60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin...umuyorum motive olursun bizimle ve kilocuklarından kurtulursun.. bu aralar biz de karbonhidrat diyetine merak saldık..onu uygulamayı düşünüyoruz...
a.s.

Hanımlar selamlar . . .

Kayram nasılsın canım ???? balık yan gitmiyo umarım ah zaten bu düşünce yok mu battı balık felsefesi mahvediyo tüm sağlıklı beslenme standardını .. .. ..

Canım hem topiğin biraz renklenmesi için hemde belki daha fazla motive olabilmemiz bakımından bu akşam yediğim kerevizli havuçlu meze salatanın fotoğrafını ekliyorum . . .

Sizlerdende bekliyorum . . .
Yediğimiz sağlıklı besinleri görmenin bizi daha fazla motive edeceğine inanıyorum . . .

canım çok teşekkür ediyorum kanepe ayaklarına tutunarak yaptığım bi egzersizdi bu fakat unutmuştum tekrar teşekkür ediyorum . . .

ayyy insallah yaaa... bu hafta 2 kilo versem aslında güzel motive olurum ben.. insallah insallah insallaahhhh
inşAllah . . .

:Saruboceq:

bugün yediklerim:cokacimcoookcokacimcoook

1 paket etiform,2 kk peynir,şekersiz çay
1 çay bardağı yoğurt
yeşilçay
kocaman 2 kase şehriye çorbası
yeşilçay (final)

torpak ablam süper gidio sanki benim 1 öğünümü sen 1 günde tüketiosun . . .
a.s.

slm kızlar..toprak su ablacım dün bırakacam dedim folik asiti akşam vicdan azabı duyup içtim geri bakalım artık....sporuda zorlamıyorum kendimi twisterde maksat yürüyüş yapıyor gibi oluyor...kasmadan fazla zorlamadan yapıyorum işte...karbonhidrat diyetini bende dün gördüm hatta kopyaladım maillerimin artasına ne olur ne olmaz bulamazsam diye..bir çıktısını alıp buzdolabına asmak lazım..

gunaydın minnoşlarımm

sabunummm egzersiz işe yarayacak emin ol...ben yapamıyorum onu ama, kıçımı oynatmaya üşendigim icin delikafadulden

maviişm mavi denizim, allah gönlüne göre versin herşeyi..

karbonhidrat diyetine bugun hatta bu sabah itibariyle baslamıs bulunmaktayım..ve cok kararlıyım... ama yarın aksam bozulucak malesef cunku arkadasımın dogumgununu bizim evde kutlucaz, ince bi dilim pasta yicem, ama bütün günü dikkat ederek geciricem gercekten söz hihoyyyt
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar selam ;

Bu gün pek kimse yok bakıyorumda.Haftasonu rehavetine fazla kapılmayınmirmirmirmir

Dün akşam 1 dilim light ekmek ve labne yedim.
Bu sabah yine geç kalktım ve kahvaltı yapamadım.Az önce bir-iki adet form bisküvi ve kahve atıştırdım.
Azz kaldı Martta geldi kiloların gitmesi lazımmmmhihoyyyt

hadi bakalım tatlım umarım netice alırsın . . . ben bu tip kısıtlamalı beslenme haline hiç adapte olamam ne yasaksa onu arar nefsim ki sağlıklı beslenme düşüncesi benim kilo kaybetmem için yeterli . . . her şeyden yani canımın istediği her şeyden ama az . . . az olabilmesi içinde sadece canımın istediği şeyi değil yaninda 2-3 çeşit zararlıyı az yedirecek besinle tüketerek . . .

aaybis sen böle gidersen tığ gibi olursun ama bana çok az ve çeşitsiz göründü canım yenilenler bari 1 yumurta falan ekle yediklerine . . .

bende bu gün yarım muz ( muzu yarıma düşürdüm her sabah 1 tane fazlaydı sanki . . .) 2 müsli 2 etimek 6 zeytin 2 yumurta 1 karper peynir yedim . . .

yarın tartılmasam mı diye düşünüyorum müthiş şiş hissediyorum malum . . .
:uhm:

Artık yumurta işi yarın inşallah şekerim.
Sabahları işe zor yetişiyorum.Kahvaltı etmiyorum çıoğu zaman,ama pazar acısını çıkaracağım.Ben genelde de öyle çok iştahlı sayılmam aslında ,işte hamurişi ,makarna,fast food olayı bitirdi beni.
Geç çıkıyorum işten eve gelip yemek yap falan oooo saat oluyor 9:30-10:00

Oyüzden napıyoruz,dışardan söylüyoruz yada makarna türevi hazır yiyeceklere kaçıyoruz.Sadece pazar var doğru düzgün yemek yediğim ve yaptığım...

kızlar keşke bende 60 ve 69 aralıgında olsaydım ama benim kilom malesef 85

canımcımmmm 95 kg üzerinde bulunanlarda mevcut onlarda senin aralığında olmayı özleyebilirler . . .

önemli olan bulunduğumuz kiloda kendimizi nasıl hissettiğimiz sen 60-69 aralığında daha iyi hissederdim dersen ve karar verirsen buraya dahil olmaman imkansız . . .

bu aralıkta olmasanda yorumlarınla görüş ve deneyimlerinle ben bizimle olmanı isterim . . .

:1hug:

merhaba kızlar ben bugün karbonhidrat diyetine başladım
kazasız belasız bugünü atlattım şimdi sıra geldi bugünkü yediklerim

2 yumurta = 1
peynir = 1
çay şekersiz = 0
3 badem = 1
ıhlamur = 0
tavuk = 0
marul(sade)= 4
soda =0
portakal =17

toplamda 24 puan :lepi::lepi:
portakalı yemedim biraz sonra yiyecem

pimeacım ve topraksucum karbonhidrat diyetinde başarılar sizlere tüm desteğimizle yanınızdayız...topraksu canım 1 günü 24 puanlamı tamamlamış olacaksın şimdi...açlık hissettin mi...bir de peyniri ne kadar yedin ekmek hiç mi yemedin:uhm:
ne çok soru sordum...bu yazdıklarını bir kenara not edicem memnun kalırsan ben de hemen başlayacağım...öğle yemeklerinde işte olduğum için o biraz problem onu da bir şekilde halledeceğim artık...kaydirigubbakcemile3

bende bu gün yarım muz ( muzu yarıma düşürdüm her sabah 1 tane fazlaydı sanki . . .) 2 müsli 2 etimek 6 zeytin 2 yumurta 1 karper peynir yedim . . .

sabuncum yarım muz yemekle iyi etmişsin canım...yarım muzun bir porsiyon meyve olduğunu öğrendiğimden beri ben de yarım yiyorum...

derinncim verdiğin destek için teşekürler
henüz portakalı yemedim birazdan yiyecem ve 24 puanla tamamlayacam bugünü peynir iki kk kadardı çayı şekersiz içmekte zorlandığım için yavaş yavaş tırtıkladım yani
ekmek hiç yemedim bugün ilkgün olduğu için hiç zorlanmadım
ama yarın 1 dilim mutlaka yiyecem şimdilik böyle canım a.s.a.s.

cooooook tesekkürler canımm benim destegin icin..bugunu kazasız atlattım..
yediklerimi yazıyorum.

sabah 1dilim lıght ekmek8 + beyaz peynir0
ögle 1 tost=16
aksam balık=0 4turp=2

toplam= 26 puanla bugunu bitirdim kızlar.. darısı yarının başına..

canım sorularımı cevapladığın için kocaman kaydirigubbakcemile3 portakalı daha yemediğini biliyorum(şimdiden afiyet olsun) 24 puanda günü tamamlayacağına inanamadım da daha başka yazmadığın bir şeyler de olacak mı diye sormak istedim...en son 50 puana kadar yenebiliyor sanırım okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla..çayı şekersiz içmeye gelince ben uzuuuun yıllardır şekersiz içerim...benimki dikkat etmek için değil aslında çayı şekerli içemiyorum..yanlışlıkla şeker atılmışsa dökmek zorunda kalıyorum...bir süre sonra şekersiz içmeye alışırsan sende bir daha şekerli içemezsin canım bunun örneği çok bana güven...

bu arada bişe sorcam topraksuu'm light ekmegin puanı da 8 mi süprizzzzz

seni de tebrik ediyorum hayatım...cok güzel noktalamıssın günü... portakalın afiyet olsun vitamin olsun şifa olsun

pimea çok iyi canım sen 26 puanda toraksuu 24 puanda(portakaldan sonra):jeyyar:bitiriyorsunuz bugünü sizlerle gurur duyuyorum...hihoyyyt imrendim şimdi size bende hemen başlasam mı acaba...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…