60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bi yerde okudum moral bozukluğu bağırsakları tembelleştiriyormuş. Buda kilo alımına sebep oluyormuş. Ben artık bu zayıflama olayının tamamen psikolojiye bağlı olduğunu anladım. Ama yani veremediğini gördüğün sürece de ne kadar moralli olabilirsin o da ayrı bir konu bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ev cadısı kilo vermeden öncede güzelmişsin ama böle daha bi alımlı olmuşsun fıstık gibi :)))
bu arada alıntı yaptım sonradan aklıma geldi istersen düzeltiim :)))

Bu arada kızlar bişiy sorcam editöre msj attım cvp alamadım bari size sorayım burdan. Şu zayıflamaya yardımcı ürünlerin konuşulduğu konular kilitlenmiş. Eskiden okuyabiliyorduk ben merak ediyorum insanların tecrübelerini okumak istiyorum. Bir daha açılmicak mı o kilitli konular? fisfisfis

yavrucum aradaki fark muazzam güzel.ben senin o kilonda bile şişkoyum malum boyum kısa..valla bi zayıflasam ilk işim senin gibi elbise giyebilmek.gerçi sen zaten zayıfsın nerene kilo vercen daha..
saol bitanem benim
ev cadısı kilo vermeden öncede güzelmişsin ama böle daha bi alımlı olmuşsun fıstık gibi :)))
bu arada alıntı yaptım sonradan aklıma geldi istersen düzeltiim :)))

teşekkrler meleeemm...önemli değil bu arada alıntı yapabilrsn..nasılsa yüzümü kapattım...

onu biz bilemeyiz canım.....kazen bilir sanıyorum ki:sinifsinif:

leslie ile 2 mil yürüdüm birazda yerde bel-kalça-basen hareketleri çalıştım :))
birazdan da bi soda+limon içeyim midem pek iyi değil :mymeka:

onu biz bilemeyiz canım.....kazen bilir sanıyorum ki:sinifsinif:

Mesaj atamıyorum editörlerden başkasına. Editörde cvp vermedi neden kilitli onu da anlamadım zaten. Netten araştırınca da burası kadar sağlıklı olmuyor sonuçlar. Neyse sanki bişey bulsam işe yaricakmış gibi davranmamın alemi yok şişmanım ben nasılsa kabullendim artık bunu mafoldumben

merhaba kızlar
Simit diyetini sormuş bir arkadaş anlatayım kısaca..
Sabah:yarım simit,şekersiz çay kahve ya da diyet içecek
Öğlen 1 simit , yağsız salata
Akşam:iki akşam 10 köfte,iki akşam 3 pirzola fala yanlarında da yağsız salata...google dan yazarsanız rahat bulursunuz..ben 1 kilo verdim 1 haftada ama dediğim gibi regl olucam kilo vermek için kötü bi dönem şu an..zaten bugün 1 muz ve 1 avuç fıstıkla azıcık bozdum..
Moralle ilgili yazdığınıza aynen katılıyorum..benim 10 aylık bebeğim var ve ne zaman gece uykuları düzene girdi o zaman başladım diyete yoksa uykusuzken sinirli ve sinirliykende hep yemek isteyen biriydim..

Merhaba :) Arada bir ben de takılsam size olur mu? 1 ayda 4.5 kg verdim. 6 aylık oğlum var ve emziriyorum bir yandan. bu nedenle 1500 kcal benim diyetim. Doktor kontrolündeyim. Amacım 60 ama, 60'a bir geleyim, 58'i hedefleyeceğim. Ama öncelikle 60. Boyum 1.62.

kilo verme olayı duran arkadaşlara da şunu söyleyeyim..arkadaşım netteki diyet listelerinden kendine göre olanları her hafta değiştirerek ve baen iki günlük şoklar yapıp haftada 3 gün sporla 2,5 ayda 10 kilo verdi..bencede vücut alışıyo sürekli şaşırtmak diyetleri ya da yapılan sporları arada değiştirmek lazım..benim simit diyeti bugün bitti..yarın 1000 kalorilik diyete başlıycam inşallah ama kızımla ancak gpnde 40 dk lık yürüyüş yapabiliyorum..spora izin vermiyo kendisi sürekli tepemde :)

bu arada bi sorum olacak..
sizce regl dönemi yeni diyete başlamalı mıyım,tavsiyesi olan var mı ve reglim bitince kilo vermiş olur muyum acabA

bu arada bi sorum olacak..
sizce regl dönemi yeni diyete başlamalı mıyım,tavsiyesi olan var mı ve reglim bitince kilo vermiş olur muyum acabA

regl döneminde salgılanan hormonların artışı metabolizmayı çok değiştiriyor. Zaten bünye hassas o dönemde diyete başlamak bence o kadar etkili olmaz. Regl bitip normale dönünce başlamak en mantıklısı bence :1closedeyes:

leslie ile 2 mil yürüdüm birazda yerde bel-kalça-basen hareketleri çalıştım :))
birazdan da bi soda+limon içeyim midem pek iyi değil :mymeka:

linguist canım sende videolar var galiba ben nette bulamadım..özelden sana msn adresimi yollim mi bana yollar mısın videolarıaklinialirimsmile

linguist canım sende videolar var galiba ben nette bulamadım..özelden sana msn adresimi yollim mi bana yollar mısın videolarıaklinialirimsmile

canım yollarım tabi ama msn den göndermek sıkıntılı olabilir boyutları baya bi büyük çünkü....
google a lesli sansone yürü ve incel programı diye yazarsan s... zayıfla die bi site çıkıyo ordan indirdim ben....error yazsada rapidten kaynaklanan hatalar var ben hafta sonu sabah rahatlıkla indirdim bi tane daha... yalnız akşamları yoğunluk oluyo ((
bi oraya bak olmadı msn den de deneriz opuyorumnanaktan

evet hep hata verd, ya..ben o siteyi bulmuştum ama baktım yapamıyorum...olmazsa bir de sabah denerim tatlım...teşekkr ederimopuyorumnanaktan

:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

mekik çek ya da yuru.hareket olmadan göbek asla gitmıyooaklinialirimsmile

daha çok yenıymıişsin canım.insan ilk yıllar da daha bı ıdealist ve daha sabırsız oluyor.zamanla o densizleri umursamamaya başlıyorsun.o terbıyeszilere rağmen bı dunya da güzel öğrencilerimiz var boşver sıkma canını.opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr

Ev cadısı muhteşemsin tek kelimeyle... Bende istiyorum baneneee :)))
Ya bu arada bende 67 de takıldım kaldım. Yok oynamıyor ( Regl de olamadım bi türlü ne sinir bir durum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…