60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy alemsin canımm ya çok güldüm:roflol: ben de aynı dert var maalesef. şu kalçalar başa bela:) ben yazın pilates yapıyordum spor salonunda ii gelmişti göbek fln sıkılaşmıştı. kaydirigubbakcemile2 sonra bırakınca tabi bi de dikkat etmeyince eski haline döndü.mafoldumben evde kendim yapamıyorum şimdi de. spora gitcek zamanım da yok ama her gün yürümeye çalışıyorum. yürüyüş olarak deil de mesela işim olmasa da biraz uzaktaki markete yürüyorum. kilo almamak da büyük başarı yalnız. ben azmettim ama bu kez verecem kiloları. akşam misafirlerim vardı ve yaş pasta vardı. yemedim. ki en sevdiğim tatlıdır. yemedim ama bu sabah bir mutlu uyandım anlatamam.:asigim: sende verceksin güven banaolumunekankayizsmile salma sakın! lahana çorbası fln içemem ben ya çok kötü onun tadı:dilcikar: canım sen bi kalori saymayı denesene.. her gün kaç kaori aldığını sayacaksın. günde alman gerekenden 500 kalori az alırsan haftada 500 gr 1000 gr az alırsan 1kg verirsin. tabi spor yaparsan da cabası:) ben önceden öyle vermiştim kiloyu.

Peki ;ne kadar kalori almamız gerektiğini nereden bileceğiz?
bu bana çok mantıklı geldi.fikri olan yazabil mi arkadaşlar?akannehir

Kızlar 2 gündür bişey oldu bana inanılmaz iştahım açık ne varsa yiyorum. Özellikle karbonhidratlara dayanamaz oldum ekmek çikolata vs bu sabah 1 kilo fazla çıktım napıcam hala da yiyesim var mafoldumben

aman sakın! okadar emek boşa gitmemeli! bak yaz da geliyor, bikiniler incelmiş vücutlarımızı bekliyorşakkıdı. acıktığın anda başka bişeyle uğraş. yeme isteğin uçup gider! bide zayıflamış halini bi düşün. fıstık gibi bi hatun olmak varken, şimdi yemeklerin esiri mi olacaksınklava:

Merhaba arkadaşlar. Motivasyonum biraz bozulsada yine de dikkat ediyorum. Sabah aç karnına sirkeli ballı ılık suyumu içtim. Kahvaltımı, bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmeği 5-6 zeytin bir dilip beyaz peynirle yaptım. Üstüne yeşil çayımı içtim. Ara öğünde 2 yulaflı bisküvi ve azcık kuru üzüm yedim. Öğle yemeğim yoğurt çorbası ve havuç salatasıydı bir dilim kepek ekmeğiyle. Az önce azcık daha kuru üzüm ve iki ceviz yedim. Birazdan bir kahve içerim. Akşamda ne varsa artık azcık yerim tamam. Bugünüde bitiririz allahın izniyle inş. Yorgunum bitkinim uykusuzum. Kızım hasta gece uyumadım o yüzden. Sıkıntıdan aklıma hep yiyecek geliyor elim ağzım boş kalmasın diyorum ama tutuyorum kendimi. Şimdilik hoşçakalın kızlar...

1737 kalori çıktım.sanırım ben bukadar yersem davul gibi şişerimdelikafadulden

cnm o kadar kalori alırsan kilon sabit kalır, bizim amacımız o kalorinin olabildiğince altına inmek! her gün kalorini sayacaksın ve gün sonunda aldığın kalorileri toplayacaksın, günlük aktivitelerinin dışında spor yapıyorsan o sporun yaktığı kaloriyi de çıkartacaksın hesabından! 1737'nin ne kadar altındasın onu hesapla her gün.

kızlar palaşalım aldığımız kalorileri!:enbuyukkk:

1782 miş ihtiyacım olan kalori ama ben daha az aldığımı düşünüyom peki nie veremiom :bbo:

selam bayanlar.ben hamiş kalmadan kilo vermek istiyorum ama 1-2 gün diet yapıp vazgeçiyorum. boyum 1.77 ,kilom 64 ,yaşımda 25 . yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

selam bayanlar.ben hamiş kalmadan kilo vermek istiyorum ama 1-2 gün diet yapıp vazgeçiyorum. boyum 1.77 ,kilom 64 ,yaşımda 25 . yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

kızlar ben şöyle yediklerimin bir cetvelini çıkardım da...
650-700 kaloriyi geçmiyor yediğim şeyler.biraz düşük ama başka türlüde olmuyor veremiyorum.sanıırm arada niraz kuruyemiş eklesem iyi olacak.sempatiksalakcinni

bence çok düşük böyle bi beslenmeyle bol bol kas eritirsin
en iyisi ekmek - meyve oranını gözden geçirmelisin :1no2:

araştırmalara göre 1200 kalori altındaki diyetler sadece kas eritiyo arkadaşlar
lütfen sağlıklı zayıflayalım :dance:

ben diyet yaparken hiç ekmek yemiyorum(pazar kahvaltısı hariç)
onun yerine bakla ya da tahıl grubunu tercih rdiyorum.sebze çok yiyorum ama meyve sadece elma yiyorum.süt grubuysa her öğünde almaya çalışıyorum.benim kalori hesabımın düşük çıkma nedeni sanırım karbonhidrat ve şeker grubu.:bbo:

Herkese günaydınnnnn
vafers senin sözler beni acayip motive ediyo saol kaydirigubbakcemile5
birde pilates için cd mi kullanıyosun bende deniyim diyorum 2 hafta sonra

ayyy saol canım ne demek herşey bu pis yağlardan kurtulmak için vereliniortak
sabahları 10da tv8de ebruşallıyla yapıom kaçırırsamki kaçırmamamaya dikkat ediom cumartesi pazarda netten ebru şallının resmi sitesinden inidrmeden izliomda yapıom dvde alabilirsin netten inidrebilirsinde ama hergün farklı yapmak daha motive ediyor mesela bizde pazartesi normal med pilates salı esneme ve sırt hareketleri bugün öleydi mesela harikaydı çarşamaba yani yarın pilates plus hızlı hızlı ter içinde kalıoz perşembe karın günü resmen karnın düzleşio cumada top günü ama sen iztediğini istediğin gün netten seçebilirsin bak çok faydasını görcen hemen incelme söz konusu 2 hafta sonunda gözle görülür biçimde selülitler azalıyor kalçan dikleşiyoralkisalkisalkis

ayyy bide onu deneyim bakim ama bugün kotumu giyerken farkettim bi bollaşma var hım sevindim artık beni terketmeye başladı sanki bu yatır gibi çöken yağlarkaydirigubbakcemile
ayyy valla bugün iidimde ikindide bir simit ve yarım açma yedim birazda irmik helvası üzümlü ordan biraz bozdum ama yürüdüm bugün şimdide geç oldu ama biraz balık buğlama yiyim bari aç kalmıyım sonra sabah olmak bilmio karın gurultumdansositososito

inş. canım ya artık gitsin bu kilolar bıktım her yemekten sonra pişmanlık duymak istemiyorum bilmiyorumkismile

sidelya nasılsın ben bi tek seni hatırlıyorum bayadır ugramıyodum bu baslıga.üzüldüm geçmiş olsun inş hemencecik iyileşir kızın.
ben de aynen elim bosta olmasın sureklı bısıler yıyım dıye saldırıyorum galıba sorunum bu.sen yine masallah devam ediyosun yolunda.ben baya bi saldım diyeti zaten boyle gıderse 70 79 günlüklerine terfi edicem galiba kaydirigubbakcemile3.
kolay gelsin inş. yaza kadar istedigimiz kiloya geliriz.kaydirigubbakcemile5

bi ara ben de mudavımıydım ebrunun.bole ıkı haftada gercekten durusumu acayıp duzeltmıstı.ındırdım ınternetten videoları ama galıba duzenlı yapınca daha ıyı sonuc alıyosun dımmı vafers.ben sımdı arada yapıyorum sırtım ıçın filan a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…