60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaslarrrr malesef bende bu gruba aitim :)
yaklaşık 20 gündür diyetisyene gidiorum vee 3 kilo verdim. fakat diyet listemi burda vermek istemiorum çünküü d,yet listesi verirken herkesn bünyesine göre veriolar önce kantahlili fln yapıolar kızlarr ama ben her sabah aç karnına elma sirkesi içiyorum ve bunun da faydasını görüyorum bence sizde deneyim denemkten ne çıkar demi kızlar :) 1 bardak kaynatılmış ve soğumuş suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy eğer bu şeklide içemiyorum dersen bi tatlı kaşığı bal ilave et baqkalım sizde bnm gibi faydasını görecekmisiniz arkadaslar :)

niye malesef ki kimseyi zorla tutmuyoruz?

merhaba kızlar. beni belki hatırlarısnız. 76 kilodan 59 a indim. ama başıma neler geldi neler. ve yine aranızdayımmmm hemde 65 kiloyla. oysa ne kadar az kalmıştı hedefimeee. 2 ay bi ilaç kullanmak zorunda kaldım. dr beni uyardı kilo yapar iştah açar dikkat et diye. hemde nasıl açtı sormayın. 10 gün önce bitti çok şükür. ama bu 3 aydabana tam 6 kiloyu aldırdı. çok mutsuzum çokkk sormayın.hedefim 57 şu an 65 im ne olur bana yeniden destek olunnn. çok psikolojim bozuldu mahfoldum ben

canım üzülme hiç :1hug: bi kere başardın tekrar yaparsın hemde bu sefer 6 kilo fazlan var bişey değil. Sağlık daha önemli geçmiş olsun :1hug: Motivasyonunu yüksek tut 60 lı kilolar uğraş isteyen bir aralık sende bilirsin ne kadar azsa verilecek kilo tersine daha çok kadar sabır lazım. Yavaş ama kesin kurtuluş bizi bekliyor kilolardan

Kahvaltı
2 dilim ekmek, kaşarlı omlet ve şekersiz çay
Ara
1/2 muz
Öğle
6 yk havuçlu patatesli pırasa :)
küçük bir kase yoğurt.1 dilim ekmek
Ara
1 portakal
Ara
1 avuç kuruyemiş ve şekersiz çay
gece
1 elma
35 dakika yürüyüş ve 3lt su
iyi geceler opuyorumnanaktan

yahu tamam ben zayıflamak istiyorum ama dış etkenler buna müsaade etmiyor. çalışıyorum kocayı memnun edeyim diye her akşam bisürü yemek yapıyorum
ama karar aldım
bundna sonra akşamları bir dilim tavuk göğsü ya da et ıszgarada
yanında da haşlanmış sebze vs

ama hep bu kararımı ya önümüzdeki pazartesiye ya d aay başına atıyorum mafoldumben

slm milletttttttttttttttt yine bir mutluluk bombası var içimde kaydirigubbakcemile2 hayır olsun inşallah zaten ammada gelgitlerim var yahu ama olsun yine tartılmadım sinirlencem diye sabah sirkeli ballı sıcak suyumu içtim
kahvaltımı bir dilim kepek ekmek,biraz yağsız peynir.3 zeytin biraççıkta tahin pekmeze bandım fisfisfis sonra pilatesimi yaptım esneme günümüzde iliğim kemiğim açıldı bide yürüyüş yapim diom ama bu koca popomu kaldırabilirsem buyrunnnnnnnnn şimdide limonlu yeşilçayımı içiom kızlarrrrrrrrrrrr sakın motivasyonu bozmayınkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar herkese merhaba...
Kızlar siz elma sirkesi içiyoruz demişsiniz sabahları...
Benim midede gastrit var.
Sabah onu içsem nolur acep?
Zararı var mı?

Günaydın kızlar herkese merhaba...
Kızlar siz elma sirkesi içiyoruz demişsiniz sabahları...
Benim midede gastrit var.
Sabah onu içsem nolur acep?
Zararı var mı?

Valla canımcım sadece sirke değil ben bir kaşıkta bal koyuyorum ona rağmen midemi değilde idrar yollarımın yandığını hissediom yani sonuçta sirke asitli bişey bence sen başka bişey dene yada hapları var onları bi araştır bir uzmana sorkaydirigubbakcemile5

Herkese günaydınnnnn
vafers senin sözler beni acayip motive ediyo saol kaydirigubbakcemile5
birde pilates için cd mi kullanıyosun bende deniyim diyorum 2 hafta sonra

selam kızlar nasılsınız?

akşam yemeğinde biraz patates salatası yedim.

sabah kahve içtim.
az önce yine kahve bir kaç tane yulaflı bisküvi yedim.
sanırım öğlen yemeğim de bir kase çorba olacak
bugün Bursa da hava çok kapalı o yüzden benim de ruhum daraldı.sanki hiç bir şeye motive olamıyorum.
sizin yazıları okuyunca biraz kendime geldim.

canım bende senin gibi kocayı memnun etme derdine 8 ayda 11 kilo aldım.şimdi acısını çekiyorum..aman dikkat et.erkekler zayıf kadını yemeklerden daha çok seviyor ve beğeniyor...kaydirigubbakcemile5

Kızlar 2 gündür bişey oldu bana inanılmaz iştahım açık ne varsa yiyorum. Özellikle karbonhidratlara dayanamaz oldum ekmek çikolata vs bu sabah 1 kilo fazla çıktım napıcam hala da yiyesim var mafoldumben

Kızlar 2 gündür bişey oldu bana inanılmaz iştahım açık ne varsa yiyorum. Özellikle karbonhidratlara dayanamaz oldum ekmek çikolata vs bu sabah 1 kilo fazla çıktım napıcam hala da yiyesim var mafoldumben

canım bu kilolaları çağırıyor.diyetisyenim canım böyle şeyler isteyince naneli sakız veya tarçın kaynatıp içmemi önerdi.istersen sende dene

canım bu kilolaları çağırıyor.diyetisyenim canım böyle şeyler isteyince naneli sakız veya tarçın kaynatıp içmemi önerdi.istersen sende dene

2 ayı geçti ne çikolata yedim ne kola içtim. Birden bire ne oldu bilmiyorum aşırı bi şekilde iştahım açıldı. Nasıl olur aklım almıyor. Bu durum geçmezse ben geri çıkarım eski kiloma boşa gitti o kadar emekler mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…