gülüm başarılar dilerim sana..inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın..yalnız çok dengesiz bir beslenme şekli bu...kısa zamanda verdklerini geri alırsın benden söylemesi..
YA GUNDUZ YEMEK YEMEYI SEVMIYORUM AMA BEN :1no2:
halbuki akşam yemeyi sevmesen daha isabetli olurdu...=)
ZATEN ONU BIR BASARSAM KILO ALMAM KI boshayallersmile
Merhaba ben yeni katıldım. Daha önce 23 kilo verdim ama cerdiğim kiloları geri alıyorum.
günydın bu sabah 62,8 çıktım.çok istıkrarlı bı şelıkde gınde 100 gr verıyorum:)
canlarım meraba hepinize.bnm de iyi gidiyor su an için mız mızcım sen galiba gün içinde garip garip şeyler yiyip aksama kuduranlardansın.gün içerisinde düzgün beslen bak o zaman aksam yemek yeme isteğin kaybolucak. bi de bi yerden basla mesela ben 6dan sonra yememeye kararr verdim ilk günler böle midem kendi kendini yiyomus gibi bi his vardı ama kayboldukaydirigubbakcemile3
insan her şeye alısıyo bence bi kac gün sık dişini ondan sonra bişey yemek istmiceksin.yediklerinden de cok kısma o zamn bi müddet sonra kilo vermen çok yavaslar.kendine cok iyi bak cnm
herkese öpücükler,sevgiler kızlar mutlu kilo vermeler
Herkese merhaba...
Umarim hepiniz iyisinizdir.Haftaya canim ulkemde olucam.
Bir sürü yeni katilim olmus anladigim kadariyla..Hepsi hos gelmis..
Ben sabah basliyorum yemeye uykuya dalincaya kadar..Ama cok geziyorum sanirim sadece 1 kg almisim..
Almanya felaket soguk.Dun Amsterdamdaydik..Orasi da felaketti.Haftaya gorusmek uzere..
Hepinizi bol tarafindan kaydirigubbakcemile3
tebrik ediyorum seni neler yapıyorsun bizede söyle
lunacanıııım...bitanem nasılsın?topiğimize uğradım da kimseler kalmamış bizim kadrodanHerkese merhaba...
Umarim hepiniz iyisinizdir.Haftaya canim ulkemde olucam.
Bir sürü yeni katilim olmus anladigim kadariyla..Hepsi hos gelmis..
Ben sabah basliyorum yemeye uykuya dalincaya kadar..Ama cok geziyorum sanirim sadece 1 kg almisim..
Almanya felaket soguk.Dun Amsterdamdaydik..Orasi da felaketti.Haftaya gorusmek uzere..
Hepinizi bol tarafindan kaydirigubbakcemile3
sürpriz yok bu sabah da 62,7:))) hergün 100 gr vermeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?