:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
mekik çek ya da yuru.hareket olmadan göbek asla gitmıyooaklinialirimsmile
daha çok yenıymıişsin canım.insan ilk yıllar da daha bı ıdealist ve daha sabırsız oluyor.zamanla o densizleri umursamamaya başlıyorsun.o terbıyeszilere rağmen bı dunya da güzel öğrencilerimiz var boşver sıkma canını.opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr sabah erken kalktım dünden beri zaten dietim çökmek üzere ama çökse nolcak bu halde nereye kadar ben bunu beslenme düzeni haline getirmeye çalışıcam ama gerçekten mutsuz umutsuz olmıcaksın o çok etkilio şimdi kalktım mesela normal bir kahvaltı yaptım açık çay 5 zeytin biraz peynir bir buçuk dilim kepek ekmeği off Allahım ya millet yiyo yiyo kilo almıo biz nerden buluoz bu kiloları((tamam tamam kendine gel Çok üzgünüm çoook evettttt şimdi hemen pilatesimi yapıorum enerjimi alıyorum ardından yeşil çayımla c vitamini depoluyorum ve ardından süslenip püslenip dışarı çıkıyorum motive olmam lazım en güzel kıyafetlere falan bakarım kendimi onlarla hayal ederim,yeşil çay çeşitleri alaırım kendime napalaım motivasyon herşeydir umudunu kaybetmeeee:dance:
günaydın kızlar bişey sorucaktım pirinç lapası diyeti yapan var mı işe yarıyomu ?aklıma takıldı yapsammı yapmasammı kararsız kaldım .cmrts yapmayı düşünüyorum.1 hafta sonrada ender saraçın detoks diyetini yapıyım diyorum oda 3 gnde 2 kilo verdiriyomuş ne dersiniz?
günaydın kızlar bişey sorucaktım pirinç lapası diyeti yapan var mı işe yarıyomu ?aklıma takıldı yapsammı yapmasammı kararsız kaldım .cmrts yapmayı düşünüyorum.1 hafta sonrada ender saraçın detoks diyetini yapıyım diyorum oda 3 gnde 2 kilo verdiriyomuş ne dersiniz?
bravo kızlar sanırım çoğunuz spor ya da pilates yapıyo bende ebru şallıyla pilatese başlamıştım ama kızım izin vermiyo bacakları indirip kaldırırken önce napıyo bu kadın diye gülüyo sonra bacaklarıma dolanıyo
10,5 aylık, saol cnm..ben deniz o ela :) hedefim onun 1. yaş gününde 57 olmak inşallah
Kızlar selam;
Bende dün kendimce gece yatmadan sinameki çayı içtim. Bikaç gündür diyeti bozduğum için etkili olsun diye 2 adet koydum fincana kafamçokkarıştı sonucu anlatmicam sadece şunu söylim iş yerine 1 saat geç gelebildim. Gerçi faydası oldu evet bağırsaklarım çalışmıyordu 2 kg eksik çıktım tartıda ama bir daha mı tövbe.
ben yaptım cnm sadece ödemleri atıyo vücuttaki sanırım regl dönemi öncesi daha çok işe yarar çok ödemin varsa 2 kiloya kadar gidiyo benim 500 gr gitmişti..
Günaydın kızlarrr
Ev cadısı muhteşemsin tek kelimeyle... Bende istiyorum baneneee :)))
Ya bu arada bende 67 de takıldım kaldım. Yok oynamıyor( Regl de olamadım bi türlü ne sinir bir durum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?