60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet umarım,hep birlikte sağlıklı bir kiloya kavuşuruz.
sabah kahvaltıda kepekli sandviç yedim.
şuan yanım da bir elma ve nesfit var.
ama henüz açlık hissetmiyorum.:)
kahvemi yudumluyorum....

İradene kocaman kocaman alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tekrar hoşgeldin...Sağlıklı kilo vermeler..kaydirigubbakcemile2

Slm kızlar benıde aranıza alırmısınız bende 13 ocakda 69 kıloyla baŞladım dıyete ve Şu an ıtıbarıyle 65,500 kılom hedefım yaza kadar 50 olmak yanı bekarkendı kıloma dÖnmek bende bu zmana kadar her pazartesı baŞlayıp salı bırakanlardan.ama geŞen ay kuzenım bana sen dıyet yapamazsın ıradene sahıp Çıkamzsın dıyerek benı belkı de bıelrek gaza getıdı ve ıddaya gırdık nısanın 13 ne kadar en az 55 olmaz gerekır ve Şu dıra kılo vermem durdu yada ben yanlıŞ bırŞey mı yapıyroum anlamadım banada yardımcı olurmusunuz lÜtfennn
sabahları:2 dılık kepek ekmeĞı 1 dılım peynır ve bır domates 4 adet zeytın ÖĞlen bır kase Çorba va yanında 5 yemek kaŞıĞı sebze yĞurt yada salata tÜketıyorum akŞamlarıda hemen hemen aynı ve gÜnde 3 lt su ıÇıyorum ama tık yok Şımdılık ne Önerırsınız spora da kısa zmanda baŞlayacaĞım ama sporu sabah kahvaltıdan sonra mı yapayım?lahana yaĞı aldım nıvea body cd sıyle yapayım yoksa sabahalrı bır saat yÜrÜyÜŞ mÜ ?

Selam kızlar,

nassınız işallah.. Lunacan, eskilerden geriye bi senle ben kaldık burda.. Senin keyifler nasıl canımcım??

Ben size son bir hafta mı özetlemek istiyorum..

Cildimde pembe pembe puantiyeler çıkması sonucu doktora gittim geçen hafta.. Sıkıntıdan doğan rose (gül) hastalığı olduğunu söyledi doktor. Neyse hastaneye gitmişken kan tahlili yaptırayım dedim. Kan sayımı, şeker, tiroit.. Hepsine baktırdım.. Veee sonuçları alınca neden bir türlü zayıflayamadığımı ve neden sürekli yeme krizlerine girdiğimi öğrendim.. Çünkü Hipoglisemi çıktı.. Yemek yedikten sonra hızla düşen kan şekeri.. Doktor saat başı bir lokma da olsa ağzına bişiiler atman lazım dedi. İnternette bu mereti baya bi araştırdım. Gerçekten bütün belirtileri bana uyuyor. Halsizlik, yorgunluk, arada baygınlık hiss, ani yeme krizleri ve şişmanlama.. Buna uygun diyetler varmış.. Mesela Metin Özata'nın Gi diyeti diye bi kitabı var. Özel hipoglisemisi olanlar için uygun bir kitap. Ismarladım hemen.. Bir iki güne elime geçer.

Bunları şundan dolayı anlattım.. 1 senedir ker bela kilo vermeye çalışıyorum.. Meğer bambaşka bir sebebi varmış bütün bunların.. Diyet yapmadan önce bir doktora gidip kan tahlili yaptırmanızda fayda var bence.. O zaman benim gibi 1 sene boyunca boşuna kilo vermeye çabalamaz, sağlıklı tarafından, olayın özüne inerek kilo verirsiniz..

Baya uzun yazdım ama umarım yine de okursunuz.. Hepinizi kocaman öptüm.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benide alın aranıza...73.750de 67.500 düşmeyi başardım..şimdilik hedef 60 sizinle bu işi başaracağıma inanıyorum...

arkadaşlarrrr bu yeni haftanın ilk günün den slmlarımı sunarım:)offff offff bugün annemin günü vardı ama öncesinde sütlü kelogs kamı sütle yedim ve bir hafta oldu rejime gireli bir tartılayım dedim haftalık kontrolümü aman Allahımmmm ya insan grm vermezmi ayyyy uyuz oldummm sporumu yaptım yine yeşil çayımı içtim yılmakkkkk yokkkkk aslaaa bu iğrenç kilolardan kurtulucam ama bende aslında bir kan tatlili yaptırmalıyım en azından kendini bilirsin.(bide ben doğum kontrol hapı kullanıom oda biraz kasıo beni kilo vermede((napalım biraz zor olacak ama olacak çok kararlıyım bu işi sonunda kadar götürecem ve sonrada korumaya alıcam inşallahhh
bu arada tabi bir adet börek bir kase kısır ve bir parça tavuk göğsünü mideye indirmiş durumdayım vede karnım aç ((offfff yaaa çok gıcık oluyorumm ama yılmadım yılmıcam şimdi ilk işim çarşıdan dijital baskül almak ben birazda bizim tartıya güvenmiyorum bilmem artık benim hüsnü kuruntummu :umursamazlsunnn başaracaz kızlar öpüyorum sizleri durmak yok yola devam :lepi:

canım bende 3 haftadır aynı kilomda sayıyorum bilmiyorumkismile neden böyle oluyoki :uhm: normalde kilo vermedeki durma noktasını kırmak için kaç gün gerek bilen var mı

Arkadaşlar bende kilo vermeyı gercekten cok istiyorum.Nedense açlık hıssını kontrol edemıyorum.Sürekli olarak yeme isteği duyuyorum.Evlenmeme cok fazla kalmadı ve ben gelinliğimin içinde ınce olmak istiyorum.Bu konuda desteklerinizi bekleyerek gruba katılmıs bulunuyorum .

çok geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni katıldım ve tam da aradığım sayfayı buldum, burada sizlerle beraber zayıflamak istiyorum. çünkü bunu kendim yapamıyorum. hayatımda olduğum en fazla kilodayım şu anda. boyum 1.68 ve bu sabah tartıldığımda 67.6 kg geldim(( daha önce kalori diyeti uygulayarak zayıflamıştım.

dün yenilen vicdan azaplarından sonra karnım taş oldu hemen kaynar su içtim akşam yani sıcak:)sonra yattım uyudum ohhh yağlı yağlıneyse artık üzülmenin bir faydası yok deyip kalktım sabah bir bardak normal su ardından sıcak su içtim yarım saat sonra kepekli peynirli tost,3 zeytin bir kupa yeşil çay içtim ardından pilatesimi yaptım akabinde bir adet havucumu yedim şimdide yeşil çayımla devam ediom kaydirigubbakcemile2 yaaa vericez kızlar bu kiloları istedikleri kadar gitmemekte direnselerde onlar bize gelirken acıolarmı napıcak bu güzel kızlar bu yağları fazla kiloları yooo,bizde onlara acımıcaz acıma sende acıma defolup gitsinler bidaha gelmemek üzere laelaelaelaelae sizi seviyorum ve yanınızdayım motivasyonumuzu kimse bozamaz biz bu kilolardan kurtulucaz :lepi:

slm kızlar..ben rejime başlayalı 9 gün oldu ve 1,5 kilo verdim ki çizelgemde de görülüyo :)))
önce 2 günlük pirinç lapası diyeti yaptım ki ödem attırıyo ama benden sadece 500 gr gitti ödemim yokmuş sanırım fazla :)
arkasından simit diyetine başladım bugün de onun son günü..onunlada 1 kilo verdim ama regl olucam bugün yarın tabi kilo verme durdu şu an ama bozmıycam yarın 1000 kalorilik diyete başlıyorum elbet reglim bitince tartıda değişiklikler çıkar ortaya

Selam kızlaarrr....

ben de diyetime devam ediyorum...arada meyve kaçakları oluyor...herkes çikolata kaçamağı yapar bense meyve kaçamağı yapıyorum durumumu düşünün....ama bana mısın demiyor kilolarım...

herpinize sabır dolu günler diliyorum....

selam kızlar;

nasılsınız nasıl gidiyor diyetler?
ben akşam kendimi yiyeceklere saldırmakak için zor tuttum.
3 kasık kadar kuru fasulye,1 ince dilim kepekli ekmek ve bir kase çorba içtim.
sonra da hemen uyumuşum.
havalardan mıdır nedir acayip yorgun hissediyorum kendimi..

bu sabah maalesef geç kalktığım için kahvaltı yapamadım(toprak su ve moonserrose kulaklarınız çınlasın)
sanırım sabahtan beri 1 litre su ve bir o kadar da kahve tükketim.en az 5 kez de wc ye gittim doğal olarak.:)

sanırım 1 saat kadar sonra 1 kase gevrek yiyeceğim.

verdiğin kilolar için tebrik ediyorum..:lepi:
simit diyeti nasıl bişey?bana biraz açar mısın?ve de işe yarıyor mu tabii en önemli kısmıbilmiyorumkismile

aaaa kızlar nerdesiniz yaa?

hani nerede kaldı karşılıklı motivasyon:umursamaz:

hımm sanırım anladım..hepiniz verdiniz fazla kilolarınızı çekildiniz bir kenara değil mi?opuyorumnanaktan

kızlar bende sızın gruba geldım.aslında ılk başladıgımda 1 hafta once 70-79 olanlardaydım.kilom 72 ıydı ama 8 gunde 3.5 kilo verdim sanırım benım verdıgım bu kılo vücudumdaki ödemdi ama artık cok sey yemek ıstıyorum dayanamıyorum yardımınıza,motıvasyonunuza ıhtıyacım var benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…