60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldinn inş. hepimiz başarıcazz :lepi:

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Sende de bişicik kalmadı ki değil mi???..Beklerim tez tarafından...
:hulya: geliyum galibaaa
durun ya nereye bölee bi değişiklik yok bakalım oda bende geri adım atmıyom :ecrin_bebek:

neden açılmadı ki gom player olması lazım birde tüm partların eksizsiz inmesi lazım
iyi canım sen üzme kendini emiolumunekankayizsmile
bnimki winrara kaydediyo inerken...olmuyo..:gitme:

evcadısı bu arada hedef 50 mi oldu kıs sen 60 la bile gayet hoşsun ve fit görünüyon :lepi: sen bilirsin tabi de yerimseniben
heee 50 olsun dedim..pek bi victorias secret olayıan takıldım bu aralar...bende 34 beden oluciimm...aklinialirimsmile
Düzgün inmişse çalışması lazım:uhm:...Gome player'den çalıştırmayı dene istersen...
olmadı bacım bide ole deniyim bakayım..eyvahedigeldismile

hadi bakalımm canım sende bu azim oldukça opuyorumnanaktan
üzülmüyom artık walla o benim kadar üzülmedi sıpa -tatlicadiarzu-
walla neden açılmadığını anlayamadım klasöre sağ tıklayıp çıkar demen gerekiyo sıkıştırılmış halde ya orda sonra o tüm partları birleştirip çıkarıyoo CADIARZU

Çok alakasız ama dayanamadım yazıcam.Belki ilgili biri okur...

Ekranın üst kısmında bir reklamda tartının üstündeki kadının kilosu 42. küsür..

Yuh artık abartının bu kadarı yanilmaz:...Reklam ürünü baştan kaybettirmiş yaaalaelaelaelaelae...

boyum 1.60 kilom 67 :1no2: yaş:18 :1rolleyes:
55-57 arasına inmek istiyorum inş sizlerle başaracamm :lepi:
inşallah canım benim..zemuszemus
he bnmki başka bir cilt seç diyor ama orda kalıyo hata veriyo...ne ypcm ben yaa..:gitme:

benm de dikkatimi çekti o..sırnaşık şey

herhalde o kadın ultra minyon birşey..hihoyyyt

boyum 1.60 kilom 67 :1no2: yaş:18 :1rolleyes:
55-57 arasına inmek istiyorum inş sizlerle başaracamm :lepi:

Oy oy oy çok küçükmüşsün yaww:CüvCüv:zemuszemus..Kıskandım seni..boshayallersmile

Yaşın avantajın.Kararlı olursan verirsin mutlaka..hihoyyyt

Vallahi şimdiden kolları sıva,fazlalıklarını vermeye çalış.Çünkü yaş ilerledikçe vermek de o kadar güçleşiyor..yerimseniben

ala ala bişi anlamadım ki canım ya neden böle oldu :sm_confused:

ben acıktımmm kızlarr elimden bi kaza çıkmadan uyuyayım en iyisii :roflol: :roflol:
iyi geceler herkese a.s.

hoşgeldiniz cicişler vede herkese kocaman günaydınarrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar yazın ilk belirtileri baş gösterdi bugün pencereyi bi açtım kuşlar cıvıldaşıyordu dedimki artık tamam kara soğuk kış günleri geride kaldı güneşli aydınlık günler bizi bekliyor kızlarrrrrrr canlanın alkisalkisalkis hemen kalktım sirkeli ballı suyumu içtimmm ohhhh be dünya varmış dün bende misafirlikteydim börekler turşular yine uçtum offf dedim ama bugün ümitliyim arkadaşımla kahvaltıya gidiom ama yemem fazla bişey opuyorumnanaktan kızlar ben onu bunu bilmemde bu sabah çok mutluyum kilo falanda vermedim ama hayat çok güzel ve kilolu kilosuz mutlu olmaya hemde hiç bişey yokkende mutlu olmaya değer hihoyyyt
kızlarrrrrrrr sizi seviyorum bakaın içimde bugün bir mutluluk topu var :dance: hayırdır inşallah hayırdır inşallahhhhhhhh delikafadulden

Kızlaaar günaydınnn bişey syölicem 19 ocakta başlamıştım diyete bugün 19 şubat 69 kilodan 63 e indim bu sabah tartıldım :lepi: ama daha yol uzun burdaki paylaşımlarımız ve desteklerimiz sağolsun motivasyonumuzu bozmadan devam edicez hedef 36 beden :dance: :enbuyukkk:

Günaydın kızlara.s.

ben de diyorum bu topikte niye kimse yok.meğer hepiniz gece kuşuymuşsunuz.Kilo veren ve yeni gelen arkadaşlarımı kutluyorum.Ev cadısı sanırım seninle aynı kulvardayız.benim de ilk hedefim 60 ondan sonra da 55 in altına düşmek.ben de 34 beden olacağım.ama sanırım ben o kilolardayken 26 beden kot giyordum.şuan ise 29-30.off bir gitse şı kilolar.

geçen yıl bu topikle başlayan kilo serüvenim 59-50 ye geçince bitmişti.nedense orada yeterince motive olamadım.bir ben ve moonserrose yazıyorduk:sinifsinif:

etrafımda ki insanlar da yeter bukadar daha fazla verme diyince korumaya geçmiştim.
bu arada boyum 1,69 yaşım 32 ya senin evcadısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…