kızlar bnde zayıflamak istiyorm boyum 1.59 yaa grçktn çok zayflamk istiyorm 65 kiloyum ne yapabilirm?
ilk önce nasıl başliim?
hoşgeldn canım aramıza....tabi ki yardımcı oluruz...
selam arkadaşlar ya ben bir türlü bu kilo çizlgesini yapamadım tek tek kopyaldım yapıstırdım yine olmadı napıcam kilo çizelgesini yapmalıyım ki kaç kilo verdiğimi sizle paylayaşım ama dimi
Canım hoşgeldin. Mesela şöyle forumun sonundan başlayarak geriye doğru bir gezinti yap oku. Sabah öğlen akşam ve ara öğünlerde neler yendiğine bir bak sende. Tabiki aynı şeyleri yiyemezsin ama kafanda bir plan oluşur yinede. Hadi bakalım kolay gelsin. İstiyorsan zayıflarsın canım emin ol. Yeterki karar ver... Sevgiyle kal...
mrb canım bende yeni üyeyim ve başardım bunu yapabilmeyi:lepi: nerde takıldıını sölersen yardımcı olabilirim..
ben bebişime yapmak istiyorum ama olmuyo bitürlü ya
kızlar bnde zayıflamak istiyorm boyum 1.59 yaa grçktn çok zayflamk istiyorm 65 kiloyum ne yapabilirm?
ilk önce nasıl başliim?
aramıza hoşgeldn canım...
kızlar ben de kaç gündür yoktum..pc bozulmuştu benim ...
ben şimdi balık diyeti kısmındayım...herhalde artık herkes biliyor benim diyeti..bakliyat sebze balık sebze et şeklinde devam ediyor..balık kısmındayım şuanda....
işte hızla gidiyor...bugün 36 beden takım elbise aldım kendime çooook mutluyum...bayanssulusmile
herkese bol kilo vermeli günlerr:kedi:
canıım öncelikle hoşgeldin ve başarılar..inş hep beraber verices kiloları :) çizelgede bişeyleri mi yapamıyo musun??fisfisfiseğer öyleyse bildiim kadarıyla yardım ederimyerimseniben
sağol canım yapıuyorum cizelgeyide bitürlü profildeki çizelge yerine yapıştıramıyorum kabul etmiyo yani uygun değil diyo format
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?