a.s.
cooooook tesekkürler canımm benim destegin icin..bugunu kazasız atlattım..
yediklerimi yazıyorum.
sabah 1dilim lıght ekmek8 + beyaz peynir0
ögle 1 tost=16
aksam balık=0 4turp=2
toplam= 26 puanla bugunu bitirdim kızlar.. darısı yarının başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?