4 günde .1.6 kiloyu nasıl verdn acaba????
cnm ben sabahları yarım yada bi saat arası twist and shaperlan yürüyorum.bi de ekmeği neredeyse hiç yemiyorum.biraz protein diyetine benziyo yaptıklarım.bol bol bitki çayı bi de formtoz yiyorum arada belki sudur giden ama memnunum şu annkaydirigubbakcemile2
Selam ben de aranıza yeni katıldım. Boyum 1,58 kilom 68 ve yaşım 27. İlk hedefim 60 kilonun altına düşmek, ama metabolizmam çok yavaş ve çok zor kilo veriyor. Benim en büyük sıkıntım karbonhidrat ağırlıklı beslenmem, bunu aşmaya çalışıyorum ve yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi umuyorum.
sağlık açısından sötledim ben tabi ki..hızlı verilen kilolar çabuk geri gelir..ekmek te tüketilmesi şart besinlerdendir..kepekli ya da çavdar ekmeği olması şartıyla tabi...
kilo vereyim derken sağlığından olma yani..sağlıklı günler dilerim canım..:Saruboceq:
Arkadaşlar bende geldimBağışıklığımı güçlü tutmam lazım diye diye herşeyden yiyeyim aman hpv tekrar etmesin yine diye diye 70 kiloyu buldum bende ilk kez hemde (( Napıcam nasıl zayıflıcam bilmiyorum. Boyum 160 cm. Kendime sinir olmaya başladım. Can simidi denen şey çıkmaya başladı bel çevremde ( nasıl vericem bu kiloları ben şimdi...Yemesem diyorum vücut direncim düşecek siğiller çıkacak diye korkuyorum, yesem kilo alıyorum. Şaşırdım kaldım.... Sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için....
ben 1 haftada yaklaşık 1 kilo verdim 4 gündür durduakannehir
moralimi bozuyor hangi diyetisyene gidiyorsun ev cadısı
bende bugun basladım
yedıklerım bugun sabah ıkı kase corba :)
oglen bır elma
aksam bır kase corba haslama patates bırde cıg kofte yedım
sımdıde yesıl cay ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?