60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalım işte canım çok çabalıyorum inan olsun...
bilmiyorumkismile
Yani etlerim çok gevşekti önce onları sıkılaştırmakla uğraştım.
Karnım düzlendi şimdi iyice sıkılaşıp kilomu sabitleyeceğim inşallah...
Dikkat etmeye çalışıyorum inanın 6 aydır ana yemeğin yanında makarna-pilav yemiyorum, öğle ve akşam ekmek yemiyorum...
kafamçokkarıştı

Yeni arkadaşlar hoşgeldinizz a.s. ne güzel herkes motivasyon dolu hihoyyyt Eskiden kilo verenleri tecrübelerini bekliyoruz... Kalabalık oldukça hevesimiz de artıyor boş bırakmayalım birbirimizi kızlar gitsin kilolar, gelsin 36 bedenler

arkadaslar ben biraz önce callanects ezgersızlerı ındırdım onu yapıcam 21 gün yaparsanız 100 de 100 incelme oluomus inş olur herkese kolay gelsinnn:teytey:

merhaba ben seher :) 63 kiloyum ve 1.70 boyundayım hedef kilom 52
kızlaar nolur beraber zayıflayalım nasıl beslenıcem hangi sporları yapıcam bana yardımcı olurmusunuz ???

nasıl yapıyosunuz buraya herkes hergun yedıklerınımı yazıyo nası yapıyosunuz he ?

selam canım ;

hoşgeldina.s.

ben geriye aynen verdiğim 10 kg.ile döndüm.maalesef benim kilom kötü biten bir hamilelikten kalma.2 haftadır diyetteyim.4 kg.verdim.gerisi de gelir umarım.olumunekankayizsmile
evet hatirliyorum en hizli sen vermistin ama 10 kilo geri aynen hemde gerci biraz sabirla verirsin yine ama hizli verilen kilolar hizli geri dönüyo ben o yüzden erkenciyim bu yil kaydirigubbakcemile2

hosgeldin canim
ben paunlama ile zayiflamayi düsünüyorum hedefim en az iki üc ay da 7 kilo kadar agir agir vericem ben

bilmiyorum türkiyede duyuldumu waight watchers yöntemi ama arastirip buraya yazicam
herseyi yiyebilioruz cikolata , döner pizza ne ararsan var ama hepsi puanli benim günde 19 puanim var puan bitince yeme iside bitio tabi ama cok hos
örnegin tost ekmegi 1 puan, bir dilim peynir 2 puan , döner 14 puan 1 lahmacun 7 puan bir kasik pilav 1 puan .......gibi ilgilenen olursa seve seve puan listesini türkceye cevirebilir yardimci olabilirim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
:) çok güzeL canım zamanla zayıflamak, ama bu benim defalarca kilo werme girişimim:) her pazartesi başlayıp salı bitirenlerdenim :) bu kez başarıcam çok gaza geldim ama lahmacun falan ole nasıl zayıflanacakki yağlı şeyler sonuçta yani kalori değil mi?? :)

mrb arkadaşlar bende 69 kiloyum zayıflamak istiyorum sürekli okuyorum ama icraat yok beraber başlayacagımız bi grup olsa hergün birbirimizi motive ederiz:gitme::gitme:

slm arkadaşlar bende bayıldım bu bölüme ama bu bölüme giriyomuyum bilemedim çünkü ben 70 kiloyum umarım kabul edersiniz şekerler :) ben 20 yaşındayım 1,5 yıldır evliyim ve eşimde askerde malesefki mafoldumben bu kilolar evlilik sonrası aldığım kilolar ve ben 10 kilo vermek istiyorum boyum 1.67 nolur yardımcı olun eşim geldiğinde zayıflamış olmak istıyorum ayrıcada sabah akşam gezmeye gıdıyorum pastalar börekler..... napıcam lütfen yardımcı olun şimdiden herkese tşkleropuyorumnanaktan

canım benim sana şöyle bir tasiyem var. az ve sık ye, kendini kısıtlamadan. ben mesela günde 8-bazen 9 öğün yaparım ve canım gerçekten,pastaymış börekmiş bişey istemez. sık sık yemeye başladığımdan beri güzel kilo veriyorum,acıkmıyorum,uykum düzene girdi,kendimi çok dinç hissediyorum. az yiyip çabuk verme derdine düşme sakın,zararlı çıkarsın. ara öğünlerde meyve yiyebilirsin ve yanında mutlaka protein almalısın. kuru kayısı,badem fındık ceviz ve süt de güzel oluyor. ben sütü 1çb kadr içiyorum. ana öğünlerde de her besin çeşidinden,et,sebze,karbonhidrat al. birini dahi aksatmadan ekmek veya karbonhidrat almamazlık etme. çünkü beyin bir tek onları enerji olarak kullanır.
sağlıklı zayıflaman dileğiyle.... bir de sporu untma,mutlaka yapmalısın.

Hanımlar günaydın opuyorumnanaktan
Bakıyorum herkez diyet telaşına girmiş tedbirleri alalım tabi
Ben 5. günümüde atlattım bol sporla
Cumartesi tartı ve ölçü günü bakalım neler yapmışız
Hepimize kolay gelsin a.s.​

tekrar günaydın arkadaşlar
ben pazar günü misafir ağırlayacağım kahvaltıya
ondan sonra da sıkı diyete başlıyorum

h.sonu gidip az yağlı et ve tavuk göğsü alacağım, onları da ikişerli olarak buzluğa depolayacağım. brokoli, karnabahar kabak vs alıp her akşam ya et ya tavuk ya balık yanına da sebze yapacağım

çok karbonhidrat istenirse belki patates püresi yaparım o da karbonhidrat mı onu da bilmiyorum hahahaha

bu arada ben sabahları elma sirkesi içmenin menopoz sonrasında hızlı kemik erimesine sebep olduğunu duymuştum
ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

bekliyoruz canım depola sen sebzeleri meyveleri
güzel güzel verelim şu klioları opuyorumnanaktan

günaydın kızlar 66 da takıldım kaldım ole. rgl olcam sanırım ondan bol ekendımı cok cırkın hıssedıyorum

ya o sıkılasma derdı bendede var yemıcem ıcmıcem ama zatı kılo alıp vermekten lacka oldu daha da kotu olur dıye kokuyorum

kızlar kusura bakmayın emi....öbür topiğe gittiğimden değil sadece bu aralar vaktim olmadığından buraya yazamıyorum..zaten yine sürekli açım...sürekli açlık duygusu hissediyorum..kendime hakim olmakta çok zorlanıyorum...
sizler nasılsınız..nasıl gidiyor...

Kızlar banada yardım edin ne olur kilomu kontrol edemiyorum, yeme hissimi bastıramıyorum, sürekli birşey yemek geliyor içimden bir ara çok güzel vermiştim ama şimdi yine aynıyım, deli gibi ekmek yiyorum, ne güzel adını bile unutmuştum , ne yapayım yardım edin regl dönemimdeyim resmen çikolatalara saldırıyorum, gözüm dönüyor, benimde ellerimden tutun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evet geçen yıl 40 günde 10 kilo vermiştim.ve 1 yıl kadar korudum kilomu.ama dediğim gibi sonrasında gelen gebelik ve düşük beni biraz etkiledi.aşırı yeme krizlerine girdim.hem de öyle tatlı falan değil resmen karbonhidrat krizleriydi.sabah 3- 4 gibi uyanıp yemek yiyor ve tekrar uyuyordum.sonra bir gece kendime dedim ki acaba obezite böyle mi başlıyor?
ve o gece yemek yemeyi bıraktım.hemen sabah diyete başladım.opuyorumnanaktan

bu arada akşam eşim hemen toparlanıp forma girdiğimi söylediŞeniz

Yoncacım biraz abarttım yazarken ama ,şu puanlama sisteminden ben de de var.ve aslında ben 2 hafta kadar uyguladığımda 6-8 kilo verdiğim zamanlar oldu.ama benim ki daha çok protein ağırlıklı.bu yüzden ben pek yapamıyorum artık ,cünkü ciddi bağırsak sorunlarım var.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…