60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah 61 çıktım yine. 2 haftadır yerimde sayıyorum ama dün yediğim kaymaklı kadayıfın ardından yerimde saydığımada şükrediyorum en azından artmadı.
Bende regl oldum 3.günündeyim umarım o bitiğinde sürpriz bir şekilde birkaç kilo gitmiş olur.

oy oy hanımlar sanırım hepimiz aynı anda regl kaydirigubbakcemile5

ben şiş olduğum için pazar günü olan tartılma günümü atlamayı düşünmüştüm ama pazar sabahı dayanamadım ve tartıldım, aynıydım ki ben en az 2 litre su tutarım malum dönemde bu demek oluyo ki bu hafta sonu hedefim 65.0 :Saruboceq:

pazar kahvaltısı sabitti yani keyifliydi ama ölçülü . . .
bu günde biraz önce ilk öğün fırsatı buldum yarım litre yarım yağlı sütle muhallebi yaptım içine vanilya, 2 müsli 4 küp şeker ilave ettim mis gibi oldu . . . tam regl öğünü kaydirigubbakcemile3 hem tatlı hem hafif . . .
hacer sağ olsun . . .
bu tarifi çok tuttum . . .
:asigim:

Yorumların için teşekkürler.Gerçekten tavuk ve yumurtadan bana da gına gelmişti.delikafadulden

Reglim çok düzensiz.90 gün sürdüğü bile olmuşru.kafamçokkarıştıEndomeriosis kistlerim var onunla alakalı bir durum.Bağırsak sorunum aynen devam.Yalnız bu gün daha rahat hissdiyorum.Şişkinlik yok en azında.

Kızlar bakıyorum herkes biraz haftasonu ipin ucunu kaçırmış
Ama arada lazım yaa,haftada 1 gün ödül vermek lazım.
Öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

canım regli yüzünden yerinde saymışsındır yoksa kaymaklı kadayıf kafamçokkarıştı hemen etkisini göstermemiştir a.s yinede sen kaçamaklara dikkat et reglinin sonunda sevineceğin bir rakamı göreceğine eminim kaydirigubbakcemile5

Artık 59 kiloyum arkadaşlar.
Bugün sabah 4 grissini+ light peynir
ara öğün 3 diyet bisküvi
öğlen tarhanamı dometesmi olduğu belli omayan bir çorba+bir dilim kepek ekmeği+sütlaç
akşam bir kepçe çorba+üç kaşık zeytin yağlı pırasa+ 3 kaşık fırında patates

Şimdilik bu kadar yedim.Birazdan meyve yiyebilirim.kaydirigubbakcemile3

Bakalım 4 kiloyu verebilecemmi
:uhm:

aaybiscim büyük geçmiş olsun canım 90 gün inanamıyorum ya şaka gibi ama demekki oluyormuş Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra normale döner
inan bu sorunla yaşayan okadar çok insan varki sen yalnız deilsin yani kendini kötü hissetme canım bide sen soğan suyunu denedinmi kistler için ve adet düzenleme için çok faydalıymış bi bak istersen saraçoğlu bugün TRT1 de yine konuşuyordu soğansuyu hakkında bilgi veriyodu neyse Allah başka dert vermesin tatlım tekrar geçmiş olsun :1hug: a.s.

kimse yok gruptan bende bugün yediklerimi yazıp çıkacam

ekmek 1 dilim12
yumurta1
şekersiz çay 0
soda 0
peynir 1
2 kaşık yeşil fasulye 5
100 gr yoğurt 6
portakal 17 (henüz yemedim birazdan kaydirigubbakcemile3)

toplam =42 puan :lepi:

topraksuu canım 42 puanda tamamlamışsın gerçekten çok iyi...bu hafta yine kilo veremezsem haftaya bende başlayacağım...

topraksuu canım 42 puanda tamamlamışsın gerçekten çok iyi...bu hafta yine kilo veremezsem haftaya bende başlayacağım...

canım bende etkilerini göstermeye başladı ama cumartesi tartılacam bakalım bende ne sonuç verecek sositososito

İlgin için teşekkürler:1hug:
Elimden geleni yapıyorum ama yaklaşık 14- 15 yıldır bununla yaşamayı öğrendim diyelim.
Dün akşam kızım ve eşim yoğurtlu makarna istedi ve bende 3 yemek kaşığı kadar makarna yedim.Dün yediğim tek şeydi
Bu sabah ise erkenden kaltım ve yine klasik cornflexli kahvaltımı yaptım.
Bakalım öğlen yiyebilirsem bir kase tavuk çorbası düşünüyorum.

aaybiscim çok hafif yiyosun böyle devam edersen çok çabuk hedefine ulaşacaksın ama lütfen önce sağlığımız tehlikeye atmayalım
ama zaman zaman bendede oluyor ya canım hiçbişe istemiyor yada kıtlıktan çıkmış gibi doymak nedir bilmiyorum zaten ortasını bi yakalasam sorun kalmayacak ama nerde bende o irade delikafadulden

Yok ablacağım yaa iştah yok bu ara birşey yiyesim yok.Yinede birşeyler yemeye çalışıyorum.Diyorum yaa ben bir an önce kilo veriim derdinde değilim amacım 5.aya kadar yavaş yavaş 6-8 kg.vermek.şutarafagitti
Ama şunuda biliyorum ki kendmimi bir salarsam özellikle ofiste gelsin yine poğaçalar bisküviler vs..tüm emeklerim boşa gider:1shok:
Bu kez hep beraber başaracağım umarımmkaydirigubbakcemile5

kızlar ben sızın gıbı oyle haftada 1-2 kılo veremıyorum.66 kıloydum.ocagın basından berı ugrasıyorum ıkı ayda 3 kılo verebıldım.63 kılo olmustum.gecen haftasonu babamın dogumgunu nedenıyle yedıgım ıcın 1 kılo almısım.bırazonce tartındım 64 kıloyum.sınırımden oturup agladım ya kac ay ugras azcık kılo ver ıkı gunde tekrar gerı almaya basla.butun motıvasyonumda gıttı.cok moralım bozuldu.dogumdan kalan 7 kılom var bır turlu veremıyorum.cok takıyorum kafama

Bence hiç kafana takma kericiimm;
Ben doğumdan kalan 40-45 kiloyu verdim 1 ,5 yılda
ama aynen senin gibi son kalan 7 kiloyu vermek için uğraşıyorum.Oyüzden rahat ol.Hareket et biraz spor enerji harcamadan olmuyor çünkü .
Yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsunkaydirigubbakcemile5

kericiğim bende haftada 1-2 kilo veremeyen kafilesinden ama inan hızlı kilo kaybedemeyen kişilerde asla sarkma çökme gibi neticeler olmuyor aslında hızlı kilo kaybı herkes için mümkün olabilir sanırım ama hacerinde dediği gibi kaybedilen sağlığımız olabiliyor . . .

bu nedenle asla moralini düşürme 64 kg da asla korkulası bir ağırlık değil senin sağlıını tehdit eden bir ölçü hiç değil bu nedenle bu sıkıntın bence lüx benneyaptımki
gardını düşürme ve sağlıklı beslenmekten vaz geçme . . .

sagol canım benımde bu ayın sonunda oglum 1 yasında olacak.sureklı ılgı ıstıyor,kucaga almazsan yada oynamazsan cıglık cıglıga.uyurkende ayagımda uyuyor uyanana kadar ayakta sallıyorum.esım ısten geldıgınde ve yorgunluktan olmedıysem spor yapmaya calısıyorum.ama oda yeterlı olmuyor ıste.sızın destegınızle gaza gelıyorum yıne yılmak yok cunku bu kılolar cok uzuyor benı.

kıskandımmmm . . .
artık 59 um diyebilecek miyim bende acaba . . .
ah bu sinsi kilolar ne zaman oturdular ne zaman yerleştiler nasıl başımıza dert oldular . . .
:çok üzgünüm:

canım sende 50-59 topiğine göz gezdir istersen . . .
tebrik ederim . . .
a.s.

aslında dogru seyler soyluyorsun canım ama kılo konusunda cok takıntılıyım ben.kılolu olup kendıyle barısık olan ınsanlara bayılıyorum.bıran once fazlalıklarımı verıp once hamıle kaldıgım kıloya(57)sonrada evlendıgım kıloya(50)donmek ıstıyorum.ıs uzayıncada motıvasyonumu kaybedıyorum.umarım sende en kısa zamanda ıdeal kılona ulasırsın

:lepi::lepi: hihoyyyt

başaracağız canım emin ol ben inanıyorum :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…