merhaba canım. yenı basladıysan verırsın ılk baslarda verılıyo. ben artık bıraz zor verırım dıye dusunuyorum ama ne olursa olsunn basaracagım bu yaz 36 beden gırcem
bende bekledım 6,5 kılo verınce dayanamadım gıttım aldım bısıler
ama durdum sımdı
yazlıkları alana kadar en az 5 kılo vermem lazım o 5 kılo yu versem gerısı yazın denız felan gıder
bende bekledım 6,5 kılo verınce dayanamadım gıttım aldım bısıler
ama durdum sımdı
yazlıkları alana kadar en az 5 kılo vermem lazım o 5 kılo yu versem gerısı yazın denız felan gıder
Zaten göbeğim sarkık değil canım. Sıkı...bence soz ettıgın kadar kotu gorunmuyorsun. bı kere boyun var kaldırırr. ayrıca 28 beden kotta gayet ıı durur. daha once kılo alıp verdıysen gobek derın sarkmıs olabılır. bol bol mkık cekeren yok edebılırsın bence
aldık bile tatlım....kolay gelsn sana çocukla uğraşmak zor gerçktn...umarım dilediğin kiloya ulaşırsın...:hulya:
canım ilk hafta kolay veriliyor kilo, sonra biraz zorlaşıyor, diyetin başında mısın? bide ne sporu yapıyorsun cnm? pes etmek yok bak ona göreklava: beraber düşeceğiz 55evereliniortak yaş ve boy ne cnm? ben 24 yaşındayım 1.67 boyunda ve 67 kiloyum başarmamak için hiç bir sebebimiz yok:lepi:
kızlar selam
ben de 160 cm boyunda 69 kiloyum
ve yaz gelmeden 60a inmek istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. ha bu arada ben bu satırları yazarken elimde yeni hoşbeşlerden var. hem yiyorum hem de şikayet ediyorum. biri bana yardım etsin.
canım bozma moralini :1hug: zaten herkesler gitti 59-50 grubuna biz de motivasyonumuzu kaybetmeyip zayıflicaz en kısa zamandasen çok iyi gidiyosun spor konusunda azimlisin. Bi bakıcan 2-3 kilo birden gidicek kilo direncin kırılınca zemuszemus
inşallahhh tatlım inşallahhhhhdelikafadulden gerçi bir kaç gündür tartılmadım ayyy inan tartılmak istemiom hep aynı çıkıom diye ama artık yarın sabah tartılırım pigletim bizde giedriz inşallah 50-50 aralığına:teytey:
Günaydın arkadaşlar. Linguist ve evcadısı bende gelmek istiyorum oraya ya( Dün sabah regl oldum tartıda kilom otomatikman 68 oldu Reglden dolayı biliyorum ama yinede canım sıkılıyor üfff... Ağrısıda cabası zaten Ay sabah sabah iyice bunalımım sanırım.. Hadi size güzel kio vermeler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?