60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim,1 kuru incir yedim
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,biraz peyniri ezip lorla karıştırdım üzerinede maydonoz ve z. yağı koydum 1 dilim kızarmış ekmek ve 2 kupa çayla kah. yapıyorum
ara meyve yeşil çay olur öğleyede çorba yapıcam bide fasulye piyazı
akşamı bilmiyom:))))
iyi bir gün geçirirsiniz umarım:))sewgülülüler gününüz de kutlu olsun :asigim: a.s.

hmmm..denemeye değer aslında...sabahları ebru şallıyla pilates yapıyordum ama ..artık o saatlerde evde olamıcam..akşam da pcden yapınca hiç keyifli olmuyor...bilmiyorum ne yapsam...:umursamaz:
kabizlik sorunu bendede var evcadisi sana musli ve erik suyu oneririm kuru erikte ye bak bakalim birseycin kalmaz vallaaklinialirimsmile

ayyy neler yiyorum neler bi bilsen..bana mısın demiyor bağırsaklarım..böyle tembel bağırsak görmedim..aslında pilates yaparken çok iyydi..karnım dümdüz oluyordu ama bıraktım şimdi yine başa döndü...mutlaka hareket etmeliyim...ohaoldumsmile

sende hoşgeldin:)) lahana yı bilmem ama sirke işe yarıyo bence sindirim sis. ve bağırsakları çalıştırıyo...
bende tek başıma yaşıyorum ve bu bazen dezavantaj olsada (sıkılp kendimizi yemeğe wermek) motive olduğumuz zaman da avantaj çünkü ara tatilde ailemin yanında baya bi zorlandım direniyosun ama nereye kadar:ewdekiler yedikçe seninde saldırasın geliyoo:))halbuki tek olduğunda kendince pişirip ona göre ayarlıyosun bişiler opuyorumnanaktan bildiğim kadarıyla pilatesi ne zaman istersen yapabilirsin ister sabah ister akşam...[/QUOTE]

teşekkür ederim :) bi de şeyi sormak istiyorum sabah kuru incir yedim demişsin ne yapıo ki kuru incir bilmiyorumkismile

teşekkür ederim :) bi de şeyi sormak istiyorum sabah kuru incir yedim demişsin ne yapıo ki kuru incir bilmiyorumkismile[/QUOTE]

kuru incr bağırsakları çalıştırır canım...sabahları aç karnına suyla ve ya yemekten önce...zemuszemus

yürüyüş mü yoksa pilates mi daha etkili CADIARZU kararsızım .... ama bildiğim bişey var bu kilolar öyle yada böyle gidecek :enbuyukkk:

canımcım haftanın beş günü pilates 3 günü yürüyüş diyorum ve kesin kilolar gidiyor diyorum:)opuyorumnanaktan

canımcım haftanın beş günü pilates 3 günü yürüyüş diyorum ve kesin kilolar gidiyor diyorum:)opuyorumnanaktan

vafers canım tamam yapıcam ah bide indirebilsem şu rapidden çok iyi olucak. bende yalnızım yemeğe veriyorum kendimi hafta içide geç geliyorum akşamları iyice bozuluyo yeme düzeni ama kararlıyım artık gidicek bu kilolar yaza hepimiz 36 beden bikini giyicez :enbuyukkk:

:enbuyukkk:

pikinilerr giyilsiiinn.....

Son düzenleme:

şekerim inidirmene gerek yok her sabah 1o tv 8 var ayrıca ebrusalli nın sitesinde full videolar var ordan indirmeden izleyebilirsin:)ayrıca tv8in sayfasındada var ordanda izleyebilirsin yani rapidle uğraşma hemen icarata geç:)zemuszemus

burada bugünkü menümü yazayım:)
sabahki kahvaltım sahanda zeytinyağlı yumurta peynir kiprit kutusu 3 zeytin kepek ekmeği iki küçük dilim
tek şekerli çay:)
akabinde bütün ev temizlendi camlar silindi yarın annemin günü var böylelikle sporum yapılmış oldu:)
arada bir muz
öğle yemeğim gecikti biraz 4ü buldu bir tabak mercimek yemeği bir dilim kepek ekemği
akşam yine mercimek yedim öğlendeki gibi
az öncede yarım portakal yarım elma yedim şuanda açım ama yemem asla yarn tartıyla yüzleşme günü
umarım en azından bir kilo vermişidiropuyorumnanaktan

ben 24yaşında 160cm 67 kiloyum üç hafta önce bir hap içmeye başlamıştım ve 5günde hiç dikkat etmedim yediklerime ama yine de 2 kilo verdim. sonra ne oldu? bu üçüncü haftanın başı ve ben 3 kilo aldım. hapı kesmiyorum ama yarın yürüyüş yapmaya başlıyorum. cuma günü 67 olan kilom bakalım önümüzdeki cuma kaç olacak...

Bu gün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Yarım saat sonra:
1,5 kk kadar peynir
5 tane yeşil zeytin
Domates
2 dilim kızartılmış ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
10 tane kadar sarı leblebi

Öğlen:
1 kase light sütlü nesfit

Ara:

1 ısırık çikolatasenağlama
1 kupa şekersiz light sütlü nescafe

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kadar pilav
Küçük bir parça,tavada az yağda kızartılmış tavuk
Bol tarafından light yoğurtla hazırlanmış kereviz salatası

2 kupa şekersiz çay

Bu saate kadar 10 bardak su içtim..:içelim:

Yatmadan önce de sirkeli ılık su içicem...

Bu arada tatilde aldığım kiloların bir kilosu gitmiş durumda..:teytey:

lunacım..maşallah sana canım...tatil kilolarından hemen kurtulursun inşallah...

Teşekkür ederim canım..Reglim yeni bitti,Sanırım onun da ödemi vardı vücutta.Çizelgeme göre 1 kg kadar fazlam var şu an.Haftaya p.tesi iyişallah mutlu sona (çizelge değerime) ulaşırım.boshayallersmile:Saruboceq:

regl bitince 2 3 gün içinde ödemler ancak çözülüyor canım..almamışsın sen kilo fln tatildeealsanaalsanasmile

bende burdayım kızlar.bende listeye uyumlu yemek yıyemıyorum.gecenlerde haslanmış sebze yedım 2 gün sürdü dayanamadım sürekli gözümün önüne dürüm filan geliodumafoldumben bi süre lahana brokoli ve havuç görmek istemiorumkafamçokkarıştıyeşil çaya başladım 3-4 gundur gunde 2 kupa ıcıorum yedıklerıme de dıkkat edıorum havalar duzelsın bıraz yuruyusede baslıcam.4-5kılo versem yeter .bu arada boyum1.68 kılom 63 olmuşturmafoldumben

Günaydın arkadaşlarr...Yepyeni bir gün yepyeni bir hafta ve yepyeni bir hayat aslında... Hepinizi çok öpüyorum...

Bu hafta sonu birazcık kaçırdım ben :)) olsun bakalım toparlarım sanırım. Reglim yaklaştıgı için şişkinliğim fazlalaştı. Olsun...
Bugün sabah yine sirkeli ballı ılık su ile başladım. Az önce kahvaltımı ettim biraz peynir 7-8 zeytin bir dilim kepek ekmeği bir bardak yeşil çay...
ara öğünüm çörek otlu grissini olacak. ve tabiki bitki çaylarım. Bakalım öğlen ne yemek çıkacak :))

günaydın kızlar dün eşim bana sevgililer günü hediyesi olarak güzel bi mont almış buraya kadar güzel,fakat mont 40 beden ve ben düğmelerini kapatamıyorum çok üzüldüm ama belli etmedim.değiştirmek istemiyorum çünkü ben kararlıyım sağlıklı beslenerek bu kilolardan kurtulcam(kurtulurum diimiiii ((( kızlar)dün günümüz vardı ve görümceme gittik tahmin edceğiniz gibi pastalar ,çörekler ,kısırlar,böreklerherşey vardı.ve ben doyasıya yemedim hatta bazılarının tadına bile bakmadım kendimi gerçekten tebrik ediyorum.herkes yerken kendime hakim oldum hemde hiç zorlanmadım çünkü gerçekten zayıflamayı çook istiyorum.azar azarda olsa vericem haftada 500 gramda versem vazgeçmiyceeemmm.neyse sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ballı suyumu içtim ardındanda ılık su içtim kızımı okula bıraktıktan sonra 3 kayısı kurusu ve 1 ceviz yedim sonrada 2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,haşlanmış yumurta ve 2 zeytin yedim birazdanda elmamı yiğcem öğlen tavuk salata akşamda pırasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.galiba biraz uzattım ama olsun siz beni anlarsınız nede olsa artık diyet kardeşiyiz.

merhaba kızlar,

ben bu grubun eskilerindenim...
geçen yıl bu zamanlar 10 kilo vermiştim.ama şuan geçen yıldan daha kiloluyum
10 gün önce giydiğim pantolona bu sabah sığamadım.ve şuan tam 70 kg mım...
umarım sizin de desteğinizle en az 10 kilo vermeliyim...

Olsun canım bir kere vermişsin ya... sen bu azimle yine verirsin eminim ben... Tanımıyorum seni ama, bir kere 10 kilo verdiysen ohoooo kesinlikle vereceksin. Hep birlikte hemde :) Ben 3-5 kilo verip hemen hepsini geri alanlardanım :)) bakalım sizlerle birlikte olunca nasıl olucam :) Oturarak çalışmamız dezavajtajımız işte... ha gayret hepimize a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…