60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese :))) dün hafiften ateşim çıkmıştı sonra düzeldiimi sanıyodum ama sabah boğazlarım şiş olarak uyandım((( canım bişey yemek istemiyoo halbuki çok hain planlarım vardıı sempatiksalakcinni

şuan ballı sirkeli suyumu içiyorum yanında da 1 kuru inciri anca yiyebildim tekrar dinlenicem sanırım...
kızlar bu arada geçen hafta 60,5dim 1 kilo gitmiş :)))

selam kızlar benim de kilo 65 boy 1.58 bende okuduklarımdan gaza gelerek diyete başladım ve 55 kilo yada ondan daha az olmak istiyorum banada yardımmmmm edinnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar ben öncelikle arkadaşım linguiste teşekkür edrim hoşbulduk canım
ben akşam salata yedim ama spor yapmadım midem çok şişmişti ağrıyordu o yüzden sonra yemekten sonra yeşil çayımı içtim vede ardından tarçınlı karışımımı içtim
akşam 22.00 da 1 elma yedim 1 saat sonra nescafe içtim sade şekersiz vedeeeeeee
24.30 da form çayımı içtim ve yattım
bu sabah kalkar kalkmaz ılık sirkeli suyumu içtim yarım saat sonra greyfurtumu sıktım vede kahvaltımı ettim
kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 1 domates kekikli biberli zeytinyağlı birazcık peyaz peynir acık kaşar yedim
öğlen daha ne yiyeceğime kara veremedim bakalım artık ama akşam büyük bir ihtimal sebze yerim yada fırında şinizgel bakalım

kızlar begün yediklerimi yazıyım sabal elmalı ssirkeli suyumu içtim ve 1 bardakta ılık su saat 8.30da 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir,2 dilimde kepek ekmeği yedim arada 1 bardak süt ve yarım paket lıght bisküvi yedim öğlen 2 kepçe çorba,6 kaşık ıspanak ve yoğurt yedim.şimdide elmemı yiyorum akşamda haşlanmış tavuk 2 kaşık pilav ve bol salata yemeyi planlıyorum şimdilik bu kadar her gün yediklerimi yazıcam ve haftada 1 gün tartılıp sonucu bildiricem.

kabizlik sorunu bendede var evcadisi sana musli ve erik suyu oneririm kuru erikte ye bak bakalim birseycin kalmaz vallaaklinialirimsmile

slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, kilo:63 boy:165cm yaza nişanım var ve ben bıngılbıngılım:))) bugün tartıya çıkınca farkettim artık rejim yapma zamanı gelmiş elma sirkesi ve lahana suyu işe yarıyor mu gerçekten???

yeni gelen arkadaşlarr hoş geldinizzzzz sizi kararlı görüyorum en azından kilo vermye karar vermişssiniz buda bir aşama vede en öenmli aşamadır:)şimdi yapmamız gereken bu kararı asla yıkmamak ne olursa olsun pasta çikolata gibi hain planları okudum aman kızlar yiyin yemeyin demiyorum tadına bakın sonrada ben yaza incecik giricem bikini mayo 36 38 beden tiril tiril elbiselerle salınacam deyin ve bırakın orda hemen terkedin orayı:)
evettt gelelim bugün yediklerime
sabah güzel bir kahvaltı zeytinyağında omlet 3 zeytin çok az peynir,bir dilim kepek ekmek,şekersiz çay
öğlende yarım yağsız tost nescafe (dışardaydım)
eve gelince akşam ıspanak yemeği yoğurtlu kepek kemeği bir dilim
ve az önce bir elma bir portakal yedim.
tabi sabah platesimi yaptım ter içinde kaldım ve kızlar pazartesi 1 hafta olucak incelme başladı herkese tavsiye ediyorum ebru şallıyla mutlaka yapın çalışanlar netten izleyin kendi sitesinde bütün videolar var muhakkak yapın başka hiçbişeyin bukadar etkili olduğunugörmedim zemuszemus

yürüyüş mü yoksa pilates mi daha etkili CADIARZU kararsızım .... ama bildiğim bişey var bu kilolar öyle yada böyle gidecek :enbuyukkk:

hoşbulduk:)) kararlıyım evet öyle yada böyle gidecek bu kilolar ama ben rejime girince daha çok acıkıyorum sanki ve ben tatlıya dayanamıyorum motive olmakta da zorlanıyorum tek başıma yaşadığım için destek de alamıyorum kimseden ama bunlar mazaret değil kesinlikle bu sefer pes etmek yok:) plates mutlaka sabahları mı yapmak gerek akşam yapsak olmaz mı çünkü okula zor yetişiyorum sabahları

pilates süper bişi dediklerine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5 ara tatilde 1 hafta düzenli yaptım hatta herhangi bi fiziksel aktivitem olmadığı için sabah leslie ile yürüyüp akşam da ebru şallıyla pilates yaptım:)) cidden zewkli geldi bana yaz başından bu yana nivea dinamik sabahları yapıyodum ve bıkmıştım resmen....sonra biraz daha kilo verip pilatese öle geçiş yapiim diye düşündüm ve sabırla 58 olmayı bekliyorum:)) bundan sonra haftada 2-3 gün pilates 2 günde lesli walk at home yapıcam inş.:))

yürüyüş mü yoksa pilates mi daha etkili CADIARZU kararsızım .... ama bildiğim bişey var bu kilolar öyle yada böyle gidecek :enbuyukkk:

işene karışmiiim herkesin düzeni farklıdır elbet ama nacizane önerimi söliim... bence her ikiside olsun pilates sıkılaşmaya incelmeye yönelik daha çok yürüyüşte olursa işin içinde süper olur opuyorumnanaktan yürüyüşle vucüdtaki bi çook kası çalıştırıyosun metobolizma hızlanıyo vs... kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*
hoşgeldin canım bu arada başınız saolsun ...

sende hoşgeldin:)) lahana yı bilmem ama sirke işe yarıyo bence sindirim sis. ve bağırsakları çalıştırıyo...
bende tek başıma yaşıyorum ve bu bazen dezavantaj olsada (sıkılp kendimizi yemeğe wermek) motive olduğumuz zaman da avantaj çünkü ara tatilde ailemin yanında baya bi zorlandım direniyosun ama nereye kadar:ewdekiler yedikçe seninde saldırasın geliyoo:))halbuki tek olduğunda kendince pişirip ona göre ayarlıyosun bişiler opuyorumnanaktan bildiğim kadarıyla pilatesi ne zaman istersen yapabilirsin ister sabah ister akşam...

herkese merhaba. bende kilo vermek istiyorum ama benim işim biraz zor sanırım.çünkü benden süt bekleyen 3 aylık iki bebeğim var. emziripte kilo vewrmeye çalışan varmı aranızda malum ikiz olunca tüm sayfaları okumak mümkün olmuyor.. bu arada sezeryan oldum ben ve doğumdan sonra 1 hafta sonra 57 kiloydum hamilelikte aldığım tüm kilolar fazlası ile gitmişti ama hüt yapsın ye hüt yapsın şunuda ye derkenn 65 k,ilo oldum( ve sezeryan göbişim bile yokken şimdi kocaman bir göbişim oldu. çok moralim bozuluyor çoook(

ayy canım üzülme ya kilolar nasıl olsa bi şekilde gider.... kuzucuklar daha önemli şimdi allah bağışlasın opuyorumnanaktan

ayy canım üzülme ya kilolar nasıl olsa bi şekilde gider.... kuzucuklar daha önemli şimdi allah bağışlasın opuyorumnanaktan

ay canım benim ç.ok sağol. onlar benim herşeyim onlar için çok mücadeleler verdik. ama el gelelim kilo ol<yıda sağlıksız ve böyle giderse durum çoook fena olcek.. bel ve sırt ağrısı yapıyor(

linguist canım bişiy sorcam ben leslinin bi tek kendi sayfasındaki videosuna ulaşabiliyorum. msj sayım yetersiz özelden de yazamadım sana o videoları nasıl bulabilirim rapidden inmiyor artık.

fıstık s...... zayıfla die bi site var(link vermek yasak) ordan indirdim ben hep.üye olman da gerekmiyo ayrıca.... rapid den indirmeye gelince ya gece geç sattlerde yada sabahları erken saatlerde indirmeye çalış...''error'' yazıyo fakat link kırık olduğundan değil nedense rapid son zamanlarda böle yapmaya başladı premium üye sayısını arttırmak içinmi bilemem..
bende cuma gecesi dediğim siteden yeni bir 3 millik program indirmeye uğraştım olmadı dün sabah erken kalkmıştım herhangi bi sorun olmadan indi canım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…