aslında dogru seyler soyluyorsun canım ama kılo konusunda cok takıntılıyım ben.kılolu olup kendıyle barısık olan ınsanlara bayılıyorum.bıran once fazlalıklarımı verıp once hamıle kaldıgım kıloya(57)sonrada evlendıgım kıloya(50)donmek ıstıyorum.ıs uzayıncada motıvasyonumu kaybedıyorum.umarım sende en kısa zamanda ıdeal kılona ulasırsın
kıskandımmmm . . .
artık 59 um diyebilecek miyim bende acaba . . .
ah bu sinsi kilolar ne zaman oturdular ne zaman yerleştiler nasıl başımıza dert oldular . . .
:çok üzgünüm:
canım sende 50-59 topiğine göz gezdir istersen . . .
tebrik ederim . . .
a.s.
teşekkür ediyorum canım . . .
bende bu arada bu gün yediklerimden bahsedeyim . . .
2 dilim etimek
1karper
2 yumurta
1 muz ( zamana yayarak )
arada 2adet bisküvi sade kahve
akşama ne yapsam hiç bilmiyorum . . .
sagol canım benımde bu ayın sonunda oglum 1 yasında olacak.sureklı ılgı ıstıyor,kucaga almazsan yada oynamazsan cıglık cıglıga.uyurkende ayagımda uyuyor uyanana kadar ayakta sallıyorum.esım ısten geldıgınde ve yorgunluktan olmedıysem spor yapmaya calısıyorum.ama oda yeterlı olmuyor ıste.sızın destegınızle gaza gelıyorum yıne yılmak yok cunku bu kılolar cok uzuyor benı.
torpak ablam sen akşama ne yapacaksın ?
merhaba ben yeni üye oldum 29 yasindayim 1.58 boyum 63 kiloyum san1r1m doum hatiras olan su 11 kiloyu vermem lazim araniza katilmak sizlerle beraber kilo vermek olucak
aramıza hoş geldin kaydirigubbakcemile5
merhaba ben yeni üye oldum 29 yasindayim 1.58 boyum 63 kiloyum san1r1m doum hatiras olan su 11 kiloyu vermem lazim araniza katilmak sizlerle beraber kilo vermek olucak
hoşgeldin Marrafia.s.
Ben daha kahvaltıyla duruyorum birşey yiyemedim.
Ama karnıbahar çok çekici geldi akşam içinnaniknanik
Evet sabun yaa 28 beden kota sığmışsın,sırada biz varız sen kıskanma bakalımkaydirigubbakcemile3
canım ben yoğurtlu karnıbahar (şimdi haşladım)yanında marul yaprakları kıtır kıtır yiyecem delikafadulden
aaybis ablam sen çok daha zyıfsın benden aslen ama boy mu acaba ????
:uhm:
benim 168 cm . . .
aynen canım 1,69
kaydirigubbakcemile5
KISSLARRRRRRRR YAAA BI DILIM KADAYIF YEDIMMsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama DAYANAMADIM NAPIYIM YARDIM EDIINsenağlama
afiyet olsun artık onun için yapacak bişe yok delikafadulden
ama senin için belki bişeler yapabiliriz düşünelim bakalım :uhm: içebilirsen kocaman bi bardak içebileceğin sıcaklıkta su ve üstüne yarım saat egzersiz üstünede 50 mekik
belki bunlar bi daha baklava yiyeceğin zaman iki kere düşünmeni sağlar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?