60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooooooooooooffffffffffff kızlar offf...iğrenç bir gündü..yediğim kuru pastaları sayamadım.................................mafoldumben

ooooooooooooooffffffffffff kızlar offf...iğrenç bir gündü..yediğim kuru pastaları sayamadım.................................mafoldumben

Canım hiç dert etme,oldu olan.Şimdi bundan sonrasına bak....

Bol bol su iç üstüne:içelim:...Yarın dengeleyeceğine dair de kendi kendine söz ver ve sözünü tut tamam mı..Hallolmayacak şey değil,üzme kendini bu kadar..:teselli:

Bu arada ben 50-59 topiğindeyim.Bana bayağı iyi geldi orası:lepi:...Hepinizi de en kısa sürede oraya bekliyorum tamam mı??...olumunekankayizsmile

off gülüm bilmiyorum yaa...ne bileyim içime bir hayvan kaçtı sanki..midem de tepki gösteriyor yani..felaket...mafoldumben
sen iyi yapmışsın ama buraya da uğra..çok üzülürüm yoksa:sinifsinif:
aslında 59 oldum ama ben bu gidişle geri döncem 60lara..n bileyim motiasyon kalmadı hiç...
bu gidişle gelemicemmmafoldumben

ayyyyyyyyy çok içliyimm:gitme:

herkese merhabaaaaa:dance:...diyetin üçüncü günündeyim bgun sabah aksam ipde atladım inş bır aya kalmas erir kilolar çokda heyecanlıyım bir an önce 1 ay geçsin istiyorum bi kaç kilo eksildiğimi görmek için herkerse bol şanslar....:lepi:

Oy oy oy kıyamam sana...

Bak uğruyorum,burası benim uğurum.

Bak 59 olmuşsun bile..Zaten bu üzüntüyle o yediklerin yaramamıştır sana.Kötü düşünceleri kafandan at.Dedim ya yarın dengelersin,insanın yedikleri hemen kiloya dönüşmüyor merak etme.Eğer böyle beslenmeye devam edersen kilo yapar,sen hep böyle beslenmeyeceğine göre..zemuszemus

Hadi topla kendini,sirkelen bakiiiimmmmhihoyyyt

kızlar diyetin 3. günündeyim... şimdilik ii gidiyor:)

İkinize de alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

umuyorum...hemen dikkatetmem lazım..yarın yürüyüş yapmalıyım...ayyyyyyyyyyyy gerçktn vican azabı çekiyorum yaa...düzelcem ama:gitme:

ben 165 boyunda ve 60 kiloyum.bi haftadır tarçın çayı ve limon içiyorum sabah ve yatarken .tabi sabahları yürüyüş bir de. biber hapı kullanmayı da düşünüyorum ama emin değilim. bir arkadaşım kullanmış çok da kilo vermişti. şimdilik 3 kilo verdim hedef 52-53 kilo.. :) bir de sabah ve akşam yürüyüşlerinde ankarada bana eşlik edecek arkadaşım olsaydı...:gitme:

off kizlarrr adanalidaki nazliyi gorunce zayiflamaya karar verdim kizi gorunce kiskancligim tutuyor kaydirigubbakcemile3 suan 68,5 kiloyum hedefim 63.. belim incecik osun gobegimin erimesini istiyorum

Canım üzülme boşver kendimizi sıka sıka hasta olucaz bu kiloları takmaktan. İllaki inicez istediğimiz kilolara çok çaba sarfediyoruz çünkü alıcaz karşılığını inan. :1hug: Bende bugün yedim yine ama haftasonları böyle oluyor napalım dengeleriz artık hafta içi hem 59 kilo olmuşsun süper işte yerimseniben dün yazdım moral bozmak yok stres kilo aldırıyor unutmayalım

Kesin gelicem buna emin ollll :dance:

selam benimde ilk günüm bugün umarım hedeflere ulaşırız

Kilo almak isteyenlerin topiğini okudumda az önce birisi günde 3 somun ekmek yiyorum yinede kilo alamıyorum her gece kalkıp tatlı yiyorum üstelik yazmış :bbo: biz böyle yapsak 15 günde 10 kilo alırız heralde ohaoldumsmile neyse bizimkinin yine çaresi daha kolay herşey iradede bitiyor kaydirigubbakcemile2 bende masa üstüne zayıf resimlerinden birini koydum o şekilde motivasyona devam edicem şakkıdı . Kilo vermeden öncesi-sonrası resimlerimizi koyacağımız günü iple çekiyorum .Hepimiz zayıflicaz kızlar :enbuyukkk:

gunaydın bu sabah da 61,9 çıktım:lepi:.sanırım yakında sizden ayrılıcam:))

tebrikler kaydirigubbakcemile5

pizza cısssss lmaz: kaydirigubbakcemile3 kendine hakim olman güzel
ama bence kahvaltıyı atlama ne kadar erken satte yersen o kadar erken uyandırırsın metabolizmanı opuyorumnanaktan aayyy bide çok az yiyomuşsun gibime geldii tabi sen bilirsin yinede olumunekankayizsmile

kuzuum üzülme bu kadar nazar mı değdi kıs sana fotonu neyim koyunca kafamçokkarıştı
bi kurşun döktürelim olmuyo böle :1hug:
bu arada lunapiena nın dediklerine katılıyorum sende biliyosundur belki ama tekararliim yağların vücutta depolanma süresi 24 saatmiş bugün hiç karbonhidrat almassın protein sebze ağırlıklı beslenirsin olur biterr yerimseniben zaten yürüşte yapcam demişsin yeterki dert etme cnm benim:)))) tez zamanda toparlancana inanıyom :))
cuma bende baya karbonhidrat aldım dün biraz zulüm gibi geldi ama atlattım çok şükürr bol salata tavuk haşlama öğlen akşamda çorba karnıbahar haşlaması(zeytinyağlı,limonlu)):1ninca:

kızlar diyetin 3. günündeyim... şimdilik ii gidiyor:)

:lepi:

sporu eklemen güzel olmuş kaydirigubbakcemile2 :lepi:

hoş geldin aramıza kaydirigubbakcemile5 boş ver hapı falan onsuzda yapabilirsin zemuszemus

off kizlarrr adanalidaki nazliyi gorunce zayiflamaya karar verdim kizi gorunce kiskancligim tutuyor kaydirigubbakcemile3 suan 68,5 kiloyum hedefim 63.. belim incecik osun gobegimin erimesini istiyorum
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

o ne öle yaaaaa 3 ekmek miii yuhhhh anacım :roflol: bence bakma oralara motivasyonun düşmesin sonra isyan falan çıkartırsın biz bu kadar az yiyosda onlar yediğinde bişi olmuyo diye delikafadulden

ewett kıslar gelelim bugünkü menüyee:)))
sabah 2 kuru kayısı+ılık limonlu su
kah:1yumurta,1,5 dilim kızartılmış çavdar ekmeği,biraz peynir,6 yeşil zeytin,2 kupa şekersiz çay
zeytinyağlı barbunya olcak bide aşkım gelcek sebzeli pilav yaparım(ondan az yirim bi kaç kaşık:))),salata falan takılcas:))))
bide hafif bi sütlü tatlı düşünüyorum bilmiyorumkismile fazla yimem merak etmeyin
akşamada sporumu yaparım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…