60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin tebrikler verdiğin kilolar için

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar birde bişey söylemek istiyorum. Yazmıştım dün saat 6 yı geçtiği için yemedim inat ettim diye. Kilo çizelgesi yapmak beni çok motive ediyor orada daha gitmesi gereken çok kilo olduğunu gördüğüm için yüzüm tutmuyor pisboğazlık etmeye yasakkelime . Ben faydasını gördüm bilginize buyrunnnnnnnnn yerimseniben

herkese selam ben geçen kış k.k. sayesinde 22 kilo verdim ama
burdan uzaklaşınca 6 kilo geri almışım klava:
yarın tekrar sizlerle diyete başlıycam inşallah ne zaman tartılıyoruz guclubacismile

demekki sirkeli su işe yarıyor bende 2 haftadır içiyorum.kiloda henüz farketmedim ama bi incelme oldu zaten 15 günde etki etmezmiş hemen bakalım diyet süresince içicem alkisalkisalkis bakalım ben ne kadar vericem:enbuyukkk:

Sirkeli suyun tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum zaten ben,ancak metabolizmayı hızlandırdığı,barsakları çalıştırdığı kesin...

Bu arada ben de en başlarda tartıda aynı geliyordum fakat incelme barizdi.Diyetine devam et,kilona da kısa bir sürede yansıyacaktır..kaydirigubbakcemile2

aksine benim baırsaklar tembelleşti birazda o yüzden yavaş veriyorum ben

selam canlarım...yeni gelenler hoş gelmiş..

bn bugn brz yeme işini abarttım bakalım hayırlısı...

bu arada birisi lahana kapsülü fln yazmış...hiçbirşey mucize değildir..hiçbirşey tek başına zayıflatmaz...o yzden öyle şeylerle zayıflamak hayaldir sadece..evcadisi didiydi dersiniz..

hee bendee...100 gr verip dana gibi yiyorum anasını satimmafoldumben

kızlar bende de bir itiraf söylemeye utanıyorum ama ben bugün hamburger yedim mafoldumben eve geldim baktım 64 üm hemen 1 kilo mu artar ya.... o kadar aç kal kendine eziyet et güç bela grm grm ver kiloları bi sefer de 1000 grm birden gelsin. Ama haksızlık bu mafoldumben

arkadaslar bende lahana corbasını içemiorum ya cok kotu kokuo nedense lahana suyu yaptım bugun onu içiyorum sabah ve yatmadan oncede sirke bal yapıp içiyorum sabah ve aksamlarıda 300 kez ip atlamaya karar verdim yarın başliorum pek asırıda yemıorum 3 gundur cok dıkkat ediorum caya cok şeker koyyodum şimdi cayda icmiorum zaten cok açik e tek tük içiodum martın 18ne kadar tartılmıcam bakalım inş veririm bişilereyvahedigeldismile herkese ii kilo vermeler...

canım lahanayı ben bir hafta denedim çok zorladım kokusuna rağmen bırakmadım. Ama bir grm bile gitmedi ki çok sıkı bir diyetle yapmıştım. Ama sirkeyi çok duyuyorum faydası oluyor diye umarım sen de verirsin gerçi korumak vermekten daha zor :çok üzgünüm:

tok karnına fazla çıkman normal ki ama .....
sabah tartılmak gerekiyo gün içinde yiyos içiyosss sırnaşık şey sağlıklı bi ölçüm olmaz....
bi de bu kadar sık tartılma canın sıkılırr yarın az yağlı sebze yersin bol bol ,karbonhidrat almassın ben öle yapcam mesela protein +sebze ağırlıklı beslencem :lepi:

ayyy noluyooo bizee 2 ileri bi geri ohaoldumsmile

ne bileim o kadar seviyo ki yağlar bedenimi..kurtulamadım birtürlü..yalnız bugün pilates yaptım yine sabah oturup kalkamıyorum..ara verince perişan oldumbilmiyorumkismile

ahhh bacım ahh..seni ben çok iyi anlarım..o öyle illet birşey ki...bir gün bi kaçamak yaparsın gelir kurulur midene..1 kilo nasıl atar dimi...tövbe estağfirullah..neyse sen moral bozma devamm..

yaşın 18 di sanırım bence hiç kendini kasma lahana mahana falan..... ekmeği abur cuburu kessen birazda spor yapsan gayet rahatlıkla verirsin....
bence bu tip diyetler vücuduna yarardan çok zarar verecektir :sm_confused:

ya şöyle söylim nerdeyse 3 ay oldu hamburger yemeyeli yani resmen açlık sınırında besleniyoruz millet kebaplar iskenderler tatlılar götürüyor bakıyorum dümdüz göbekleri. bende heves ettim 63 görünce sabah bi tane yerim ne olucak dedim. Eve bi geldim 64 ki nerdeyse aradan 6 saat geçmiş olmasına rağmen. Ya bilmiyorum ama sanırım en zor kiloyu 69-60 aralığında olanlar veriyor. Resmen sabrımın denendiği bir gün yaşıyorum pes etmemek ya da etmemk işte bütün mesele bu bilmiyorumkismile

saol cnm inş hepimiz veririz..

bişi olmamış gibi dewam etces yola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…