orası brz daha kalablık..ve birbirlerini çok destekliyolar..ilk intiba bu :hulya:
beklerim cicim gel emiaklinialirimsmile
Günaydın arkadaşlar. Linguist ve evcadısı bende gelmek istiyorum oraya ya( Dün sabah regl oldum tartıda kilom otomatikman 68 oldu Reglden dolayı biliyorum ama yinede canım sıkılıyor üfff... Ağrısıda cabası zaten Ay sabah sabah iyice bunalımım sanırım.. Hadi size güzel kio vermeler....
ölçülerim 90-60-90 şaka şaka kaydirigubbakcemile üstü 95-93-103 ben bide bacağımı ölçtüm kalçaya yakın en şişko yerinden basenmi oluyo artık bilmiyorum 63 cm çıktı onunda gitmesini istiyorum.bu arada bedenimi paylaşırım ama ruhumu asla :roflol:
oyyyy oyyyy içime dokunuyorrr Allahım neden kilo veremiyorum yahu yemiyorum işte spor yapıyorum millet haftada 2 kilo 3 kilo verio nasıl oluo da ben veremiom nedennnn :umursamaz:yaaaaa valla çok moralim bozuk tamam vazgeçmicem asla ama neden neden ne yiyorum ben bukadar şimdi karbonhidrat diyetini uygulucam bakalım ne gerekiosa yapıcam bu kiloları vericem hadi biresim yükliimmde görün yağlarımı yasakkelime
selamlar herkese bende katılabilirmiyim aranıza.yaş 29/boy:163/kilo 63..
ama hepsi göbeğimde toplanmış durumda.mekik çekiyorum ekmek yemiyim tuzu azaltayım diyorum,en fazla 1 hafta sürüyor.oof of napcam ben.kızıyım kendime en iyisiklava:
bende geldım aranıza kılom 66 boyum 165. 1,5 ayda 6,5 kılo verdım 2 hafta ara verdım sımdı 66 kılodan kaldıgım yerden devam edıyorum. bu sefer bu ıs bıtecek 58 e kadar durmak yokkkkkkkkk
merhaba cnm, ben de yeni sayılırım:) boyum:1.67, 67 kiloyum. daha yeni başladım sayılır diyete 4-5 gün oldu. ama ii gidiyor. durmak yokk!!!! hihoyyyt
oyyyy oyyyy içime dokunuyorrr Allahım neden kilo veremiyorum yahu yemiyorum işte spor yapıyorum millet haftada 2 kilo 3 kilo verio nasıl oluo da ben veremiom nedennnn :umursamaz:yaaaaa valla çok moralim bozuk tamam vazgeçmicem asla ama neden neden ne yiyorum ben bukadar şimdi karbonhidrat diyetini uygulucam bakalım ne gerekiosa yapıcam bu kiloları vericem hadi biresim yükliimmde görün yağlarımı yasakkelime
Göbekten kilo almak çok iğrenç ben de bu dertten müzdaribim...
akannehir
Benim boy 175 kilom da 61-62 oynuyor sürekli 3 haftadır tartılmıyorum tartımız bozuktu gelsin gene bakcam.
:smiley-cool:
Heyecanlıyım kızlar...
:1rolleyes:
Ben kotta 28 beden giyiyorum ama öyle bakmadım kaç ölçülerim...
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?