60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah tartıldım 62,1 çıktım .(800 gr gitmiş)
Sabah:1dilim kepek ekmek,3 zeytin,1 parça peynir,5fındık,2 ceviz,2kuru kayısı 2kupa çay ve yeşil çay tablet.

selamm ben yeni katıldım 65 kiloyum hedef ilk 55 sonra 50 dopğum yaptım çok kilo aldım artık bu kiloyu vermek istiyorumkızlar el b irliğiyle verelim kilolarıı.benim en büyük sorunum bu konuda gevşek olmam bi şey olsun biri gelsin sevdiğim bi yemek olsun hemen diyeti bozuyorum ,kendine çok kızıyoprum ama bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. hayatımda her zaman balık etliydim ama evlenmeden önce spor ve diyetle 46-47 kiloya inmişitim bir yılı aşkın öyle kaldım sonra evilikle yavaş yavaş geri aldım..doğumlada tavan yaptım bu kiloyu vermeliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

hoşgeldin ilkaycım

arkadaşlar ben 80-89 topiğindenim arkadaşım ilkay'a bu sitenin çok iyi olduğunu yardımlaşarak destek olarak birbirimize kiloların gittiğini anlata anlata getirdim inşallah iyi paylaşımlar yaparsınızzopuyorumnanaktan

bizim topiğede beklerim bayanssulusmile

iyi paylaşımlar ilkaycım :jeyyar:

bayanlar merhaba ben 68 kiloyum artık vermem lazım şu kiloları ama bi türlü diyet yapamıyorum artık desteklerinizle başrıcam

Herkese selamlar... Ben de 68 kiloyum, üç yıldır kullandığım kortizonlu ilaç yüzünden 53 kilodan yavaş yavaş bu kiloya kadar çıktım. Metabolizma 25 yaşlarından sonra zaten hafif bir yavaşlama dönemine giriyor, bir de ilaçlar eklenince uzun vadede moral bozucu olabiliyor. Artık buna bir dur demenin vakti geldiğinden bundan sonra ben de aranızdayıma.s. Bugün ayrıca kendime One-A-Day'in Weight Smart isimli zayıflamaya yardımcı multivitamin hapından da aldım. Diyet ve yürüyüşlerin yanında bunun da bir katkısı olur belkim... Birkaç ünlü zayıflama hapından sonra kilo değil sadece para kaybettiğimi anlayınca yeni ürünler çıktığında kendimi tutmaya çalışıp almıyorum...

Not: Bugün kahvaltıda domates peynir ekmek ve çay, öğlen ise nohut yemeği pilav ve salata yedim:))

Son düzenleme:
Selamm kızlarr bende artık diyet topiklerine takılıyorum :gitme:
8 aylık evliyim evlendiğimde 52 kiloydum şimdi 60 :gitme:
Moralim çok bozuluyor hiç bişeyi yakıştıramıyorum artık kendime kilo vermeye karar verdim bugün..vee başarıcamm :lepi:

Yaşım :27
Boyum:1.60
Kilom :60

hedefimm 50 kilo olmakk ama nasıl olacak merak ediyorumm :uhm:
Kolayy gelsinn bana sizlereee :enbuyukkk:

D gabbana cım emzirme döneminde vücut emzirdiği için depolar ve süt için yağı tutar.Çok normal 2 yıl emzirdim.100 gr verememiştim.Egzersizle daha başarılı olursun nacizane tavsiye

Iyi geceler kizlar, bende bir sorun var..
Gündüz yemeklerime dikkat edebiliyorum saglikli ve abartmadan yiyorum fakat karanlik oldumu icimdeki canavar ortaya cikiyor ve canim tatli seyler istiyor...
Acaba bunu nasil önliyebilirim???

D gabbana cım emzirme döneminde vücut emzirdiği için depolar ve süt için yağı tutar.Çok normal 2 yıl emzirdim.100 gr verememiştim.Egzersizle daha başarılı olursun nacizane tavsiye

sağol canımopuyorumnanaktan 7 ay bıttı doğum yapalı 12 kg verdım.ilk 6 ay hiçbişey yapmadım zaten emsın dıye.işte artık 1 aydır başladım malum kurtulmak lazım.bu arada sabah tam 63 çıktım.100 gr gıtmış.ağır ağır verıyorum.aman gıtsın de nasıl gıderse gıtınhihoyyyt

herkeslere selamlar kızlaaarr....ben de adet oldum..içimdeki tatlı canavarına izin vermiyorum..çnkü diyetisyenimin verdiği bi tablet var onu kullanıyorum...tabi regl döneminde vücut şiş oluyor..bir kaç güne düzelirim...hepinize bol kilo vermeli günler dilerim..

Son düzenleme:
sağlıklı beslenme alışkanlığıma vücudum alışmaya başladı.sporum tam gaz devam artık eskisi kadar zorlanmıyorum.

kızlar hepinize meraba ben de kendime göre diyet yapıyorum yaklasık 4 gündür.68 ıle basladım su an 66.4 kiloyum.boyum 1.68.
55 kilo olmayıı çook istiyorum ve sizlerle beraber diyetin daha eglenceli olucagını düşünüyorum beni de aranıza alıınn
inş. sayfalar ilerledikçe kilolarda teker teker gider hepimiz kilolarımızı veririz güzel güzel ...opuyorumnanaktan hepinize kolay gelsin sevgilerr..

off ya kotum sıkıyor çıldırıcam..

boyum 172 ve ben 76kg dan 55kgya düştüm bu topik sayesinde ama şu an 59 kgyum.
4 kg aldım ve kotlarım sıkıyor.

antidepresan kullanıyorum 2aydır. bana 4kgya patladı.
sporu da aksattım..
eski enerjim yok..
ne yapacagımı bilmiyorum.

Selam ben de aranıza yeni katıldım. Boyum 1,58 kilom 68 ve yaşım 27. ılk hedefim 60 kilonun altına düşmek, ama metabolizmam çok yavaş ve çok zor kilo veriyor. Benim en büyük sıkıntım karbonhidrat ağırlıklı beslenmem, bunu aşmaya çalışıyorum ve yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…