60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bendede bugün bi mutluluk bi sevinç anlatamam kendimi incecik hissediyorum.fakat haftaya cumaya kadar tartılmıycam hem moralimde bozulmaz.sabahları yürüyüşede başladım akşamlarıda yemekten 1 saat sonra falan 15-20 dak.kendi kendime spor yapmaya çalışıyorum.bu hafta hiç kaçamak yapmadım daha dikkatliydim inşallah mükafatını alırım kızlar

aaybis merhaba ben sadece sabahları yazabiliyorum akşamları çocuklarla ilgileniyorum bide dizilerim oluyor:))benim boyumda 1.60 ve 65 kiloyum sinir oluyorum ya mide çıkmış basenler çıkmış çok kötü bi görüntü senin kilon boyuna göre iyi sayılır tabi biraz daha versen fıstık gibi olursun.

ben de akşamları girmiyorum.vaktim kalmıyor zaten bütün gün pc başında olunca akşam insan görmek istemiyor :)

spor yapabilmen çok hoş.ben de yapmak istiyorum ama diyorum yaa vakit kalmıyor.38 bedenim canım şuan, ama çok istiyorum incecik olmayı.
inşallah başaracağız hep birlikte:lepi:

merhaba kızlarr hava bugün o kadar güzelkii veee sabah tartıda 58.9 çıktım :))))) 58 i en son yaz tatilinde gördüydüm ya acayip mutluyumm
sabah ballı limonlu ılık su+2 kuru kayısı
kah.1 yeşil elma+1 kupa limonlu adaçayı
ara: yarım ceviz+1 kuru incir
öğle:canım kah. yapmak istedi sabah yapamadım ve güzel bi kah. yapıcamm biraz ödülde var işin içinde:)))
akşama da çorba ve karnıbaharı haşlayıp brokoli gibi salatasını kemircem ki bu yediklerimi dengelesin biraz zemuszemus

ben şimdi lahana çorbasını içtim ondan 10 15 dk öncede elma sirkesi ictim inş vercez arkadaslar inş ya 10 gün sora yada 1 ay sora tartılmayı düsünüyorum herkese kolay gelsin..:teytey:..

ben şimdi lahana çorbasını içtim ondan 10 15 dk öncede elma sirkesi ictim inş vercez arkadaslar inş ya 10 gün sora yada 1 ay sora tartılmayı düsünüyorum herkese kolay gelsin..:teytey:..

ya ben kapuskayı falan arada bi yerim öle sewerek ama bi defa lahana çorbasını yaptım ilk içtiğimde güzel geldi ama sonra içemedim ( ben yapamıyom öle diyetler ya her şeyden yemeliyim azar azarda olsa :ecrin_bebek: senin kaçıncı günün başka şeylerde yiyomusun yanında

cnm 2 gün oldu valla daha pek bişi anlamadım ama bakalım inş vercem tadı az güzel diebilirim çünkü bende tadı guzel olmayınca yiyrmiorum bişi ama dayanıcam 55 düşene kadar meyve yedim dün bol su ictim bal karısımlı elma sirkesi birde annem maydonoz suyu yapmıstı ondan ictim 4 bardak filan inş vercez cnm herkese kolay gelsin buarada yaşim 18:)opuyorumnanaktan

Hepiniz harikasınız valla süper gidiyorsunuz :) Akşamları bende olmuyorum. Çocuktu dersleriydi, kendi derslerimdi yemekti bulaşıktı derken zaman geçiveriyor. Pc ye vakit kalmıyor akşamları :)

Bende bu sabah tartıldım 66,5 çıktım olleeyyy.. Boyun 1,60, yaşım 31 oldum... Gerçekten zaman geçtikçe kilolar zor veriliyor. 73 kiloyla doğum yapıp, doğumdan sonra şuanki kilomla hastaneden çıkmıştım. Benim için asıl önemlisi bundan sonrası. 9 senedir kalıplaşmış bir kilo var şuan karşımda... Umarım 60 a düşebilirim yaa..

tebriklerrr hepimize alkışşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bende geldimm. bende bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve sadece 1kg gitt ohaoldumsmile şimdi ballı sirkeli suya başladım. ayrıca buraya takılırsam belki motivasyon olur diye düşündümm

Canım neşen mutluluğun daim olsun...:dance:
Havanın durumu ne kadar çok etkiliyor değil mi psikolojimizi..
Ben de çok olumluyum bu gün.
Tıka basa bir kahvaltı yaptım ama olsun,gene de neşem yerindeeee...:sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm sen nasıl düstün 64den 53e kadaralkisalkisalkis bende düsmek istiyorum nekadar zamanda nasıl düstün opuyorumnanaktan

Ben geçen sene nisan ayı gibi 65 kilo iken başladım rejime (64 buraya üye olduğumdaki kilom)..Eylül ayında 52'lere kadar indim...Şu an da 53-54 arası gidip geliyorum..

Nasıl verdiğime gelince geçen ilkbaharda yürüyüşe başladım.Haftanın 3-4 günü 1'er saat yürüyordum.Ben belim rahatsız olduğu için pek başka spor yapamıyorum.

Yürüyüşün yanında yediklerime dikkat ettim,abur cubur ve hamur işlerini,beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan.(Yaz akşamları dondurmasız kalmak çok büyük işkence yalnız).
Akşam 18:30 'dan sonra su dışında ağzıma hiçbir şey koymadım,sabah ve gece sirkeli ılık su içtim .

Birde (aslında yazmaya çekiniyorum ama) benim tatlı krizlerim felaketti.Zaten çok yemek yiyen birisi değilim.Kilolarım kesinlikle tatlı yüzünden idi.Buna çare olarak da doktor tavsiyesi ile (sağlık bakanlığı onaylı) krom tabletleri kullandım.Bilenler bilir,krom tabletleri zayıflatma ilacı değildir,sadece kandaki insilün dengesini sağlayıp,tatlı krizlerini önlüyor..
Bunu ben sadece bir kutu kullandım(1 ay kadar),sonrasında ihtiyaç duymadım.

Aklıma gelenler bunlar,sormak istediğin birşey olursa seve seve cevap veririm...

Bu arada yaşım da 36yerimseniben (ama ruh yaşım daha 15zemuszemus)

kızlar bende geldimm. bende bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve sadece 1kg gitt ohaoldumsmile şimdi ballı sirkeli suya başladım. ayrıca buraya takılırsam belki motivasyon olur diye düşündümm

Hoşgeldinnn..a.s.

Selam kızlar ;

bu gün öyle yoğun ki şirket saatin bile yeni farkına vardım.
ve dün akşam yemeğinde yediğin 4-5 kaşık bulgur ve yoğurtla duruyorum.
ve kendimi hiç aç hissetmiyorum...

Benim daha çok gece yeme krizim geliyor.mutfağa giriyorum çıkıyorum.sonra bir bardak su içip tekrar yatıyorum.
ama sabahları gayet iyiyim.1 haftadır kahvaltı edemediğim halde.hiç aç hissetmiyorum::lepi::lepi:

hoşgeldin eki_n! inşallah hepimiz başaracağız:) kolay gelsin...

hoşbuldummm a.s.

bugün ilk günüm bi heyecan var içimde havanında iyi olması neşelendirdi beni :sm_cool: bi ümit doğdu kızlar içime başaracağıma dair güzel gidiyor öyle zorlanmıyorum ben pek ama istediğinden yiyememekte dokunuyor hani :bbo: ama olsun incecik halimi düşününce herşey toz pembe oluyor gözümde :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar ben 70-79 kilo arasındakiler birlikte yarışıyor grubundaydım ama artık size katılma istiyorum kilom 69.1
enazından psikolojik olarak rahatlarım 70 leri görmek istemiyorum artık alırmısınınz beni takıma ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…