60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr sabah erken kalktım dünden beri zaten dietim çökmek üzere ama çökse nolcak bu halde nereye kadar ben bunu beslenme düzeni haline getirmeye çalışıcam ama gerçekten mutsuz umutsuz olmıcaksın o çok etkilio şimdi kalktım mesela normal bir kahvaltı yaptım açık çay 5 zeytin biraz peynir bir buçuk dilim kepek ekmeği off Allahım ya millet yiyo yiyo kilo almıo biz nerden buluoz bu kiloları((tamam tamam kendine gel Çok üzgünüm çoook evettttt şimdi hemen pilatesimi yapıorum enerjimi alıyorum ardından yeşil çayımla c vitamini depoluyorum ve ardından süslenip püslenip dışarı çıkıyorum motive olmam lazım en güzel kıyafetlere falan bakarım kendimi onlarla hayal ederim,yeşil çay çeşitleri alaırım kendime napalaım motivasyon herşeydir umudunu kaybetmeeee:dance:

günaydın kıslar azimle dikkat ediorum yediklerime inş. verme başlıcam oturarak çalıştığımdan hareket sıfır yürüyüşlere başlıcam artık kocamı kandırcam akşamları birlikte yürüyüş yapcam aklinialirimsmile hareket olmadan gideceği yok bu kiloların

çok haklısın canım desteğin için tşkler a.s.

süpersinn zemuszemus 2 gündür bende göçmüştüm ama toparlıyorum işte..arada oluyo keşke olmasa -tatlicadiarzu- pilatese yürüyüş te ekledin mi canım?

herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugünkü menüm
sabah bir bardak limonlu ılık su+1 kuru incir
kah.: 1 bardak light süt +1 bardak kellogs kah. gevrek, yarım portakal
ara:sütlü nescafe(şekersiz)
birazdan sporumuda yapıcam :)))

günaydın kızlar bişey sorucaktım pirinç lapası diyeti yapan var mı işe yarıyomu ?aklıma takıldı yapsammı yapmasammı kararsız kaldım .cmrts yapmayı düşünüyorum.1 hafta sonrada ender saraçın detoks diyetini yapıyım diyorum oda 3 gnde 2 kilo verdiriyomuş ne dersiniz?

ben yaptım cnm sadece ödemleri atıyo vücuttaki sanırım regl dönemi öncesi daha çok işe yarar çok ödemin varsa 2 kiloya kadar gidiyo benim 500 gr gitmişti..

bravo kızlar sanırım çoğunuz spor ya da pilates yapıyo bende ebru şallıyla pilatese başlamıştım ama kızım izin vermiyo bacakları indirip kaldırırken önce napıyo bu kadın diye gülüyo sonra bacaklarıma dolanıyo

eğer ödemin varsa yap...ama onun yerine elmalı tarçınlı,karanfilli çay yapabilirsin..ve bana sorarsan bu kadar yakın arayla yapma detoksları opuyorumnanaktan

saol canım zemuszemus çok mu küçük kızın ,? geçen yıl spor salonuna gidiyodum orda da minik bi kıs geliyodu annesiyle birlikte:)) spor yaparken bize bakıp bakıp gülüyodu :roflol:
allah bağışlasın

sporumuda yaptımm:))
karanfilli yeşil çayımı içiyorum bi tanede yeşil elma yiyorum..
öğlen çorba ve salata
akşamada balık ve salata düşünüyorum,aralarda meyve olur
biraz ewi toplayıp pazara çıkıcam birazdan :)

Günaydın kızlar ;
nasılsınız?

enteresan bir şekilde bu sabah tartı da 68 kg çıktım.Sanırım vücudumda ki fazla suyu attım.:)
dün akşam yemeğinde 3 kaşık nohut yemeği ve yaklaşık 50 gr kadar ızgara hellim yedim.gayet tok tuttu beni.
ancak bu sabah yine kahvaltı yapamadığım için şuan çok aç hissediyorum kendimi.
sanırım biraz sonra markete gidip biraz fındık alacağım..

Kızlar selam;
Bende dün kendimce gece yatmadan sinameki çayı içtim. Bikaç gündür diyeti bozduğum için etkili olsun diye 2 adet koydum fincana kafamçokkarıştı sonucu anlatmicam sadece şunu söylim iş yerine 1 saat geç gelebildim. Gerçi faydası oldu evet bağırsaklarım çalışmıyordu 2 kg eksik çıktım tartıda ama bir daha mı tövbe.

Benim de hatta 3 yaşında ki kızım da bağırsak problemimiz var.Hatta kızım artık psikolojik olarak wc ye gitmek istemiyordu,zorla götürüyordum onusenağlama
1 ay kadar önce bir şurup aldım ve gerçekten işe yarıyor.Kızımın o konuda psikolojik olarak tedirginliği devat etse de en azında artık hafta da iki kez çıkıyor wc ye...

Aman arkadaşlar sinameki kullanımına çok dikkat edin. Belli bir oranda içmek gerekiyormuş onu. Bende acı bir tecrübeyle öğrenmiştim bunu (( Ben sürekli kabızlık çeken biriydim. Hemde çok fazla. Karnım o kadar şişerdiki yani anlatamam bunu. Minibüslerde hamileyim zannedip yer veren çok oluyordu. O derece yani.. Düzenli olarak kepek ekmeği yediğim zaman bu sorun kalkıyor ortadan. Birde tabi doktorumun verdiği vitamin. ıçeriğinde probiyotik oldugu için sorun yaşamıyorum. Bol suyun da çok fazla faydası var bu arada... Günde bir bardak su içsem yeter aslında çünki istemiyor canım. Ama zorla içiyorum günde 2 lt. değilse bir ayda bomba gibi patlarım sanırım :)))

Herkese merhaba uzun zamandan beri forumu sadece okudum.Kilo verenleri ,veremeyenleri.Benim gibi geri alıp sil baştan yapanları.
Benimki klasik 2 hamilelik ve doğum sonrası kiloları.Bu sabah 69 kilo olduğumu gördüm.Söylemesi çok kötü ama 69 kiloyum.Boyum 1.60 .Yaşım 35.En fazla 64'ü gördüm.Sonra gevşeme oldu bende.Tabii kışın hiç yürümeyince sonuç bu oldu.Aslında hedefim 53 kilo olmak.Yani 16 kilocuk vereceğim.Nasıl vereceğimi bilmiyorum.Kafam çok karışık.Spor yapmak istemiyorum.Çünkü çocuklarla bir gün yapsam ertesi gün acayip yorgun oluyorum.Sporu çok severdim.Ama enerjimi çocuklar alıyor.Bir de spor sürekli yapılmayacaksa hiç yapılmamalı.Tecrübeyle sabittir.Her kış aynı şeyi yaşıyorum.Dünden beri elimde şişeyle geziyorum.Bir gün benimde başarı hikayem olacak.Sanırım karamsar bir yazı oldu.Ama yılmak yok.Tartılma günleriniz cuma mı .?Yarış varsa ben de varım.

herkese merhaba kızlar....bugün karnım patlamak üzere...artık gittim ve hint yağı ve sinameki aldım...sanırım ancak bunlar beni rahatlatacak....

ben yaptım cnm sadece ödemleri atıyo vücuttaki sanırım regl dönemi öncesi daha çok işe yarar çok ödemin varsa 2 kiloya kadar gidiyo benim 500 gr gitmişti..

canım sen 2 günmü yapmıştın pirinç lapasını ben 1 gün yapmayı düşünüyodum.denemekte fayda vareğer yaparsam sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…