60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.
umarım burada hep beraber istediğimiz kilolara ulaşabiliriz.Spor konusunda sana ben de katılıyorum.bütün gün iş sonra eve gidip yemekti çocuktu derken saat oluyor 10.o saaten sonrada sadece uyumak istiyor insan.
ben geçen yıl çok güzel kilo vermiştim.40 günde 10 kilo.ama çok azimliydim.resmen kuş kadar besleniyordum.tatlı ve hamurişini hayatımdan çıkarmıştım.sadece pazar günleri çok da abartmadan serbest bırakıyordum kendimi.ama tam 1 yıl kilo almadım.neolduysa geçtiğimiz 1 ay oldu bana tekrar 70 oldumbilmiyorumkismile
ama yine inanıyorum ki vereceğiz kilolarıopuyorumnanaktan

bugün yediklerim ;1 bardak sirkeli suyumu içtim ardından kızıma okula bırakıp yarımsaat yürüdüm sonrada 3 kayısı ve ceviz yedim .kahvaltıda haşlanmış yumurta biraz peynir 4 tane yeşil zeytin ve 2 dilimde çavdar yedim arada yinee kayısı yedim bolsu içtim .öğlen 1 tabak çorba ve 8 yemek kaşığı pırasa yedim arada elmamı yiyorum akşamda 1 tabak çorba içicem.eğer 6'dan sonra acıkırsam süt içerim.ha bide her öğünden önce sirkeli suyumu içiyorum.1 şubattan beri diyetteyim ve sadece 2 kilo verdim.linguist sanırım haklısın detoksu ayda bir yapsam yeterli olur heralde dimi?2 .çocuktan sonra kilo vermek ne kadar zormuş ya gerçi doğum kiloma 4 kilo verirsem kavuşuyorum ama ben 53 olmak istiyoruuum.11 kilo fazlam var vermem gerekengerçi millet 30_40 kilo birden veriyo bende veririm heralde
.

merhaba seninle boylarımızda hedeflerimizde aynı istersen yarışalım başka katılmak isteyenler varsa onlarlada yarışalım.her cuma tartılıp yazarız.hemde daha çok hırslanırız belki ne dersin

içtiğin sirkeli su tam olarak nedir acaba?
işe yarıyorsa denemek isterim.

günlük menümü yazıyorum size kızlar

kahvaltı yok...yerine bir fincan sade kahve
saat 11:00 3 adet yulaflı bisküvi ve kahve
saat 13:30 1 kase sütlü nesfit+biraz fındık
saat 16:00 1 adet yeşil elma
akşam 19:30 yeşil mercimekli salata

Ben daha ziyade kahve içiyorum.çayla pek aram yok ama günde en az 4-5 fincan kahve içiyorum
hiç sağlıklı olmadığını biliyorum ama dehşet bir cafein bağımlısıyım.Bunun yanın da 3-4 lt.kadar da su tüketiyorum:)

bende bi kaç gündür öylesine takılıodum ekmeği az yiyordum porsiyon falan küçültüodum 1 kilo kadar gitti dün sabah 62 kilo çıktım ve bugün resmen rejimime başladım. sabah kalktım sirkeli suyumu içtim kuru incirimi yedim 15 dk sonra yarım limonla tadını bişeye benzetmeye çalıştığım lahana suyumu içtim 35 40 dk sonra kahvaltı olarak2 dilim kepek ekmeği sobanın üzerinde kızarttım peynir 7 zeytin ve şekersiz çay içtim
ara öğün olarak yeşil elma yeşil çay
öğle arası velime davetliydim pilav üstü kuru ekmeksiz ve küçük porsiyon:))
ara öğün 1 mandalina yedim ve elmalı soda içtim
akşam da lahana suyumun ardından salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum belki yemekten 1 2 saat sonra 1 meyve yerim yeşil çayımı içerim, yatarken de sirkeli suyumu içip öyle yatmayı düşünüyorum tabii arada su içmeye de çalıştım ama pek başarılı olamadım galiba boynuma şişe bağlamayı düşünüyorum

süpersinn zemuszemus 2 gündür bende göçmüştüm ama toparlıyorum işte..arada oluyo keşke olmasa -tatlicadiarzu- pilatese yürüyüş te ekledin mi canım?

onu da bi yapabilsem nefret ediyorum yürümekten ama onu yapmazsam yani yürümezsem biraz zor veririm en güzel yürüyüşle veriyor insan enaz yarım saat benim parkurum var 45dklık aslında bi alıştırabilsem kendimi boshayallersmile

bu arada bugün kahvaltıdan sonra neler yediğiğmi yazayım bugün yoğun bir gündü en yakın arkadaşım evleniyorda a.s kahvaltıdan sonra dedğim gibi süslendim püslendim çıktım öğlende bir adet simit açıkçay içtim sonra dolaştık dolaştık herlade eritmişimdir sositososito
sonra akşam beşte dürüm arası sadece tauk döner yedim içine başka bişey koydurmadım bide ayran biraz karbonhidrat ağırlıklı beslendim bugün ama bilmiyorumkismile akşam gelince eve karışık taze sıkılmış meyve suyumu içtim ve az öncede muzumu yedim ve karnım aç ama yemicem su falan içem bari :hulya:

Herkese günaydın;
Aaybis ve tuannaa verdiğiniz destek için ayrıca teşekkürler.Sanırım ben 69 ile başladım .Yarın 69 olarak uyanacağım.Ama önemli değil haftaya cuma inşallah 2 kg vermiş olacağım.Herkes yürüyüş yapalım diyor ama benim zamanım olmuyor.Benim bir arkadaşım var sanırım önce onunla az görüşmem lazım zayıflamak için. vereliniortakÇünkü her görüştüğümüzde pide baklava yemekten bahseder.Zayıflamaya pek niyetli değil.Dün akşam onunlaydık.Pide yedim ama yarım gibi.Tabii tartı affetmedi.Yarım kilıo fazla çıktı.Ben en az 65 olana kadar spor yapmayacağım.Herkese sevgiler kolay gelsin

günaydın arkadaşlar..
benimde bugün 11. günüm ama bu hafta değil artık haftaya tarılıcam,bende arada yürüyüş yapıyorum ama spora nisanda başlamayı düşünüyorum malum yaz geliyo sıkılaşmak ve selülit görüntüsünden kurtulmak lazım..çünkü sporun çok nankör olduğunu biraz yapıp bırakınca tekrar sarkacağımı biliyorum :))) en güzeli yaza 2 ay kala başlamak benim için :)) ama istikrarlı olup hep yapanlara bravoo derim..
dün kahvaltıda:bir dilim ekmek ve bi dilim peynir yedim..
öğlen haşlama tavuk ve yoğurt
arada elma
akşam 8 kaşık ıspanak yemeği ve 1 dilim ekmek
gece diyet cola o kadar bugünde buna benze bişeyler yapıcam..
diyet listesinden bile az yemişim dün :) bu ara iştahım çok açık değil..açık olduğu zaman telafi ederim nasıl olsa heheh

Son düzenleme:
günaydın kızlarr sabah kelogs K mı sütle yedim ama öncesinde kocaman bir bardak ılık su içtim,ardından hemn değil tabi yarım saat sonra pilatesimi yaptım ve şimdi 4 kayısı 4 ceviz 1 incir ve yeşilçayımı içiyorum :içelim:

62 çıktımmmmopuyorumnanaktanzemuszemus yaşasın reglim bıttı ondan sanırım.

teberikler canım darısı başımızakaydirigubbakcemile5

hepinize günaydın bu arada...a.s.

akşam yemeğini fazla kaçırdığım i.in hala suçluluk duygusu kemiriyor beni.
5-6 kaşık kadar bulgur pilavı +bir kaşık yoğurt+2-3 kaşık kadar da sebzeli mantar yedim.
ve şuan saat 11:30 hala yediklerimin etkisinden çıkamadım.

sanki yeni yemiş kadar tok hissediyorum kendimibilmiyorumkismile

ama bu gün daha dikkatli olacağım.
spor yapan arkadaşlarıma da imreniyorum.ben kendi kendime bir formul buldum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ofis ve wc arası tam 100 adım.gitgel 200 adım.günde en en az 10 kez gittiğimi düşünürsek te 2000 adım yapar .eve giderken de bir durak önce iniyorum.üşenmedim onu da saydım.tam 3000 adım:)eder günde 5000 adım.olumunekankayizsmile yani hiç hareket etmemekten iyiyidir değil mi ama?
(gibi bütün adımlarımı saydım dün..)

arkadaslar merhaba benide araniza alin bende zayiflamak istiorum yasim 18 boy 1.63 kilom 64 ama 55 dusmek istiorum sizler neler yapiosunuz bundan 1 ay once 68dim 64 dustum az yiyerek banada yardim edinnnnnn arkasdaslarrr....lutfennnnnn:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…