aaybis merhaba ben sadece sabahları yazabiliyorum akşamları çocuklarla ilgileniyorum bide dizilerim oluyor:))benim boyumda 1.60 ve 65 kiloyum sinir oluyorum ya mide çıkmış basenler çıkmış çok kötü bi görüntü senin kilon boyuna göre iyi sayılır tabi biraz daha versen fıstık gibi olursun.
merhaba kızlarr hava bugün o kadar güzelkii veee sabah tartıda 58.9 çıktım :)))))
canımm süpersin çok sevindim kaydirigubbakcemile5 motivasyonumuzu hep yüksek tutmaya devam kızlar. :enbuyukkk:
:1shok::jeyyar::roflol:
Ben de yatıyorum...Herkese mutlu geceler,güzel yarınlar...opuyorumnanaktan
ben şimdi lahana çorbasını içtim ondan 10 15 dk öncede elma sirkesi ictim inş vercez arkadaslar inş ya 10 gün sora yada 1 ay sora tartılmayı düsünüyorum herkese kolay gelsin..:teytey:..
ya ben kapuskayı falan arada bi yerim öle sewerek ama bi defa lahana çorbasını yaptım ilk içtiğimde güzel geldi ama sonra içemedim( ben yapamıyom öle diyetler ya her şeyden yemeliyim azar azarda olsa :ecrin_bebek: senin kaçıncı günün başka şeylerde yiyomusun yanında
boyum 1.60 kilom 67 :1no2: yaş:18 :1rolleyes:
55-57 arasına inmek istiyorum inş sizlerle başaracamm :lepi:
Hepiniz harikasınız valla süper gidiyorsunuz :) Akşamları bende olmuyorum. Çocuktu dersleriydi, kendi derslerimdi yemekti bulaşıktı derken zaman geçiveriyor. Pc ye vakit kalmıyor akşamları :)
Bende bu sabah tartıldım 66,5 çıktım olleeyyy.. Boyun 1,60, yaşım 31 oldum... Gerçekten zaman geçtikçe kilolar zor veriliyor. 73 kiloyla doğum yapıp, doğumdan sonra şuanki kilomla hastaneden çıkmıştım. Benim için asıl önemlisi bundan sonrası. 9 senedir kalıplaşmış bir kilo var şuan karşımda... Umarım 60 a düşebilirim yaa..
tebriklerrr hepimize alkışşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hoşgeldiniz cicişler vede herkese kocaman günaydınarrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar yazın ilk belirtileri baş gösterdi bugün pencereyi bi açtım kuşlar cıvıldaşıyordu dedimki artık tamam kara soğuk kış günleri geride kaldı güneşli aydınlık günler bizi bekliyor kızlarrrrrrr canlanın alkisalkisalkis hemen kalktım sirkeli ballı suyumu içtimmm ohhhh be dünya varmış dün bende misafirlikteydim börekler turşular yine uçtum offf dedim ama bugün ümitliyim arkadaşımla kahvaltıya gidiom ama yemem fazla bişey opuyorumnanaktan kızlar ben onu bunu bilmemde bu sabah çok mutluyum kilo falanda vermedim ama hayat çok güzel ve kilolu kilosuz mutlu olmaya hemde hiç bişey yokkende mutlu olmaya değer hihoyyyt
kızlarrrrrrrr sizi seviyorum bakaın içimde bugün bir mutluluk topu var :dance: hayırdır inşallah hayırdır inşallahhhhhhhh delikafadulden
Kızlaaar günaydınnn bişey syölicem19 ocakta başlamıştım diyete bugün 19 şubat 69 kilodan 63 e indim bu sabah tartıldım :lepi: ama daha yol uzun burdaki paylaşımlarımız ve desteklerimiz sağolsun motivasyonumuzu bozmadan devam edicez hedef 36 beden :dance: :enbuyukkk:
cnm sen nasıl düstün 64den 53e kadaralkisalkisalkis bende düsmek istiyorum nekadar zamanda nasıl düstün opuyorumnanaktan
kızlar bende geldimm. bende bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve sadece 1kg gitt ohaoldumsmile şimdi ballı sirkeli suya başladım. ayrıca buraya takılırsam belki motivasyon olur diye düşündümm
hoşgeldin eki_n! inşallah hepimiz başaracağız:) kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?