Bu sabah 61 çıktım yine. 2 haftadır yerimde sayıyorum ama dün yediğim kaymaklı kadayıfın ardından yerimde saydığımada şükrediyorum en azından artmadı.
Bende regl oldum 3.günündeyim umarım o bitiğinde sürpriz bir şekilde birkaç kilo gitmiş olur.
merhaba kızlar nasılsınız
kayramcım 10 şubattan beri 4 kilo vermişsin çok güzel tatlım haftasonu kaçamaklarında ödülün olsun yani onun için üzülme telafi edeceğine eminim :1hug:
aaybiscim reglin her zamanmı bu kadar uzun sürüyor yani hiç normal bir durum deil bence bi kadın doğumcuya görünsen iyi olur bide bağırsak sorununu halledebildinmi umarım halletmişsindir aynı kiloda olmanda regli şişkinliğidir kendine iyi bak canım :1hug:
mavişim sen nasılsın canım sana azıcık kaçamak yapmak serbest ama çok deil :1hug:
pimeacım sende kaçamak yapmışsın ooooo pastalar kısırlar havada uçuşmuş ne bu kardeşim yiyen var yiyemeyen senağlama var bizede yazık deilmi :1hug:
şaka bi yana kızlar karbonhidrat diyetimin 3. günündeyimaslanlar gibi kaçamaksız devam ediyorum ama şimdilik delikafadulden gündüzleri iyi geçiyoda geç yattığımız için akşam biraz sorun oluyor çok acıkıyorum ama bu diyetin sonunda çok uzun süre yumurtanın ve tavuğun yüzüne bakmak istemiyorum delikafadulden
Bu sabah 61 çıktım yine. 2 haftadır yerimde sayıyorum ama dün yediğim kaymaklı kadayıfın ardından yerimde saydığımada şükrediyorum en azından artmadı.
Bende regl oldum 3.günündeyim umarım o bitiğinde sürpriz bir şekilde birkaç kilo gitmiş olur.
topraksuu canım 42 puanda tamamlamışsın gerçekten çok iyi...bu hafta yine kilo veremezsem haftaya bende başlayacağım...
aaybiscim büyük geçmiş olsun canım 90 gün inanamıyorum ya şaka gibi ama demekki oluyormuş Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra normale döner
inan bu sorunla yaşayan okadar çok insan varki sen yalnız deilsin yani kendini kötü hissetme canım bide sen soğan suyunu denedinmi kistler için ve adet düzenleme için çok faydalıymış bi bak istersen saraçoğlu bugün TRT1 de yine konuşuyordu soğansuyu hakkında bilgi veriyodu neyse Allah başka dert vermesin tatlım tekrar geçmiş olsun :1hug: a.s.
aaybiscim çok hafif yiyosun böyle devam edersen çok çabuk hedefine ulaşacaksın ama lütfen önce sağlığımız tehlikeye atmayalım
ama zaman zaman bendede oluyor ya canım hiçbişe istemiyor yada kıtlıktan çıkmış gibi doymak nedir bilmiyorum zaten ortasını bi yakalasam sorun kalmayacak ama nerde bende o irade delikafadulden
kızlar ben sızın gıbı oyle haftada 1-2 kılo veremıyorum.66 kıloydum.ocagın basından berı ugrasıyorum ıkı ayda 3 kılo verebıldım.63 kılo olmustum.gecen haftasonu babamın dogumgunu nedenıyle yedıgım ıcın 1 kılo almısım.bırazonce tartındım 64 kıloyum.sınırımden oturup agladım ya kac ay ugras azcık kılo ver ıkı gunde tekrar gerı almaya basla.butun motıvasyonumda gıttı.cok moralım bozuldu.dogumdan kalan 7 kılom var bır turlu veremıyorum.cok takıyorum kafama
kızlar ben sızın gıbı oyle haftada 1-2 kılo veremıyorum.66 kıloydum.ocagın basından berı ugrasıyorum ıkı ayda 3 kılo verebıldım.63 kılo olmustum.gecen haftasonu babamın dogumgunu nedenıyle yedıgım ıcın 1 kılo almısım.bırazonce tartındım 64 kıloyum.sınırımden oturup agladım ya kac ay ugras azcık kılo ver ıkı gunde tekrar gerı almaya basla.butun motıvasyonumda gıttı.cok moralım bozuldu.dogumdan kalan 7 kılom var bır turlu veremıyorum.cok takıyorum kafama
Bence hiç kafana takma kericiimm;
Ben doğumdan kalan 40-45 kiloyu verdim 1 ,5 yılda
ama aynen senin gibi son kalan 7 kiloyu vermek için uğraşıyorum.Oyüzden rahat ol.Hareket et biraz spor enerji harcamadan olmuyor çünkü .
Yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsunkaydirigubbakcemile5
Artık 59 kiloyum arkadaşlar.
Bugün sabah 4 grissini+ light peynir
ara öğün 3 diyet bisküvi
öğlen tarhanamı dometesmi olduğu belli omayan bir çorba+bir dilim kepek ekmeği+sütlaç
akşam bir kepçe çorba+üç kaşık zeytin yağlı pırasa+ 3 kaşık fırında patates
Şimdilik bu kadar yedim.Birazdan meyve yiyebilirim.kaydirigubbakcemile3
Bakalım 4 kiloyu verebilecemmi:uhm:
kericiğim bende haftada 1-2 kilo veremeyen kafilesinden ama inan hızlı kilo kaybedemeyen kişilerde asla sarkma çökme gibi neticeler olmuyor aslında hızlı kilo kaybı herkes için mümkün olabilir sanırım ama hacerinde dediği gibi kaybedilen sağlığımız olabiliyor . . .
bu nedenle asla moralini düşürme 64 kg da asla korkulası bir ağırlık değil senin sağlıını tehdit eden bir ölçü hiç değil bu nedenle bu sıkıntın bence lüx benneyaptımki
gardını düşürme ve sağlıklı beslenmekten vaz geçme . . .
Yok ablacağım yaa iştah yok bu ara birşey yiyesim yok.Yinede birşeyler yemeye çalışıyorum.Diyorum yaa ben bir an önce kilo veriim derdinde değilim amacım 5.aya kadar yavaş yavaş 6-8 kg.vermek.şutarafagitti
Ama şunuda biliyorum ki kendmimi bir salarsam özellikle ofiste gelsin yine poğaçalar bisküviler vs..tüm emeklerim boşa gider:1shok:
Bu kez hep beraber başaracağım umarımmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?