merhaba arkadaslarrrr malesef bende bu gruba aitim :)
yaklaşık 20 gündür diyetisyene gidiorum vee 3 kilo verdim. fakat diyet listemi burda vermek istemiorum çünküü d,yet listesi verirken herkesn bünyesine göre veriolar önce kantahlili fln yapıolar kızlarr ama ben her sabah aç karnına elma sirkesi içiyorum ve bunun da faydasını görüyorum bence sizde deneyim denemkten ne çıkar demi kızlar :) 1 bardak kaynatılmış ve soğumuş suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy eğer bu şeklide içemiyorum dersen bi tatlı kaşığı bal ilave et baqkalım sizde bnm gibi faydasını görecekmisiniz arkadaslar :)
merhaba kızlar. beni belki hatırlarısnız. 76 kilodan 59 a indim. ama başıma neler geldi neler. ve yine aranızdayımmmm hemde 65 kiloyla. oysa ne kadar az kalmıştı hedefimeee. 2 ay bi ilaç kullanmak zorunda kaldım. dr beni uyardı kilo yapar iştah açar dikkat et diye. hemde nasıl açtı sormayın. 10 gün önce bitti çok şükür. ama bu 3 aydabana tam 6 kiloyu aldırdı. çok mutsuzum çokkk sormayın.hedefim 57 şu an 65 im ne olur bana yeniden destek olunnn. çok psikolojim bozuldu mahfoldum ben
Günaydın kızlar herkese merhaba...
Kızlar siz elma sirkesi içiyoruz demişsiniz sabahları...
Benim midede gastrit var.
Sabah onu içsem nolur acep?
Zararı var mı?
üf öğle yemeğinde kuru fasulye pilav vardı
yemedim
ama yemeyince de aç kalıyorum aman yaaa
yahu tamam ben zayıflamak istiyorum ama dış etkenler buna müsaade etmiyor. çalışıyorum kocayı memnun edeyim diye her akşam bisürü yemek yapıyorum
ama karar aldım
bundna sonra akşamları bir dilim tavuk göğsü ya da et ıszgarada
yanında da haşlanmış sebze vs
ama hep bu kararımı ya önümüzdeki pazartesiye ya d aay başına atıyorum mafoldumben
Kızlar 2 gündür bişey oldu bana inanılmaz iştahım açık ne varsa yiyorum. Özellikle karbonhidratlara dayanamaz oldum ekmek çikolata vs bu sabah 1 kilo fazla çıktım napıcam hala da yiyesim var mafoldumben
canım bu kilolaları çağırıyor.diyetisyenim canım böyle şeyler isteyince naneli sakız veya tarçın kaynatıp içmemi önerdi.istersen sende dene
üf öğle yemeğinde kuru fasulye pilav vardı
yemedim
ama yemeyince de aç kalıyorum aman yaaa
arkadaslar ben bugunde regl olmusum yaaa:ecrin_bebek: karnimda agrio ins yarin spor yapabilirimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?