ben diyet yaparken hiç ekmek yemiyorum(pazar kahvaltısı hariç)
onun yerine bakla ya da tahıl grubunu tercih rdiyorum.sebze çok yiyorum ama meyve sadece elma yiyorum.süt grubuysa her öğünde almaya çalışıyorum.benim kalori hesabımın düşük çıkma nedeni sanırım karbonhidrat ve şeker grubu.:bbo:
ayyy saol canım ne demek herşey bu pis yağlardan kurtulmak için vereliniortak
sabahları 10da tv8de ebruşallıyla yapıom kaçırırsamki kaçırmamamaya dikkat ediom cumartesi pazarda netten ebru şallının resmi sitesinden inidrmeden izliomda yapıom dvde alabilirsin netten inidrebilirsinde ama hergün farklı yapmak daha motive ediyor mesela bizde pazartesi normal med pilates salı esneme ve sırt hareketleri bugün öleydi mesela harikaydı çarşamaba yani yarın pilates plus hızlı hızlı ter içinde kalıoz perşembe karın günü resmen karnın düzleşio cumada top günü ama sen iztediğini istediğin gün netten seçebilirsin bak çok faydasını görcen hemen incelme söz konusu 2 hafta sonunda gözle görülür biçimde selülitler azalıyor kalçan dikleşiyoralkisalkisalkis
merhaba kızlar ben 2 haftadır rejimdeydim ama dün bozdum yaptığım poğaçalara dayanamadım..ama şekerli yemedim..neyse bugün 2 günlük şok rejime başlıyorum sonra normal rejime devam..inşallah işe yarar..bel,kalça ve bacKTAN 1 ER CM VERMİŞİM..
sidelya nasılsın ben bi tek seni hatırlıyorum bayadır ugramıyodum bu baslıga.üzüldüm geçmiş olsun inş hemencecik iyileşir kızın.
ben de aynen elim bosta olmasın sureklı bısıler yıyım dıye saldırıyorum galıba sorunum bu.sen yine masallah devam ediyosun yolunda.ben baya bi saldım diyeti zaten boyle gıderse 70 79 günlüklerine terfi edicem galiba kaydirigubbakcemile3.
kolay gelsin inş. yaza kadar istedigimiz kiloya geliriz.kaydirigubbakcemile5
Slm kizlarrrrrr oooo bakiyorum gecen seneden kalan fistiklar tek tek düsmeye basladik yine kilolari geri almisiz kis sezonunda :umursamaz:
ama olsun yine veririz 5 kg degilmi
kendimi tanitiyim
gecen yil burada 3 ayda 14 kg verdim süper motive olmustum fazla vermisim sonradan bide 4 kilogr almak zorunda kaldim
iste yine 5 kg fazlamla aranizdayim umarim motivasyon dolu günlerle yaza girmeden yine incecik oluruz
[url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w8ROZFO/]
[/ img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8ROZFO/weight.png
[/ url][/QUOTE]
[B][I][CENTER][SIZE="2"][COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"]selam tatlım hatırlamaz mıyım seni bende aynen 6 kilo fazlayla burdayım
baktım olmuyo tedbir almaya geldim veririz merak etme opuyorumnanaktan[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/I][/B]
[=yonca54;11767738]eee kizlar neler yapiyoruz kilo vermek icin yaptiginiz extralar neler,
ben kendi bildiklerimden size bahsediyim
yesil cay: bence yesil caysiz bi diyet düsünülemez anti oksidan özelligiyle yag depolanmasini önlüyor
su icmek : en az 3 lt mmmm peki suyu sicakmi icelim sogukmu sorusunun cvb burda
sabah sicaga yakin bi bardak su bagirsaklarin ve metabolizmanin uyanmasini sagliyor
günün geri kalaninda su soguk icilirse vücüt suyu kendi isisina getirene kadar günde extradan 100 Kcal harciyor
Klasiyum- magnezyum : diyet yaparken cogu zaman kas kaybina ugrayip kilo verdigimizi zannederiz iste bunu önlemenin yolu dengeli diyet ile birlikte günde 5 mg kalsiyum 5 mg magnezyum
cinko vitamini: eger diyet yapiyorum ama kilo veremiyorum metabolizmam yavasladi diyorsaniz
iste benim favorim cinko. Cinko diyet döneminde günde 20 mg alinmali yorgunlugu aliyo vücuttaki 200 enzimin cözülmesinde anahtar rolünü oynuyo cinkoyu 1 hafta kullandiktan sonra sacinizda ve cildinizdeki degisim sok edici amaaaa tek kötü yönü var oda istah aciyo olmasi iradeniz zayifsa tavsiye etmem tabi
Slm kizlarrrrrr oooo bakiyorum gecen seneden kalan fistiklar tek tek düsmeye basladik yine kilolari geri almisiz kis sezonunda :umursamaz:
ama olsun yine veririz 5 kg degilmi
kendimi tanitiyim
gecen yil burada 3 ayda 14 kg verdim süper motive olmustum fazla vermisim sonradan bide 4 kilogr almak zorunda kaldim
iste yine 5 kg fazlamla aranizdayim umarim motivasyon dolu günlerle yaza girmeden yine incecik oluruz
[url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w8ROZFO/]
[/ img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8ROZFO/weight.png
[/ url][/QUOTE]
selam canım ;
hoşgeldina.s.
ben geriye aynen verdiğim 10 kg.ile döndüm.maalesef benim kilom kötü biten bir hamilelikten kalma.2 haftadır diyetteyim.4 kg.verdim.gerisi de gelir umarım.olumunekankayizsmile
cnm sen nekadar zamanda verdin 6,5 kiloyualkisalkisalkis
bende alışverişe çıkıyorum ama bu kilolarla birşey seçemiyorum kine denesem beğenmiyorum kilo vermek şart! Sonra incecik halimizle ne güzel şeyler alırız:dance: Eski kotlarım kilo aldığım için olmuyo zaten kilo versem alışverişe çıkmama da gerek kalmıcak:)
[ı]zaten göbeğim sarkık değil canım. Sıkı...
Boshayallersmile
sadece kilo alınca göbekten alıyorum ve basenler genişliyor.
Aslında sanırım bazen abartıyorum... Boshayallersmile
3 kilo filan vermek istiyorum.
27 beden kotlara sığmak istiyorum ve en önemlisi göbekten ziyade basenimin gitmesini istiyorum...
:ecrin_bebek:
5 aydır spor yapıyorum guz cum. Aklinialirimsmile
yavaş yavaş toparlanıyorum işte.
:lepi:
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?