60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR burda da mı liste yapılıyoduuu ben bilmiyodum.nası yapıosunuz ne zamn yapıosunuz bildirimleri bana da söleyinn bende sizinle birlik olmak istiyorumm.
ZEYNEPÇıM ipekçim evt valla durdu bnmde kilo vermem reglım diye yuzum gözüm şişti.
ben benimkini interenetten aldım ama işte bak ötüyo vız vız sen gözünle görmeden alma tatlım. ya da ıntden alcaksan iyi bi markanın kendi sitesinden al.bnm yaptıgım hatayı sen yapma cnm.dediğin gibi aslında magaza magaza dolasıp kalori yakma

yaaa kızlar bu gün rejim pufladııı. kayınvalidemin günü vardı oraya gittim yapılan o güzel böreklere kızartmalara karşı geldim bi tatlı yedim onu da öğle yemeği olarak. amaaaa süpriz akşama misafir var ve ben bu sefer yaptım börekleri çörekleri bugünlük rejime ara artık sabah dayandım akşam dayanamıyacağım. bu arada 10 günlük yaptığım rejimde 2 kilocuk vermişim. neyse inş. 2 2 giderde 55 leri görürüm. 64 düm. 62 oldum. bu gün 1 kilo almazsam iyidir. bu arada liste tutulduğunu bende bilmiyordum nasıl yapıyosunuz bu listeyi

valla bende bu topige üyeydim ama yazın netim koptu bayadır giremiyordum bugunde pazar yarın malüm pazartesi bende başlamak istiyorum yeniden kilo çizelgesi düzenli beslenme plates yürüyüş bitki çaylarıyla çok iyi kilo vereceğime inanıyorum. ( ama gel gör bi türlü uygulayamıyom o ayrı) kaydirigubbakcemile3

Selam kızlaaaaar....benim bakliyat diyeti bitti...bugün sebze diyetiyle devam ediyorum 2+2 şeklinde olacak araya başka bişr diyet koyarak yapacağım...aslına bakarsanız bakliyat diyeti 5 gün sürdü 1 kiloya yakın kilo vermiş olmam lazımdı ama veremedim nedeninni bilmiyorum...takıldım kaldım bu kiloda...
çok moralim bozuk çok....neyse devam edeyim bakalım...neler olck..

bigudi canım..evet liste yapyordum ben ama kimse geri dönmedi...hadi 10 kişiden 5i bilke dönmüş olsa razıydım ama kimse kilo belirtmedi...o sebeple bıraktık..sonuçta bu iş sürekli olunca bi anlam kazanır..amaç birbnirmizi gaza getirerek birşeyler yapabilmekti ama olmadı...yapabilcek bir şey yok..bilmiyorumkismile

dün yedim börekleri çörekleri bu gün diyete devam demiştim ama hiç düzenli olmadı.

kahvaltı
iki kızarmış kepek ekmek yeşil çay 1 kk beyaz peynir 5 yeşil zeytin yarım haşlanmış patetes üzerine yarım yumurta kırdım yağsız bi de onu yedim

düğün vardı telaştan öğle yemeğide ara öğünde gitti

akşam ( biraz önce yedim akşam niyetine)

tonbalıklı makarna salatası
3 yemek kaşığ kısır mafoldumben

artık birde meyve yerim

kızlar herkes kilosunu söylesin bi düzene sokalım şu işi disiplin olmazsa olmuyo diyet.hadi kızlar canlanalımm.kaydirigubbakcemile2
EVCADISI listeyi yap yine isteyenler söylesin kilolarını düzenli olarak bence cok yararı olur di mi cnm iyi olur.bu pazartesiden itibaren baslangıc olsun mu?

3 gündür dağıtmıştım bugün biraz toparlamaya çalıştım kendimi:)))
sabah ballı limonlu ılık suyumu ve 2 k. kayısı ve 1 cevizimi yedim..
nivea body cdsi ile sporumu yaptım daha sonra 1 yeşil elma ve yeşil çay içtim
öğlen 1 kase çorba, 2 dolma ve yogurt yedim
arada 2 kupa çay(şeker kullanmam) ve 1 küçük elmalı kurabiye
akşam 1 dolma ve yoğurt
aralarda kuru incir soda limon ve ada çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…