Olsun canım bir kere vermişsin ya... sen bu azimle yine verirsin eminim ben... Tanımıyorum seni ama, bir kere 10 kilo verdiysen ohoooo kesinlikle vereceksin. Hep birlikte hemde :) Ben 3-5 kilo verip hemen hepsini geri alanlardanım :)) bakalım sizlerle birlikte olunca nasıl olucam :) Oturarak çalışmamız dezavajtajımız işte... ha gayret hepimize a.s.
günaydın kızlar dün eşim bana sevgililer günü hediyesi olarak güzel bi mont almış buraya kadar güzel,fakat mont 40 beden ve ben düğmelerini kapatamıyorum çok üzüldüm ama belli etmedim.değiştirmek istemiyorum çünkü ben kararlıyım sağlıklı beslenerek bu kilolardan kurtulcam(kurtulurum diimiiii((( kızlar)dün günümüz vardı ve görümceme gittik tahmin edceğiniz gibi pastalar ,çörekler ,kısırlar,böreklerherşey vardı.ve ben doyasıya yemedim hatta bazılarının tadına bile bakmadım kendimi gerçekten tebrik ediyorum.herkes yerken kendime hakim oldum hemde hiç zorlanmadım çünkü gerçekten zayıflamayı çook istiyorum.azar azarda olsa vericem haftada 500 gramda versem vazgeçmiyceeemmm.neyse sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ballı suyumu içtim ardındanda ılık su içtim kızımı okula bıraktıktan sonra 3 kayısı kurusu ve 1 ceviz yedim sonrada 2 dilim çavdar ekmeği,biraz peynir,haşlanmış yumurta ve 2 zeytin yedim birazdanda elmamı yiğcem öğlen tavuk salata akşamda pırasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.galiba biraz uzattım ama olsun siz beni anlarsınız nede olsa artık diyet kardeşiyiz.
merhaba kızlar,
ben bu grubun eskilerindenim...
geçen yıl bu zamanlar 10 kilo vermiştim.ama şuan geçen yıldan daha kiloluyum
10 gün önce giydiğim pantolona bu sabah sığamadım.ve şuan tam 70 kg mım...
umarım sizin de desteğinizle en az 10 kilo vermeliyim...
arkadaşlarrrr bu yeni haftanın ilk günün den slmlarımı sunarım:)offff offff bugün annemin günü vardı ama öncesinde sütlü kelogs kamı sütle yedim ve bir hafta oldu rejime gireli bir tartılayım dedim haftalık kontrolümü aman Allahımmmm ya insan grm vermezmi ayyyy uyuz oldummm sporumu yaptım yine yeşil çayımı içtim yılmakkkkk yokkkkk aslaaa bu iğrenç kilolardan kurtulucam ama bende aslında bir kan tatlili yaptırmalıyım en azından kendini bilirsin.(bide ben doğum kontrol hapı kullanıom oda biraz kasıo beni kilo vermede((napalım biraz zor olacak ama olacak çok kararlıyım bu işi sonunda kadar götürecem ve sonrada korumaya alıcam inşallahhh
bu arada tabi bir adet börek bir kase kısır ve bir parça tavuk göğsünü mideye indirmiş durumdayım vede karnım aç((offfff yaaa çok gıcık oluyorumm ama yılmadım yılmıcam şimdi ilk işim çarşıdan dijital baskül almak ben birazda bizim tartıya güvenmiyorum bilmem artık benim hüsnü kuruntummu :umursamaz lsunnn başaracaz kızlar öpüyorum sizleri durmak yok yola devam :lepi:
Selam kızlar,
nassınız işallah.. Lunacan, eskilerden geriye bi senle ben kaldık burda.. Senin keyifler nasıl canımcım??
Ben size son bir hafta mı özetlemek istiyorum..
Cildimde pembe pembe puantiyeler çıkması sonucu doktora gittim geçen hafta.. Sıkıntıdan doğan rose (gül) hastalığı olduğunu söyledi doktor. Neyse hastaneye gitmişken kan tahlili yaptırayım dedim. Kan sayımı, şeker, tiroit.. Hepsine baktırdım.. Veee sonuçları alınca neden bir türlü zayıflayamadığımı ve neden sürekli yeme krizlerine girdiğimi öğrendim.. Çünkü Hipoglisemi çıktı.. Yemek yedikten sonra hızla düşen kan şekeri.. Doktor saat başı bir lokma da olsa ağzına bişiiler atman lazım dedi. İnternette bu mereti baya bi araştırdım. Gerçekten bütün belirtileri bana uyuyor. Halsizlik, yorgunluk, arada baygınlık hiss, ani yeme krizleri ve şişmanlama.. Buna uygun diyetler varmış.. Mesela Metin Özata'nın Gi diyeti diye bi kitabı var. Özel hipoglisemisi olanlar için uygun bir kitap. Ismarladım hemen.. Bir iki güne elime geçer.
Bunları şundan dolayı anlattım.. 1 senedir ker bela kilo vermeye çalışıyorum.. Meğer bambaşka bir sebebi varmış bütün bunların.. Diyet yapmadan önce bir doktora gidip kan tahlili yaptırmanızda fayda var bence.. O zaman benim gibi 1 sene boyunca boşuna kilo vermeye çabalamaz, sağlıklı tarafından, olayın özüne inerek kilo verirsiniz..
Baya uzun yazdım ama umarım yine de okursunuz.. Hepinizi kocaman öptüm.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar..ben rejime başlayalı 9 gün oldu ve 1,5 kilo verdim ki çizelgemde de görülüyo :)))
önce 2 günlük pirinç lapası diyeti yaptım ki ödem attırıyo ama benden sadece 500 gr gitti ödemim yokmuş sanırım fazla :)
arkasından simit diyetine başladım bugün de onun son günü..onunlada 1 kilo verdim ama regl olucam bugün yarın tabi kilo verme durdu şu an ama bozmıycam yarın 1000 kalorilik diyete başlıyorum elbet reglim bitince tartıda değişiklikler çıkar ortaya
aaaa kızlar nerdesiniz yaa?
hani nerede kaldı karşılıklı motivasyon:umursamaz:
hımm sanırım anladım..hepiniz verdiniz fazla kilolarınızı çekildiniz bir kenara değil mi?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?