60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı 2 dilim ekmek ve omlet
ara 1 armut
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
bol bol su ve 30 dk yürüyüş
ikindi
1 parça tavuk 1 dilim ekmek ve birkaç tane salatalık turşusu
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1/2 muz 1/2 elma

Günaydın arkadaşlar. Linguist ve evcadısı bende gelmek istiyorum oraya ya ( Dün sabah regl oldum tartıda kilom otomatikman 68 oldu Reglden dolayı biliyorum ama yinede canım sıkılıyor üfff... Ağrısıda cabası zaten Ay sabah sabah iyice bunalımım sanırım.. Hadi size güzel kio vermeler....

günaydınlarrrr aynen canım bende bugün oldum bikaç gün geçikmeli olarak çok ağrıo karnım ve belim ilaç içtim öylelikle duruyom yanii

Günaydın kızlar?

nasılsınız ?nasıl gidiyor diyetler?

hafta sonumu küçük kaçamaklarala atlatabildim.
ama bu sabah tartıda 66 geldim:lepi:
hedefe az kaldı hafta da 2 kg ile gidersem.5 hafta sonra tamamdır bu iş

:enbuyukkk:

selamlar herkese bende katılabilirmiyim aranıza.yaş 29/boy:163/kilo 63..
ama hepsi göbeğimde toplanmış durumda.mekik çekiyorum ekmek yemiyim tuzu azaltayım diyorum,en fazla 1 hafta sürüyor.oof of napcam ben.kızıyım kendime en iyisi klava:

Ben uzun zamandır yoktum yeni geldim...
naniknanik
Kızlar bedenlerimizi de paylaşalım bir de resim ekleyelim yahu...
:uhm:
Olmaz mı?
Daha motive edici olur diyorum ben...
yerimseniben

hayyal bedebnlerimizi paylaşalım demişsin yarama dokundun resmen bölgesel benim sorunum tamamen hepsi kalçalarda ilk ben yazayım o zaman şu an 93-70-101 im...kalçadan en az 4 cm daha gitmesi lazım (
bu arada 2 haftadır rejimdeyim 2 kilo gitti..yavaş gidiyo kalıcı olur inşallah..

ölçülerim 90-60-90 şaka şaka kaydirigubbakcemile üstü 95-93-103 ben bide bacağımı ölçtüm kalçaya yakın en şişko yerinden basenmi oluyo artık bilmiyorum 63 cm çıktı onunda gitmesini istiyorum.bu arada bedenimi paylaşırım ama ruhumu asla :roflol:

aay inanmıyorum bende aynı yerden ölçerim hep bende baseniminde gitmesiniisitiyorum benimde 61 cm

oyyyy oyyyy içime dokunuyorrr Allahım neden kilo veremiyorum yahu yemiyorum işte spor yapıyorum millet haftada 2 kilo 3 kilo verio nasıl oluo da ben veremiom nedennnn :umursamaz:yaaaaa valla çok moralim bozuk tamam vazgeçmicem asla ama neden neden ne yiyorum ben bukadar şimdi karbonhidrat diyetini uygulucam bakalım ne gerekiosa yapıcam bu kiloları vericem hadi biresim yükliimmde görün yağlarımı yasakkelime

Son düzenleme:

canım bozma moralini :1hug: zaten herkesler gitti 59-50 grubuna biz de motivasyonumuzu kaybetmeyip zayıflicaz en kısa zamanda sen çok iyi gidiyosun spor konusunda azimlisin. Bi bakıcan 2-3 kilo birden gidicek kilo direncin kırılınca zemuszemus

Canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 Benimde problemim seninle aynı sadece göbekte toplanıyor yağlar. Göbek en zor giden yer ama bi kere gittimi geri gelmesi de zaman alıyor. Yılmak yok yaza 36 bedeniz hep bunu söylüyorum kendime de unutturmamak için. Bikinileri hayal edin iştahın önüne geçin kızlar başarıcaz :enbuyukkk:

bende geldım aranıza kılom 66 boyum 165. 1,5 ayda 6,5 kılo verdım 2 hafta ara verdım sımdı 66 kılodan kaldıgım yerden devam edıyorum. bu sefer bu ıs bıtecek 58 e kadar durmak yokkkkkkkkk

bende geldım aranıza kılom 66 boyum 165. 1,5 ayda 6,5 kılo verdım 2 hafta ara verdım sımdı 66 kılodan kaldıgım yerden devam edıyorum. bu sefer bu ıs bıtecek 58 e kadar durmak yokkkkkkkkk

merhaba cnm, ben de yeni sayılırım:) boyum:1.67, 67 kiloyum. daha yeni başladım sayılır diyete 4-5 gün oldu. ama ii gidiyor. durmak yokk!!!! hihoyyyt

merhaba cnm, ben de yeni sayılırım:) boyum:1.67, 67 kiloyum. daha yeni başladım sayılır diyete 4-5 gün oldu. ama ii gidiyor. durmak yokk!!!! hihoyyyt

merhaba canım. yenı basladıysan verırsın ılk baslarda verılıyo. ben artık bıraz zor verırım dıye dusunuyorum ama ne olursa olsunn basaracagım bu yaz 36 beden gırcem

Göbekten kilo almak çok iğrenç ben de bu dertten müzdaribim...
akannehir
Benim boy 175 kilom da 61-62 oynuyor sürekli 3 haftadır tartılmıyorum tartımız bozuktu gelsin gene bakcam.
:smiley-cool:
Heyecanlıyım kızlar...
:1rolleyes:
Ben kotta 28 beden giyiyorum ama öyle bakmadım kaç ölçülerim...
:uhm:

canım ilk hafta kolay veriliyor kilo, sonra biraz zorlaşıyor, diyetin başında mısın? bide ne sporu yapıyorsun cnm? pes etmek yok bak ona göreklava: beraber düşeceğiz 55evereliniortak yaş ve boy ne cnm? ben 24 yaşındayım 1.67 boyunda ve 67 kiloyum başarmamak için hiç bir sebebimiz yok:lepi:

bence soz ettıgın kadar kotu gorunmuyorsun. bı kere boyun var kaldırırr. ayrıca 28 beden kotta gayet ıı durur. daha once kılo alıp verdıysen gobek derın sarkmıs olabılır. bol bol mkık cekeren yok edebılırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…