emınım olur ya ozellıkle spor cok faydalı ben de salona gıdıyorum. Nısan sonuna kada devam etcem. Sonran da 1 a yuzme kursuna godıp yuzmeyı gelıstırcem. Sonra zatı ızmırde yaz sezonu denız kum gunes 2-3 daah gıder umarım yanı
evet hatirliyorum en hizli sen vermistin ama 10 kilo geri aynen hemde gerci biraz sabirla verirsin yine ama hizli verilen kilolar hizli geri dönüyo ben o yüzden erkenciyim bu yil kaydirigubbakcemile2selam canım ;
hoşgeldina.s.
ben geriye aynen verdiğim 10 kg.ile döndüm.maalesef benim kilom kötü biten bir hamilelikten kalma.2 haftadır diyetteyim.4 kg.verdim.gerisi de gelir umarım.olumunekankayizsmile
merhaba ben seher :) 63 kiloyum ve 1.70 boyundayım hedef kilom 52
kızlaar nolur beraber zayıflayalım nasıl beslenıcem hangi sporları yapıcam bana yardımcı olurmusunuz ???nasıl yapıyosunuz buraya herkes hergun yedıklerınımı yazıyo nası yapıyosunuz he ?
slm arkadaşlar bende bayıldım bu bölüme ama bu bölüme giriyomuyum bilemedim çünkü ben 70 kiloyumumarım kabul edersiniz şekerler :) ben 20 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim ve eşimde askerde malesefki mafoldumben bu kilolar evlilik sonrası aldığım kilolar ve ben 10 kilo vermek istiyorum boyum 1.67 nolur yardımcı olun eşim geldiğinde zayıflamış olmak istıyorum ayrıcada sabah akşam gezmeye gıdıyorum pastalar börekler..... napıcam lütfen yardımcı olun şimdiden herkese tşkleropuyorumnanaktan
tekrar günaydın arkadaşlar
ben pazar günü misafir ağırlayacağım kahvaltıya
ondan sonra da sıkı diyete başlıyorum
h.sonu gidip az yağlı et ve tavuk göğsü alacağım, onları da ikişerli olarak buzluğa depolayacağım. brokoli, karnabahar kabak vs alıp her akşam ya et ya tavuk ya balık yanına da sebze yapacağım
çok karbonhidrat istenirse belki patates püresi yaparım o da karbonhidrat mı onu da bilmiyorum hahahaha
Bakalım işte canım çok çabalıyorum inan olsun...
bilmiyorumkismile
Yani etlerim çok gevşekti önce onları sıkılaştırmakla uğraştım.
Karnım düzlendi şimdi iyice sıkılaşıp kilomu sabitleyeceğim inşallah...
Dikkat etmeye çalışıyorum inanın 6 aydır ana yemeğin yanında makarna-pilav yemiyorum, öğle ve akşam ekmek yemiyorum...
kafamçokkarıştı
evet hatirliyorum en hizli sen vermistin ama 10 kilo geri aynen hemde gerci biraz sabirla verirsin yine ama hizli verilen kilolar hizli geri dönüyo ben o yüzden erkenciyim bu yil kaydirigubbakcemile2
hosgeldin canim
ben paunlama ile zayiflamayi düsünüyorum hedefim en az iki üc ay da 7 kilo kadar agir agir vericem ben
bilmiyorum türkiyede duyuldumu waight watchers yöntemi ama arastirip buraya yazicam
herseyi yiyebilioruz cikolata , döner pizza ne ararsan var ama hepsi puanli benim günde 19 puanim var puan bitince yeme iside bitio tabi ama cok hos
örnegin tost ekmegi 1 puan, bir dilim peynir 2 puan , döner 14 puan 1 lahmacun 7 puan bir kasik pilav 1 puan .......gibi ilgilenen olursa seve seve puan listesini türkceye cevirebilir yardimci olabilirim kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar
ben bir üst gruptan buraya geldim
amacım bi alt gruba gitmekkkk :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?