ben benimkini interenetten aldım ama işte bak ötüyo vız vız sen gözünle görmeden alma tatlım. ya da ıntden alcaksan iyi bi markanın kendi sitesinden al.bnm yaptıgım hatayı sen yapma cnm.dediğin gibi aslında magaza magaza dolasıp kalori yakmabigudi çok teşekkür ederim umarım devamı gelir.... o zaman sevgililer günü şerefine bi spor alet satan magazaya gideyim:)))sen magazadan mı almıştın internetteki ürünler hakkında ne düşünüyorsun ordan mı alsam magaza magaza dolaşıp kalori harcayacağımaevden oturup sipariş vermek dahaa bi kolay:))
KIZLAR burda da mı liste yapılıyoduuu ben bilmiyodum.nası yapıosunuz ne zamn yapıosunuz bildirimleri bana da söleyinn bende sizinle birlik olmak istiyorumm.
ben gitmeden önce yapılıyodu ama geri dönen olmayınca devam ettirilmemiş sanırım fisfisfis :sm_confused:
KIZLAR burda da mı liste yapılıyoduuu ben bilmiyodum.nası yapıosunuz ne zamn yapıosunuz bildirimleri bana da söleyinn bende sizinle birlik olmak istiyorumm.
ben gitmeden önce yapılıyodu ama geri dönen olmayınca devam ettirilmemiş sanırım fisfisfis :sm_confused:
merhaba linguist biz liste yapmaya devam etsek çünkü ne kadar çok paylaşırsak o kadar dirençli oluyorum ben. burası olmasa benim rejim 2 günde uçmuştu.
yaaa kızlar bu gün rejim pufladııı. kayınvalidemin günü vardı oraya gittim yapılan o güzel böreklere kızartmalara karşı geldim bi tatlı yedim onu da öğle yemeği olarak. amaaaa süpriz akşama misafir var ve ben bu sefer yaptım börekleri çörekleri bugünlük rejime ara artık sabah dayandım akşam dayanamıyacağım. bu arada 10 günlük yaptığım rejimde 2 kilocuk vermişim. neyse inş. 2 2 giderde 55 leri görürüm. 64 düm. 62 oldum. bu gün 1 kilo almazsam iyidir. bu arada liste tutulduğunu bende bilmiyordum nasıl yapıyosunuz bu listeyi
merhaba linguist biz liste yapmaya devam etsek çünkü ne kadar çok paylaşırsak o kadar dirençli oluyorum ben. burası olmasa benim rejim 2 günde uçmuştu.
bende tuttum o kaadar kendimi azar azar yedim ama son 2 gündür fena bozdum diyeti sporda yapmamadım 3 gündür yarın toparlanmam lazım yeniden((
sana katılıyorum liste konusunda daha fazla motive edicektir bizi ...listeyi evcadısı arkadaşımız hazırlıyordu o bi gelsin devam devam edelim bencede :lepi:
bende tuttum o kaadar kendimi azar azar yedim ama son 2 gündür fena bozdum diyeti sporda yapmamadım 3 gündür yarın toparlanmam lazım yeniden((
sana katılıyorum liste konusunda daha fazla motive edicektir bizi ...listeyi evcadısı arkadaşımız hazırlıyordu o bi gelsin devam devam edelim bencede :lepi:
evet bende yarn devam edeceğim. bi gün gitti bi gün daha giderse ben unuturum diyeti. ama okullar açılıyor. bakalım nasıl yürütücem işle. tatilde daha kolaydı ama vazgeçmek yok
ZEYNEPÇİM ipekçim evt valla durdu bnmde kilo vermem reglım diye yuzum gözüm şişti.
ben benimkini interenetten aldım ama işte bak ötüyo vız vız sen gözünle görmeden alma tatlım. ya da ıntden alcaksan iyi bi markanın kendi sitesinden al.bnm yaptıgım hatayı sen yapma cnm.dediğin gibi aslında magaza magaza dolasıp kalori yakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?