evcadısı yaptım canımm :))) senin bana yaptığının aynısından hemde zemuszemus
umarım bu defa işe yarar :Saruboceq: :lepi:
ooooooooooooooffffffffffff kızlar offf...iğrenç bir gündü..yediğim kuru pastaları sayamadım.................................mafoldumben
Canım hiç dert etme,oldu olan.Şimdi bundan sonrasına bak....
Bol bol su iç üstüne:içelim:...Yarın dengeleyeceğine dair de kendi kendine söz ver ve sözünü tut tamam mı..Hallolmayacak şey değil,üzme kendini bu kadar..:teselli:
Bu arada ben 50-59 topiğindeyim.Bana bayağı iyi geldi orası:lepi:...Hepinizi de en kısa sürede oraya bekliyorum tamam mı??...olumunekankayizsmile
kızlar diyetin 3. günündeyim... şimdilik ii gidiyor:)
off gülüm bilmiyorum yaa...ne bileyim içime bir hayvan kaçtı sanki..midem de tepki gösteriyor yani..felaket...mafoldumben
sen iyi yapmışsın ama buraya da uğra..çok üzülürüm yoksa:sinifsinif:
aslında 59 oldum ama ben bu gidişle geri döncem 60lara..n bileyim motiasyon kalmadı hiç...
bu gidişle gelemicemmmafoldumben
ayyyyyyyyy çok içliyimm:gitme:
herkese merhabaaaaa:dance:...diyetin üçüncü günündeyim bgun sabah aksam ipde atladım inş bır aya kalmas erir kilolar çokda heyecanlıyım bir an önce 1 ay geçsin istiyorum bi kaç kilo eksildiğimi görmek için herkerse bol şanslar....:lepi:
Oy oy oy kıyamam sana...
Bak uğruyorum,burası benim uğurum.
Bak 59 olmuşsun bile..Zaten bu üzüntüyle o yediklerin yaramamıştır sana.Kötü düşünceleri kafandan at.Dedim ya yarın dengelersin,insanın yedikleri hemen kiloya dönüşmüyor merak etme.Eğer böyle beslenmeye devam edersen kilo yapar,sen hep böyle beslenmeyeceğine göre..zemuszemus
Hadi topla kendini,sirkelen bakiiiimmmmhihoyyyt
ooooooooooooooffffffffffff kızlar offf...iğrenç bir gündü..yediğim kuru pastaları sayamadım.................................mafoldumben
Bol bol su iç üstüne:içelim:...Yarın dengeleyeceğine dair de kendi kendine söz ver ve sözünü tut tamam mı..Hallolmayacak şey değil,üzme kendini bu kadar..:teselli:
Bu arada ben 50-59 topiğindeyim.Bana bayağı iyi geldi orası:lepi:...Hepinizi de en kısa sürede oraya bekliyorum tamam mı??...olumunekankayizsmile
herkese merhabaaaaa:dance:...diyetin üçüncü günündeyim bgun sabah aksam ipde atladım inş bır aya kalmas erir kilolar çokda heyecanlıyım bir an önce 1 ay geçsin istiyorum bi kaç kilo eksildiğimi görmek için herkerse bol şanslar....:lepi:
gunaydın bu sabah da 61,9 çıktım:lepi:.sanırım yakında sizden ayrılıcam:))
Selam kızlara.s.
nasılsınız? kilo veren arkadaşları kutluyorum.
dün akşam sadece 3 kaşık kadar z.yağlı barbunya yedim.
artık klasik oldu ama bu sabah yine kahvaltı edemedim.az önce 3 adet yulaflı bisküvi ve kahve keyfi yaptım.
akşam da muhtemelen etli patates yiyeceğim.
yarın benim serbest günüm kızlar.çok fazla abartmadan pazar günlerimi diyet listemden siliyorum.bu da beni bütün hafta motive ediyor.canım birşey isterse onu pazara saklıyorum ve o gün yiyorum.
Hatta dün akşam eşim pizzacıya gidelim dedilmaz:.ve ben kurt gibi aç olmama rağmen bunu reddebildim.iradeye hakim olabilmek ne kadar güzelşakkıdı
off gülüm bilmiyorum yaa...ne bileyim içime bir hayvan kaçtı sanki..midem de tepki gösteriyor yani..felaket...mafoldumben
sen iyi yapmışsın ama buraya da uğra..çok üzülürüm yoksa:sinifsinif:
aslında 59 oldum ama ben bu gidişle geri döncem 60lara..n bileyim motiasyon kalmadı hiç...
bu gidişle gelemicemmmafoldumben
ayyyyyyyyy çok içliyimm:gitme:
ben 165 boyunda ve 60 kiloyum.bi haftadır tarçın çayı ve limon içiyorum sabah ve yatarken .tabi sabahları yürüyüş bir de. biber hapı kullanmayı da düşünüyorum ama emin değilim. bir arkadaşım kullanmış çok da kilo vermişti. şimdilik 3 kilo verdim hedef 52-53 kilo.. :) bir de sabah ve akşam yürüyüşlerinde ankarada bana eşlik edecek arkadaşım olsaydı...:gitme:
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5off kizlarrr adanalidaki nazliyi gorunce zayiflamaya karar verdim kizi gorunce kiskancligim tutuyor kaydirigubbakcemile3 suan 68,5 kiloyum hedefim 63.. belim incecik osun gobegimin erimesini istiyorum
Kilo almak isteyenlerin topiğini okudumda az önce birisi günde 3 somun ekmek yiyorum yinede kilo alamıyorum her gece kalkıp tatlı yiyorum üstelik yazmış :bbo: biz böyle yapsak 15 günde 10 kilo alırız heralde ohaoldumsmile neyse bizimkinin yine çaresi daha kolay herşey iradede bitiyor kaydirigubbakcemile2 bende masa üstüne zayıf resimlerinden birini koydum o şekilde motivasyona devam edicem şakkıdı . Kilo vermeden öncesi-sonrası resimlerimizi koyacağımız günü iple çekiyorum.Hepimiz zayıflicaz kızlar :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?