60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bakıyorumda hepimiz süper gidiyoruz maşşallahh aman nazar değmesin zemuszemus
beren2008 sende hoşgeldin canım aramıza:)) boyuna göre 57 az olmazmı acaba canım?

gelelim bana ewi temizledim bi güzel az önce kahvemi de içtim ve şimdide leslie ile 2 mil yürücem(bugün brisk walk denicem) ...
spordan sonra ara olarak soda limon +meyve yemeği düşünüyorum
akşamada çorba + ton balıklı salata olacak

kızlar bende aranıza yeni katıldım boyum 1,60 kilo 68 biliyorum daha fazla vermem gerek ama şu anki hedefim 60 olmak bir haftadır dikkat ediyorm yediklerime ve şekeri bıraktım,yeşil çay içiyorum,ekmek yemiyorum illa yiyceksem kepek ekmeği yiyorum,son bir yılda aldım kilolarfı evlenince birde çocuk olması içim hap ve iğne kullandım o yüzden de çok aldım yani kendimi çok kötü hissediyorum hep tombul birisiydim ama artık çok biçimsiz görünüyorum giydiğim şeyler yakışmıyoooo karın ve göbekten acilen vermem lazımmmm kızlar yardımmm edinnnn

selam kızlar....ben sevgililer gününe özel kalp şeklindeki pembe jelatinli çikolataların mağduru oldum...dün de koca bir kup dondurma ve taze meyvelerle çikolata yedim...kilo verme işi nanayyy oldu...

selam kızlar....ben sevgililer gününe özel kalp şeklindeki pembe jelatinli çikolataların mağduru oldum...dün de koca bir kup dondurma ve taze meyvelerle çikolata yedim...kilo verme işi nanayyy oldu...

eee olsun o kadarda ama hafta içi dengelenir nası olsa opuyorumnanaktan
bende hafta sonuna özel bişiler düşünüyorumda izinli sayıyorum kendimi:)))sözlümlen yemeğe çıkcas ben birde pasta falan yapmayı düşünüyorum diyet benimde gitcek yani kaydirigubbakcemile3

bu arada az önce sporumuda yaptım guclubacismile

kızlar bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 bardak su
1 fincan şekersiz yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
öğleye kadar 4 bardak su
öğlen 1 kase mercimek çorbası 4 adet köfte ve biraz domates
saat 4:30 da 3 adet diyet biskuvi ve yeşil çay şekersiz
herhalde akşam 7 gibide pırasa yemeği ve salata veya yoğurt yerim

arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır okuyorum siteyi ama daha yeni katıldım bi türlü kilo veremiyorum. İki sene öncesine kadar 56-57 kilo en tavan kilomdu ama ne oldu bilmiyorum 65 ten aşağısı hayal oldu artık benim için. ne yapsam olmuyor herşeyi denedim gitmiyor bu kilolar. Psikoloji felan kalmadı bende zayıf halimi bilen herkes bi laf söylüyor mafoldumben artık gitsin bu kilolar bu ben değilim

slm kızlar benim boyum 1.70 kilom 60 şöyle 4 kilo filan vermek istiyom. bugünden itibaren başladım dikkat ediyorum.

Sporla aram hiç iyi değil. Eylülde 63 kiloyken 1 ay gittim haftada 3 gün gidiyordum power plate isimli aletle çalışıyodum. Daha beter oldum iştahım açıldı 69 kilo oldum 1 ayda. Hemen bıraktım sporu. Zar zor 64 e düştüm yemeye yemeye. Ama şimdi 1 gr bile inmiyor kilo. Ve artmaya meyilli ne olucak bilmiyorum bu kilolar yapıştı kaldı resmen hemde göbek kısmında 7 aylık hamile hamile gibi duruyor, kollar ve bacaklar, kalçam hiç yok mafoldumben bu şekilde kilo alıpta veren var mı kızlar mirmirmirmir

oyyyy bacım....nası etcem ben bolee yaa......eyvahedigeldismile
o pasta işi sakat..bence yapmalmaz:

bnm de iyi ddeğil ama iyi olmayınca 6 ayda ancak 10 kilo veriliyor..bin çeşt diyetle işte...bence az da olsa yapmaya çalış..eyvahedigeldismile

bnm de iyi ddeğil ama iyi olmayınca 6 ayda ancak 10 kilo veriliyor..bin çeşt diyetle işte...bence az da olsa yapmaya çalış..eyvahedigeldismile

evet Ev Cadısı yapmam lazım. Ama olmuyor bi türlü sürdüremiyorum en kararlı olduğum zamanda bile yapamıyorum. Ama artık yapıcam yrn sabah mekik çekerek başlicam başka yolu kalmadı. Motivasyon çok önemli. Umarım hepimiz zayıflarız :enbuyukkk:

canım mekik kilo vermekten çok sıkılaşmak içindir mekikle yaktığın kalori baya bi az yani....o yüzden yürüyüşle falan desteklesen :uhm:

canım mekik kilo vermekten çok sıkılaşmak içindir mekikle yaktığın kalori baya bi az yani....o yüzden yürüyüşle falan desteklesen :uhm:

Canım yürüyüş için hafta içi çok geç geliyorum işten. Zaten yürüyüş için bir arkadaş lazım o da yok malesef. Eve koşu bandı almayı düşünüyorum ama alanlar hiç kullanmıyoruz öylece duruyor diyo kararsızım...:1no2:

duymuşsundur belki leslie walk at home programı var..int. te videoları mewcut onları indirip ewde yürüyebilirsin canm...ben öle yapıyorum :))))

kalanını okula götürmeyi planlıyom zaten:))) arkadaşlar yesin delikafadulden

olumunekankayizsmile peki benm pembe kaplı kalpli çikolatalarım nerelerime gitti yağ olarak...tartıda hemen fark etti yalnız..çok mutsuzum...
ayrıca kabızlık sorunu çekiyorum kızlar var mı aranızda benden başka bağırsakları tembel olan...kafamçokkarıştı

ben onu bi türlü anlayamadım yaa...nasıl evde yürüme...yarım saatte kaç kalori takılıyor mesela??*bilmiyorumkismile

yürüme değilde yerinde sayıyosun ,bacaklarını sağa sola açıyosun öne tekme karna çekme tabi bu arada kollarınıda uyumlu biçimde kaldırıyon vs... kaç kalori yaktırdığını bilmiyorum malesef ama ben 2 mil olanını yapıyodum 36 dklık temposu düşük,2 mile brisk i yaptım brisk canlı enerjik demek daha tempolu .... yarı yıl tatilinde 3 fast miles ı yaptım ter içinde bırakıyodu 45 dk ama tempo hiç düşmüyoo ....

bende de kabızlık sorunu var malesef ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…