60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin :)) yazdığın mesajlar ne kadar iradeli biri olduğunu gösteriyo 2,5 kilonun lafı bile olmıcaktır tez zamanda verirsin inş. opuyorumnanaktan

slm kızlar:)
bugünkü menüm sabah bir yumurta zeytinyağında:)4 zeytin biraz peynir bir dilim kepek ekmek yeşilçay:)
arada bi adet buding yedim öğle yemeğim tavuk dürüm ama yağsız tutsuz lavaş ekmeğiyle ayran
arada kuru kayısı fındık yedim:)
şimdide bie kase yoğurt kuru fasulye bir tabak çokmu yiyom ne sanki:)gerçii eski durumu yazsamm ağlarsınız:))))hadi hadi vericez bugün hususi mağzaları gezdim ve kendime ucuzluktan 40beden pant bulamadım olsun hiç sızlanma dedim kendime gör bak ne hale gelmişsin şimdi yapacaklarını gör ve zayıfla:kedi::kedi:

canım bende ilk başta sadece hamur işlerini tatlıları çıkarmıştım azalttım ne güzel diyordum. burada kızlarla paylaştıkça daha düzene giriyor herşey hadi zayıflayalımda yaza giyelim 38- 36 bedenleri inş.

sabak nesfit ara kepekli şekersiz 5 bisküvi öğle 5 zeytin 1 domates yarım kepek ekmek çeyrek gözleme
şekersiz çay ligyt 1 kk kaşar ara marul ton balığı salatası akşam bulgur-pirinç pilavı fırında sebze
akşamı biraz fazla kaçırdım karnım ağrıuo.... 1 saat plates yapcam sonrada yeşil çayımı içerim.
pazardan beri hiç kilo vermemişim ama 62 de kaldım kızzlaaar bana bişey diyin vazgeçmiyim. bu pazara kadar 1 kilo versem iyi. bide ben bu sirkeli sudan içmiyorum işe yarıyomu gerçektenn

Son düzenleme:

yok yaa başaramıcam olmuyo :uhm:

buarada ben 68 de takılmış durumdayım çıldırıcam sporda yapıyorum çok az yiyorum ama olmuyo ya bu doğum kşlolar bukadar zormu gider

Selam herkese kızlar...

ben kilo vermişim ama bugün kaçırdım brz...nasıl olcak bilmem...

balık diyetim bugün bitti...yarın et diyetine başlayacağım...

sizlerde ne var ne yok...

fly merhaba canım..gerçekten uzun zamandır yoktun...hoşgeldin..iyi ettin gelmekle...verirsin kiloları bişicik olmaz..sağlık olsun da....

luna hoşgeldn şekerim....buz gibi havada gezdin oralarda valla iyi ettin...çikolataları da getrmişsin..oohhh...sıkma kendini bence ye gtsn...verrsin..bişicik olmaz...boshayallersmile

hoşgeldin :)) yazdığın mesajlar ne kadar iradeli biri olduğunu gösteriyo 2,5 kilonun lafı bile olmıcaktır tez zamanda verirsin inş. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

luna hoşgeldn şekerim....buz gibi havada gezdin oralarda valla iyi ettin...çikolataları da getrmişsin..oohhh...sıkma kendini bence ye gtsn...verrsin..bişicik olmaz...boshayallersmile

Canım hoşbulduk.Gerçekten oldukça soğuktu ama biz önlemimizi almıştık (kar montları,botlar falan) çok rahat gezdik bu yüzden..zemuszemus

Bu arada akşama doğru çok şükür regl olabildim.Gündüz yediğim malum şeylerden dolayı akşamı peynir ve domatesle geçireyim dedim.Fakat karnım şu an felaket aç,yarım saat önce bir bardak yağsız süt içtim.

Sanırım acilen uyumam lazım yoksa her an büyük bir kaza olabilir,fakat aksi gibi hiççç uykum yok..

ahh ahh sormaaa..geceolunca içime bir aç giriyor benim de =)

hele akşam yemeğiini erken yersem..gece olmak bilmiyor...

kızlar napıosunuz bayadır giremiyodum.bi kaç gündür hamur işinin çikolatanın dibine vurmuş durumdayım.ama yarından itibaren toparlıyorum.gaza geldimm niaayyht tutmayın beniii

Günaydınnnn... Hepinizi çok öpüyorum öncelikle... Kızla doğrumu bilmiyorum valla bugün tartıldım ben, 67 çıktım :)) Doğrudur ama ya, aynı tartıyla kızımda tartılıyor hep aynı çıkıyor :)) Çok seviniyorum ben yaaa.... Ha bu arada ben sirkeli suyun faydalı olduguna inanıyorum, eşim bile diyor şişkinliğin gitti epeyce diye :)) Yağların yakılmasını hızlandırdığını ve vücudu temizlediğini biliyorum. Bu sabah yine sirkeli ballı ılık suyla başladım güne.. Bundan sonrası hele hayırlısı :)

Son düzenleme:
kızlar napıosunuz bayadır giremiyodum.bi kaç gündür hamur işinin çikolatanın dibine vurmuş durumdayım.ama yarından itibaren toparlıyorum.gaza geldimm niaayyht tutmayın beniii

Amanın hadi acilen toparlan :) Sizler nasıl bizlerden gaz alıyorsunuz, bizlerde aynı :) Siz bırakırsanız bende dirayetli olamam gibi geliyo ya.. Sen halledersin bigudim ha gayret :) a.s.

Hoşbulduk tatlım.. Burayla vericem işallah hepiciini..

Oh miss, güzel gezmişsiniz. İyi olmuş.. Reglin için de gözün aydın canımcım..

Günaydınlar..opuyorumnanaktan

şekerim yılmak yok sakın motivasyonunu düşürme odaklan zayıflıcaksın yağlarına odaklan kurtulcaksın onlardan ayın bazı günleri özellikle regl dönemine yaklaşan bir haftada kilo verimi duruo normaldir ama sakın bozma diyeti ya zaten bi süre ilk bir haftayı aşınca mide alışıo ve yediklerinden mutlu oluosun az yemekte seni motive edio yaa bak bahar gelio sonra yaz incecik şeyler giycez bu simitlerden kurtulmalıyız sakın durmak yokkk diet spor ve motivasyon:)))yerimseniben

buarada sabah kelogs k sütle bir kase yedim akabinde pilatesimi yaptım ve ardından yeşilçayımı içtim şimdi öğlende bakalım ne yicem azzz sonraaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…