60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bnde zayıflamak istiyorm boyum 1.59 yaa grçktn çok zayflamk istiyorm 65 kiloyum ne yapabilirm?
ilk önce nasıl başliim?

Günaydın arkadaşlar. Tartım digital değil. Geçen pazartesi sabahı 69 civarıydım. Bu sabah tartıldım yine 68 e yakın duruyordu çizgi :))) Demekki 1 kilo kesin vermişim :))) fazlası var eksiği yok :))) bu bile başarı benim için....olleyyyyyy

kızlar bnde zayıflamak istiyorm boyum 1.59 yaa grçktn çok zayflamk istiyorm 65 kiloyum ne yapabilirm?
ilk önce nasıl başliim?

Canım hoşgeldin. Mesela şöyle forumun sonundan başlayarak geriye doğru bir gezinti yap oku. Sabah öğlen akşam ve ara öğünlerde neler yendiğine bir bak sende. Tabiki aynı şeyleri yiyemezsin ama kafanda bir plan oluşur yinede. Hadi bakalım kolay gelsin. İstiyorsan zayıflarsın canım emin ol. Yeterki karar ver... Sevgiyle kal...

hoşgeldn canım aramıza....tabi ki yardımcı oluruz...

teşekkür ederim hoşbulduk..opuyorumnanaktan
ve dünkü yediklerimi yaziim bari..
sabah kalkınca 2 mürdüm eriği 2 kuru kayısı üstüne 1 bardak su
yarım saat sonra 1.5 bardak nesfit 1.5 bardak sütle
ara:5 fındık 5 badem 3 ceviz
öğle: salata 1 kase çorba 1 dilim çavdarlı ekmek
ara:1fincan sütlü nescafe 1şekerli 2t ane kepekli grisini
akşam:salata 1kase çorba 4 y.k haşalma bulgur pilavı 3tane ızgara et köfte 2yk yoğurt
ara:1 elma 1portakal
yatmadan önce formçay içtim..3.5 lt su ve 1saat yürüyüş(505kal):dance: dün böyle geçti..yerimseniben

selam arkadaşlar ya ben bir türlü bu kilo çizlgesini yapamadım tek tek kopyaldım yapıstırdım yine olmadı napıcam kilo çizelgesini yapmalıyım ki kaç kilo verdiğimi sizle paylayaşım ama dimi

mrb canım bende yeni üyeyim ve başardım bunu yapabilmeyi:lepi: nerde takıldıını sölersen yardımcı olabilirim..

oyy oyy bende bu sabah kepekli tost ve yeşil çayla tamamladım kahvaltımı ardından pilatesiimi yaptım ve ardından tekrar yeşilçayımı içtim şimdide biraz fındık yicem yada elma yani 2 saatte bir bir şeyler yemeye dikkat ediyorum yani az ve zararsız şeyler tabi fındık ceviz meyve gibi şeyler:)kızlar motive çok önemli aman yani ben mayısa kadr on kilo vermek istiyorum inşallah veririm offf kolayda değil yani hemen gardı düşüo insanın bide yemeye alışkınsan :)))

saol canım bkmaya bşladım bilee...

öğlen kayısı bide incir yedim bir kase mercimek çorbası içtim tabiki 1er saat aralıklarla az önce bir muz yedim aslında kalorili bir meyve ama canım çekti,bir iki saat sonrada bir tabak nohut yicemarkadşlar yemek programları falan izlemeyin bide kendiniize bi meşgale bulun örgü falan örün nebiim boş duruncada insanın can sıkıntısından yemek istioolmaz:

Sabah yine sirkeli ballı ılık su ile başladım
Kahvaltıda kk kutusu peynir
5 zeytin
1 yuvarlak dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
ara öğün bir havuç
Öğlen bir küçük tabak ekmeksiz kuru fasülye +pilav
ara öğün 4 adet başak bisküvi
1 mandalina
6 dan öncede bir kahve içerim
akşam yemeğinden önce sirkeli ballı ılık su
yemekte ise haşlanmış brokoli ve çorba

Tabi bitki çaylarına ve sabah azıcık yürüyüşe devam :)

merhabalar ben de kendimden bahsedeyim boyum 1.63 kilom 69-70 yaşım da 19 hedefim önce 60 sonra da 55 bugün kalktım azıcık ekmek peynir falan yedim sonra spora gittim 1 - 1 buçuk saat step yaptım eve geldim brokoli yedim çiğ halde çünkü baya acıkmıştım eğer yemeseydim bi ekmeği devirecektim yani bunu bildiğimden brokoli ile midemi biraz doldurduktan sonra yoğurt çorbası içtim ve ekmek yemedim öyle işte :))

benide alın aranıza 68 im doğum kilosu benimkiler 16 kilo aldım veremiyom yardımmmmmafoldumben

merhaba kızlar...
bugünkü menüm:
sabah 3 kuru kayısı,1 bardak limonlu ılık su
kah. bi kaç kaşık lor,4 zeytin ve az çavdar ekmeği ve sekersiz çay
ara:1 ceviz 2 kuru incir
öğlen:ewden götürdüğüm yağsız kaşarlı tost(çavdar ekmeğine),1 bardak ayran 1 ceviz
ara:2 üzüm pestili
akşam: 1 kase çorba ton balıklı salata
ara:sekersiz sütlü nescafemi içiyorum birazdan da walk at home 2 mil yürüyüşünü yapıcam

yürüyüşümüde yaptım sonrada bi kaç dk yer hareketleri yaptım
şimdide karanfilli yeşil çayımı içiyorum

ilk önce nasıl başliim?

aramıza hoşgeldn canım...
kızlar ben de kaç gündür yoktum..pc bozulmuştu benim ...
ben şimdi balık diyeti kısmındayım...herhalde artık herkes biliyor benim diyeti..bakliyat sebze balık sebze et şeklinde devam ediyor..balık kısmındayım şuanda....
işte hızla gidiyor...bugün 36 beden takım elbise aldım kendime çooook mutluyum...bayanssulusmile
herkese bol kilo vermeli günlerr
:kedi:

süpersin :))) bende dün giremediğim bi pantolonuma girdim bugün öğle arasında odada arkadaşlar neler neler yedi aklıma pantolonum ve yaşadığım mutluluk geldi ve hiç canım çekmedi :hooray:

canıım öncelikle hoşgeldin ve başarılar..inş hep beraber verices kiloları :) çizelgede bişeyleri mi yapamıyo musun??fisfisfiseğer öyleyse bildiim kadarıyla yardım ederimyerimseniben

sağol canım yapıuyorum cizelgeyide bitürlü profildeki çizelge yerine yapıştıramıyorum kabul etmiyo yani uygun değil diyo format

sağol canım yapıuyorum cizelgeyide bitürlü profildeki çizelge yerine yapıştıramıyorum kabul etmiyo yani uygun değil diyo format

canımm kopyalayacağın yere sadece http ile başlayan adresi kaydediosun..eğer öyle yapıosan bide kaydetceğin adresi tekrar kontrol et yapıştırdıktan sonra eksik adres olmuş olabilio..bide bunlara bi bak bakalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…