60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşın 18 di sanırım bence hiç kendini kasma lahana mahana falan..... ekmeği abur cuburu kessen birazda spor yapsan gayet rahatlıkla verirsin....
bence bu tip diyetler vücuduna yarardan çok zarar verecektir :sm_confused:

evt cnm bende öyle düsünüyorum sağlıklı verim bidahada almiyim die ins vericem kotun içinde incecik çikmak istiyorum artık:ecrin_bebek:

canım sakın kmseyle kendini mukayese etme...o zaman kilo vermen imkansız olur...boşver kim ne yerse yesin...benim bir arkadaşım oturup 2 porsiyon iskender yiyebiliyor ama 45 kilo yapabilcek fazla birşey yok...kendi vücudunu tanı..ona göre hareket et..:hulya:

kuzum sen hamburger yemeseydin de tok karnına 64 çıkardın o yüzden dert etme .....
eninde sonunda gitcek bu kilolar uçarı kaçarı yokkk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evt cnm bende öyle düsünüyorum sağlıklı verim bidahada almiyim die ins vericem kotun içinde incecik çikmak istiyorum artık:ecrin_bebek:

canım sakın sakın...lahanaymış elmaymış oyle diyetlere bulaşma...yarın geri alırsın o kiloları..sen abur cubur yeme hemen zayıflamayı bekleme..yavaş yavaş olsun ama geri alma...klıcı olsun...ayrıca geleceğe yatırım olsun..30 ve üstü için...:lepi:

incelmiş halimizi düşünüp vereceğiz kilolarımızı.. bi düşünsene 36 beden kıyafetlerin içine girmişiz... ayyy kızlar vazgeçmeyelim... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
bende yazın fistan giymek istiyomm :roflol: :roflol: :roflol: güzel güzel elbiseler şöleee zemuszemus

ben de gisele bündchen gibi olmak istiyum yaza kadar...

efenim o da kimmiş diyenlere...

(alıntıdır)
aha buuu....
kendisi hamileliği boyunca 6 kilo almış ve doğumdan hafta sonra podyumaçıkmış...acayip motive oluyorum bu kadını grnce
bu da boydann....bakın bakın da motivasyon dolu hatunlar olun emi..

Son düzenleme:
linguist sana bi kilo çizelgesi yapalım bacım...pek renksiz görünüyon böyle

bi ara yaptım emme gram oynamadı :roflol: ama o zamanlar baya bi stresliydim aşkımı aileyle tanıştırma faslı falan vardı sonra söz olayları falan bende silmiştim aslında iyi olur ama nası yapıyoduk canım bilmiyorumkismile

36 beden mafoldumben insana en çok koyan bir zamanlar 55 kiloyu bile görmemiş olmak. Bana o zamanlarda deselerdi bu kadar fazla kilo alıcaksın bir de uğracaksın vermek için hayatta inanmazdım. Ama şunu biliyorum bu grupta birimiz tökezledimi el birliğiyle tekrar motivasyonunu kurtarıyoruz çok üzülüyorum ama yapıcaz biliyorum :enbuyukkk:

sayfanın en altında kalmış ama gözümden kaçmadıguclubacismile
canımsın tabi devam etcez...

kaydirigubbakcemile5

incelmiş halimizi düşünüp vereceğiz kilolarımızı.. bi düşünsene 36 beden kıyafetlerin içine girmişiz... ayyy kızlar vazgeçmeyelim... :enbuyukkk:
fıstık gibi olcas delikafadulden

ayy ne güzell yaaa :)) bide doğum war dimi dana gibi şişmesek :roflol:
böle kibar hamilelik nasip olsun hepimize alkisalkisalkis

ay cnm benmmmm...off çok fena yaa...bilmiyorumkismile

sen bana özelden at istersen bilgilerini ben yapim sana..bebekli fln mı olsun yoksa mezuralı tartılı mı onu yaz emiaklinialirimsmile

hepimiz hedefimize ulaşıcas inş. vereliniortak

ay cnm benmmmm...off çok fena yaa...bilmiyorumkismile

sen bana özelden at istersen bilgilerini ben yapim sana..bebekli fln mı olsun yoksa mezuralı tartılı mı onu yaz emiaklinialirimsmile

çook saol canım zahmet olcak sana opuyorumnanaktan şirin bişiler olsun tartılı olmasın sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…