60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selamlarrr....her şey harika gidiyor...bugün sabah 5 kuru erik bol suyla başladım...
kahvaltı ince dilim esmer ekmek haşlanmış yumurta 1 üçgen light peynir....

ara yarım diyet biskküvi ve bitki çayı

öğlen börülce salatası ve haşlanmış brokoli...

ara kuru incir 3 kuru kayısı ve bol su...

akşam da yine bakliyat yiyeceğim..biliyorsunuz 4 günlük bakliyat diyetim var...

işte böyleee....kilolar gidiyor gidiyor......herkese kilo vermeli sağlıklı günler dilerim...

Uzman yardımı almadan besnleri kısarak kilo vermeye çalışmayın bence arkadaşlarım..daha sonra fazlasıyla geri döneceğinin garantisini verebilirim...denendi onaylandı...
herkesi öptüm bugünlük..yarın görüşmek üzere
...

canım tam denk geldik ben de o forumda yazıyorum ayrıca twist and shaperımda var:)cardio twisterla aynı di mi yanlıs olmasın.baya sıkılastırıyor hem ucuz hem de az yer kaplıyo tavsiye ederim.5 gün et diyetini de tam yapamadım ama tam bı hafta olmadı 3 kılo verdım.bu twist and shaperda etkı etmıstır belkı.

Ben ilk 5 gün 2 kilo verdim bugün 14 . Gün ve 1 haftadır 50 gr vermedim bana yuh asıl.su desen içiyorum kaçak yok birtek spor yok ama çok düzenli ve az yağlı yiyiyorum çıldıricimmmmklava:

cnm ben sana yazdıgım diğer forumda bi arkadas vardı akapunktura gidiyomus onunda durmus birden galıba.sora bi diyet vermişler.sabah normal peynır ekmek,oglen et salata aksam et salata gıbı bı seydı.(sen gene bak 5 gun et yıyerek 5 kılo ver forumunda var)soracımaa bu kız haftada 1.5 kılo vermıs sora.
bole bı hafta gibi vucudunu sasırtabılırsın sen gene bak foruma...

ya kızlaar bu aradamutsuzum ya motıvasyonum duştu bole kacamaklarımı abartmaya basladım bana bısı deyın ya yardım edın.adrıana lıma deyin ebru sallı deyın motıve olayımm off reglım bı desenağlama

sabah nesfıtt yedım

oglen dıyet bıskuvı

aksam bakalım daha yıyemedım haslama patates yapıom

ne yaptın kız ben bu kadar şey yesem açlıktan ölürüm.

benim yediklerim
kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmek - 1 kibrit kutusu peynir - 5 zeytin - marul - 1 ç. kaşığı pekmez - yeşil çay

ara öğün - 100 gr diyet yoğurt - 1 adet kepekli galeta

akşam 1 tabak bürüksel lahanası yemeği ve 100 gr yoğurt

ara öğün 5 kestane kociş zoruyla. 1 elma

çok yemişim galiba

hehe aynen şekerim zaten ben mızmıza dün söyledim..çok sağlıksız bi beslnme şekli..kansız kalırsın mazallah...
ben 10 kilo verdim...geçenlerde kan vermeeye gittim..doktor maşşallah dedi..hepsi üst seviyedemiş kan değerlerimin...zemuszemus
bence önemli olan sadece kilo vermek değil..sağlıklı kilo vermek...vücut kastan kaybederse hiçbir anlamı yok kilo vermeninlmaz:

Benimde en çok korktuğum şey vücut direncimin düşmesi, bağışıklığımın zayıflaması. Çok korkuyorum valla. Ama böyle kilolarla da olmayacagınıda biliyorum Elimden geldiğince herşeyden az az yemeye dikkat ediyorum. Çekirdekli kuru üzüm yiyorum akşamları bir fincan kadar kan için. Zaten 1 senedir gündüz siyah çayı unuttum. Hep bitki çayı içiyorum. Kuşburnu- ekinezya- ısırgan-civanperçemi-yeşilçay... Sadece akşam keyfi siyah çay içiyorum. Sabah yürüyüşleride aynen devam. Daha birşey yapmam gerekmez inş. ya....

canım beslenmene dikkat edip her şeyi oranlı yedikten sonra birşey olmaz...ben eskiden daha çoık hasta olurdum..şimdi maşallah daş gibiyim...dediğin gibi bitki çayları,meyveler,sebzeler,kuru meyveler ,bakliyatlar fln..çok daha sağlıklı beslenme...

zaten önemli olan dengeli beslenmek. porsiyonlar az ama aynı hafta da bir çok besinden yararlanmak sebzesi de meyvesi de süt ürünü de sebzesi de olmalı ama dediğim gibi porsiyonlar minik. yoksa sadece sebze yersen zayıflarsın evet ama hayatın boyunca sadece sebze yiyemezsin ki. ben tüm hayatım boyunca sağlıklı beslenmeye çalıştım neden kilo aldım. işe başladım öğretmenim her tenefüste bir öğretmen arkadaş yok kurabiye uzattı yok bisküvi uzattı her tenefüs içtim şekerli kahveleri çayları. tatillde kocişle yaptım akşam keyiflerini yedim cipsleri tatlıları. ama ne gerk var. daha dengeli beslenseydim şimdi yapmaya çalıştığım gibi 10 günde 1 yediğim pasta benim için daha anlamlı oluyor. aslında biraz aç kalarak yani her istediğini yemiyerek ruhunu da terbiye ediyorsun bence. hem ruha hem vücuda hitap ediyor. çooook çenem düştü ben gidiyorum evi temizlemem gerekiyor çünkü

kolay gelsin herkese

dün yazmıştım et yiyerek zayıflama diyeti yapıyorum diye bu sabah gecen ramazan bayramında görebildiğim 64,5 kg ağırlığı sonunda terazide gördüm (uzun zamandır 67-66 idim) bir günde etkiler mi bilmiyorum ama görünen bir değer va. su kaybı olabilir ancak diyet gereği günde 2lt su mecburi ve eger bu sok diet söylediği 5 kiloyu 5 günde verdirirse asıl diyet programı başlıyor işin içine sebze ve meyveyle vede tahılla verdiğin kilo*4,5 değeri çarpılıp çıkan sonuç kadar gün kilo sabitleme yapılıyo bunların hepsi fransız bir diyetisyenin kitabının özetinin özeti. ama bu yazdıklatıma göre uygulamaya çalışmak isteyen olursa hemen uygulamasın detayları var. araştırsın ben dr pierre durant(yanlış yazmış olabilirim) diye araştırdım. hatta amerikada thedurantdiet diye internet adresi var sanırım diyetin ayrıntısını satışla veriyor.ben dün sabah ve öğlen sadece tavuk göğsunu baharatlı teflonda pişirdim yedim yaklaşık öğün başına 175gr bol su, tatlandırıcılı çay akşam yogurt somon ve az bi soğan yedim çanım tatlı çekince yarımyağlı tatlandırıcılı süt içtim ikindi bir ayran içtim.
BıGUDı........bahsettiğine bakayım belki aynısıdır ama ben genede benim almak istediğimi anlatayım:ayaklar da sanırım twister var ve önden yukarı bisiklet direksiyonu gibi bir uzantı var bu uzantıyı ellerle tutup her adımda sağa sola hareket ediyosun. hızı değiştirme şansın da var ben sessiz ve tüm vücüdü çalıştırabilecek bir alet oldugunu düşünerek alcam..
bu arada alıntı yapmayı beceremedim (

Son düzenleme:
ben hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadım ve bu nedenle çok kilo aldım(zehirli ödem) kilolare dogumdan sonraki ilk iki ay hiç gitmedi sonra 7 ay 12 kilo gitti ve birden kilo vermem kesildi sanırım bu üzerimdeki kalıcı kilolar nasıl geldilerse öyle gitmeleri gerekti bitürlü gitmiyorlar:))

zlom çok tebrikler cnm cok sevindim ilk biraz su oluyur tabi ama devam et güzel sonuclar alırsın inş.
senin almak istediğin daha iyi bnmkinin daha fiyakalısı cnm o üst vucududa calıstırıyo dediğin gibi.bnmkı o kadar külüstür ki garç gurç ses yapıyo pööff eyvahedigeldismile

bigudi çok teşekkür ederim umarım devamı gelir.... o zaman sevgililer günü şerefine bi spor alet satan magazaya gideyim:)))sen magazadan mı almıştın internetteki ürünler hakkında ne düşünüyorsun ordan mı alsam magaza magaza dolaşıp kalori harcayacağıma evden oturup sipariş vermek dahaa bi kolay:))

opuyorumnanaktan 1 kılo vermısım 5 gunde yasasın

bugun kahvaltı

maydonoz
beyaz peynır
5 zeytın
kepeklı bıskıvı

oglen
turk kahvesı
corba

aksamda

balık salata yıyecem

selam kızlaaarr....
5 kuru erikle başladım güne tabi ki bol suyylaaa...
kahvaltı haşlanmış yumurta,1 light içgen peynir,1 dilim ekmek
ara yarım diyet bisküvi limonlu yeşil çay
öğlen börülce salatası 3 kaşık bulgur pilavı
ara 3 kuru kayısı
kuru incir bol su
akşam kuru bakla dlm ekmek 2 yemek kaşığı yoğurt...

bugn de bole gttiii...gece ara öğünüm var o kdr...
darısı yarının başına...aklinialirimsmile

ofyaaa dün dışardaydım butun gun tabı düzenım bozuldu.sabah 63,4 çıktım yuhhh dun 62,7 dım.700 gr ne bu yaaa bugun cezlandırıyorum kendimi

arada bir olur öyle ayrıca 1 günde 700 gr alınmaz ya o sudur su:)
gerçektende farkediyr ben denedim du içtim tartıldım önceki tartıldığıma arada 1 ko ye yakın fark vardı.
birde kızlar regl döneminde kilo verme duruyor muş.ben bunu seneler önce bir uzmandan dinlemiştim.vücüt suyu tutarmış galiba ondan yani moraliniz bozulmasın sakın.
ben 3 gün oldu başlayalı ama çok iradeli bir şekilde devam ediyorum.
evet bir arkadaş demiş ruhumu terbşye ediyorum diye bende öyle düşünüyorum nefsimle mücadele ediyorum ve Kazanıyorum:sırnaşık şey
ben henüz tartılmadım çünki ben tartıda kilo verdiğimi görünce o gün hemen kendini salanlardanım.o yüzden haftada bir açıklayacağım durumumu.
Hadi kızlar yaza ince girelim vede sağlıklı tabi(inşallah)

bende dün vermeye başladım duraklamadan sonra haftaya 60,5 olmayı hedefliyorum inşallah doğumgünüm 15 i 60 ı görsem harika bir hediye bana.

merhaba kızlar yarı yıl tatilinde ailemin yanında olacağımdan nete giremeyeceğimi belirtmiştim bugün döndümm....düzenli spor yaptım fakat 2 haftada 1 kilo verebildim nedeni annemin yağtığı hamur işleriydi tabii:))) az yemeğe dikkat ettim fakat bu kadar olabildi bunada şükür :)) şuanki kilom 60.5 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…