60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım. yenı basladıysan verırsın ılk baslarda verılıyo. ben artık bıraz zor verırım dıye dusunuyorum ama ne olursa olsunn basaracagım bu yaz 36 beden gırcem

evet cnm ilk başlarda veriliyor. ilk tartıya çıktığımda nerdeyse 68dim. kısa bi şokun ardından hemen başladım diyete:) 4-5gün oldu 1 kilo gitti. şimdi 67yim. ama hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum. ama kararlıyım bende 55e düşeceğim. alışveriş yapmak için kilo vermeyi bekliyorum :Saruboceq:

bende bekledım 6,5 kılo verınce dayanamadım gıttım aldım bısıler
ama durdum sımdı
yazlıkları alana kadar en az 5 kılo vermem lazım o 5 kılo yu versem gerısı yazın denız felan gıder

arkadaslar ben burda 65 kiloydum bir bu resimi buldum bizim pc olsaydi suanki halimi koyardim ama yengemlerin pcden aldim fotoyu sizde yukleyin fotolarinizi kendimizi daha cok motive edelim hee:dance::teytey::teytey::dance:

bende bekledım 6,5 kılo verınce dayanamadım gıttım aldım bısıler
ama durdum sımdı
yazlıkları alana kadar en az 5 kılo vermem lazım o 5 kılo yu versem gerısı yazın denız felan gıder

bende alışverişe çıkıyorum ama bu kilolarla birşey seçemiyorum ki ne denesem beğenmiyorum kilo vermek şart! sonra incecik halimizle ne güzel şeyler alırız:dance: eski kotlarım kilo aldığım için olmuyo zaten kilo versem alışverişe çıkmama da gerek kalmıcak:)

Zaten göbeğim sarkık değil canım. Sıkı...
boshayallersmile
Sadece kilo alınca göbekten alıyorum ve basenler genişliyor.
Aslında sanırım bazen abartıyorum... boshayallersmile
3 kilo filan vermek istiyorum.
27 beden kotlara sığmak istiyorum ve en önemlisi göbekten ziyade basenimin gitmesini istiyorum...
:ecrin_bebek:
5 aydır spor yapıyorum guz cum. aklinialirimsmile
Yavaş yavaş toparlanıyorum işte.
:lepi:

slm kılzar ben de diyete başlayalı 15 oldu ve 3 kilo vermişim yani şuan 65 geliyorum bu sabah tartıldım ama onuda zorla verdim yani kzılar bakın sabahları 2 dilim keğek ekmeği bir domates ve bir dilim peynir 4 adte zeytin yiyiyorum 2 saat geçmeden acıkmaya başlıyorum hafif hafif ve elma yiyiroum ve 2 saat sonrada 1 dilim ekmek bir kase çorba yanında bol salata yağsız tüketiyorum fakat gecede aynı şey oluyor 1-2 saat sonra acıkmaya başlaıyorum sizdede aynısı oluyormu ne yapmam gerekir yada yanlış mı besleniyorum yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben bugün lahana çorbası diyetine başladım benim hedef kilom 65 şuan 69 um
fazlasını istemiyorum kemeiklerim ağır olduğunda daha fazla verirsem yakışmıyor
ama benimsorunum şu göbekle kaça arasındaki bölgem ne yaprsam yapayım erimiyorum sanki sırtımda iki tane su torbası var çok gıcık bir şişlik tam kalçamın üstüne den k -gelen yer kalçamdn daha kalın ne yapacağımı şaştım artık egzersizler lahana yağları yok fayda etmiyor

aldık bile tatlım....kolay gelsn sana çocukla uğraşmak zor gerçktn...umarım dilediğin kiloya ulaşırsın...:hulya:

teşekkür ederim...
öilçülerimizi paylaşalım demişsini kızlar..yaş 38 ..boy 1.58 kilo belli.67..hedef 57 ..ölçülerim.95-79-101basen 98..doğum sonrası bu kadar dengesiz durumdayım yani...sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. Ben 60 kiloyla hamile kalıp 76 kiloyla 10 ay önce doğum yaptım dünyalar tatlısı 1 oğlum var oğlum 6 aylık olana dek 69 kiloyla yerimde saydım ne yap
tıysam kilo veremiyordum bende yemek yeme düzenimi değiştirdim 4 ay önce az az sık sık 3 saate bir mutlaka birşeyler yedim günde 3 lt fazla su tüketiyorum. sabahları aç karnına maydonoz suyu içiyorum
her sabah mutlaka kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum beni tok tutuyor her 3 ana yemeklerden sonra metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum. Kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum ve kenidimi aç bırkamıyorum günde 3 kez yeşil çayımı içiyorum kahvaltımda çay yerinde 1 büyük bardak yeşil çay içiyorum kendimi diyet yapıyorum demiyorum bu şekilde 6 ayda veremediğim kiloları 4 ayda 7 klio verdim çok yavaş kilo veriyorum ama hiç bir zaman kilomu göstermem olduğum kilodan daha az gösteririm şu an 62 kiloyum ve ideal kilom 55 az az ve sık sık yemek yemek alışkanlık haline getirdim bu şekilde kendimi hiç şiş ve rahatsız hissetmiyorum . herkese iyi zayıflamalar

kızlar selam
ben de 160 cm boyunda 69 kiloyum

ve yaz gelmeden 60a inmek istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. ha bu arada ben bu satırları yazarken elimde yeni hoşbeşlerden var. hem yiyorum hem de şikayet ediyorum. biri bana yardım etsin.

canımmmm 25 yaşındayım 163 boy normal tartıda yani evdeki 63 gösterio ama 2de ben ekliom dijitale göre 65 kiloyum benimde kalçada toplanıoo mübarek az kalsın sadece kalça doğcakmışım bilmiyorumkismile göğüs yok kalçalar büyük çirkin duruo hoş kendimi bildim bileli bu böleee öle acayip şiman değilim balık etmi diim balinamı bilmem artık ama yaşta gidio daha evlenmedik çocuk doğurmadık böle olmak istemiom şöleee incecik olsam pufff daha ne isterim tabi sağlıklı lmaz:işte öle excitiycim pilates yapıom her sabahhh yürüşede başlasam bi çok tembelim diomki lahana çorbasımı içsek napsak bide elimde diyet listeleri kafayı kırmasam bari kaydirigubbakcemile3 aynen öle başaracazda yani yarım kilo versem hani dicemki oluo beee hadi kızım daha sabret bak cillop gibi olcan offf nerde ama olsun başka çarem yok yiyip yiyip semirceme rejimde olup aynı kalırım bari :lepi:

eee selinceim sen bendende beter çıktın sen istemiosunki bence zayıflamak halinden memnunsun hatta bir kaç kilo eksiğin var hoşbeşlerlede bunları tamamlamaya çalışıon :umursamaz: selinnnnnnnn sen zayıflamak istiomusun bu koşullar altında seni topiğimizde tutamayızlmaz: şaka şaka ama gerçekten biz burda bir zincir olduk verenler veremeyenler vazgeçenler de oluo ama biz onları durduruyoruz dimi kızlarrr bide senin gibiler var teoride diyete karar veren prensibte yerine getiremeyen ama az kaldı yaza fotolrı koycaz tiril tiril elbiselerle haydiii at o hoşbeşiiiiiii elindennnn kaydirigubbakcemile

burada bugünkü menüm;
öncelikle ballı sirkeli sıcak su
sabah bir sahanda yumurta beyaz peynir yağsız ve de kibrit kutusu kadar 3 zeytin yeşilçay
arada bir sarı elma
öğlen bir kase bol naneli pirinçsiz yayla çorbası
bir saat sonra beş kaşık bol limonlu pırasa bir dilim kepek
1,5 saat sonra bir fincan üçü bir arada napim canım istedi
ve akşamada fırında patates köfte salata ekmek yemicemmafoldumben

inşallahhh tatlım inşallahhhhhdelikafadulden gerçi bir kaç gündür tartılmadım ayyy inan tartılmak istemiom hep aynı çıkıom diye ama artık yarın sabah tartılırım pigletim bizde giedriz inşallah 50-50 aralığına:teytey:

evet gidicez gitmemiz lazım vafers kaydirigubbakcemile yılmak yok. özellikle kilosu yakın arkadaşlar birbirini daha çok gaza getirirse ben inanıyorum hızlanacağımıza sonraaaaa gelsin incecik fotolarrr :lepi:

tabikide gelceksin canımcım :lepi:
sıkma canını yalancı kilo artışı o nası olsa vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…