60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ediyorum canım . . .
bende bu arada bu gün yediklerimden bahsedeyim . . .

2 dilim etimek
1karper
2 yumurta
1 muz ( zamana yayarak )

arada 2adet bisküvi sade kahve

akşama ne yapsam hiç bilmiyorum . . .

tatlım sen niye kıskanıyosunki 28 beden kotu giyosun maşallah
hiiiiiç dert etme geldikleri gibi gideceklerrrrrrr hihoyyyt

kericim sende hoş geldin a.s. aramıza seninde çok abartılacak bi kilon yok canım burada birbirimize yardım ederek paylaşarak fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyoruz doğru yerdesin :1hug:

teşekkür ediyorum canım . . .
bende bu arada bu gün yediklerimden bahsedeyim . . .

2 dilim etimek
1karper
2 yumurta
1 muz ( zamana yayarak )

arada 2adet bisküvi sade kahve

akşama ne yapsam hiç bilmiyorum . . .

canım muz senin vazgeçilmezin herhalde umarım küçüklerden yiyosundur kaydirigubbakcemile hani şu anamur muzlarından eğer çikita yiyosan hergün kilo sebebin anlaşılmıştır delikafadulden akşama ben yoğurtlu karnıbahar yanında sade marul yiyecem tavsiye ederim eğer daha karar vermediysen :1hug: a.s.

Ben de kızım doğduğu ilk yıl evdeydim.İnan bana bebek bakmak sporla eşdeğer o yıl 65 kg kadar düşmüştüm.(Üstelik ben doğumdan bir hafta önce 110 kg. üstündeydimkafamçokkarıştı)Ama sonra tekrar işe başlayıp masa başında oturmaya başlayınca 70 e kadar çıktım.2 aysonra kızım 3yaşında olacak .15-20 günden beri sıkıyorum kendimi 64 e düştüm hedefim 59-58.
Ama moralini yüksek tut.Doğum kiloları diğerleri kadar kolay verilmiyor.Vücutta yerleşmiş bir yağ kütlesi var.Yavaş yavaş gidecek merak etme,hep böyle kalmayacağız ya:Saruboceq:

merhaba ben yeni üye oldum 29 yasindayim 1.58 boyum 63 kiloyum san1r1m doum hatiras olan su 11 kiloyu vermem lazim araniza katilmak sizlerle beraber kilo vermek olucak

torpak ablam sen akşama ne yapacaksın ?

ablam bu kadar olur

:1hug:

eksik olma torpak ablam . . .

muz öle diosun demek ben pratik olduğu için ve besleyici olduğu için tercih ediyorum ama besleyicilikte kiloya sebepse düşürelim miktarı . . .

yasakkelime

torpak ablam sen akşama ne yapacaksın ?

Ben daha kahvaltıyla duruyorum birşey yiyemedim.
Ama karnıbahar çok çekici geldi akşam içinnaniknanik

Evet sabun yaa 28 beden kota sığmışsın,sırada biz varız sen kıskanma bakalımkaydirigubbakcemile3

Ben daha kahvaltıyla duruyorum birşey yiyemedim.
Ama karnıbahar çok çekici geldi akşam içinnaniknanik

Evet sabun yaa 28 beden kota sığmışsın,sırada biz varız sen kıskanma bakalımkaydirigubbakcemile3

aaybis ablam sen çok daha zyıfsın benden aslen ama boy mu acaba ????

:uhm:

benim 168 cm . . .

canım ben yoğurtlu karnıbahar (şimdi haşladım)yanında marul yaprakları kıtır kıtır yiyecem delikafadulden

ne kadar sağlıklı göründü . . .

a.s.

afiyet olsun ablacığım, bende bu pazar 65 i göreyim leahmeacun yaptıracağım inşAllah . . .
kaybettiğim kilolar şerefine sarıp sarıp koklayıp koklayıp yuvarlayacağım . . .
ama 65.1 olsamda bu olamayacak yani bu parti 65.0 şerefine . . .

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2

umarım görürüm . . .

:Saruboceq:

KISSLARRRRRRRR YAAA BI DILIM KADAYIF YEDIMMsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama DAYANAMADIM NAPIYIM YARDIM EDIINsenağlama

KISSLARRRRRRRR YAAA BI DILIM KADAYIF YEDIMMsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama DAYANAMADIM NAPIYIM YARDIM EDIINsenağlama

afiyet olsun artık onun için yapacak bişe yok delikafadulden
ama senin için belki bişeler yapabiliriz düşünelim bakalım :uhm: içebilirsen kocaman bi bardak içebileceğin sıcaklıkta su ve üstüne yarım saat egzersiz üstünede 50 mekik
belki bunlar bi daha baklava yiyeceğin zaman iki kere düşünmeni sağlar a.s

yaaaa oofff o kadar hareketı yapamamkııııısenağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…