yürüme değilde yerinde sayıyosun ,bacaklarını sağa sola açıyosun öne tekme karna çekme tabi bu arada kollarınıda uyumlu biçimde kaldırıyon vs... kaç kalori yaktırdığını bilmiyorum malesef ama ben 2 mil olanını yapıyodum 36 dklık temposu düşük,2 mile brisk i yaptım brisk canlı enerjik demek daha tempolu .... yarı yıl tatilinde 3 fast miles ı yaptım ter içinde bırakıyodu 45 dk ama tempo hiç düşmüyoo ....
bende de kabızlık sorunu var malesef ya
kabizlik sorunu bendede var evcadisi sana musli ve erik suyu oneririm kuru erikte ye bak bakalim birseycin kalmaz vallaaklinialirimsmile
sende hoşgeldin:)) lahana yı bilmem ama sirke işe yarıyo bence sindirim sis. ve bağırsakları çalıştırıyo...
bende tek başıma yaşıyorum ve bu bazen dezavantaj olsada (sıkılp kendimizi yemeğe wermek) motive olduğumuz zaman da avantaj çünkü ara tatilde ailemin yanında baya bi zorlandım direniyosun ama nereye kadar:ewdekiler yedikçe seninde saldırasın geliyoo:))halbuki tek olduğunda kendince pişirip ona göre ayarlıyosun bişiler opuyorumnanaktan bildiğim kadarıyla pilatesi ne zaman istersen yapabilirsin ister sabah ister akşam...
teşekkür ederim :) bi de şeyi sormak istiyorum sabah kuru incir yedim demişsin ne yapıo ki kuru incir bilmiyorumkismile
yürüyüş mü yoksa pilates mi daha etkili CADIARZU kararsızım .... ama bildiğim bişey var bu kilolar öyle yada böyle gidecek :enbuyukkk:
canımcım haftanın beş günü pilates 3 günü yürüyüş diyorum ve kesin kilolar gidiyor diyorum:)opuyorumnanaktan
vafers canım tamam yapıcam ah bide indirebilsem şu rapidden çok iyi olucak. bende yalnızım yemeğe veriyorum kendimi hafta içide geç geliyorum akşamları iyice bozuluyo yeme düzeni ama kararlıyım artık gidicek bu kilolar yaza hepimiz 36 beden bikini giyicez :enbuyukkk:
vafers canım tamam yapıcam ah bide indirebilsem şu rapidden çok iyi olucak. bende yalnızım yemeğe veriyorum kendimi hafta içide geç geliyorum akşamları iyice bozuluyo yeme düzeni ama kararlıyım artık gidicek bu kilolar yaza hepimiz 36 beden bikini giyicez :enbuyukkk:
lunacım..maşallah sana canım...tatil kilolarından hemen kurtulursun inşallah...
Teşekkür ederim canım..Reglim yeni bitti,Sanırım onun da ödemi vardı vücutta.Çizelgeme göre 1 kg kadar fazlam var şu an.Haftaya p.tesi iyişallah mutlu sona (çizelge değerime) ulaşırım.boshayallersmile:Saruboceq:
merhaba kızlar,
ben bu grubun eskilerindenim...
geçen yıl bu zamanlar 10 kilo vermiştim.ama şuan geçen yıldan daha kiloluyum
10 gün önce giydiğim pantolona bu sabah sığamadım.ve şuan tam 70 kg mım...
umarım sizin de desteğinizle en az 10 kilo vermeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?