Canım kıyamam ben sana..gel tabi aramıza alırız seni de...opuyorumnanaktankızlar benide aranıza alırmısınız ben 70im ama en kısa zamanda 69 olucam söz bilmiyorumkismile 70 79 topiğine yazdım ilk ama orda kimse yook fisfisfis
Teşekkür ederim kızlar... Siz böyle dedikçe ben daha bi heveslendim :) Bildiğimden değil işte, ama herşeyden yemem gerekiyor. Malum bağışıklık sorunum var... Bigudim et yiyorum normalde. İşyerinde öğle yemeklerinde sebze yemeğinin içinde olur genelde. Ama ben hep ayırırdım dişime çok takılıyo diye :)))) ama artık yicem söz. Dediğin gibi o da gerekli...
Gülcüm sende hoşgeldin. Bende yeni geldim zaten :) Hep birlikte kiloları atıcaz inş... Kesinlikle irade meselesi diye bakıyorum ben. Sigarayı bıraktıysam kilolarıda atabilirim( inş. tabi) :)))
Sabah yine aç karnına ballı sirkeli su
Kahvaltıda yine biraz peynir ve 6-7 tane zeytin ve bir dilim kepek ekmeği tabi bir de yeşil çay
Şimdilik böyle bakalım. Sevgiyle kalınn...a.s.
ofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi
Hacopoli, sabah çok fazla abartılacak birşey yemiyorsun bence. Eğer sabah yediklerini yakabiliyorsan gayet iyi. Akşama kadar da yakarsın sanırım... Ben sürekli oturdugum için yakamıyorum. O yüzden uzun zamandır işe gelirken 3 durak önce iniyorum otobüsten ve işyerine yürüyorum ben. Tabi akşamları çok yiyince bu yürüyüşlerin bir faydası olmuyordu :))))
Canım üzülme lütfen, bazn oluyor öyle.. Sen gayet düzenli gidiyordun. Verirsin yine bu gr ları merak etme...a.s.
Ben ilk 5 gün 2 kilo verdim bugün 14 . Gün ve 1 haftadır 50 gr vermedim bana yuh asıl.su desen içiyorum kaçak yok birtek spor yok ama çok düzenli ve az yağlı yiyiyorum çıldıricimmmmofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?