Çok geçmiş olsun... C vitaminini ihmal etme... a.s. kilo vermene çok sevindim darısı benimde başıma hihoyyyt
selam kızlar benim de kilo 65 boy 1.58 bende okuduklarımdan gaza gelerek diyete başladım ve 55 kilo yada ondan daha az olmak istiyorum banada yardımmmmm edinnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk:)) kararlıyım evet öyle yada böyle gidecek bu kilolar ama ben rejime girince daha çok acıkıyorum sanki ve ben tatlıya dayanamıyorum motive olmakta da zorlanıyorum tek başıma yaşadığım için destek de alamıyorum kimsedenyeni gelen arkadaşlarr hoş geldinizzzzz sizi kararlı görüyorum en azından kilo vermye karar vermişssiniz buda bir aşama vede en öenmli aşamadır:)şimdi yapmamız gereken bu kararı asla yıkmamak ne olursa olsun pasta çikolata gibi hain planları okudum aman kızlar yiyin yemeyin demiyorum tadına bakın sonrada ben yaza incecik giricem bikini mayo 36 38 beden tiril tiril elbiselerle salınacam deyin ve bırakın orda hemen terkedin orayı:)
evettt gelelim bugün yediklerime
sabah güzel bir kahvaltı zeytinyağında omlet 3 zeytin çok az peynir,bir dilim kepek ekmek,şekersiz çay
öğlende yarım yağsız tost nescafe (dışardaydım)
eve gelince akşam ıspanak yemeği yoğurtlu kepek kemeği bir dilim
ve az önce bir elma bir portakal yedim.
tabi sabah platesimi yaptım ter içinde kaldım ve kızlar pazartesi 1 hafta olucak incelme başladı herkese tavsiye ediyorum ebru şallıyla mutlaka yapın çalışanlar netten izleyin kendi sitesinde bütün videolar var muhakkak yapın başka hiçbişeyin bukadar etkili olduğunugörmedim zemuszemus
yeni gelen arkadaşlarr hoş geldinizzzzz sizi kararlı görüyorum en azından kilo vermye karar vermişssiniz buda bir aşama vede en öenmli aşamadır:)şimdi yapmamız gereken bu kararı asla yıkmamak ne olursa olsun pasta çikolata gibi hain planları okudum aman kızlar yiyin yemeyin demiyorum tadına bakın sonrada ben yaza incecik giricem bikini mayo 36 38 beden tiril tiril elbiselerle salınacam deyin ve bırakın orda hemen terkedin orayı:)
evettt gelelim bugün yediklerime
sabah güzel bir kahvaltı zeytinyağında omlet 3 zeytin çok az peynir,bir dilim kepek ekmek,şekersiz çay
öğlende yarım yağsız tost nescafe (dışardaydım)
eve gelince akşam ıspanak yemeği yoğurtlu kepek kemeği bir dilim
ve az önce bir elma bir portakal yedim.
tabi sabah platesimi yaptım ter içinde kaldım ve kızlar pazartesi 1 hafta olucak incelme başladı herkese tavsiye ediyorum ebru şallıyla mutlaka yapın çalışanlar netten izleyin kendi sitesinde bütün videolar var muhakkak yapın başka hiçbişeyin bukadar etkili olduğunugörmedim zemuszemus
yürüyüş mü yoksa pilates mi daha etkili CADIARZU kararsızım .... ama bildiğim bişey var bu kilolar öyle yada böyle gidecek :enbuyukkk:
hoşgeldin canım bu arada başınız saolsun ...slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, kilo:63 boy:165cm yaza nişanım var ve ben bıngılbıngılım:))) bugün tartıya çıkınca farkettim artık rejim yapma zamanı gelmiş elma sirkesi ve lahana suyu işe yarıyor mu gerçekten???
hoşbulduk:)) kararlıyım evet öyle yada böyle gidecek bu kilolar ama ben rejime girince daha çok acıkıyorum sanki ve ben tatlıya dayanamıyorum motive olmakta da zorlanıyorum tek başıma yaşadığım için destek de alamıyorum kimsedenama bunlar mazaret değil kesinlikle bu sefer pes etmek yok:) plates mutlaka sabahları mı yapmak gerek akşam yapsak olmaz mı çünkü okula zor yetişiyorum sabahları
herkese merhaba. bende kilo vermek istiyorum ama benim işim biraz zor sanırım.çünkü benden süt bekleyen 3 aylık iki bebeğim var. emziripte kilo vewrmeye çalışan varmı aranızda malum ikiz olunca tüm sayfaları okumak mümkün olmuyor.. bu arada sezeryan oldum ben ve doğumdan sonra 1 hafta sonra 57 kiloydum hamilelikte aldığım tüm kilolar fazlası ile gitmişti ama hüt yapsın ye hüt yapsın şunuda ye derkenn 65 k,ilo oldum( ve sezeryan göbişim bile yokken şimdi kocaman bir göbişim oldu. çok moralim bozuluyor çoook (
ayy canım üzülme ya kilolar nasıl olsa bi şekilde gider.... kuzucuklar daha önemli şimdi allah bağışlasınopuyorumnanaktan
bundan sonra haftada 2-3 gün pilates 2 günde lesli walk at home yapıcam inş.:))
linguist canım bişiy sorcam ben leslinin bi tek kendi sayfasındaki videosuna ulaşabiliyorum. msj sayım yetersiz özelden de yazamadım sana o videoları nasıl bulabilirim rapidden inmiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?