merhaba arkadaşlar ben 70-79 kilo arasındakiler birlikte yarışıyor grubundaydım ama artık size katılma istiyorum kilom 69.1
enazından psikolojik olarak rahatlarım 70 leri görmek istemiyorum artık alırmısınınz beni takıma ...........
Canım neşen mutluluğun daim olsun...:dance:
Havanın durumu ne kadar çok etkiliyor değil mi psikolojimizi..
Ben de çok olumluyum bu gün.
Tıka basa bir kahvaltı yaptım ama olsun,gene de neşem yerindeeee...:sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben geçen sene nisan ayı gibi 65 kilo iken başladım rejime (64 buraya üye olduğumdaki kilom)..Eylül ayında 52'lere kadar indim...Şu an da 53-54 arası gidip geliyorum..
Nasıl verdiğime gelince geçen ilkbaharda yürüyüşe başladım.Haftanın 3-4 günü 1'er saat yürüyordum.Ben belim rahatsız olduğu için pek başka spor yapamıyorum.
Yürüyüşün yanında yediklerime dikkat ettim,abur cubur ve hamur işlerini,beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan.(Yaz akşamları dondurmasız kalmak çok büyük işkence yalnız).
Akşam 18:30 'dan sonra su dışında ağzıma hiçbir şey koymadım,sabah ve gece sirkeli ılık su içtim .
Birde (aslında yazmaya çekiniyorum ama) benim tatlı krizlerim felaketti.Zaten çok yemek yiyen birisi değilim.Kilolarım kesinlikle tatlı yüzünden idi.Buna çare olarak da doktor tavsiyesi ile (sağlık bakanlığı onaylı) krom tabletleri kullandım.Bilenler bilir,krom tabletleri zayıflatma ilacı değildir,sadece kandaki insilün dengesini sağlayıp,tatlı krizlerini önlüyor..
Bunu ben sadece bir kutu kullandım(1 ay kadar),sonrasında ihtiyaç duymadım.
Aklıma gelenler bunlar,sormak istediğin birşey olursa seve seve cevap veririm...
Bu arada yaşım da 36yerimseniben (ama ruh yaşım daha 15zemuszemus)
Hoşgeldinnn..a.s.
demekki sirkeli su işe yarıyor bende 2 haftadır içiyorum.kiloda henüz farketmedim ama bi incelme oldu zaten 15 günde etki etmezmiş hemen bakalım diyet süresince içicem alkisalkisalkis bakalım ben ne kadar vericem:enbuyukkk:
aksine benim baırsaklar tembelleşti birazda o yüzden yavaş veriyorum benSirkeli suyun tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum zaten ben,ancak metabolizmayı hızlandırdığı,barsakları çalıştırdığı kesin...
Bu arada ben de en başlarda tartıda aynı geliyordum fakat incelme barizdi.Diyetine devam et,kilona da kısa bir sürede yansıyacaktır..kaydirigubbakcemile2
bende abarttım ya iyiki tartıda azcık eksik çıktım :mymeka:
hee bendee...100 gr verip dana gibi yiyorum anasını satimmafoldumben
hee bendee...100 gr verip dana gibi yiyorum anasını satimmafoldumben
arkadaslar bende lahana corbasını içemiorum ya cok kotu kokuo nedense lahana suyu yaptım bugun onu içiyorum sabah ve yatmadan oncede sirke bal yapıp içiyorum sabah ve aksamlarıda 300 kez ip atlamaya karar verdim yarın başliorum pek asırıda yemıorum 3 gundur cok dıkkat ediorum caya cok şeker koyyodum şimdi cayda icmiorum zaten cok açik e tek tük içiodum martın 18ne kadar tartılmıcam bakalım inş veririm bişilereyvahedigeldismile herkese ii kilo vermeler...
kızlar bende de bir itiraf söylemeye utanıyorum ama ben bugün hamburger yedim mafoldumben eve geldim baktım 64 üm hemen 1 kilo mu artar ya.... o kadar aç kal kendine eziyet et güç bela grm grm ver kiloları bi sefer de 1000 grm birden gelsin. Ama haksızlık bu mafoldumben
ayyy noluyooo bizee 2 ileri bi geri ohaoldumsmile
kızlar bende de bir itiraf söylemeye utanıyorum ama ben bugün hamburger yedim mafoldumben eve geldim baktım 64 üm hemen 1 kilo mu artar ya.... o kadar aç kal kendine eziyet et güç bela grm grm ver kiloları bi sefer de 1000 grm birden gelsin. Ama haksızlık bu mafoldumben
arkadaslar bende lahana corbasını içemiorum ya cok kotu kokuo nedense lahana suyu yaptım bugun onu içiyorum sabah ve yatmadan oncede sirke bal yapıp içiyorum sabah ve aksamlarıda 300 kez ip atlamaya karar verdim yarın başliorum pek asırıda yemıorum 3 gundur cok dıkkat ediorum caya cok şeker koyyodum şimdi cayda icmiorum zaten cok açik e tek tük içiodum martın 18ne kadar tartılmıcam bakalım inş veririm bişilereyvahedigeldismile herkese ii kilo vermeler...
canım lahanayı ben bir hafta denedim çok zorladım kokusuna rağmen bırakmadım. Ama bir grm bile gitmedi ki çok sıkı bir diyetle yapmıştım. Ama sirkeyi çok duyuyorum faydası oluyor diye umarım sen de verirsin gerçi korumak vermekten daha zor :çok üzgünüm:
ne bileim o kadar seviyo ki yağlar bedenimi..kurtulamadım birtürlü..yalnız bugün pilates yaptım yine sabah oturup kalkamıyorum..ara verince perişan oldumbilmiyorumkismile
ahhh bacım ahh..seni ben çok iyi anlarım..o öyle illet birşey ki...bir gün bi kaçamak yaparsın gelir kurulur midene..1 kilo nasıl atar dimi...tövbe estağfirullah..neyse sen moral bozma devamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?