60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evcadısı yaptım canımm :))) senin bana yaptığının aynısından hemde zemuszemus
umarım bu defa işe yarar :Saruboceq: :lepi:

günaydın kıslar nasılsınızzzz hep buraya dikkat ettim halde kilo veremediğimi yazmıştım dün akşam tartıldığımda bi kilo eksilmişim o bile beni nasıl mutlu etti anlatamam. ama bi sorunum var kıslar ya 2 gündür regli olamıyorum bu durum beni çok sıkıo olacak gibi oluyorum ama gelmio bilmiyorumkismile

günaydınnnn mavişim diete yeni başalasdığın için ilk reglinde böyle olması normaldir diye düşünüyorum sonuçta streste yaptın kilo vercem yemicem falan die ondandır.

laelaelaelaelae günaydınnnnnnnnn fıstıklarrrr bakıyorum dibe vuruyoruz hayrolaaa aaaa lütfen kızlar bu şekildemi devam etmek istiyorsunuz ii bırakalım böle şişman şişman bide üstünede yedikçe eklenio bu meret kilolar zatan lmaz: hayırrrrrr durmak yokkkk yaaa yesin kim neyi istiosa biz de yicez istediğimiz kiloya gelince bu bir süreç sonsuza kadar böyle devam etmicek tabi ipin ucunuda kaçırmıcaz tabi cokacimcoook.ya kızlarrr harikayız biz hiç düşürmeyin moralinizi tam gaz motivasyon tam gaz yağlara ölüm incecik olucaz can simitlerimiz balkonlarımız bacaklardaki engebeler gidicek yolda yürüdükmü herkes dönüp dönüp bakıcak vayyyy beeee diee sonra kendimize yeni yeni ciciler alcaz topuklu ayakkabılar 28 beden kotlar daha yazimmiii saçlarıda boyatırız al sana bam başka insanlar :teytey:
şimdi ballı sirkeli suyumu içiom hala grm vermiş değilim ama yılmıom elmi yaman benmi yaman hadi bakalım sizin kanınızı krutçam bidaha diklenemiceniz diom yağlarak aydirigubbakcemile

Günaydın kıslarrr... Evet yılmak yokk aynen devammm :)

Hamileyken 6 kilo almak mı :) ben 56 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğum yaptım :) Doğumdan sonra tam 66,5 kiloydum.. 9 sene sonra henüz düşebildim bu kiloya :) tabi herkes böyle olacak diye birşey yok. Mesela benim ablam 2 doğum yaptı hemde ikiside sezaryen oldu ama ne göbek ne bişi var. Hemde 54 kilo.. Vücutla alakalı birazda. Vercem bende çok azimliyim. ılk kez bu kadar azimliyim. ınceldiğimi gördükçe daha bi hırs geliyor. Ama hiç aç kalmıyorum zorlanmıyorum çok. Sık sık ama az az yiyorum. Çok seviniyorum çooookkkkkkk a.s.

günaydın cnm maşallah bomba gibisin yinee :lepi:
bende kendime ceza vermiştim 60 altına inene kaadar topuklularımı yasaklamıştım :roflol:
biraz daha gitsin kilolar baharda ucu açıklardan alıcam ödül :Saruboceq:

ne güzel yaaa ablan ne kadar şanslı bayanssulusmile
zaten işin sırrıda aç kalmamak dimi arkadaşlar alkisalkisalkis
herkese benden çayyy :içelim: günaydınnn arkadaşlar opuyorumnanaktan

bende sabah kalktım limonlu ılık suyumu içtim 2 kuru kayısı yedim
kah:şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin 3-4 kaşık çörek otlu ve z. yağlı lor peyniri, yarım dilim çavdar ekmeği
dün biraz kaçırdım bugün öğünlerimde sebze , çorba ve de haşlanmış beyaz et falan düşünüyorum bakalım artık

Günaydın linguistcim. Kesinlikle tatlım aç kalmamak gerekiyor. Ben hep gündüz azcık azcık yerdim. Güya rejim yapıyorum :)) Akşama kurt gibi aç oluyordum haliyle. Eve gidince bir tane kepek ekmeği götürüyordum yeminle :))) abartısız yani :) Birde sıcak yemekleri pek sevmediğim için kahvaltılık hastası oldugum için daha çok ekmek yiyordum. Artık herşeyi yiyorum. Herşeyden az az :)
Çay için teşekkürlerrrr a.s.

Hehehehehe ben bugün sirkeli ballı suyumu içemedim aceleden. Ve işyerindeyim şuan kahvaltıda yarım ekmek beyaz peynirli tost yedim :)) Bune perhiz bu ne lahana turşusu demeyin. Bugün yarım gün çalışıyorum kızımla çok dolaşacagız o yüzden eritirim sanırsam :) Ondan yedim :))

afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 benim hikayede sana benziyo biraz,kahvaltılık şeylere bende bayılırım :))) ben birde gündüzleri dikkat et akşamları çayın yanında allah ne werdiyse götür sempatiksalakcinni abur cubur tatlı hamur işi beni yakan bunlardı :bbo: onları azalttım haftada bi falan yiyom artık :1ninca:

akşamada dengelersin ekmek yemessin bişicik kalmaz a.s

nerde 6 kilo nerde ben şekerim millet nasıl yapıyo anlamıyorumben her iki hamileliğimdede 20 kilo aldım ya 2. doğum sezaryen oldu 1 senede 80 'den 65 indim.10 kilo daha verseydim.yaa kızlar benim bugün canım sıkkın biraz dayanamayıp tartıldım hiç oynama olmamış.mafoldumben yememek için kendimi zor tutuyorum çok üzgünüm yaa neden gitmiyo bu kilolar:çok üzgünüm: merak etmeyin yinede bırakmıycam diyeti elbette 15 günde almadık bu kadar kiloyu hemen gitmiyceğini biliyorum ama genede niye böyle oldum diye üzülüyorum işte napıyım...:sinifsinif:

Aman bitanem.. Bu kadar kararlıyken sakın bırakma zaten. Çok kilo veren arkadaş biliyorum. İlk başlarda hızlıca kilo kaybı olurken bir zaman sonra duruyormuş. Ama bir müddet sonra yine başlıyormuş yavaş yavaş kilo vermeye. Bu durgunluk zamanıdır gülüm. Sabrın sınıyordur öyle düşün. Ve üzülme lütfen. 80 den 65 e düşmek muhteşem bir başarı bence. Harikasın. Biraz daha sabır sadece canım :1hug:

Selam kızlara.s.

nasılsınız? kilo veren arkadaşları kutluyorum.
dün akşam sadece 3 kaşık kadar z.yağlı barbunya yedim.
artık klasik oldu ama bu sabah yine kahvaltı edemedim.az önce 3 adet yulaflı bisküvi ve kahve keyfi yaptım.
akşam da muhtemelen etli patates yiyeceğim.

yarın benim serbest günüm kızlar.çok fazla abartmadan pazar günlerimi diyet listemden siliyorum.bu da beni bütün hafta motive ediyor.canım birşey isterse onu pazara saklıyorum ve o gün yiyorum.
Hatta dün akşam eşim pizzacıya gidelim dedilmaz:.ve ben kurt gibi aç olmama rağmen bunu reddebildim.iradeye hakim olabilmek ne kadar güzelşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…