60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk tatlım.. Burayla vericem işallah hepiciini..

Oh miss, güzel gezmişsiniz. İyi olmuş.. Reglin için de gözün aydın canımcım..

Günaydınlar..opuyorumnanaktan

Canım sağol ama şu tatlı yeme dürtümü hala kontrol altına alamıyorum..Krom kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum..Offf da offf...mafoldumben

buarada sabah kelogs k sütle bir kase yedim akabinde pilatesimi yaptım ve ardından yeşilçayımı içtim şimdi öğlende bakalım ne yicem azzz sonraaa:)

Motivasyonun çok iyi.:lepi:Geçen sene bu zamanlar ben de senin bugünki kilondaydım..

Motivasyonunu sakın kaybetme..Emin ol sonuç müthiş zevk ve mutluluk veriyor...zemuszemus

O sirkeli ballı suya ben de çok inanıyorum o kadar iyi hissediyorum ki kendimi...ama sirkenin mideye zaraı olduğunu söylüyorlar..bilmiyorum..çok iyi bence...
günaydın ben de sabah gene 63 çıktım.takıldım kaldım veremıyorum.
o 63te bi uğursuzluk var..ben de takılmıştım oraya eyvahedigeldismile
selam kizlar bende dondum sonunda 2 kilo verdim bu arada bakalim sizinlede daha cok verecem insallah

hoşgeldn canım...

kızlar herkese merhaba .ben 30 yaşındayım.kilo 61 boy 158 .22aylık kızım var .çalıştığım için ancak akşam ve gece aralıklar emziriyorum.bir taraftan da zayıflamaya çalışıyorum .hedefim kızımın doğum günü olan 21 nisana kadar 55 kilo olmak.tabi sizin desteğinizle.

sabah kalktığımda 1 bardak su
kahvaltı kepek ekmeğine tost
öğleye kadarki zaman da 2 brdak su
öğlen ıspanak yemeği+yoğurt
arada 1 adet elma lifli kepekli bisküvi
ve yine 1 bardak su+1 adet yeşil elma

evetttt öğle yemeğim tel şehriye çorbası bir kase bir saat sonra 5 dolma lahana dolması bir kase yoğur bir dilim kepek:)offf ve az öncee kendi ellerimle yaptığım elmalı havuçlu tarçınlı çok az yağlı kek bir dilim yedim oaly bitmiştir sanırım ilerleyen satlerde portakal ve elma yerim:))ve bugün çılgınlar gibi pilates yaptım:)bide yürüsem haftada üç gün tığğ olcam tığğğğ:))))sositososito

selam arkadaşlar aslında dah önce 50-59 gurubuna yazmıştım daha sonra bu gurubu görünce 61 kilomla uygun yerin burası olsuğuna karar verdim yaşım 30 boyum 1.57 kilom 61 :) hayatımda hamilelik hariç hiç bir zaman bu kiloda olmamıştım hamileliğimde 17 kilo alıp işe başladığım zamnalarda 59 dum ve ben o veremediğim 4 kiloya yanıp dururken bşi baktım ibre63 leri gösteriyor yaklaşık iki haftadır yediklerime dikkat ederek sabah tartıda gördüğüm rakam 61 di idealim 53 kilo yani 55 e de razıyım işim gereği genelde oturarak çalışan biri nsanım fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum ama çalışma saatlerim ve sorumlulukalrıman dolayı çokta istikrarlı devma ettiğm söylenemez motive ile bu işin olacağına inananlardanım ve bende varım diyorum hepimize dal gibi olacağınız güzel günler diliyorum

ha bu arada dün ne yediğimi yazayım çünki bugün niyetliyim henüz bişey yemedim :)

kahvaltıda bir dilim ekmek bir yumurta
öğlen 4-5 parça brokoli 4 adet altınbaşak bisküvi ile yanında çok az beyaz peynir
ara iki kaşık yoğurt yarım etimekle
akşam çok az yoğurt çorbası,6 adet lahana sarması bir tane kuru biber dolması bol salata
saat 21 gibi bi bardak vişne suyu bir adet şekarpare

Selam kızlar,

bugün ki felaket menümü yazayım size..

Sabah: yarım poğaça, yarım açma
Öğlen: 1 bardak kremalı tavuk hazır çorba, yarım poğaçai yarım açma
Ara: 1 dilim pizza
Ara 2: 1 avuç kırmızı üzüz

Akşam artık hafif bişeylerle geçiştirmek istiyorum. 1 kase çorba olabilir 1 dilim ekmekle..

Öle işte.. Yavaş yavaş diyet moduna geçicem işallah..

Ya zaten kiloyu yapan genelde yani benim için akşam yenen şeyler... Akşam yediklerimi eritemiyorum ben. Gün içinde biraz dikkat edip akşamda çok yemediğimiz zaman sanırım atarız bu kiloları.. Yavaş yavaş olur canım a.s.

LUNACANIIIIM...FULYAAAAM...
canlarım nasılsınız?
ben öyle yoğunum ki başımı kaşıyacak zamanım yok
çok özledim ama siziopuyorumnanaktan
lunacım oğluşunun ilk karnesi hayırlı olsun bitanem...eminim çok güzel bir karnedir...
fulyacım düğün bu yaz değilmi?
beni tebrik edin bakalım...aldığım kiloların 2 si gitti,kaldı üç tane bir kilocuk:)58 kiloyum şu anda:lepi:
öpüyorum canlarım...

mrblar herkesçiklere... dün ve bugün neler yiip içtiklerim:
10.02 çarşamba:
sabah kalkınca 2 kuru kayısı 2 mürdüm eriği

yarım saat sonra:1.5su bard süt 1.5 su bard.nesfit

ara:5 fındık,5badem,3ceviz

öğle:salata,1kase çorba,1dilim çavdar ekmeği

ara:1fincan sütlü nescafe,2kepekli grisini

akşam:salata,çorba,ızgara balık

ara:1elma,1 portakal...yatmadan önce formçay 3lt su 40 dak yürüyüş(400kalori)ddün bunlardı...gelelim bugüneeee...
güne öğlen başladım..işyeri çok youndu (

öğle:1kase çorba 1dilim kepek ekmeği

ara:1fincan nescafe,2 kepekli grisini

akşam:1 kase çorba,4kaşık pilav,salata henüz suyum 1.5 lt yürüyüşte 40 dak yapabildim bundan sonraki aramdada gene 1elma 1portakal yiicem ve yatadan önce formçayımı içicem inş

3haftadır bu düzenle gidiyorum başladığımda 69 kiloydum bugün sabah tartıldım(perşembeden perşembeye tartılıyorumda)64.8 i görebildim :teytey:

slm kızlar... ben bugün pek sağlıklı ve düzenli beslenemedim iş çıkışı kurul toplantımız vardı ters oldu biraz yazman olduum için dahada çok yoruldum spor da yapmıcam((nese yindede yazayım yediklerimi...
sabah 2 kuru kayısı+ballı sirkeli ılık su(mesajları okudum sirke benimde motivasyonumu yükseltiyo ama ara ara onun yerine limonlu ılık su içiyorum )
kah. 1 haşlanmış yumurta,biraz beynir,5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği,1 kupa çay
arakulda ark.lar kahvaltı yaptılar ısrar ettiler illa bende bi kaç parça peynir ve 3 zeytin aldım 1 kupa çayla
öğlen ezogelin çorbası + 1 dilim çawdar ekmeği ( canım peynir de istedi sonra nescafe de bugün bi gariptim anlıcanız bi kaç lokma peynirde attım ağzıma ve sonrada sekersiz nescafe içtim sütlü:)))
ara:2 kuru incir +1 bardak şekersiz çay
ara:1 bardak ayran
ara 2 ceviz
ara sütlü nescafe
ara:şimdide yağsız mısır patlattım yeşil çayla onu yiyorum
eve yeni geldiğim için bişiler yemek istemedim ama açımda ya :)) belki mısır biraz tok tutar
belki bi tanede yeşil elma yerim yatmadan

Benekcim rejim yapamama konusu dışında kafamçokkarıştıçok şükür iyiyim.
Oğlumun karnesi hepsi 5 olmak üzereçok iyi.Benim kuzu artık çok güzel okuyor ve yazıyor benekcim.Öğretmeni çocuğunuz ileride yazar olabilir dedi bugün,hayal gücü çok dikkatini çekiyormuş.

Verdiğin kilolar için de tebrik ediyorum canımmm..:lepi:

Sen yaza kadar daha çokkkk kilolar verirsin birtanem.kaydirigubbakcemile2

Fulya da verecek ama şu poğaçalardan bir vazgeçebilse cokacimcoooklmaz:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

bugün kahvaltıda iki dilim ekmek bir yumurta ve dört zeytin yedim
ara bir fincan bitki çayı iki bardak siyah çay
öğlen iki parça brokoli ve az bişey beyaz pynir yiyeceğim
akşamı bilemiyorum :)

selam kızlar:))
sabah:2 kuru kayısı+ballı sirkeli ılık su
kahvaltı:1 yumurtadan az yağlı menemen,az kaşar az beyaz peynir,1 dilim çawdar ekmeği
ara:yeşil çay+4 yulaflı biskuvi+yeşil elma
öğle:biraz z.yağıyla makarna haşladım üzerine 2 kaşık lor koydum yanında da yeşil salatayla yiyorum şuan :)))
temizlik yapıcam bugün bakalım spor yaparsam bildiririm:)))

süpersin valla çok tebrikler inşallah bende verdiğim kiloları görürüm tartıda insan verdikçe daha çok motive oluo Allahım bende vereyim nolurrr:
burarada bugünkü menüm;
sabah bir kase kelogs k sütlee birlikte akabinde 40dk pilates akabinde yeşilçayım bir koca damacana:)
ara öğün ince bir dilim havuçlu yağsız kekimden yedim ve şuan kayısımı yiyorum dört tane birde incir .
öğle yemeim pişio taze fasullye bir tabak öncesinde bir kase tel şehriye çorbası içerim bir dilim ekmek artık ikindi ara öğünümde yeşil çay içerim sonrasını da yazarım canlarımyerimseniben
motivasyonumuz sinerjimiz enerjimiz harika hadi bakalım gitsin bütün yağlarr yok olun fazla kilolar bizi bekleyin istdeğimiz 36 38 beden kıyafetler az kaldı paralaya paralaya giycez sizleri:sm_cool:

Aç karnına sirkeli ballı ılık su
kahvaltıda bir haşlanmış yumurta,
az beyaz peynir
7-8 zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği
ara öğün bir portakal
öğlen bir tabak yoğurt çorbası
az salata
bir dilim kepek ekmeği
ara öğün olarak 3,5 ta, bir elma ve bir kaç minik grissini yerim ve bir nescafe içerim
akşam yemeğinde önce sirkeli ballı ılık su, yemekte ise az bulgur pilavı yoğurt çorba

Benimde bugün yediklerim ve yiyeceklerim bunlar arkadaşlar.

ıstediğimiz kiloları görmeye çok az kaldıııı :)))

kızlar bende bu gruba katılmaya karar verdim benimde 4 kilom kaldı diyordum 60 olmak için ama ben 57 kilo olmaya karar verdim şimdik
boyum:1.70
kilom:64
olmak istediğim deeeeee 57 artık bende hergün yazacağım yediklerimi diet kardeşi olacağız hep beraber vede yaza dal gibi gireceğiz inşallah ben okadar kilo verdim ama şu son kalan kilolar bir türlü gitmiyor ya yapışıp kaldılar kör olasıcalar bide 2 gündür kabız oldum ne yapsam fayda etmiyor ya bana
offf ama kalan kilolarıda verecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…