bu da benimm önce ve sonraki halliiim....hadi bakın bakalım...
tek kelimeylee harika olmuşsunn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrik ederim vereliniortak
kızlar bi yerde okudum moral bozukluğu bağırsakları tembelleştiriyormuş. Buda kilo alımına sebep oluyormuş. Ben artık bu zayıflama olayının tamamen psikolojiye bağlı olduğunu anladım. Ama yani veremediğini gördüğün sürece de ne kadar moralli olabilirsin o da ayrı bir konu bilmiyorumkismile
bence sana katılıyorum mafoldumben
saol bitanem benimyavrucum aradaki fark muazzam güzel.ben senin o kilonda bile şişkoyum malum boyum kısa..valla bi zayıflasam ilk işim senin gibi elbise giyebilmek.gerçi sen zaten zayıfsın nerene kilo vercen daha..
ev cadısı kilo vermeden öncede güzelmişsin ama böle daha bi alımlı olmuşsun fıstık gibi :)))
bu arada alıntı yaptım sonradan aklıma geldi istersen düzeltiim :)))
Bu arada kızlar bişiy sorcam editöre msj attım cvp alamadım bari size sorayım burdan. Şu zayıflamaya yardımcı ürünlerin konuşulduğu konular kilitlenmiş. Eskiden okuyabiliyorduk ben merak ediyorum insanların tecrübelerini okumak istiyorum. Bir daha açılmicak mı o kilitli konular? fisfisfis
onu biz bilemeyiz canım.....kazen bilir sanıyorum ki:sinifsinif:
bu arada bi sorum olacak..
sizce regl dönemi yeni diyete başlamalı mıyım,tavsiyesi olan var mı ve reglim bitince kilo vermiş olur muyum acabA
leslie ile 2 mil yürüdüm birazda yerde bel-kalça-basen hareketleri çalıştım :))
birazdan da bi soda+limon içeyim midem pek iyi değil :mymeka:
linguist canım sende videolar var galiba ben nette bulamadım..özelden sana msn adresimi yollim mi bana yollar mısın videolarıaklinialirimsmile
canım yollarım tabi ama msn den göndermek sıkıntılı olabilir boyutları baya bi büyük çünkü....
google a lesli sansone yürü ve incel programı diye yazarsan s... zayıfla die bi site çıkıyo ordan indirdim ben....error yazsada rapidten kaynaklanan hatalar var ben hafta sonu sabah rahatlıkla indirdim bi tane daha... yalnız akşamları yoğunluk oluyo((
bi oraya bak olmadı msn den de deneriz opuyorumnanaktan
:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktandün yenilen vicdan azaplarından sonra karnım taş oldu hemen kaynar su içtim akşam yani sıcak:)sonra yattım uyudum ohhh yağlı yağlıneyse artık üzülmenin bir faydası yok deyip kalktım sabah bir bardak normal su ardından sıcak su içtim yarım saat sonra kepekli peynirli tost,3 zeytin bir kupa yeşil çay içtim ardından pilatesimi yaptım akabinde bir adet havucumu yedim şimdide yeşil çayımla devam ediom kaydirigubbakcemile2 yaaa vericez kızlar bu kiloları istedikleri kadar gitmemekte direnselerde onlar bize gelirken acıolarmı napıcak bu güzel kızlar bu yağları fazla kiloları yooo,bizde onlara acımıcaz acıma sende acıma defolup gitsinler bidaha gelmemek üzere laelaelaelaelae sizi seviyorum ve yanınızdayım motivasyonumuzu kimse bozamaz biz bu kilolardan kurtulucaz :lepi:
selam kızlar
benim boyum 1.75 kilom ise 63-65 arasında değişiyor
ee gayet ideal diyeceksniz
aslında kilomdan şikayetçi değilim de göbeğim var mafoldumben
evlenmeden önce 53-55 civarındaydım
iki yılda aldım bütün kiloları
şu göbekten bir kurtulabilsem :Saruboceq:
bugün eve kadar yürüdüm - yaklaşık 3 km-
yemeklerin yanında da ekmek yemiyorum genellikle
ama başka da bir şey yaptığım yok :kedi:
daha çok yenıymıişsin canım.insan ilk yıllar da daha bı ıdealist ve daha sabırsız oluyor.zamanla o densizleri umursamamaya başlıyorsun.o terbıyeszilere rağmen bı dunya da güzel öğrencilerimiz var boşver sıkma canını.opuyorumnanaktansaol canım ya mesajını okuyunca kendime geldim biraz yarından tezi yok tam gaz dewam :lepi: 1 saate kadar midem de düzelir baya kendimi yormadan spor yapmayı düşünüyorum opuyorumnanaktan
boş boş konuşu densizlik etti( hayatta en son yaparım dediğim şeydi baktım bugün bi özür bile dilemedi iş disiplinlik oldu anlıcan (( daha yolun başında sayılırım 3,5 yıl bitti öğrt. başlıyalı bu kadar erken mi olcaktıı diye düşünüp kafayı yicemkafamçokkarıştı mesleğimi bölümümü çok sewmeme rağmen bazen umduğumu bulamadığımı düşünüyorum işte buda öle bi şeydi :çok üzgünüm:
regl döneminde salgılanan hormonların artışı metabolizmayı çok değiştiriyor. Zaten bünye hassas o dönemde diyete başlamak bence o kadar etkili olmaz. Regl bitip normale dönünce başlamak en mantıklısı bence :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?