60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4 günde .1.6 kiloyu nasıl verdn acaba????

cnm ben sabahları yarım yada bi saat arası twist and shaperlan yürüyorum.bi de ekmeği neredeyse hiç yemiyorum.biraz protein diyetine benziyo yaptıklarım.bol bol bitki çayı bi de formtoz yiyorum arada belki sudur giden ama memnunum şu annkaydirigubbakcemile2

sağlık açısından sötledim ben tabi ki..hızlı verilen kilolar çabuk geri gelir..ekmek te tüketilmesi şart besinlerdendir..kepekli ya da çavdar ekmeği olması şartıyla tabi...

kilo vereyim derken sağlığından olma yani..sağlıklı günler dilerim canım..:Saruboceq:

ahh canım sen de bendensin...benim de metabolizmam çok yavaş...1170 civarı bi kalori yakıyorum yani günde..olabilecek en yavaş metabolizma da bu yani ...

yapacak bir şey yok..ben başkalarıyla kendimi kıyaslamayı bıraktım artık...umarım geri dönersn eski kilona ama 59 da boyuna göre gayet güzel kilo...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bende geldim Bağışıklığımı güçlü tutmam lazım diye diye herşeyden yiyeyim aman hpv tekrar etmesin yine diye diye 70 kiloyu buldum bende ilk kez hemde (( Napıcam nasıl zayıflıcam bilmiyorum. Boyum 160 cm. Kendime sinir olmaya başladım. Can simidi denen şey çıkmaya başladı bel çevremde ( nasıl vericem bu kiloları ben şimdi...Yemesem diyorum vücut direncim düşecek siğiller çıkacak diye korkuyorum, yesem kilo alıyorum. Şaşırdım kaldım.... Sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için....

teşekkürler beni düşündüğün için:) yavaş verilenlerde geri geliyo aslında ayırmamak lazım a.s

arkadaşım hoşgeldinn.öyle umutsuzluga kapılma bak karar vermişşin en azından yol aldın demektir.zencefil çok iyi oldugunu duyuyorum metabolizma hızlandırmak için zencefil çaylı içebilirsin.formtoz gibi seyler var aktarlarda aslında bitki çaylarının yaptıgını yapıyor ama kilo vermeyi kolaylastırıyor diye dusunuyorum.sirkeli su içebilirsin zayıflamaya baya bi yöntem var yani.bi de ben aksam 6 dan sonra bi şey yememeye dikkat ediyorum.en fazla 7, midenin küçüldüğünü görüceksin cnm böyle bi şeyde yapabilirsin
neden vucut direncin düşüyo siğiler çıkıyo anlamadım cnm doktrora bi baktır istersen bahsettiğin kadar kolay kilo alıyorsan mutlu kilo vermeler cnm yardımcı olabilmişimdir umarımm opuyorumnanaktan

Canım çok teşekkür ederim. Hpv taşıyorum ben. Genital siğil yani. 1 senedir tedavi görüyorum zaten. Ama temel sebep bağışıklık düşmeyecekmiş. Bağışıklık düştüğü anda tekrarlıyor bu. Bende vücut direncim düşmesin bol bol yedim herşeyden. Tabi bunun yanında ayrıca vitaminlerde alıyorum mecburen. Sanırım ben abarttım biraz. 65 kiloydum. 69-70 çıkıyorum şuan tartıda. Kilomu göstermiyorum evet ama ben kendim rahatsız oluyorum. Rahat oturamıyorum, yürürken çabuk yoruluyorum vs... Bu sabah başladım sirkeli ballı su içmeye. Akşamları mecburen geç yemek yiyoruz. Kepek ekmeği yiyorum zaten 1 senedir. Ama nasılsa kepek diye onu bile abartıyorum galiba. Birde bu hastalıktan dolayı sigarayıda bıraktım. Sanırım kilo almamda onunda etkisi oldu. Akşamları geç yesemde ekmek ve pilav türü şeyler yememeliyim artık değil mi... Değilse bu gidiş iyi değil ( Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın....

canım geçmiş olsun çok.tabi haklısın aksamları kolay sindirilebilen seyler yersin sebze yemekleri gibi hem vitaminleri bol sana yararlı olur.pilavı makarnayı öğlen yersin vericez inş. bütün kiloları cnm kolay gelsin:)

Vericez dimi :)) Ay hadi inş yaaa :))) Bugün tartıldım ben ama digital tartım yok benim. Bugün 69 dum sabah. Bakalım 1 hafta sonra bugün kaç olacağım. Çok tşk ederim bigudi...

slm kızlar ben daha önceden msj atmıştım. ama sonra takip edemedim.
boyum 1.66 kilom 64 hedef önce 60

sabah
yarım bardak yağsız süt
1 bardak yeşil çay
2 dilim kızarmış kepek ekmek
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 dilim salam
1 dilim kaşar
1 ç. kaşığı bal 450 kal.

ara öğün
şekersiz sütlü kahve 60 kal.

akşam

1,5 porsiyon dometes çorbası
1 dilim kızarmış ekmek
1 küçüm poğaça
1 dilim kaşar rendesi 500 kal

ara öğün

1 mandalina
10 kızarmış kestane 300 kal

toplam 1310 kal

en kısa sürede veririz umarım kaları

eveeett bugün diyetisyende kontrol günümdü...ve 2 günlük balık 2 günlük et 4 günlük bakliyat 4 günlük sebze diyetine başlıyorum...sonunda 3 kilo daha vermiş olacağım...bilmiyorumkismile
hayırlısıyla kilo verme maratonum bitiyor....bayanssulusmile

bende bugun basladım

yedıklerım bugun sabah ıkı kase corba :)

oglen bır elma

aksam bır kase corba haslama patates bırde cıg kofte yedım

sımdıde yesıl cay ıcıyorum

moralimi bozuyor hangi diyetisyene gidiyorsun ev cadısı

Canım izmirde bi Işın Sayın ...Çok tatlı bi kadın...izmirdeysen tavsiye ederim..ben zayıflamanın yanısıra sağlıklı beslenmeyi öğrendim onun sayesinde..aklinialirimsmile
Ayrıca moral bozma..tam gaz devam...

Son düzenleme:
bende bugun basladım

yedıklerım bugun sabah ıkı kase corba :)

oglen bır elma

aksam bır kase corba haslama patates bırde cıg kofte yedım

sımdıde yesıl cay ıcıyorum

gülüm başarılar dilerim sana..inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın..yalnız çok dengesiz bir beslenme şekli bu...kısa zamanda verdklerini geri alırsın benden söylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…