arkadaslar merhaba benide araniza alin bende zayiflamak istiorum yasim 18 boy 1.63 kilom 64 ama 55 dusmek istiorum sizler neler yapiosunuz bundan 1 ay once 68dim 64 dustum az yiyerek banada yardim edinnnnnn arkasdaslarrr....lutfennnnnn:gitme:
hoşheldin asi peria.s.
sen yaş itibariylle bizden çok daha şanslısın.ben 32 yaşımdayım.yani senin metobolizman benimkinden çok daha hızlı çalışıyor.Çok zor kilo verdiğim için ben çok az yiyerek kilo verebiliyorum.fakat sen daha sağlıklı ve dengeli beslenerek ve de tabi hareketli bir yaşamla benden çok daha kısa sürede forma girebilirsin canım.bol şans ve aramıza hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende başladım bugün diyete67kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum. kahvaltıyı biraz sıkı yaptım ama aksam 8den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum. bu sefer zayıflayacağım.hem de 55e düşmeden pes etmeyeceğim. yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.. elimden geldiğince bende size destek olurum... hepimize kolay gelsin...
asi_peri katılıyorum sana 4 kılo verdım dıye cok sık gıyınıyorum 2 gündür ama daha da verıcem inşallah...
asi_peri merhaba canım. bende bu sitede yeniyim ve aynen senin gibi 55e düşmek istiyorum diyetten caymamak çok önemli. bu konuda da biz kızlar birbirimize yardımcı olucaz insallah:)
ben bugün saati kapatıp uyuya kalmışım okula da geç kaldım( sabah ne sirkeli su ne de lahana suyumu içebildim ne de incirmi yiyebildim nasıl giyinip çıktım evden ne geçirdim üstüme haberim yok...
kahvaltı da 2 dilim kepekli ekmek peynir açık çay 4 zeytin yedim
arada yeşil elma
öğle arası kahvaltı yaptım omlet peynir zeytin reçel :sinifsinif: ve beyaz ekmek mafoldumben
ara öğün greyfurt eve gelince lahana suyumu içtim (sabah içmem gerekeni)
akşam bişey yemeyeceğim sadece lahana suyu içecem çünkü moralim çok bozuldu öğlen duramadım diye zaten adetim de gecikti tatlı yemek istiom deli gibi (bu arada biri bana yeme desin lütfeeennnnnn) sirkeli suyumu da akşam yatmadan önce içeceğim artık(
ben bugün saati kapatıp uyuya kalmışım okula da geç kaldım( sabah ne sirkeli su ne de lahana suyumu içebildim ne de incirmi yiyebildim nasıl giyinip çıktım evden ne geçirdim üstüme haberim yok...
kahvaltı da 2 dilim kepekli ekmek peynir açık çay 4 zeytin yedim
arada yeşil elma
öğle arası kahvaltı yaptım omlet peynir zeytin reçel :sinifsinif: ve beyaz ekmek mafoldumben
ara öğün greyfurt eve gelince lahana suyumu içtim (sabah içmem gerekeni)
akşam bişey yemeyeceğim sadece lahana suyu içecem çünkü moralim çok bozuldu öğlen duramadım diye zaten adetim de gecikti tatlı yemek istiom deli gibi (bu arada biri bana yeme desin lütfeeennnnnn) sirkeli suyumu da akşam yatmadan önce içeceğim artık(
Kızlar selam bugün çok yoğundu iş o yüzden bi tost yiyebildim öğlen halen açım. Çok açım hemde. Ama saat 6 yı geçtiği için bu saatten sonra yediklerim zarar diye yiyemiyorum. Hele bide tartı da 1 kg daha eksik gösterirken bilmiyorumkismile
tebrikler canım kaydirigubbakcemile5
ama yinede yagsız bi salata falan ye yada meyve halsiz kalırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?