canım tam denk geldik ben de o forumda yazıyorum ayrıca twist and shaperımda var:)cardio twisterla aynı di mi yanlıs olmasın.baya sıkılastırıyor hem ucuz hem de az yer kaplıyo tavsiye ederim.5 gün et diyetini de tam yapamadım ama tam bı hafta olmadı 3 kılo verdım.bu twist and shaperda etkı etmıstır belkı.merhaba.. bende bir çok yöntem denedim ama bir türlü 66dan inmiyorum.. çok hareket edemiyorum bu nedenle cardio twister almayı düşünüyorum bu konuda bilginiz varmı. birde bugün bir diyet uyguluyorum sadece et yiyerek haftada 5 kilo verdiğini söyleyen bir forum okudum.. umarım işe yarar.
Ben ilk 5 gün 2 kilo verdim bugün 14 . Gün ve 1 haftadır 50 gr vermedim bana yuh asıl.su desen içiyorum kaçak yok birtek spor yok ama çok düzenli ve az yağlı yiyiyorum çıldıricimmmmklava:
sabah nesfıtt yedım
oglen dıyet bıskuvı
aksam bakalım daha yıyemedım haslama patates yapıom
ne yaptın kız ben bu kadar şey yesem açlıktan ölürüm.
benim yediklerim
kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmek - 1 kibrit kutusu peynir - 5 zeytin - marul - 1 ç. kaşığı pekmez - yeşil çay
ara öğün - 100 gr diyet yoğurt - 1 adet kepekli galeta
akşam 1 tabak bürüksel lahanası yemeği ve 100 gr yoğurt
ara öğün 5 kestane kociş zoruyla. 1 elma
çok yemişim galiba
dün yazmıştım et yiyerek zayıflama diyeti yapıyorum diye bu sabah gecen ramazan bayramında görebildiğim 64,5 kg ağırlığı sonunda terazide gördüm (uzun zamandır 67-66 idim)
BİGUDİ........bahsettiğine bakayım belki aynısıdır ama ben genede benim almak istediğimi anlatayım:ayaklar da sanırım twister var ve önden yukarı bisiklet direksiyonu gibi bir uzantı var bu uzantıyı ellerle tutup her adımda sağa sola hareket ediyosun. hızı değiştirme şansın da var ben sessiz ve tüm vücüdü çalıştırabilecek bir alet oldugunu düşünerek alcam..
ofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi
60-69 kilo haftalık kilo kaybı listesi...
24 Ocak 2010 kilo bildirim günüydü
VE 3 KİŞİ DIŞINDA KİMSE KİLO BİLDİRİMNDE BULUNMADI...ARKADAŞLAR EĞER İSTEMİYORSANIZ BOŞUNA EMEK VRMEYELİM LİSTE TUTALIM DİYE
Lunapiena 52.5 52.0 İYİ TATİLLERRR LUNAMMM
EvCadisi 61.3 61.0
Plazmic 70.4
MevCan 68.0 67.5
Vira vira 68.0
Margherita 59.0
Dilşad53 65.0
Linguist 61.5
Grin 63
D-GABBANA 63,2
Aheste54 66.0
berry31 63.0
Fisk74 66.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?