mrb kızlar çoktandır siteye üyeyim ama yeni yeni girme fırsatm oldu ben bi süre ara verdiğim diyet sahalarına yeniden dönmek zorunda kaldım :1no2: inş bende sizler gibi şu yüklerden kurtulurum tek hedefim yaza incecik girebilmek yrn artık başlıyorum diyetime tekrardan çok hırs yaptım başaracam inş
:hulya: geliyum galibaaaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Sende de bişicik kalmadı ki değil mi???..Beklerim tez tarafından...
iyi canım sen üzme kendini emiolumunekankayizsmiledurun ya nereye böleebi değişiklik yok bakalım oda bende geri adım atmıyom :ecrin_bebek:
neden açılmadı ki gom player olması lazım birde tüm partların eksizsiz inmesi lazım
heee 50 olsun dedim..pek bi victorias secret olayıan takıldım bu aralar...bende 34 beden oluciimm...aklinialirimsmileevcadısı bu arada hedef 50 mi oldu kıs sen 60 la bile gayet hoşsun ve fit görünüyon :lepi: sen bilirsin tabi de yerimseniben
olmadı bacım bide ole deniyim bakayım..eyvahedigeldismileDüzgün inmişse çalışması lazım:uhm:...Gome player'den çalıştırmayı dene istersen...
Hoş geldina.s....Kilo,boy ve yaş alsaydık...:uhm:
:hulya: geliyum galibaaa
iyi canım sen üzme kendini emiolumunekankayizsmile
bnimki winrara kaydediyo inerken...olmuyo..:gitme:
heee 50 olsun dedim..pek bi victorias secret olayıan takıldım bu aralar...bende 34 beden oluciimm...aklinialirimsmile
olmadı bacım bide ole deniyim bakayım..eyvahedigeldismile
inşallah canım benim..zemuszemusboyum 1.60 kilom 67 :1no2: yaş:18 :1rolleyes:
55-57 arasına inmek istiyorum inş sizlerle başaracamm :lepi:
he bnmki başka bir cilt seç diyor ama orda kalıyo hata veriyo...ne ypcm ben yaa..:gitme:hadi bakalımm canım sende bu azim oldukça opuyorumnanaktan
üzülmüyom artık walla o benim kadar üzülmedi sıpa -tatlicadiarzu-
walla neden açılmadığını anlayamadım klasöre sağ tıklayıp çıkar demen gerekiyo sıkıştırılmış halde ya orda sonra o tüm partları birleştirip çıkarıyoo CADIARZU
Çok alakasız ama dayanamadım yazıcam.Belki ilgili biri okur...
Ekranın üst kısmında bir reklamda tartının üstündeki kadının kilosu 42. küsür..
Yuh artık abartının bu kadarı yanilmaz:...Reklam ürünü baştan kaybettirmiş yaaalaelaelaelaelae...
boyum 1.60 kilom 67 :1no2: yaş:18 :1rolleyes:
55-57 arasına inmek istiyorum inş sizlerle başaracamm :lepi:
inşallah canım benim..zemuszemus
he bnmki başka bir cilt seç diyor ama orda kalıyo hata veriyo...ne ypcm ben yaa..:gitme:
benm de dikkatimi çekti o..sırnaşık şey
herhalde o kadın ultra minyon birşey..hihoyyyt
benm de dikkatimi çekti o..sırnaşık şey
herhalde o kadın ultra minyon birşey..hihoyyyt
ala ala bişi anlamadım ki canım ya neden böle oldu :sm_confused:
Vallahi kadın mı,yoksa reklamı yapanın beyni mi ultra minyon bilemiycem artık tatlı cadıcım..-tatlicadiarzu-
ben acıktımmm kızlarr elimden bi kaza çıkmadan uyuyayım en iyisii :roflol: :roflol:
iyi geceler herkese a.s.
gerüüü bizi hasta sandı gureba zannımca....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?