60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evden götür.ben çalılıyorken genelde yemeklerımı evden göturuyodum.ya kalorıferın ustune koyuyodum sabahtan sınıfta ya da mutfağımız var orda ısıtıyodum.

canım bnm için sorun yok yaparım düzenli katılım olsun yeter ki

aldım canm yaptım ama dediğin gibi 100 msj olmadıgı için olmadı görsen 20yede yakın foto eklemiştim çıldırıdm vallaa

canm cok özür dilerim ben karıstırmısım başka bi arkadaşta bana resim eklemiyi anlatıyoduda ona yazcagıma sana yazmısım...

sen çizelge yönünde bana msj atın msjınıda aldım uyguladımda ama basarılı olamadım sorun bende yani sizlerde sorun yokk :)

canım senin kilo çizelgen altında incecik olmaya yazıyo onu nasıl yazptın ben yaptıgımda ingilizce olarak kaç kilo verceğimi yazıyo

Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar... Bugün işe geç kalınca evden aceleyle çıktım ve tartılmayı unuttum tabi ( Ama hafiflediğimi hissediyorum :))) Ben yarın sabah söylesem kilomu... Liste yapılırsa bende katılırım listeye. Bugün yediklerime gelince, yine aynı :) Sirkeli ballı ılık su, kepek ekmeği, beyaz peynir, zeytin, yeşilçay...

Hepinizi çok öptümmmm

günaydın kıslar yediklerime dikkat ettiğim halde kilo veremediğim gibi 1 kiloda almışım şaşırmış durumdayım yaa nerde hata yapıorum ben az yediğim için acaba vucudum savunmaya geçip yediklerimi depolamaya mı başlıo die düşünüyorum.off nasıl kurtulcam ben bu kilolardan yardım edinnn banaaaamafoldumben

günaydın arkadaşlar..bende bu grup kilo aralığındayım ve yeni üyeyim..hatta yazayım hemen boyumu ve kilomu..boyum 165,kilom 65.7 mafoldumben benide aranısa alıp yardımcı olurmusunuz?? a.s.

evden götür.ben çalılıyorken genelde yemeklerımı evden göturuyodum.ya kalorıferın ustune koyuyodum sabahtan sınıfta ya da mutfağımız var orda ısıtıyodum.

teşekkürler canım fikrin için arkadaşlarla birlikte yapıp yiyecez bizde işte kahvaltı bazen bazen çorba yemek falan ben porsiyonları küçük tutmaya ve hamur işi yememeye gayret edeceğim bugün

kahvaltı

nesfit 1 kepekli galeta

ara yeşil çay kepekli şekersiz bisküvi 5 adet

öğle maalesef tost ve şekersiz çay

ara tadımca 150 kal miş

akşama balık salata

1 meyve

ay ben az önce bir dilim börek yedim (( çok acıkmıştım yaa ((

sabah bende yedim bir dilim :hulya:

gelelim bugünkü menüme:))
sabah 1 kupa ılık ballı limonlu su ve 2 kuru kayısı
kahvaltı:1 dilim otlu börek 2 kupa şekersiz çay
ara 1 kuru incir 1 kupa ıhlamur
öğle aram yok bugün o yüzden 2 ceviz ve 2 kuru incir yedim
3 gibi evde 1 kase çorba +salata yedim 1 dilim çavdar ekmeğiyle
ara 1 kupa sekersiz sütlü nescafe ve sporumu yaptım(walk at home 2 mil olanıyla)
akşamda ıspanaklı yumurta 1 bardak ayran
akşamada yeşil çayımı içerim bi de meyve yerim

merhaba kızlar bende kilo vermeye karar verdim daha önce defalarca verdiğim gibi ama hepsinde bi kaç kilo verip rahatladım ve abur cubura yeniden başlayarak verdiğim kiloları geri aldım bu sefer böyle olsun istemiyorum yeni yaşımla beraber yeni kararlar aldım bugünden itibaren benim için yeni bir dönem başlıyor. Kararlıyım kilo vericem. Bunun için bi defter aldım ve bana kilo verdirebilecek şeyleri yazdım sitede kilo verdirdiği öne sürülen ve mantıklı bulduğum her şeyi topladım.Ve hepsini kullanıcam sabah ve akşam elma sirkesi ile sandaloz sakızı içicem, ayrıca gün içinde ara öğünlerde yeşil emla yiyicem ayrıca yağ eritici çay olarak formda verilen çayı içicem tüm bunları yaparken aç kalmayı düşünmüorum ama yediklerime dikkat edicem on beş tatilde her gün yediğim kaymak üstü bal:kedi: ve akşamöları bir paketini bitirdiğim soslu cips fıstık artık benm sadece hayallerimi süslücek. bakalım bunları yaparak ne kadar kilo vericem şu an tam olarak kilomu bilmesemde 65 falanım sanırım düşmek istediğim kilo ise 58 . ben lise hayatımı hep dombalak geçiren biri olarak ergenliğe girdiğimden beri göremediğim 50 li rakanları tartıda görmek istiorum. ve desteklerinizi bekliorum. bu yarışa beraber başlayalım

hoşgeldin sende :)) hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar ya ben bir türlü bu kilo çizlgesini yapamadım tek tek kopyaldım yapıstırdım yine olmadı napıcam kilo çizelgesini yapmalıyım ki kaç kilo verdiğimi sizle paylayaşım ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…