60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin :))) bende dün giremediğim bi pantolonuma girdim bugün öğle arasında odada arkadaşlar neler neler yedi aklıma pantolonum ve yaşadığım mutluluk geldi ve hiç canım çekmedi :hooray:

süperim de son bir haftadır o kadar diyetisyenmimn diyetine rağmen kilo veremiyorum...0 altı üstü her yeri 0...diyestisyen de şaşırıyor..anlayamadım normal mi bilmiyorum..eyvahedigeldismile

bu arada sen de süpersin cicim..yerimseniben

kilo çizelgesi nasıl yapılır bölümü var ona uygun herşeyi yapıyorum olmuyo. ilk çıkan adersi çizelge yerine kopyalıyom kaydet diyorum. bu bölüme uygun değil lütfen tekrar deneyin diyo:kedi:

canım bişey sorucam senin nasıl 2çizelgen var hem kilo hemde yıl dönümü ben bitanesini yapamazken kıskanıyom valla :asigim:a.s.

09.02.10 yediklerim,içtiklerim,yaptıklarım...
sabah kalkınca 2kuru kayısı 2 mürdüm eriği üstüne su..

yarım saat sonra...

kahvaltı:1.5 bardak nesfit 1.5bardak süt

ara:5fındık,5badem,3ceviz

öğle:1kase çorba,1dilim ekmek

ara:1fincan sütlü nescafe(1 şekerli),2 kepekli grisini

akşam:salata,1kase çorba,3ızgara et köfte 4yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt

ara:1elma 1 portakal

yatmadan önce formçay..3.5lt su içtim,15dk kardio(150 kalori)yarım saat plates:lepi:

kilo çizelgesi nasıl yapılır bölümü var ona uygun herşeyi yapıyorum olmuyo. ilk çıkan adersi çizelge yerine kopyalıyom kaydet diyorum. bu bölüme uygun değil lütfen tekrar deneyin diyo:kedi:

o ilk çıkan adresin url ve ımg yazan yerlerini almadan http ile başlayan iki adres var o ikisini kaydetip yapıştırıosun..yapıştırdıktan sonra kontrol et iki adres aynı mı eksiklik var mı die..sonra oluo..bende 3.denemede yapabildimsempatiksalakcinni..başarılar..:1rolleyes:

günaydın kızzlaaar....
güne 5 kuru erik ve suyla başladım..şimdi kahvaltımı yapıyorum...

hepinize bol sabırlı bir gün dilerim..

Kilo çizelgesini yaptım sonunda :)))

Bugün yediklerime gelince
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
kahvaltıda Bir dilim kepek ekmeği
7 zeytin
1 kk beyaz peynir
yeşil çay
ara öğün 7-8 tane minik çörek otlu grissini
öğle yemeği saat 1 gibi yiyeceğim
tavuk az pilav çorba
ara öğün bir havuç akşam 5,30 gibide bir fincan kahve
akşam yemeği salata çorba ıspanak

hadi bakalım hayırlı olsun:)))

sabah limonlu ılık su +2 kuru kayısı 1 ceviz
kahvaltıyı 1,5 saat sonra yapabildim bu arada 1 kuru incir yedim
kah. 2 kupa şekersiz çay,yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta ,1 kaşık lor,1 patates(az yağda kapaklı tavada buharıyla pişirdim,kızartma haşlama arası bşi oldu),1 tutamda yeşillik(tere ve roka)
ara:1 yeşil elma ve karanfilli yeşil çay olcak

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Bizim eski tayfadan hemen kimse kalmamış sanırım.. Yenilenmiş forumumuz.. Bütün yeniler hoşgelmişler.. Ben baya bi süredir buralardan uzak kaldım.. Ama bana hiç mi hiç yaramadı. Kaç kiloyum bilmiyorum, tartılmadım ama.. Feci şiştim.. Tartılmaya da korkuyorum açıkçası..

Sorunum şu ki irsademe hakim olamıyourm.. Bütün gün süper düper harika geçio.. Akşamları beynimde tilkiler geziniyo ve ne var ne yok yemeye beni zorluyorlar sanki. Yediklerim canımın istediğinden değil bi çoğu.. Sanki kendimi cezalandırıyorum.. Midem bulanana kadar, patlayana kadar yiyorum.. Sonra vicdan azabı ve üzüntüyle yatıyorum, uyuyorum.. Böyle bir kısır döngüye girdim.. Çok fena.. Spor deseniz kılımı kıpırdatamıyorum.. Yorgun ve bitkin oluyorum..

Eskilerden olanlar bilirler. Ben çok güzel kilo vermiştim yazın. 58 kiloya düşmüştüm ve fıstık gibiydim..Hemen hergün sporumu yapıyordum herşeyden önce.. Sonra nazar değdi resmen.. Hızla kilo aldım.. En son 2 ay önce filan 65 kiloydum.. mafoldumben

Nasıl kurtulucam bu kısırdöngüden bilemiyorum.. Ama birşeyler yapmam şart. Yazın forum sayesinde zayıflamıştım.. Şimdi de mutlaka faydası olucaktır. Destekle daha kolay oluyor.

Böyle işte kızlar.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

öncelikle yeniden hoşgeldin :))) benim hikayede seninkine benziyo yazın hergün spor yaparak 65 ten 58 e indim ne zaman okullar açıldı millet süper olmuşsun demeye başladı bende yaydım acayip yemeye başladım ve spor da yapmak istemiyodu canım(
buna bi son vermek istedikçe tıpkı senin gibi akşamları abur cuburla dolduruyodum midemi yemek bile yemiyodum düşün sonra pişman olup yeniden yemeğe sarılıyodum derken yeniden spora başladım 63 olmuştum şuan 60 oldum....
seninde en kısa zamanda toparlanacağına eminim opuyorumnanaktan ara ara böle süreçlerden geçiyoruz işte :çok üzgünüm:

spor öncesi şekrsiz sütlü nescafemide içtim yanında da 4 burçak bis. yedim :))
lesli ile 2 mil yürücem guclubacismile

Sağol tatlım.. Aynen dediğin gibi.. Kilo vermeye çalıştıkça daha çok yiyorum sanki.. Ama silkelenip kendime gelmemin zamanı geldi de geçiyor bile..boshayallersmile

spor öncesi şekrsiz sütlü nescafemide içtim yanında da 4 burçak bis. yedim :))
lesli ile 2 mil yürücem guclubacismile

Darısı başıma..

Selam kızlar,

Bizim eski tayfadan hemen kimse kalmamış sanırım.. Yenilenmiş forumumuz.. Bütün yeniler hoşgelmişler.. Ben baya bi süredir buralardan uzak kaldım.. Ama bana hiç mi hiç yaramadı. Kaç kiloyum bilmiyorum, tartılmadım ama.. Feci şiştim.. Tartılmaya da korkuyorum açıkçası..

Sorunum şu ki irsademe hakim olamıyourm.. Bütün gün süper düper harika geçio.. Akşamları beynimde tilkiler geziniyo ve ne var ne yok yemeye beni zorluyorlar sanki. Yediklerim canımın istediğinden değil bi çoğu.. Sanki kendimi cezalandırıyorum.. Midem bulanana kadar, patlayana kadar yiyorum.. Sonra vicdan azabı ve üzüntüyle yatıyorum, uyuyorum.. Böyle bir kısır döngüye girdim.. Çok fena.. Spor deseniz kılımı kıpırdatamıyorum.. Yorgun ve bitkin oluyorum..

Eskilerden olanlar bilirler. Ben çok güzel kilo vermiştim yazın. 58 kiloya düşmüştüm ve fıstık gibiydim..Hemen hergün sporumu yapıyordum herşeyden önce.. Sonra nazar değdi resmen.. Hızla kilo aldım.. En son 2 ay önce filan 65 kiloydum.. mafoldumben

Nasıl kurtulucam bu kısırdöngüden bilemiyorum.. Ama birşeyler yapmam şart. Yazın forum sayesinde zayıflamıştım.. Şimdi de mutlaka faydası olucaktır. Destekle daha kolay oluyor.

Böyle işte kızlar.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canımcımmm fulyacımmm..Buradayım ben

15 tatilde yoktum sanırım biliyorsundur,pazar akşamı gedik..P.tesi pc başına otum fakat maalesef benim makina sanırım fena üşütmüş,içinden acayip hırıltılar geliyor.Korktum patlayacak falan diye hemen kapattım.Şimdi evde hurda bir laptopum vardı,çalışmaz dedim ama emektar benim yüzüm güldürdü,ağır aksak bağlandım sayesinde.Yalnız bir yeri tıklıyorum 10 dakika bekliyorum o ayrı konu...

Eeee gelelim esas meseleye..Yaklaşık 15 gün kaldığım Alamanya ve cevre diyarlarda tıkka bassa yedim ve sonuç olarak 2,5 kilo kadar almış durumdayım.Bir de sanırım hava değişiminden regl olamadım bu ay ve fena şişim.Bunun da kiloda etkisi var sanırım..

Fena halde tatlıya sarmış durumdayım.Tatilden tam bir valiz çikolatayla döndüm desem inan abartı olmaz.Ne kadar yemiyecem desem de bir an oluyor şuursuz bir biçimde çikolatalara dadanmış ve sırıtık bir biçimde buluyorum kendimesempatiksalakcinni ..Ufff bilmiyorum ne yapacağız fulyacım.Sanırım hepimiz kış rehaveti ve bunalımı içindeyiz.

Bahar gelse de motivasyonumuz tavan yapsa gene geçen seneki gibi..

Hepinizi çok özledim be yaww.Derincim benden msn istemişti.Üye oldum ama bağlanamıyorum bir türlü,hata veriyor...Neyse makinam eve gelsin uğraşıcam...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Lunam benim.. Seni gördüğüme çok sevindim gerçekten.. Canım benim.. Umarım tatilin çoook güzel geçmiştir ki anladığım kadarıyla öyle geçmiş..

Tatlım aman dikkat et, daha fazla kilo alma.. İnsan bi noktadan sonra bir kısır döngüye giriyor ki sorma.. bilmiyorumkismile

Durumumu ablama anlattım, sen dedi kış depresyonuna girmişsin dedi oda.. Artık havalar düzelsin ya..

Ben artık belli bi düzen oturtup o şekilde devam etmek istiyorum.. Hani rejimden öte hayat tarzı gibi.. ama beceremiyorum melesef.. Zaten en çok kızdığım kilo almaktan öte iradesizliğim..

Neyse yazınki moticvasyonumuzu en kısa sürede yakalarız işallah tatlım..

Ve işallah en kısa zamanda bilgisayarına sağ salim kavuşursun.. yerimseniben

öptüm seni kocaman..opuyorumnanaktan

bugün kahvaltıyı geç yaptığımdan öğle öğününü meyve yrşil çay kahve gibi ara öğünlerle yaptım..
akşam 1 kase çorba ve bol yeşillikli nohut salatası
arada da elma,çay-kahve falan içerim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…