Hoşbulduk tatlım.. Burayla vericem işallah hepiciini..
Oh miss, güzel gezmişsiniz. İyi olmuş.. Reglin için de gözün aydın canımcım..
Günaydınlar..opuyorumnanaktan
buarada sabah kelogs k sütle bir kase yedim akabinde pilatesimi yaptım ve ardından yeşilçayımı içtim şimdi öğlende bakalım ne yicem azzz sonraaa:)
Günaydınnnn... Hepinizi çok öpüyorum öncelikle... Kızla doğrumu bilmiyorum valla bugün tartıldım ben, 67 çıktım :)) Doğrudur ama ya, aynı tartıyla kızımda tartılıyor hep aynı çıkıyor :)) Çok seviniyorum ben yaaa.... Ha bu arada ben sirkeli suyun faydalı olduguna inanıyorum, eşim bile diyor şişkinliğin gitti epeyce diye :)) Yağların yakılmasını hızlandırdığını ve vücudu temizlediğini biliyorum. Bu sabah yine sirkeli ballı ılık suyla başladım güne.. Bundan sonrası hele hayırlısı :)
o 63te bi uğursuzluk var..ben de takılmıştım oraya eyvahedigeldismilegünaydın ben de sabah gene 63 çıktım.takıldım kaldım veremıyorum.
selam kizlar bende dondum sonunda 2 kilo verdim bu arada bakalim sizinlede daha cok verecem insallah
O sirkeli ballı suya ben de çok inanıyorum o kadar iyi hissediyorum ki kendimi...ama sirkenin mideye zaraı olduğunu söylüyorlar..bilmiyorum..çok iyi bence...
Canım evet bende okudum ve duydum sirkenin mideye zararlı oldugunu. Mideye dokunmaması için ballı için deniyor. Ama ballı olarak zararı olmasa bile ben anneme içirmiyorum doğrusu. Midesi çok rahatsız çünki. Benim midemide gece yatmadan önce yediğim meyve ve simit susamı dışında hiçbirşey rahatsız etmez :)))
Bugün sirkeli ılık su ile başladım güne. ışyerine gelince yine ılık su içtim iki bardak.
Kahvaltıda ise aynen rutin :) az beyaz peynir
6-7 zeytin
bir dilim kepe ekmeği
Bir kupa yeşil çay
ara öğün iki kayısı + 4-5 tane minik çörek otlu grissini
öğlen yemeği bir tabak bezelye yemeği + bir dilim kepek ekmeği
ara öğün bir elma + iki kuru incir
akşamda patates yemeği yoğurt yerim heralde
bitki çaylarına aynen devam
Ya arkadaşlar daha 2 hafta bile olmadı ama ben 2 kilo vermiş görünüyorum. Sonradan bu kadar hızlıca geriye almayayım bu kiloları(( Neyse ama şimdilik iyiyim. Hepinizi kocaman öptüm a.s.
LUNACANIIIIM...FULYAAAAM...
canlarım nasılsınız?
ben öyle yoğunum ki başımı kaşıyacak zamanım yok
çok özledim ama siziopuyorumnanaktan
lunacım oğluşunun ilk karnesi hayırlı olsun bitanem...eminim çok güzel bir karnedir...
fulyacım düğün bu yaz değilmi?
beni tebrik edin bakalım...aldığım kiloların 2 si gitti,kaldı üç tane bir kilocuk:)58 kiloyum şu anda:lepi:
öpüyorum canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?