60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin..
benim de motivasyona ihtiyacım var.o yüzden eski kilolu ve zayıf resimlerimi ekledim bir topiğe,yine öyle olmak istemiyorum.
bundan sonra her birşey yemek istediğimde o2 resme bakacağım:)hatta sabah ilk gözüme o ilişsin diye aynaya yapıştıracağım:)kaydirigubbakcemile5

[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/122030-kilo-verdikten-sonra-nasil-gorunuyorsunuz-motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-17.html:enbuyukkk:

bir haftada güzel kilo vermişsin tebrik ederim ben 15 gündür diyetteyim ve 2 kilo gitti.sakın vazgeçme devam et.kendini yazın incecik gezinirkeen düşün ben öyle yapıyorum.artık kimsenin bana yine mi hamilesin demesini istemiyorum bunun için hedefe ulaşana kadar durmak yok sende durma. her verdiğin 5 kiloda kendini ödüllendir ben öyle yapmayı düşünüyorum.15 gündür 3 öğün elma sirkesi içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum.arada kaçamaklarım oluyo ama 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum çok acıkırsam süt içiyorum daha önce spor yapmıyodum bu hafta sporada başlıycam.ben zayıflıycağıma inananıyorum sende inan kendini bırakma arkadaşım:))))))))

kızlar slm..
ben motivasyonumu kaybetmiş durumdayım hafta sonu kendime izin vericem biraz kaçamak yapıcamı sölemiştim ancak dediğim gibi olmadı rahatsızlandım sadece bi gün dışarda yedik ama abartılı değildi oda....
gelelim asıl mewzuya dün okulda bi öğrencim beni çok üzdü ve sinirlendirdi bunun sonucu olrakta durmadan yiyorum dün ewe bi geldim elimde abur cuburlarla (isim vermiyeyim:)) habire yiyorum sonra bi ara kendime geldim akşam olmuş gün ışığı gitmiş karanlık oturuyom....bugün toparlayalım dedim ama yine olmadı midem bulanıyo ama yemeğe dewam ediyorum noldu bana böle spor da yapmıyorum tabii çok kötü hissediyorum kendimi(((ne güzel 59 lara inmiştim yeni 2 günde ne hale getirdim kendimi mafoldumben

sıkma kendini canım yaa...kıyamam neden üzdü ki öğrencin seni...hemen motive etmelisin kendini.....zararın neresinde dönsen kardır..boshayallersmile

iyi akşamlar kızlar.ağır ağır kilo vermeye devam ediyorum.eskisi kadar çok paylaşımda bulunamıyorum.9.gruba katıldım oraya yazıp çıkıyorum.bol bol yürüyüş yapıyorum.egzersiz yapıp,kondisyon bisikletinde 40 dak pedal çeviriyorum.3 litreye yakın su içiyorum.yaza kadar tığ gibi oluruz inş..

selam kızlar
benim boyum 1.75 kilom ise 63-65 arasında değişiyor
ee gayet ideal diyeceksniz
aslında kilomdan şikayetçi değilim de göbeğim var mafoldumben
evlenmeden önce 53-55 civarındaydım
iki yılda aldım bütün kiloları
şu göbekten bir kurtulabilsem :Saruboceq:
bugün eve kadar yürüdüm - yaklaşık 3 km-
yemeklerin yanında da ekmek yemiyorum genellikle
ama başka da bir şey yaptığım yok :kedi:

Kızlar ben de artık pes etme sınırındayım 19 ocakta başladım 69 dan 64 e indim ama 3 haftadır tık yok. Takıldı kaldı inmiyor. Bende 2 gündür çikolata puaça ne varsa yedim sinirden gece de ağlamaklı bi şekilde yattım ben neden böyle şişman oldum diye mafoldumben hiç motivasyonum kalmadı oysaki ne kadar çok kararlıydım şimdi tartıda 65 çıkıyorum mafoldumben

diyet rutine bindiği için vücut buna alışıyormuş tabii kilolar aynen kalıyor
o nedenle bir süre sonra diyette değişiklik yapmak gerekiyormuş.

Sarissa anlamıyorum nasıl insan yemediği halde kilo veremez 3 hafta. yani zaten deli gibi yediğim zamanlardada 3 aşağı 5 yukarı bu kilolardayim. Yani hiç rejim yapmayalım o zaman boş yere mi bu kadar eziyet ediyoruz kendimize bilmiyorumkismile

ya benim gibi 3 aydır 1 kilo aşağı 1 kilo yukarı hep aynı kiloda olsan ne yapıcaksın..pes etmeelmaz:

sıkma kendini canım yaa...kıyamam neden üzdü ki öğrencin seni...hemen motive etmelisin kendini.....zararın neresinde dönsen kardır..boshayallersmile

saol canım ya mesajını okuyunca kendime geldim biraz yarından tezi yok tam gaz dewam :lepi: 1 saate kadar midem de düzelir baya kendimi yormadan spor yapmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
boş boş konuşu densizlik etti ( hayatta en son yaparım dediğim şeydi baktım bugün bi özür bile dilemedi iş disiplinlik oldu anlıcan (( daha yolun başında sayılırım 3,5 yıl bitti öğrt. başlıyalı bu kadar erken mi olcaktıı diye düşünüp kafayı yicemkafamçokkarıştı mesleğimi bölümümü çok sewmeme rağmen bazen umduğumu bulamadığımı düşünüyorum işte buda öle bi şeydi :çok üzgünüm:

aman canım yaa...biz de sevgilimle bugün genlerden konuşyoduk...o kadr değişik bir neslle karşıkarşıyayız kii..eminim sabrını çok zorlamışlardır....üzme kendini..olacak bunlar...5 parmağın 5i bir mi yani....boşver gitsin...:hulya:

umudunuzun yitirmeyin kızlar.vücud beslenme şekli ve spora alışınca kilo vermek dururmuş diye biliyorum ben.işte o zaman diyete ve spora 2 3 gün ara ver vücudun dinlesin tekrar başla.umudunu yitirme sakın..

yavrucum aradaki fark muazzam güzel.ben senin o kilonda bile şişkoyum malum boyum kısa..valla bi zayıflasam ilk işim senin gibi elbise giyebilmek.gerçi sen zaten zayıfsın nerene kilo vercen daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…