kızlar bende sızın gruba geldım.aslında ılk başladıgımda 1 hafta once 70-79 olanlardaydım.kilom 72 ıydı ama 8 gunde 3.5 kilo verdim sanırım benım verdıgım bu kılo vücudumdaki ödemdi ama artık cok sey yemek ıstıyorum dayanamıyorum yardımınıza,motıvasyonunuza ıhtıyacım var benım.
kızlar bende sızın gruba geldım.aslında ılk başladıgımda 1 hafta once 70-79 olanlardaydım.kilom 72 ıydı ama 8 gunde 3.5 kilo verdim sanırım benım verdıgım bu kılo vücudumdaki ödemdi ama artık cok sey yemek ıstıyorum dayanamıyorum yardımınıza,motıvasyonunuza ıhtıyacım var benım.
kızlar slm..
ben motivasyonumu kaybetmiş durumdayım hafta sonu kendime izin vericem biraz kaçamak yapıcamı sölemiştim ancak dediğim gibi olmadı rahatsızlandım sadece bi gün dışarda yedik ama abartılı değildi oda....
gelelim asıl mewzuya dün okulda bi öğrencim beni çok üzdü ve sinirlendirdi bunun sonucu olrakta durmadan yiyorum dün ewe bi geldim elimde abur cuburlarla (isim vermiyeyim:)) habire yiyorum sonra bi ara kendime geldim akşam olmuş gün ışığı gitmiş karanlık oturuyom....bugün toparlayalım dedim ama yine olmadı midem bulanıyo ama yemeğe dewam ediyorum noldu bana böle spor da yapmıyorum tabii çok kötü hissediyorum kendimi(((ne güzel 59 lara inmiştim yeni 2 günde ne hale getirdim kendimi mafoldumben
yediklerime dikkat ettim halde veremiorum kilo falan mafoldumben
Kızlar ben de artık pes etme sınırındayım 19 ocakta başladım 69 dan 64 e indim ama 3 haftadır tık yok. Takıldı kaldı inmiyor. Bende 2 gündür çikolata puaça ne varsa yedim sinirden gece de ağlamaklı bi şekilde yattım ben neden böyle şişman oldum diye mafoldumben hiç motivasyonum kalmadı oysaki ne kadar çok kararlıydım şimdi tartıda 65 çıkıyorum mafoldumben
Kızlar ben de artık pes etme sınırındayım 19 ocakta başladım 69 dan 64 e indim ama 3 haftadır tık yok. Takıldı kaldı inmiyor. Bende 2 gündür çikolata puaça ne varsa yedim sinirden gece de ağlamaklı bi şekilde yattım ben neden böyle şişman oldum diye mafoldumben hiç motivasyonum kalmadı oysaki ne kadar çok kararlıydım şimdi tartıda 65 çıkıyorum mafoldumben
sıkma kendini canım yaa...kıyamam neden üzdü ki öğrencin seni...hemen motive etmelisin kendini.....zararın neresinde dönsen kardır..boshayallersmile
saol canım ya mesajını okuyunca kendime geldim biraz yarından tezi yok tam gaz dewam :lepi: 1 saate kadar midem de düzelir baya kendimi yormadan spor yapmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
boş boş konuşu densizlik etti( hayatta en son yaparım dediğim şeydi baktım bugün bi özür bile dilemedi iş disiplinlik oldu anlıcan (( daha yolun başında sayılırım 3,5 yıl bitti öğrt. başlıyalı bu kadar erken mi olcaktıı diye düşünüp kafayı yicemkafamçokkarıştı mesleğimi bölümümü çok sewmeme rağmen bazen umduğumu bulamadığımı düşünüyorum işte buda öle bi şeydi :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?