kızlar ben bugun yarın regl olucam kilo vermem dururmu acaba 3 gün oldu diyete başlayalı bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslaröopuyorumnanaktan
Canım üzülme boşver kendimizi sıka sıka hasta olucaz bu kiloları takmaktan. İllaki inicez istediğimiz kilolara çok çaba sarfediyoruz çünkü alıcaz karşılığını inan. :1hug: Bende bugün yedim yine ama haftasonları böyle oluyor napalım dengeleriz artık hafta içi hem 59 kilo olmuşsun süper işte yerimseniben dün yazdım moral bozmak yok stres kilo aldırıyor unutmayalım
kuzuum üzülme bu kadar nazar mı değdi kıs sana fotonu neyim koyunca kafamçokkarıştı
bi kurşun döktürelim olmuyo böle :1hug:
bu arada lunapiena nın dediklerine katılıyorum sende biliyosundur belki ama tekararliim yağların vücutta depolanma süresi 24 saatmiş bugün hiç karbonhidrat almassın protein sebze ağırlıklı beslenirsin olur biterr yerimseniben zaten yürüşte yapcam demişsin yeterki dert etme cnm benim:)))) tez zamanda toparlancana inanıyom :))
cuma bende baya karbonhidrat aldım dün biraz zulüm gibi geldi ama atlattım çok şükürr bol salata tavuk haşlama öğlen akşamda çorba karnıbahar haşlaması(zeytinyağlı,limonlu)):1ninca:
gunaydın bu sabah da 61,9 çıktım:lepi:.sanırım yakında sizden ayrılıcam:))
slm milletttt nasıl gidiyorr diyet pardon pardon yeni görüntüye gidilen yolda küçücük birşey diyet bukadar büyütmeyin aslında bukadar takmasak ve üstüne düşmesek daha kolay kilo vercez guclubacismile
gelelim bugünkü menüme bilmiyorumkismile
sabah sirkeli ballı sıcak su
bir saat sonra sahanda omlet 4 zeytin bir parça yağsız peynir 2 dili kpek ekmeği yeşilçay ee bugün pazardı olsun okadar zemuszemus
sonra pilatesimi yaptım bi güzel
sonra öğlende brokoli ve havuç buğulamsı yedim sarımsaklı yoğurtlu birazda pırasa yedim limonlu 2 dilim kepek bugün ekmek kaçtı :kedi:
aralarda öğlen aramda elma ikindi aramda muz yedim
akşamda yine havuçlu brokoli yoğurtlu yedim tabi yine bir dilim kepek ekmek vede bitti işte meyve yiyebilirim yatıncaya kadar cokacimcoook
böyle pat diye yazdım ama daha önce benide aranıza alırmısınız demiştimya cevapalrınıza bakamadım 6.5 yaşında ilk okul 1. sınıfa giden bri kızım ve 7 aylık oğlum var buraya oturup bişeyler yazabilmek mucize gibi oluyor bazen...rejim bende bu ay yattı biraz ama kendime hedef belirledim...23 nisanda 57 kg olmak gibi....hepimize kolay gelsin ...
öncelikle tebrikler arkadaşlar hepinize inş herkes istediği kiloya inebilir
asi pericim ticker daki kilo göstergesi 3 günde mi oldu öncesi var mı canım
merhabalar ben şu an 62 kiloyum 57 olmak istiyorum.sanırım doğru yerdeyim.aranıza katılmak istiyorum.bari siz kabul edin beni de beraber verelim şu kiloları olmaz mı?
kızlar ben de 60 69 yuvasından uçtum...artık 59 oldum..gerisi ip söküğü gibi geliyor ...50 59 topiğine kondum...ama yine buaraya da yazıyorum...hepinize bol bol kilo vermeler...
saol cnm inş bizde geliriz yanınaaaa:gitme::ecrin_bebek:
kızlar ben de 60 69 yuvasından uçtum...artık 59 oldum..gerisi ip söküğü gibi geliyor ...50 59 topiğine kondum...ama yine buaraya da yazıyorum...hepinize bol bol kilo vermeler...
:gitme: saol canım özletme kendini opuyorumnanaktan
bakarsın bende gelirim :jeyyar:
zaten 58.9sun canım neden gelmiyosun kialsanaalsanasmile
ne bilemm :bbo: :bbo: yeni bi çewre yeni kişiler hazır diiliim he he :roflol: :roflol: :roflol:
aslında gelsem daha mı iyi olur ya orda işi belki daha sıkı tutarıs sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?