60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ben 2 haftadır rejimdeydim ama dün bozdum yaptığım poğaçalara dayanamadım..ama şekerli yemedim..neyse bugün 2 günlük şok rejime başlıyorum sonra normal rejime devam..inşallah işe yarar..bel,kalça ve bacKTAN 1 ER CM VERMİŞİM..

tatlım bence sen 1000 kalori civarına çık en azından vereliniortak

canım ama ben o saatlerde işteyim sadece akşamları yürüyüş bandında
30-40 dk arası ter atıyorum o da yorgun değilsem neyse önce hafif başlıyalım
sonra haftada 2 gün denemeye çalışıcam saol opuyorumnanaktan

olsun canım moral bozmak yok dünü tatil ilan etmiş say
gitsin.bence hiç şoka moka girme kaydirigubbakcemile3
aynı diyetine devam et ayrıca sporda eklersen daha fazla incelirsin
kolay gelsin sana

Dün benim 4.günümdü onuda atlattık şükür :Saruboceq:
4.Gün
Kahvaltı
1 poğaça ve şekersiz çay
Öğle
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Küçük bir kase yoğurt
Ara
1 elma
ıkindi
1 bardak çorba
Akşam
Yarım porsiyon haşlama (et,patates ve havuçtan)
1 dilim ekmek
Saat 21.00 de
2 tane yulaflı bisküvi ve şekersiz çay
Dün yürüyüş yapamadım

meraba kızlar.
ben epeydir giremiyorum nete
ve ben yaşlanmışım sanırım eskiden çok hızlı kilo verirdim
şimdi 64 oldum
yavaş gidiyor biraz ama olsun

Son düzenleme:

Bigudim evet bitanem yeni arkadaşlar geldi. Hoşgeldiler.. Ben iyiyim canım çok şükür. Sende iyisin değil mi? kaydirigubbakcemile5 Kızım feci üşütmüş malum okulda koştur koştur. Havalarda bir sıcak bir soğuk. İnsan şaşırıyor. İyileşir inş. bi an önce değilse ben hasta olucam bu gidişle valla :sm_confused: Evet devam ediyorum elimden geldiğince. Ama hala 68 çıkıyorum ne hikmetse. Regl oldugumdan beri 68 çıkıyor. Sinir olmakla birlikte devam ediyorum. Ya bırakmak istemiyorum ilk kez bu kadar kararlıyım. Hepimize kolay gelsin. Aman canım toparla kendini sende. Cidden kilo problem oluyor. Seni 70-79 topiğinde görmek istemiyorum ben yok olmaz :umursamaz: ... Hadi bakalım yine yine yeniden... a.s.a.s.

kızlar selam

ben şimdi yemekten geldim
bi kase mercimek çorbası
bir tabak da salata yedim

oooof oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff

(sabah kahvaltısında yediğim 1 dilim pastırmalı pizzadan hiç bahsetmeyeceğim)

Slm kizlarrrrrr oooo bakiyorum gecen seneden kalan fistiklar tek tek düsmeye basladik yine kilolari geri almisiz kis sezonunda :umursamaz:
ama olsun yine veririz 5 kg degilmi

kendimi tanitiyim
gecen yil burada 3 ayda 14 kg verdim süper motive olmustum fazla vermisim sonradan bide 4 kilogr almak zorunda kaldim
iste yine 5 kg fazlamla aranizdayim umarim motivasyon dolu günlerle yaza girmeden yine incecik oluruz
[url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w8ROZFO/]
[/ img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8ROZFO/weight.png
[/ url]

Burada motivasyonla verdim ama tabi yaklasik bi 10 senedir diyetlerle hasir nesir ola ola artik istedigim zaman kilo verebilme gibi bi yetenek kazandim guclubacismile ne ise yarar ne yaramaz burada sizlerle de paylasmaktan cok mutlu olucam

hoşgeldin yonca bende yeni katıldım sayılır.merak ediyorum geçen yıl neler yapmıştın ve şimdi neler yapmayı düşünüyorsun.vereliniortak

eee kizlar neler yapiyoruz kilo vermek icin yaptiginiz extralar neler,
ben kendi bildiklerimden size bahsediyim

yesil cay: bence yesil caysiz bi diyet düsünülemez anti oksidan özelligiyle yag depolanmasini önlüyor

su icmek : en az 3 lt mmmm peki suyu sicakmi icelim sogukmu sorusunun cvb burda
sabah sicaga yakin bi bardak su bagirsaklarin ve metabolizmanin uyanmasini sagliyor
günün geri kalaninda su soguk icilirse vücüt suyu kendi isisina getirene kadar günde extradan 100 Kcal harciyor

Klasiyum- magnezyum : diyet yaparken cogu zaman kas kaybina ugrayip kilo verdigimizi zannederiz iste bunu önlemenin yolu dengeli diyet ile birlikte günde 5 mg kalsiyum 5 mg magnezyum

cinko vitamini: eger diyet yapiyorum ama kilo veremiyorum metabolizmam yavasladi diyorsaniz
iste benim favorim cinko. Cinko diyet döneminde günde 20 mg alinmali yorgunlugu aliyo vücuttaki 200 enzimin cözülmesinde anahtar rolünü oynuyo cinkoyu 1 hafta kullandiktan sonra sacinizda ve cildinizdeki degisim sok edici amaaaa tek kötü yönü var oda istah aciyo olmasi iradeniz zayifsa tavsiye etmem tabi

hoşgeldin canım sağlıklı yavaş yavaş zayıflayalım o zaman.olumunekankayizsmile
ayrıca önerdiğin şeylerede uymaya çalışıcam hemen hapları almam lazım a.s.
benimde ekliycem tabiki spor sporsuz diyet olmaz

kızlar yakında burada olacağım şimdiden yerimi yapayım. geçen hafta diyetisyene başladım 75 ile başladım. 73.7 olmuşum bu haftda. 2 haftaya yanınızdayım inşallah

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile2
bu sabah yine ballı sirkeli sıcak suyumla başladım güne ardından sütlü kelogs K mı yedim ardından pilatesimi yaptım akabinde işlerim vardı çarşıya indim baya bi koşuşturdum yürüdüm 1 civarı bir simit bir ayran yedim içtim eve gelincede az pilav az üstüne kuru azda yoğurt yedimakannehir durum budur artık akşama bişey yermiyim bilmiom karnım acıkırsa patates haşlama yemek istiom birazda salataCADIARZU

cnm sen nekadar zamanda verdin 6,5 kiloyualkisalkisalkis

canımcım 1,5 ayda verdım.

bende 6,5 verınce cıktım ama smdı bu kıloyada alıstım batmaya basladı bı 5 daha verene kadar bısı almam. Aah yaaa 58 bı bulsam cok super olcak

emınım olur ya ozellıkle spor cok faydalı ben de salona gıdıyorum. Nısan sonuna kada devam etcem. Sonran da 1 a yuzme kursuna godıp yuzmeyı gelıstırcem. Sonra zatı ızmırde yaz sezonu denız kum gunes 2-3 daah gıder umarım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…