60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah aç karnına sirkeli ballaı su
kahvaltıda kibrit kutusu kadar peynir
bir kupa yeşil çay
6-7 tane zeytin
bir dilim kepek ekmeği
bir iki lokma omlet

ara öğün 4 dilim kepekli bisküvi

öğlen yoğurt çorbası
bol limonlu salata
1 dilim kepek ekmeği

ara öğün bir elma

1 saat sonra bir kahve içerim

akşam ise sebze yemeği ekmeksiz...

pazartesi kilom kaç olacak acaba :) sanki hemen 3-5 kilo düşeceğimde :)))

kızlar benide aranıza alırmısınız ben 70im ama en kısa zamanda 69 olucam söz bilmiyorumkismile 70 79 topiğine yazdım ilk ama orda kimse yook fisfisfis

sidelyacım güzel besleniyosun maşallah inş. verirsin kız kilolarııama et de ye bence azcık çünkü proteinler metabolizmayı hızlandırıyomus sindirimi zor ve uzun oldugu içinde tok tutuyomus.hem 1gr karbonhıdratın kalorısı 1 gr.proteinle aynı korkma.ben de bi ara et yemiodum cok kalorili sanıp saclarım dokulmustu baya.az yaglı oldugu sürece problem yok tatlım bencea.s
gül sen de gel cnm hosgeldin.şurda 69a ne kalmıışş kiii zaten :)

slm kızlar sabah spora ve yediklerime dikkat devam ediyor.
kahvaltı
şekersiz sihay çay
4 zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım haşlanmış patetes ve yumurta
iki dilim kepek ekmek

öğlen
1 kase mercimek çorbası

ara
1 bardak yeşil çay

akşam
1 porsiyon sebzeli makarna

belki bir elma yerim

ya ben kahvaltıyı baya yapıyorum. yazınca ne kadar çok yediğim görünüyor. ama kahvaltıyı iyi yapmazsam bu sefer öğlen aralarda abartıyorum sizce doğrumu

sidelya79 beslenmeni çok beğendim

kızlar benide aranıza alırmısınız ben 70im ama en kısa zamanda 69 olucam söz bilmiyorumkismile 70 79 topiğine yazdım ilk ama orda kimse yook fisfisfis
Canım kıyamam ben sana..gel tabi aramıza alırız seni de...opuyorumnanaktan

Ben de bugün bakliyat diyetine başladım..bugün ilk gündü 3 günüm kaldı...

Son düzenleme:
bigudi, ev cadısı çoook teşekkür ederim a.s. bende artık burdayım etrafımda diyet yapan kimse yok ve ben çok zorlanıyorum burdan destek alırım böylece temmuzda düğünüm var zayıflaman lazım beniiim acilen hemdee :Saruboceq:

slm kızlar

bugun kahvaltıda

nesfıt yedım

oglen

makarna ve salata

aksam

corba
5 kasık pılav
haslama tavuk

arkadaslar slm bır sorum var cevap bulamıyorum bılgısı olan fıkır verırse sevinirim
ben kepek ekmegını tost makınesınde kızartıp öyle yıyodum kalorısı düşsün dıye ama 1-2 aydır bım de kepeklı peksımetler var bıldıgımız fırınlanmıs kepek ekmek ama üzerınde peksımet yazması kafamı kurcaladı fıkrı olan varsa sevınırım

Teşekkür ederim kızlar... Siz böyle dedikçe ben daha bi heveslendim :) Bildiğimden değil işte, ama herşeyden yemem gerekiyor. Malum bağışıklık sorunum var... Bigudim et yiyorum normalde. ışyerinde öğle yemeklerinde sebze yemeğinin içinde olur genelde. Ama ben hep ayırırdım dişime çok takılıyo diye :)))) ama artık yicem söz. Dediğin gibi o da gerekli...

Gülcüm sende hoşgeldin. Bende yeni geldim zaten :) Hep birlikte kiloları atıcaz inş... Kesinlikle irade meselesi diye bakıyorum ben. Sigarayı bıraktıysam kilolarıda atabilirim( inş. tabi) :)))

Sabah yine aç karnına ballı sirkeli su
Kahvaltıda yine biraz peynir ve 6-7 tane zeytin ve bir dilim kepek ekmeği tabi bir de yeşil çay

Şimdilik böyle bakalım. Sevgiyle kalınn...a.s.

Hacopoli, sabah çok fazla abartılacak birşey yemiyorsun bence. Eğer sabah yediklerini yakabiliyorsan gayet iyi. Akşama kadar da yakarsın sanırım... Ben sürekli oturdugum için yakamıyorum. O yüzden uzun zamandır işe gelirken 3 durak önce iniyorum otobüsten ve işyerine yürüyorum ben. Tabi akşamları çok yiyince bu yürüyüşlerin bir faydası olmuyordu :))))

Sidelya çok teşekkür ederim. Bende senin yeme tarzına yakın besleniyorum. a.s
Dediğin gibi idare meselesi bütüm kilolara elveda diyeceğiz burada hep birlikte inşallah :Saruboceq:
akşam ne yediklerimi yazacağım buraya. Böylece kendimi sınırlamam için bir sebeb daha olucak yerimseniben

Selahattin dönmezin farketmeden diyet kitabı var elimde öyle karıştırdım geçen. Diyor ki diyat yapmanın zorluklarını göze alıp bu işe başlayın. bana bir şey ikram edildiğinde veya bir misafirliğe gittiğimizde orada ki mamaları yememek için hep bu sözü getiriyorum aklıma faydalı oluyor. Birde diyet başarı listelerinde okumuştum bir anlık zevk için daha sonra yıllarca uğraşmam gereken kilolarım olmasını istemiyorum yazıyordu bu sözde beni etkiledi. Bir şey yiyeceğim zaman düşünüyorum özelliklede çikolata yemek istediğimde çünkü çook seviyorum senağlama diyorum ki şimdi bir anlık zevkim için bunu yersem sonra bunu vermek için aylarca uğraşıcağım o yüzden yemeeeee lmaz: diyorum kendime işte böyle kızlar

ofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi

canım bende onu düşünüyorum. şu an tatildeyim her sabah ebru şallının programıyla evde plates yapıyorum kahvaltıdan önce. tabi akşama kadarda orda burda gez.
okul açılınca daha hareketli bir yaşama kavuşurum. spora da devam zaten. kahvaltıyı bu şekilde abartmadan yapmaya devam o zaman burası çok iyi ya aklıma yemek için birileri girdiği zaman hemen burayı açıyorum ve kararlı olarak geridönüyoru.
hadi kızlar gitsin kilolar guclubacismile

merhaba.. bende bir çok yöntem denedim ama bir türlü 66dan inmiyorum.. çok hareket edemiyorum bu nedenle cardio twister almayı düşünüyorum bu konuda bilginiz varmı. birde bugün bir diyet uyguluyorum sadece et yiyerek haftada 5 kilo verdiğini söyleyen bir forum okudum.. umarım işe yarar.

kızlar ya banada bi el atıverin çıldırcam yoksa
şimdi 67 kiloyum ama düzenli yemek yiyemiyorum o yüzden de gündüzleri kek çubuk ıvır zıvırla geçiriyom yazın biraz zayıflamıştım ama şimdi yine toplandım ne yapıcam da gitcek bu kilolar ya

ofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi
Ben ilk 5 gün 2 kilo verdim bugün 14 . Gün ve 1 haftadır 50 gr vermedim bana yuh asıl.su desen içiyorum kaçak yok birtek spor yok ama çok düzenli ve az yağlı yiyiyorum çıldıricimmmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…