yaşın 18 di sanırım bence hiç kendini kasma lahana mahana falan..... ekmeği abur cuburu kessen birazda spor yapsan gayet rahatlıkla verirsin....
bence bu tip diyetler vücuduna yarardan çok zarar verecektir :sm_confused:
ya şöyle söylim nerdeyse 3 ay oldu hamburger yemeyeli yani resmen açlık sınırında besleniyoruz millet kebaplar iskenderler tatlılar götürüyor bakıyorum dümdüz göbekleri. bende heves ettim 63 görünce sabah bi tane yerim ne olucak dedim. Eve bi geldim 64 ki nerdeyse aradan 6 saat geçmiş olmasına rağmen. Ya bilmiyorum ama sanırım en zor kiloyu 69-60 aralığında olanlar veriyor. Resmen sabrımın denendiği bir gün yaşıyorum pes etmemek ya da etmemk işte bütün mesele bu bilmiyorumkismile
ya şöyle söylim nerdeyse 3 ay oldu hamburger yemeyeli yani resmen açlık sınırında besleniyoruz millet kebaplar iskenderler tatlılar götürüyor bakıyorum dümdüz göbekleri. bende heves ettim 63 görünce sabah bi tane yerim ne olucak dedim. Eve bi geldim 64 ki nerdeyse aradan 6 saat geçmiş olmasına rağmen. Ya bilmiyorum ama sanırım en zor kiloyu 69-60 aralığında olanlar veriyor. Resmen sabrımın denendiği bir gün yaşıyorum pes etmemek ya da etmemk işte bütün mesele bu bilmiyorumkismile
evt cnm bende öyle düsünüyorum sağlıklı verim bidahada almiyim die ins vericem kotun içinde incecik çikmak istiyorum artık:ecrin_bebek:
evt cnm bende öyle düsünüyorum sağlıklı verim bidahada almiyim die ins vericem kotun içinde incecik çikmak istiyorum artık:ecrin_bebek:
bişi olmamış gibi dewam etces yola
hoşbuldummm a.s.
bugün ilk günüm bi heyecan var içimde havanında iyi olması neşelendirdi beni :sm_cool: bi ümit doğdu kızlar içime başaracağıma dair güzel gidiyor öyle zorlanmıyorum ben pek ama istediğinden yiyememekte dokunuyor hani :bbo: ama olsun incecik halimi düşününce herşey toz pembe oluyor gözümde :1rolleyes:
bende yazın fistan giymek istiyomm :roflol: :roflol: :roflol: güzel güzel elbiseler şöleee zemuszemus
linguist sana bi kilo çizelgesi yapalım bacım...pek renksiz görünüyon böyle
sayfanın en altında kalmış ama gözümden kaçmadıguclubacismile
canımsın tabi devam etcez...
fıstık gibi olcas delikafaduldenincelmiş halimizi düşünüp vereceğiz kilolarımızı.. bi düşünsene 36 beden kıyafetlerin içine girmişiz... ayyy kızlar vazgeçmeyelim... :enbuyukkk:
ben de gisele bündchen gibi olmak istiyum yaza kadar...
efenim o da kimmiş diyenlere...
(alıntıdır)
aha buuu....
kendisi hamileliği boyunca 6 kilo almış ve doğumdan hafta sonra podyumaçıkmış...acayip motive oluyorum bu kadını grnce
bu da boydann....bakın bakın da motivasyon dolu hatunlar olun emi..
bi ara yaptım emme gram oynamadı :roflol: ama o zamanlar baya bi stresliydim aşkımı aileyle tanıştırma faslı falan vardı sonra söz olayları falan bende silmiştim aslında iyi olur ama nası yapıyoduk canım bilmiyorumkismile
36 beden mafoldumben insana en çok koyan bir zamanlar 55 kiloyu bile görmemiş olmak. Bana o zamanlarda deselerdi bu kadar fazla kilo alıcaksın bir de uğracaksın vermek için hayatta inanmazdım. Ama şunu biliyorum bu grupta birimiz tökezledimi el birliğiyle tekrar motivasyonunu kurtarıyoruz çok üzülüyorum ama yapıcaz biliyorum :enbuyukkk:
ay cnm benmmmm...off çok fena yaa...bilmiyorumkismile
sen bana özelden at istersen bilgilerini ben yapim sana..bebekli fln mı olsun yoksa mezuralı tartılı mı onu yaz emiaklinialirimsmile
alıntıdır
aha bu da hamileliği linguistim...ben eminim camış gibi olurum da:d
çook saol canım zahmet olcak sana opuyorumnanaktan şirin bişiler olsun tartılı olmasın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?