kızlar herkes kilosunu söylesin bi düzene sokalım şu işi disiplin olmazsa olmuyo diyet.hadi kızlar canlanalımm.kaydirigubbakcemile2
EVCADISI listeyi yap yine isteyenler söylesin kilolarını düzenli olarak bence cok yararı olur di mi cnm iyi olur.bu pazartesiden itibaren baslangıc olsun mu?
günaydın arkadaşlar..bende bu grup kilo aralığındayım ve yeni üyeyim..hatta yazayım hemen boyumu ve kilomu..boyum 165,kilom 65.7 mafoldumben benide aranısa alıp yardımcı olurmusunuz?? a.s.
evden götür.ben çalılıyorken genelde yemeklerımı evden göturuyodum.ya kalorıferın ustune koyuyodum sabahtan sınıfta ya da mutfağımız var orda ısıtıyodum.
ay ben az önce bir dilim börek yedim(( çok acıkmıştım yaa ((
merhaba kızlar bende kilo vermeye karar verdim daha önce defalarca verdiğim gibiama hepsinde bi kaç kilo verip rahatladım ve abur cubura yeniden başlayarak verdiğim kiloları geri aldım bu sefer böyle olsun istemiyorum yeni yaşımla beraber yeni kararlar aldım bugünden itibaren benim için yeni bir dönem başlıyor. Kararlıyım kilo vericem. Bunun için bi defter aldım ve bana kilo verdirebilecek şeyleri yazdım sitede kilo verdirdiği öne sürülen ve mantıklı bulduğum her şeyi topladım.Ve hepsini kullanıcam sabah ve akşam elma sirkesi ile sandaloz sakızı içicem, ayrıca gün içinde ara öğünlerde yeşil emla yiyicem ayrıca yağ eritici çay olarak formda verilen çayı içicem tüm bunları yaparken aç kalmayı düşünmüorum ama yediklerime dikkat edicem on beş tatilde her gün yediğim kaymak üstü bal:kedi: ve akşamöları bir paketini bitirdiğim soslu cips fıstık artık benm sadece hayallerimi süslücek. bakalım bunları yaparak ne kadar kilo vericem şu an tam olarak kilomu bilmesemde 65 falanım sanırım düşmek istediğim kilo ise 58 . ben lise hayatımı hep dombalak geçiren biri olarak ergenliğe girdiğimden beri göremediğim 50 li rakanları tartıda görmek istiorum. ve desteklerinizi bekliorum. bu yarışa beraber başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?