60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pimea çok iyi canım sen 26 puanda toraksuu 24 puanda(portakaldan sonra):jeyyar:bitiriyorsunuz bugünü sizlerle gurur duyuyorum...hihoyyyt imrendim şimdi size bende hemen başlasam mı acaba...CADIARZU

psikolojik bi etkisi de var aslında... sonucta bugun dogru düzgün bişe yememişim aksam yemegine kadar tabi..aksam güzel doydum..ama yeni bişeyin içindeymişim gibi hissediyorum kendimi...evde o kadar diyet listesi var ama suan bu diyete sadık kalma istegi var bende hihiihiihihiiiiiiii... hadi basla sen de bizimle birlikte... delikafadulden

bu arada bişe sorcam topraksuu'm light ekmegin puanı da 8 mi süprizzzzz

seni de tebrik ediyorum hayatım...cok güzel noktalamıssın günü... portakalın afiyet olsun vitamin olsun şifa olsun

8 dir diye düşünüyorum burda zaten amaç kalori değeri deil karbonhidrat değeri herhalde ben öyle anladım
bende seni tebrik ediyorum canım inşallah başarabiliriz ilk defa bi listeye bağlı kalıyorum ama seçenek çok burda a.s.

önce birkaç gün sizden kopya çekeyimde başlayacağım canım...belki bu sayede şeytanın bacağını kırar kilo vermeye başlarım...şakkıdı

ben sana cok güveniyorum kuzuum...sen bu diyetle bu hafta 2 kilo verip hedefine ulasacaksın bence..

inşallah pimeacım inşallah sende aynı şekilde verirsin a.s
ben şimdi çıkıyorum facla geç olmadan c vitaminimi alayım
size iyi akşamlar :a015:

İyi akşamlar arkadaşlar..Şeniz
Cuma günü akşama kadar pek bişey yemedim.Ama akşam bir felakettim.Acayip yedim yani..Sabah kiloma baktım 60 :1shok: oldum. Ye ve zayıfla buna deniyor sanırsam.Gerçi ben 62 olabileceğime inanmıyordum ama yinede düzeltmiyecem bugünlük çizelgemi.Pazartesi sabahı kiloma bakıp yazacam ve tam diyetime başlıyacam

Bu sabah 60.5 çıktım. Bugün biraz çekirdek ve leblebi yedim ek olarak, çünkü regl oldum ve canım çok şeyler istiyor. Şimdi bile mücadele halindeyim kendimle. Umarım erken yatıpda yemeden uyurum. Bugünde çok az su içtim, üşüyorum ve canım hiiiiç su içmek istemiyor. Gün içinde şu saate kadar 1 bardak filan su içtim oda sabahdı. Gün içinde başka sıvılar aldım, çay kahve yada bitki çayı gibi ama su içemiyorum :1no2:
Ben regl döneminde çok bunaltılı oluyorum umarım bu rejimimi bozmama neden olmaz.

mrb arkadaşlar ben diyeti brakyorum.olmuyo yapamıyorum.daha çok stres yapıyorum.verdiğim o 2 kiloyuda aldım.hepinize başarlar diliyorum.umduğunuz kilolara ulaşamanız dileğiyle.hoşçakalın.

mrb arkadaşlar ben diyeti brakyorum.olmuyo yapamıyorum.daha çok stres yapıyorum.verdiğim o 2 kiloyuda aldım.hepinize başarlar diliyorum.umduğunuz kilolara ulaşamanız dileğiyle.hoşçakalın.

canım diyeti bırakıyorum demişsin diyet yapma zaten...diyet düşüncesi bile daha fazla yeme isteğine sebep olurmuş...ben de 1 aydır hiç kilo vermedim ama ben strese girecek kadar aç kalmıyorum sadece bundan sonraki hayatıma egzersiz katmaya çalışıyorum,sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...örneğin patates kızartmasını çok sevmeme rağmen en son ne zaman yedim hatırlamıyorum...diyet yapma ama sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalış...bıraktım diye ne bulursan yemeyeceksin değil mi:uhm:

Son düzenleme:
bugün karbonhidrat diyetimin 2. günü kazasız belasız atlattım şükür

bugün yediklerim:cokacimcoookcokacimcoook

1,5 dilim ekmek 18 + peynir 1 +şekersiz çay 0+ kuşburnu 0 + yoğurt 12 + tavuk 0 + havuç(ortaboy 2 tane) 8
toplamda = 39 puan :lepi:

sana katılıyorum arkadaşım. benim öyle çok diyet tecrübem yoktur ilk defa diyet adı altında bişiler yapıyordum. aslına bakarsanız eskisinden fazla bile yiyorum diyebilirim ama eskiden 2 öğün yerdim sabah ve akşam şimdi 6 öğün vede azar azar.. dediğin gibi diyet lafı bile insanı ayacip etkiliyor bide kilo veremediğini görünce fıttırıyor insan o kadar aç kaldım ama zayıflamadım diye sinir yapıyor unutcaksınız diyetmi o ne? :1rolleyes: ben diyet yapmıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum ki ciddende öyle eskiden balığı ayda bir tavuğu ayda bir yerdim şimdi herhafta tavuk balık et kurubaklalar herşeyden yiyorum.. pilav ve makarnayı çok yerdim şimdi hiç yemiyorum yersemde o öğün ekmek yemiyorum vede 3 kaşık yiyorum. ekmek kepekli yemiyorum normal ekmek yiyorum eskisiyle farkı ise kahvaltıda 5-6 dilim yerdim şimdi her öğün 1 dilim olmak kaydıyla 3 dilim yemiş oluyorum günde(ama bakkaldan ekmek almayalı 6 ay oldu ekmek yapma makinesinden ekmek yapıyoruz) bir farkta çayın yanında brekler tatlılar yok diyet büsküviler var. börek kek vs hiç birini canım çekmiyor ama ben tam bir tatlı ve şeker canavarı olduğum için tek tatlı konusunda sıkıntı çekiyorum..
bu arada son gelişmelerimi söyleyim 64,7 yi bu sabah yine gördüm normale dönüyorum yavaş yavaş inş. bide dün ne duydum kayınvalidemde diyet yapıyormuş vede 72 den 68 e düşmüş onun boyu kısa kilosu çok fazla boyuna göre ama olsun bana yaklaşıyor hırs yaptım hemen dahada zayıflamam lazım ay bide bunun havasını hiç çekemem sonra kötükedihüso

Günaydın canlarım

nasılsısınız?ben haftasonu yediğim nanelere girmeden önce suçlarımı günahlarımı hafifletmek için ufak başarılarımdan bahsetmetmek istiyorum

10 şubattta spora başladım.başladığım gün iç çamaşırlarımla sabah tartıldığımda 69.6 geliyordum.geçen hafta başı itibarıyla 65.5 ü görüyorum.

lakin bunun şerefine geçen hafta birüsrü şey yedim bide üstüne üstü bu haftasonu iice abarttım olayı

cumartası gayet hafif sabah kahvaltısı öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra arkadaşlarla dışarı çıktık.1 parça yağda kızarmış susamlı tavuk ve 5-6 parça patates kızartaması yedim.ayrıca sıcak kakao içtim.daha bitmedi.pazarda kahvaltıyya dışarı çıktım.çukulatalı kekli börekli recelli bi kahvaltı ve yaptım.akşamda evde yine tatlı tuzlu bişiler atıştırdım.haa buarada cuma yoğun bi spor yapmmıştım.onuda ekliyimmirmirmirmir
umarım bu hafta telafi ederim haftasonunusenağlama

Günaydın kızlar;
Nasıl gidiyor diyetler ?
Kayracımm sen aşmışsın yine kendinikaydirigubbakcemile
Herşey iradeyle ilgili tatlım
3 gün hiç birşey yemeyip 4.gün abartılı birşekilde yiyorsan eğer buna hazır değilsin demektir.
Bence sen bir süre hafif bir program uygula.
Sadece prsiyonlarını yarıya indirmekle başla
2 yiyorsan bire indir.
En azından kendini de vücudunu da zorlamaz,sıradışı yeme alışkanlığını hafifletebilirsin tatlım.
Bana gelince hafta sonunu da firesiz atlattım.
Ama sanırım 12 gün falan oldu reglim devam ediyor.:uhm:Oyüzden tartımın ne derece sağlıklı olduğundan şüpheliyim ama hala 64 kg.geliyor.
Bakalım hayırlısı ne olacak bu reglin sonu.
Öptüm siziiiiia.s.

Slm kızlar nasılsınız?nasıl geçti hafta son u kaçamak yapanlarda varmış sanırım bende birazcık kaçırdım dur bakalım tartıya yaklaşamıyorum bile...

selam minnoşlarım,

karbonhidrat diyetimin 3. günü bugun..dün saat 9 bucuk sıralarına kadar hersey gayet güzeldi ama dün gece arkadasımın dogumgünün kutladık bizim evde.. ve pastalar kısırlar kuru pastalar tabaklardan tabaklara kondu...kendimi şöyle teselli ediyorum, 2 gün cok hafif gecti delikafadulden ama o pastaları ve kuru pastaları da telafi edicem... bu arada kızlar bence bu karbonhidrat diyeti işe yarıyor.. suan pantolonum gercekten ciddi derecede bol geliyor..bilgilerinize..
mucukkkkkkkk

merhaba kızlar nasılsınız
kayramcım 10 şubattan beri 4 kilo vermişsin çok güzel tatlım haftasonu kaçamaklarında ödülün olsun yani onun için üzülme telafi edeceğine eminim :1hug:

aaybiscim reglin her zamanmı bu kadar uzun sürüyor yani hiç normal bir durum deil bence bi kadın doğumcuya görünsen iyi olur bide bağırsak sorununu halledebildinmi umarım halletmişsindir aynı kiloda olmanda regli şişkinliğidir kendine iyi bak canım :1hug:

mavişim sen nasılsın canım sana azıcık kaçamak yapmak serbest ama çok deil :1hug:

pimeacım sende kaçamak yapmışsın ooooo pastalar kısırlar havada uçuşmuş ne bu kardeşim yiyen var yiyemeyen senağlama var bizede yazık deilmi :1hug:

şaka bi yana kızlar karbonhidrat diyetimin 3. günündeyim aslanlar gibi kaçamaksız devam ediyorum ama şimdilik delikafadulden gündüzleri iyi geçiyoda geç yattığımız için akşam biraz sorun oluyor çok acıkıyorum ama bu diyetin sonunda çok uzun süre yumurtanın ve tavuğun yüzüne bakmak istemiyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…