süpersin :))) bende dün giremediğim bi pantolonuma girdim bugün öğle arasında odada arkadaşlar neler neler yedi aklıma pantolonum ve yaşadığım mutluluk geldi ve hiç canım çekmedi :hooray:
süperim de son bir haftadır o kadar diyetisyenmimn diyetine rağmen kilo veremiyorum...0 altı üstü her yeri 0...diyestisyen de şaşırıyor..anlayamadım normal mi bilmiyorum..eyvahedigeldismile
bu arada sen de süpersin cicim..yerimseniben
kilo çizelgesi nasıl yapılır bölümü var ona uygun herşeyi yapıyorum olmuyo. ilk çıkan adersi çizelge yerine kopyalıyom kaydet diyorum. bu bölüme uygun değil lütfen tekrar deneyin diyo:kedi:
Günaydınnnnn.... Arkadaşlar bende çizelge yapamıyorum. Format uygun değil diyor. Birşeyi yanlış yapıyorum ama ne....
selam kızlar benide aranıza alır mısınız
boyum :1,60 kilom: 61
Kilo çizelgesini yaptım sonunda :)))
Bugün yediklerime gelince
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
kahvaltıda Bir dilim kepek ekmeği
7 zeytin
1 kk beyaz peynir
yeşil çay
ara öğün 7-8 tane minik çörek otlu grissini
öğle yemeği saat 1 gibi yiyeceğim
tavuk az pilav çorba
ara öğün bir havuç akşam 5,30 gibide bir fincan kahve
akşam yemeği salata çorba ıspanak
Selam kızlar,
Bizim eski tayfadan hemen kimse kalmamış sanırım.. Yenilenmiş forumumuz.. Bütün yeniler hoşgelmişler.. Ben baya bi süredir buralardan uzak kaldım.. Ama bana hiç mi hiç yaramadı. Kaç kiloyum bilmiyorum, tartılmadım ama.. Feci şiştim.. Tartılmaya da korkuyorum açıkçası..
Sorunum şu ki irsademe hakim olamıyourm.. Bütün gün süper düper harika geçio.. Akşamları beynimde tilkiler geziniyo ve ne var ne yok yemeye beni zorluyorlar sanki. Yediklerim canımın istediğinden değil bi çoğu.. Sanki kendimi cezalandırıyorum.. Midem bulanana kadar, patlayana kadar yiyorum.. Sonra vicdan azabı ve üzüntüyle yatıyorum, uyuyorum.. Böyle bir kısır döngüye girdim.. Çok fena.. Spor deseniz kılımı kıpırdatamıyorum.. Yorgun ve bitkin oluyorum..
Eskilerden olanlar bilirler. Ben çok güzel kilo vermiştim yazın. 58 kiloya düşmüştüm ve fıstık gibiydim..Hemen hergün sporumu yapıyordum herşeyden önce.. Sonra nazar değdi resmen.. Hızla kilo aldım.. En son 2 ay önce filan 65 kiloydum.. mafoldumben
Nasıl kurtulucam bu kısırdöngüden bilemiyorum.. Ama birşeyler yapmam şart. Yazın forum sayesinde zayıflamıştım.. Şimdi de mutlaka faydası olucaktır. Destekle daha kolay oluyor.
Böyle işte kızlar.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kilo çizelgesini yaptım sonunda
öncelikle yeniden hoşgeldin :))) benim hikayede seninkine benziyo yazın hergün spor yaparak 65 ten 58 e indim ne zaman okullar açıldı millet süper olmuşsun demeye başladı bende yaydım acayip yemeye başladım ve spor da yapmak istemiyodu canım(
buna bi son vermek istedikçe tıpkı senin gibi akşamları abur cuburla dolduruyodum midemi yemek bile yemiyodum düşün sonra pişman olup yeniden yemeğe sarılıyodum derken yeniden spora başladım 63 olmuştum şuan 60 oldum....
seninde en kısa zamanda toparlanacağına eminim opuyorumnanaktan ara ara böle süreçlerden geçiyoruz işte :çok üzgünüm:
spor öncesi şekrsiz sütlü nescafemide içtim yanında da 4 burçak bis. yedim :))
lesli ile 2 mil yürücem guclubacismile
Selam kızlar,
Bizim eski tayfadan hemen kimse kalmamış sanırım.. Yenilenmiş forumumuz.. Bütün yeniler hoşgelmişler.. Ben baya bi süredir buralardan uzak kaldım.. Ama bana hiç mi hiç yaramadı. Kaç kiloyum bilmiyorum, tartılmadım ama.. Feci şiştim.. Tartılmaya da korkuyorum açıkçası..
Sorunum şu ki irsademe hakim olamıyourm.. Bütün gün süper düper harika geçio.. Akşamları beynimde tilkiler geziniyo ve ne var ne yok yemeye beni zorluyorlar sanki. Yediklerim canımın istediğinden değil bi çoğu.. Sanki kendimi cezalandırıyorum.. Midem bulanana kadar, patlayana kadar yiyorum.. Sonra vicdan azabı ve üzüntüyle yatıyorum, uyuyorum.. Böyle bir kısır döngüye girdim.. Çok fena.. Spor deseniz kılımı kıpırdatamıyorum.. Yorgun ve bitkin oluyorum..
Eskilerden olanlar bilirler. Ben çok güzel kilo vermiştim yazın. 58 kiloya düşmüştüm ve fıstık gibiydim..Hemen hergün sporumu yapıyordum herşeyden önce.. Sonra nazar değdi resmen.. Hızla kilo aldım.. En son 2 ay önce filan 65 kiloydum.. mafoldumben
Nasıl kurtulucam bu kısırdöngüden bilemiyorum.. Ama birşeyler yapmam şart. Yazın forum sayesinde zayıflamıştım.. Şimdi de mutlaka faydası olucaktır. Destekle daha kolay oluyor.
Böyle işte kızlar.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canımcımmm fulyacımmm..Buradayım ben
15 tatilde yoktum sanırım biliyorsundur,pazar akşamı gedik..P.tesi pc başına otum fakat maalesef benim makina sanırım fena üşütmüş,içinden acayip hırıltılar geliyor.Korktum patlayacak falan diye hemen kapattım.Şimdi evde hurda bir laptopum vardı,çalışmaz dedim ama emektar benim yüzüm güldürdü,ağır aksak bağlandım sayesinde.Yalnız bir yeri tıklıyorum 10 dakika bekliyorum o ayrı konu...
Eeee gelelim esas meseleye..Yaklaşık 15 gün kaldığım Alamanya ve cevre diyarlarda tıkka bassa yedim ve sonuç olarak 2,5 kilo kadar almış durumdayım.Bir de sanırım hava değişiminden regl olamadım bu ay ve fena şişim.Bunun da kiloda etkisi var sanırım..
Fena halde tatlıya sarmış durumdayım.Tatilden tam bir valiz çikolatayla döndüm desem inan abartı olmaz.Ne kadar yemiyecem desem de bir an oluyor şuursuz bir biçimde çikolatalara dadanmış ve sırıtık bir biçimde buluyorum kendimesempatiksalakcinni ..Ufff bilmiyorum ne yapacağız fulyacım.Sanırım hepimiz kış rehaveti ve bunalımı içindeyiz.
Bahar gelse de motivasyonumuz tavan yapsa gene geçen seneki gibi..
Hepinizi çok özledim be yaww.Derincim benden msn istemişti.Üye oldum ama bağlanamıyorum bir türlü,hata veriyor...Neyse makinam eve gelsin uğraşıcam...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?