hepimiz hedefimize ulaşıcas inş. vereliniortak
olsun gülüm zahmet mi olurzemuszemus zevkle yaparum..
evet canım çıktık artık yola dönüşü yok yasakkelime
istediğimiz kilolara gelip güzel resimlerimizi paylaşıcaz zemuszemus birde bir doktor arkadaştan duyduğumu paylaşmak istiyorum size. Üzüntü,stres, sıkıntı vücutta kortizol hormonu salgılatıyormuş bunun sonucu olarak ta; bel+göbek bölgesinde yağlanma oluyormuş direk. Güzel şeyler düşünüp yola deam etmek en iyisi.
evet canım çıktık artık yola dönüşü yok yasakkelime
istediğimiz kilolara gelip güzel resimlerimizi paylaşıcaz zemuszemus birde bir doktor arkadaştan duyduğumu paylaşmak istiyorum size. Üzüntü,stres, sıkıntı vücutta kortizol hormonu salgılatıyormuş bunun sonucu olarak ta; bel+göbek bölgesinde yağlanma oluyormuş direk. Güzel şeyler düşünüp yola deam etmek en iyisi.
yeterli gülüm bilgiler..ben sana yarına 3 4 çeşit yaparım begendiğini koyarsın cnm
tşklerr bebeeem:))) uğraşma o kadar bicik olsa yeter zewkine güweniyom kaydirigubbakcemile5
ossun değiş değiş kullanırsınaklinialirimsmile
ay bnm yüzümden alev çıkıyo boğazım fln acıyo hasta oluyorm galiba
toparlarsın inş. hastalanmadan canım benim hemen bi ıhlamur+adaçayı iç bol limonlu
linguist canım site yönetimisağolsun..sadece bir siteye izin veriyor kilo tickerı için...orda da pek seçenek yok..bnmki farklı bir siteden tam da anlamadım bu siteyi ama sana bir link vericem bunu profiline kilo dğum çizelgesi yazan yere yapıştırsana bakalım oldu mu
Weight Loss - Diet Ticker
he gülüm eğer bunlar olmadıysa hiç uğraşma ben yarın kendi profilimde deneyip bizzat doğru linki vericem sana
saol canım uğraşma ya boş wer yada ben ekleyemedim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?