Herkese merhaba uzun zamandan beri forumu sadece okudum.Kilo verenleri ,veremeyenleri.Benim gibi geri alıp sil baştan yapanları.
Benimki klasik 2 hamilelik ve doğum sonrası kiloları.Bu sabah 69 kilo olduğumu gördüm.Söylemesi çok kötü ama 69 kiloyum.Boyum 1.60 .Yaşım 35.En fazla 64'ü gördüm.Sonra gevşeme oldu bende.Tabii kışın hiç yürümeyince sonuç bu oldu.Aslında hedefim 53 kilo olmak.Yani 16 kilocuk vereceğim.Nasıl vereceğimi bilmiyorum.Kafam çok karışık.Spor yapmak istemiyorum.Çünkü çocuklarla bir gün yapsam ertesi gün acayip yorgun oluyorum.Sporu çok severdim.Ama enerjimi çocuklar alıyor.Bir de spor sürekli yapılmayacaksa hiç yapılmamalı.Tecrübeyle sabittir.Her kış aynı şeyi yaşıyorum.Dünden beri elimde şişeyle geziyorum.Bir gün benimde başarı hikayem olacak.Sanırım karamsar bir yazı oldu.Ama yılmak yok.Tartılma günleriniz cuma mı .?Yarış varsa ben de varım.
Herkese merhaba uzun zamandan beri forumu sadece okudum.Kilo verenleri ,veremeyenleri.Benim gibi geri alıp sil baştan yapanları.
Benimki klasik 2 hamilelik ve doğum sonrası kiloları.Bu sabah 69 kilo olduğumu gördüm.Söylemesi çok kötü ama 69 kiloyum.Boyum 1.60 .Yaşım 35.En fazla 64'ü gördüm.Sonra gevşeme oldu bende.Tabii kışın hiç yürümeyince sonuç bu oldu.Aslında hedefim 53 kilo olmak.Yani 16 kilocuk vereceğim.Nasıl vereceğimi bilmiyorum.Kafam çok karışık.Spor yapmak istemiyorum.Çünkü çocuklarla bir gün yapsam ertesi gün acayip yorgun oluyorum.Sporu çok severdim.Ama enerjimi çocuklar alıyor.Bir de spor sürekli yapılmayacaksa hiç yapılmamalı.Tecrübeyle sabittir.Her kış aynı şeyi yaşıyorum.Dünden beri elimde şişeyle geziyorum.Bir gün benimde başarı hikayem olacak.Sanırım karamsar bir yazı oldu.Ama yılmak yok.Tartılma günleriniz cuma mı .?Yarış varsa ben de varım.
bugün yediklerim ;1 bardak sirkeli suyumu içtim ardından kızıma okula bırakıp yarımsaat yürüdüm sonrada 3 kayısı ve ceviz yedim .kahvaltıda haşlanmış yumurta biraz peynir 4 tane yeşil zeytin ve 2 dilimde çavdar yedim arada yinee kayısı yedim bolsu içtim .öğlen 1 tabak çorba ve 8 yemek kaşığı pırasa yedim arada elmamı yiyorum akşamda 1 tabak çorba içicem.eğer 6'dan sonra acıkırsam süt içerim.ha bide her öğünden önce sirkeli suyumu içiyorum.1 şubattan beri diyetteyim ve sadece 2 kilo verdim.linguist sanırım haklısın detoksu ayda bir yapsam yeterli olur heralde dimi?2 .çocuktan sonra kilo vermek ne kadar zormuş ya gerçi doğum kiloma 4 kilo verirsem kavuşuyorum ama ben 53 olmak istiyoruuum.11 kilo fazlam var vermem gerekengerçi millet 30_40 kilo birden veriyo bende veririm heralde
.
içtiğin sirkeli su tam olarak nedir acaba?
işe yarıyorsa denemek isterim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/348723-evcadisinin-kilo-verme-seruveni.html
bu da benim kilo verme serüvenm kızlaar...
:hooray:
kutlarım ev cadısı...
sirkeli karışımı da deneyeceğim.zaten sirkeyi çok severim.kaydirigubbakcemile5
ev cadısı çok güzel görünüyosun canım.bende senin yaptıklarını uygulamaya çalışıcam inşallah bizde zayıflarız
süpersinn zemuszemus 2 gündür bende göçmüştüm ama toparlıyorum işte..arada oluyo keşke olmasa -tatlicadiarzu- pilatese yürüyüş te ekledin mi canım?
62 çıktımmmmopuyorumnanaktanzemuszemus yaşasın reglim bıttı ondan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?