pimea çok iyi canım sen 26 puanda toraksuu 24 puanda(portakaldan sonra):jeyyar:bitiriyorsunuz bugünü sizlerle gurur duyuyorum...hihoyyyt imrendim şimdi size bende hemen başlasam mı acaba...CADIARZU
bu arada bişe sorcam topraksuu'm light ekmegin puanı da 8 mi süprizzzzz
seni de tebrik ediyorum hayatım...cok güzel noktalamıssın günü... portakalın afiyet olsun vitamin olsun şifa olsun
psikolojik bi etkisi de var aslında... sonucta bugun dogru düzgün bişe yememişim aksam yemegine kadar tabi..aksam güzel doydum..ama yeni bişeyin içindeymişim gibi hissediyorum kendimi...evde o kadar diyet listesi var ama suan bu diyete sadık kalma istegi var bende hihiihiihihiiiiiiii... hadi basla sen de bizimle birlikte... delikafadulden
8 dir diye düşünüyorum burda zaten amaç kalori değeri deil karbonhidrat değeri herhalde ben öyle anladım
bende seni tebrik ediyorum canım inşallah başarabiliriz ilk defa bi listeye bağlı kalıyorum ama seçenek çok burda a.s.
önce birkaç gün sizden kopya çekeyimde başlayacağım canım...belki bu sayede şeytanın bacağını kırar kilo vermeye başlarım...şakkıdı
ben sana cok güveniyorum kuzuum...sen bu diyetle bu hafta 2 kilo verip hedefine ulasacaksın bence..
bana duyduğun güven için teşekkür edrim canım inşallah devam edebilirim bilmiyorum bendede 2 kilo gidermiki her bünyede aynı etkiyi göstermeyebilir :uhm:
mrb arkadaşlar ben diyeti brakyorum.olmuyo yapamıyorum.daha çok stres yapıyorum.verdiğim o 2 kiloyuda aldım.hepinize başarlar diliyorum.umduğunuz kilolara ulaşamanız dileğiyle.hoşçakalın.
canım diyeti bırakıyorum demişsin diyet yapma zaten...diyet düşüncesi bile daha fazla yeme isteğine sebep olurmuş...ben de 1 aydır hiç kilo vermedim ama ben strese girecek kadar aç kalmıyorum sadece bundan sonraki hayatıma egzersiz katmaya çalışıyorum,sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...örneğin patates kızartmasını çok sevmeme rağmen en son ne zaman yedim hatırlamıyorum...diyet yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalış...bıraktım diye ne bulursan yemeyeceksin değil mi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?