60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ZATEN ONU BIR BASARSAM KILO ALMAM KI boshayallersmile

yani sağlık açısından da önemli kiloyu kenara koy...bence azmedersen yapablrsn...kaydirigubbakcemile5
Merhaba ben yeni katıldım. Daha önce 23 kilo verdim ama cerdiğim kiloları geri alıyorum.

hoşgeldn cnm.aramıza...bol bol su içmeye çalış bence...almak kolay vermek zor...dikkat et..

günaydınnn kıslar uzun zamandır yediklerime dikkat ediorum ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum kilomda bi değişiklik yok mafoldumben yaza kadar kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan yaklaşık 15 kilo vermem gerekio boshayallersmile

Dün öğlen bir parça tavuk ve bir kaç kaşık pilav yemiştim ekmeksiz. Akşam üstü şekersiz nescafe ve 5 başak bisküvi yedim. Akşam yemeği ise, yarım tabak kabak yemeği ve yoğurt. Yatmadan öncede elma...

Bu sabah ise, aç karnına sirkeli ballı su içtim. ışyerine gelince bir bardak ılık su....
8,30 ta kahvaltıda ise kibrit kutusu kadar peynir, 6 tane zeytin, 1 yuvarlak dilim kepek ekmeği, bir bardak yeşil çay.....

Boyum 160 kilom 69. Normalde bu boyda ve kiloda olan biri 50-55 kilo olması lazım ama, ben 50-55 olsam hortlak gibi oluyorum kilomu göstermediğim için. 60 a bir düşebilsem yetecekte...

canlarım meraba hepinize.bnm de iyi gidiyor su an için mız mızcım sen galiba gün içinde garip garip şeyler yiyip aksama kuduranlardansın.gün içerisinde düzgün beslen bak o zaman aksam yemek yeme isteğin kaybolucak. bi de bi yerden basla mesela ben 6dan sonra yememeye kararr verdim ilk günler böle midem kendi kendini yiyomus gibi bi his vardı ama kayboldukaydirigubbakcemile3
insan her şeye alısıyo bence bi kac gün sık dişini ondan sonra bişey yemek istmiceksin.yediklerinden de cok kısma o zamn bi müddet sonra kilo vermen çok yavaslar.kendine cok iyi bak cnm
herkese öpücükler,sevgiler kızlar mutlu kilo vermeler

evet cnm ole yapmaya calıscam saol

sımdı yedıklerımı yazıyım

sabah kahvaltıda

5 zeytın

kıbrıt kutusundna bıraz buyuk beyaz peynır

salatalık

dıyet bıskuvı 5 tane

cay bır kupa 3 sekerle :hulya:

oglen

nessfıtt

elma

aksam

haslama olcak ama bakalım

Herkese merhaba...

Umarim hepiniz iyisinizdir.Haftaya canim ulkemde olucam.

Bir sürü yeni katilim olmus anladigim kadariyla..Hepsi hos gelmis..
Ben sabah basliyorum yemeye uykuya dalincaya kadar..Ama cok geziyorum sanirim sadece 1 kg almisim..

Almanya felaket soguk.Dun Amsterdamdaydik..Orasi da felaketti.Haftaya gorusmek uzere..

Hepinizi bol tarafindan kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.sağlıklı beslenme şeklime vücudum alıştı.cuma gruplarına katıldığım için cumadan cumaya tartılıyorum artık.moralim bozulsun istemiyorum..

oyyy oralar felakettir şimdiiiii...aaman diyim dikkat et canım..gelnce grşmek üzere..olumunekankayizsmile.

ben de bugün güne 5 kuru erikle başladım...düzenli yemeklerimle ara öğünlerimle akşamı ettim...darısı yarının başınaa

lunacanıııım...bitanem nasılsın?topiğimize uğradım da kimseler kalmamış bizim kadrodan
ama sen son gaz devam ediyorsun...tebrikler tatlım...ama ben de boş durmuyorum:)yine 58 kiloyum ve yaza kadar bu 55 hatta 53 olacak...
60-69 topiğinin yeni fıstıkları;tam yerindesiniz...bu topik sayesinde hepimiz idealimize kavuştuk geçen yıl...hepinize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…