60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla haklısın bir ara kızım yüzünden tavuktan bıkmıştık baget yemekten çok seviyor.şimdi çorbamı yapıyım da akşama içeyim.

valla haklısın bir ara kızım yüzünden tavuktan bıkmıştık baget yemekten çok seviyor.şimdi çorbamı yapıyım da akşama içeyim.

kızım sayesinde bizde makarnadan bıktık.o yüzden sadece ona azcık makarna yapıyorum.buda bu aralar benim işime geliyor..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun margarin ben çok çektim dişten iyi bilirim uyuşukluk geçmeden hemen ağrı kesici alsaydın.

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremiyorum ya kıslar nolursunuz oralarda birileri varsa ses versin bi insan 1 haftada en fazla kac kilo verebilir acilen zayıflamam lazım boğazımı tutmak zorundayım ama onun dısında zayıflamaya yardımcı bildiğiniz baska seyler var mı

Ben de artık yediklerimi yazıyorum..

Sabah: 1 kepekli ekmek arası tost
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 tavuk şnitsel, biraz pilav, 1 bardak ayran, 1 tane ufak şerbetli acaip bi tatlı(ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım bi tane)
Ara: 1 kase çilekli pudding
Akşam: haşlanmış nohut, domates ve salatalık ile hazırlanmış salata..

Şimdilik bu kadar.. Gece de yüksek ihtimalle 1 elma filan yirim..

Öle işte..

geçmiş olsun canım.benimde halen geçmedi ağrım bi kaç gün sıvı tüket lokmalarıda küçük küçük at ağzına..

saol canım doktorum çok iyi idi çekerken birşey hissetmedim ama şuan ölüyorum acıdan..antibiyotik ile ağrı kesici verdi içtim ama canım çok yanıyor((lokma atamıorm pipetle soğuk çorba içebildim ancak(sen de 20lik mi çektirdin?

geçmiş olsun margarin ben çok çektim dişten iyi bilirim uyuşukluk geçmeden hemen ağrı kesici alsaydın.

saol tatlım...aldım ağrı kesici ama umarım geçer bu kadar ağrı olabileceğini tatmin etmemiştim..hep uyuşuk kalsa ya ne iyi olurdu:)çok canım yanıooo

ben de yazıyım bugün yediklerimi

sabah&öğlen elma sirkeli ballı karışım
light sütle meyveli nesfit

ikindi&akşam kıymalı börek
bitki çayları
1 topkek

bi bardak ılık suya bi çorba kaşığı elma sirkesi bi tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp içiyosun tatlım. bu metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcıymış. kimileri hurafe dese de,baya işe yaradığını söyleyenler de var

hayatta içemem.
sabah klasik kahvaltı yumurta yerine patates az yağda kavrulmuş.
ara bi elma
bi avuçcuk fındık badem
öğlen bi kase çorba
akşam 4 tane kızarmış köfte salata
5 tane çubuk krker

ben kesn işe yaradığını söyleyenlerdnm....inanılmaz birşey.a.s.

tadı içtikçe güzel gelen tatlardan canım. ben burnumu tıkayıp lıkır lıkır içiyorum..tatlımsı bi ekşi işte

Selam arkadaslar ben bundan bi kac ay önce 70 li gurubundaydim bir kac aydir gelmiyorum KK ye ve simdi tekrar salikli beslenme moduna girmek istiyorum...

Bugün tartildim tam 69 kilo ciktim umarim daha fazlasi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…