yeşil çay içiyorum şu an 2 tanede kuru kayısı yicem umarım bastırır açlığımı bastırmazsa da inat ettim yemicem bu gece. Yemekler karşısında iradesiz olduğumuzda daha çok üzülüyoruz. Artık bunu yaşamak istemiyorum geride kalsın o günler. Hem aramızda anlaştık yaza 36 beden giricez :enbuyukkk: dimi kızlar
evt cnm ben bugun lahana corbası diyeine basladım ins veririm bişiler yurtdısında oturuorum pek arkadasım bulunmadıgı için dısarı cıkmayı canım istemio yürüyüş yapmak istiyorum ama ins veririm cnm herkese kolay gelsin...
kolay gelsn canım...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar...ben rutin diyette gidiyorum...bakalım yarın tartılıcam..akannehir
heeyyy nerde bu topiğin hanımları.....
ben daha şimdilik yediklerime dikkat etme safhasındayım. ineceğiz inş. 55e:) sana da çok kolay gelsin. benim zamanım çok fazla yok o yüzden yürüyüş yapamıyorum yani özel olarak yürüyüşe çıkamıyorum ama en azından kısa mesafeleri yürüyeceğim. cnm yurtdışında nerdesin? bende düşünüyorum yurtdışına çıkmayı.
arkadaşlar hepimize kolay gelsin.. yılmak yokklava:
Selam canım...Ben buradayım genelde ama o kadar motivasyonsuz bir haldeyim ki yazmak hiç içimden gelmiyor.Okuyorum sadece...
Bilemiyorum ne yapacağım.Artık daha fazla kilo veremiyorum.Bu aslında çok önemli değil,şu anki kilomdan memnunum ama şimdi de kilo alıcam diye ödüm kopuyor fakat ödüm koptukca da yemekten başka bir şey düşünemez oldum.Tüm gün aklım fikrim yemekte.Ufacık bir şey atsam ağzıma pişmanlıktan kendimi yiyip bitiriyorum ve hep mutsuz dolaşıyorum ortalıkta..Sanırım benim bir psikoloğa ihtiyacım var...
Off bilemiyorum.50-59 grubuna katılsam benim için daha mı iyi olur acaba..Kendi kilo grubumla paylaşımlarda bulunsam belki eski motivasyonuma kavuşurum..Bilmiyorum ki...:çok üzgünüm:
Selam canım...Ben buradayım genelde ama o kadar motivasyonsuz bir haldeyim ki yazmak hiç içimden gelmiyor.Okuyorum sadece...
Bilemiyorum ne yapacağım.Artık daha fazla kilo veremiyorum.Bu aslında çok önemli değil,şu anki kilomdan memnunum ama şimdi de kilo alıcam diye ödüm kopuyor fakat ödüm koptukca da yemekten başka bir şey düşünemez oldum.Tüm gün aklım fikrim yemekte.Ufacık bir şey atsam ağzıma pişmanlıktan kendimi yiyip bitiriyorum ve hep mutsuz dolaşıyorum ortalıkta..Sanırım benim bir psikoloğa ihtiyacım var...
Off bilemiyorum.50-59 grubuna katılsam benim için daha mı iyi olur acaba..Kendi kilo grubumla paylaşımlarda bulunsam belki eski motivasyonuma kavuşurum..Bilmiyorum ki...:çok üzgünüm:
üzülme canım benm artık kilo verememen geçici bi süreç olabilir hem belki bölesi vücudun için daha sağlıklıdır bi süre bu kiloda kalıp tekrar vermeye başlarsın.
diğer gruba katılma kararına gelince kendin için en doğru kararı kendin verebilirsin yada bi süre 2 grubu birden takip et gene de sen bilirsin bilmiyorumkismile
canım...belli ki motivasyonun bozulmuş...bnce kilon çok iyi..artık korumaya dönebilrsin...tabi korumak vermekten daha zor biliyorum...belki de 50 59 a katılsan daha iyi olabilr lunacım...yani bilemiyorum ki..
belki ben de 1 kaç kilo verince 50 grubuna katılırım...daha iyi motivasyon sağlar bence..denemekten zarar gelmez...kasma kendini..stres te yemeye yöneltiyo...olumunekankayizsmile
Teşekkürler kızlar cevabınız için..olumunekankayizsmile.
Denemekte fayda var galiba..Amma orada olmam burayı takip etmeme engel değil değil mi...aklinialirimsmile
60-69 başlığı beni hayata yeniden döndürdü diyebilirim.Yıllarca veremediğim kiloları,çok kolay verdim bura sayesinde :enbuyukkkdarısı sizin başınıza).O yüzden gönül bağıyla bağlıyım buraya..opuyorumnanaktan
Teşekkürler kızlar cevabınız için..olumunekankayizsmile.
Denemekte fayda var galiba..Amma orada olmam burayı takip etmeme engel değil değil mi...aklinialirimsmile
60-69 başlığı beni hayata yeniden döndürdü diyebilirim.Yıllarca veremediğim kiloları,çok kolay verdim bura sayesinde :enbuyukkkdarısı sizin başınıza).O yüzden gönül bağıyla bağlıyım buraya..opuyorumnanaktan
buraya ilk yazdığımda ilk cevap yazan kişilerdendin diğer topiğe geçince burayı da ihmal etmessin umarım opuyorumnanaktan inş. tez zamanda motivasyonun sağlrsn a.s.
he gülüm dene bakalım...dediğim gibi aynı kilo grubu daha iyi motive edecektir...ben de geçicem 50 59 a...:sinifsinif:
he gülüm dene bakalım...dediğim gibi aynı kilo grubu daha iyi motive edecektir...ben de geçicem 50 59 a...:sinifsinif:
linguist ne yaptın gülüm...halledebldn mi öğrencinle arandaki sorunu..bu arada ben indirdiğim walk at home videolarını çalıştıramadım...
linguist ne yaptın gülüm...halledebldn mi öğrencinle arandaki sorunu..bu arada ben indirdiğim walk at home videolarını çalıştıramadım...
mrb kızlar çoktandır siteye üyeyim ama yeni yeni girme fırsatm oldu ben bi süre ara verdiğim diyet sahalarına yeniden dönmek zorunda kaldım :1no2: inş bende sizler gibi şu yüklerden kurtulurum tek hedefim yaza incecik girebilmek yrn artık başlıyorum diyetime tekrardan çok hırs yaptım başaracam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?