60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar merhaba benide araniza alin bende zayiflamak istiorum yasim 18 boy 1.63 kilom 64 ama 55 dusmek istiorum sizler neler yapiosunuz bundan 1 ay once 68dim 64 dustum az yiyerek banada yardim edinnnnnn arkasdaslarrr....lutfennnnnn:gitme:

hoşheldin asi peria.s.

sen yaş itibariylle bizden çok daha şanslısın.ben 32 yaşımdayım.yani senin metobolizman benimkinden çok daha hızlı çalışıyor.Çok zor kilo verdiğim için ben çok az yiyerek kilo verebiliyorum.fakat sen daha sağlıklı ve dengeli beslenerek ve de tabi hareketli bir yaşamla benden çok daha kısa sürede forma girebilirsin canım.bol şans ve aramıza hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5

saol cnm bnm ins hepimiz kurtuluruz insan elbise giyince orasi burasi cikinca cok kotu hissedio kendini ama kurtulucam zayifken insan ne giyse yakistirio kendisine ama suan inanki cok elbise var ama hic birini gozum gormuo esofmanla dolasmak daha cok yatio aklima ama zayiflicam pes etmek yokkkkkkkkopuyorumnanaktan:teytey:

asi_peri katılıyorum sana 4 kılo verdım dıye cok sık gıyınıyorum 2 gündür ama daha da verıcem inşallah...

bugün çubuk tarçınımı ;karanfilimi ve yeşil elmamı aldım.içiceğimi hazırlıycaktım fakat tane karabiberde gerekiyomuş.yarın onuda alıp içicağimi yapıcam inşallah faydası olur.

arkadaşlar bende başladım bugün diyete 67kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum. kahvaltıyı biraz sıkı yaptım ama aksam 8den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum. bu sefer zayıflayacağım.hem de 55e düşmeden pes etmeyeceğim. yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.. elimden geldiğince bende size destek olurum... hepimize kolay gelsin...

asi_peri merhaba canım. bende bu sitede yeniyim ve aynen senin gibi 55e düşmek istiyorum diyetten caymamak çok önemli. bu konuda da biz kızlar birbirimize yardımcı olucaz insallah:)

kolay gelsn canım...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar...ben rutin diyette gidiyorum...bakalım yarın tartılıcam..akannehir

asi_peri merhaba canım. bende bu sitede yeniyim ve aynen senin gibi 55e düşmek istiyorum diyetten caymamak çok önemli. bu konuda da biz kızlar birbirimize yardımcı olucaz insallah:)

evt cnm ben bugun lahana corbası diyeine basladım ins veririm bişiler yurtdısında oturuorum pek arkadasım bulunmadıgı için dısarı cıkmayı canım istemio yürüyüş yapmak istiyorum ama ins veririm cnm herkese kolay gelsin...

Haydi kızlarrrr bir ki bir ki bir ki...:))
Ne kadar 67 ye takılıp kalsamda vazgeçmiyorum. Aynen devam. Sabahları kısa yürüyüşler, akşamları yarım mekik ve bir kaç hareket, sabah akşam aç karnına sirkeli ballı su, ve bitki çayları...

Bugünkü yediklerime gelince
Aç karnına sirkeli ballı ılık su
kahvaltım bir dilim beyaz peynir
6-7 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yeşil çay
ara öğün 3-5 tane minik grissini
ekinezya+ısırgan çayı
öğlen bir tabak yoğurt çorbası ve salata bir dilim kepek ekmeğiyle
şimdi bir elma yiyorum
eve gitmeden bir yeşil çay daha
akşam yemeğinden önce sirkeli ballı ılık suyumu içerim yine
akşamda haşlanmış tavuk + salata

Bugünüde böyle bitiricez inş. Emin olun şuraya gelip arada yazdıklarınızı okumasam ben çoktan vazgeçmiştim. Kaç kere pazartesileri başlayıp salı günleri bitirmişimdir rejimleri ben :))) Ama bu sefer sizler varsınız güç alıyorum sizlerden. KIZLAR ıYıKı VARSINIZ....

merhaba kızlar zemuszemus yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz opuyorumnanaktan

bugün yediklerim:
sabah:2 kuru kayısı+ balllı limonlu ılık su
kah: 1 kupa şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, az peynir,1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 kuru incir+1 ceviz
öğlen:evde tam buğdağ ekmeğiyle hazırladım ton balıklı,yeşillikli sandviç...üstüne 1 bardak şekersiz çay
ara : 2 kupa yeşil çay, 1 yeşil elma,2 eti burçak
akşamada çorba,kapuska+ yoğurt olcak.....
biraz dinlenip spor yapıcam kaydirigubbakcemile5

tekrar merhaba;

saat 14:00 gibi bir kase nesfit yedim.şuanda da elma yiyorum.
akşam yemeğinde zeytin yağlı barbunya var.umarım fazla kaçırmam.:)eyvahedigeldismile

benim sabah kahvaltım aynı öncekiler giibi öğlende 1 dilim ekmek yoğurt çorbası ve 8 yemek kaşığı fasulye yedim akşamda balık buğulama yemeyi planlıyorum.aralardada yeşil elma yedim.bugünlük bu kadar.dün murat topoğlunda dinledim her gün tartılmak iyi değilmiş haftada bir tartılmalıymışız.ben bunu bilmiyodum doğrusu yeni öğrendim

ben bugün saati kapatıp uyuya kalmışım okula da geç kaldım ( sabah ne sirkeli su ne de lahana suyumu içebildim ne de incirmi yiyebildim nasıl giyinip çıktım evden ne geçirdim üstüme haberim yok...
kahvaltı da 2 dilim kepekli ekmek peynir açık çay 4 zeytin yedim
arada yeşil elma
öğle arası kahvaltı yaptım omlet peynir zeytin reçel :sinifsinif: ve beyaz ekmek mafoldumben
ara öğün greyfurt eve gelince lahana suyumu içtim (sabah içmem gerekeni)
akşam bişey yemeyeceğim sadece lahana suyu içecem çünkü moralim çok bozuldu öğlen duramadım diye zaten adetim de gecikti tatlı yemek istiom deli gibi (bu arada biri bana yeme desin lütfeeennnnnn) sirkeli suyumu da akşam yatmadan önce içeceğim artık (

üzülme canım olur arada öyle şeyler sen moralini bozma biz başarıcaz.:enbuyukkk:

bi daha böle şeyler yapmaa cısssss aklinialirimsmile
şaka bi yana olmasa iyide arada bi böle yapıyos demekki onada ihtiyacımız var :1ninca:

bbende sporumu yaptım yemeğimi yedim ama canım peynir ekmek çekti :dilcikar: azcık yedim ya ben kahvaltı yapayı çok sewiyom :1shok:

Kızlar selam bugün çok yoğundu iş o yüzden bi tost yiyebildim öğlen halen açım. Çok açım hemde. Ama saat 6 yı geçtiği için bu saatten sonra yediklerim zarar diye yiyemiyorum. Hele bide tartı da 1 kg daha eksik gösterirken bilmiyorumkismile

tebrikler canım kaydirigubbakcemile5
ama yinede yagsız bi salata falan ye yada meyve halsiz kalırsın sonra

teşekkür ederim kızlar ama bu kadar pişman olabileceğimi tahmin etmiodum yerken( yarın tam gaz devam ama yılmak vazgeçmek yok gidecek bu kilolar :enbuyukkk:

tebrikler canım kaydirigubbakcemile5
ama yinede yagsız bi salata falan ye yada meyve halsiz kalırsın sonra

yeşil çay içiyorum şu an 2 tanede kuru kayısı yicem umarım bastırır açlığımı bastırmazsa da inat ettim yemicem bu gece. Yemekler karşısında iradesiz olduğumuzda daha çok üzülüyoruz. Artık bunu yaşamak istemiyorum geride kalsın o günler. Hem aramızda anlaştık yaza 36 beden giricez :enbuyukkk: dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…